Det brinner i Kumla

Ett stort, svart rökmoln stiger upp över Kumla! Det syns enda från pålsboda. En lagerlokal står i lågor. Vi var tvugna att åka förbi och kolla och ja röken kommer ifrån en lagerlokal. Folka har sammlats för att titta, det ser ut som det är en för tidig majbrasa eller något. Ibland är folk rättså dumma! Det kan juh inte vara bra att stå där och andas in all rök! Men jag förstår dom också, i Kumla händer det juh inte så mycket så dom tycker väl att det är spännande, synd bara att det inte var något kul som hände :( Hoppas att dom får koll på elden och lyckas att släcka den!

.


Sissta Livingstons barn

Nu är det slut på Livingstones barn! vet inte riktigt vad jag tycker, förut var jag jättetrött på hela pjäsen, att behöva sminka sig med fetsmink och att ha på sig samma svettiga kostymer varje dag! Men nu känns det faktist lite sorgligt! :/ Kommer aldrig att visa upp den mer ! Riktig premiär igår och sissta föreställningen idag men nu är det slut. Jag fattar inte att jag inte har varit mer nervös! Va lite nervös på första föreställningen men sen släppte det! :o Fast det va juh bra i och för sig! Igår efter premiären så blev det spex och mingel med chips och cider. Fick också höra några riktigt bra tal! :P Men nu när vi är klara med Livingstones barn kör vi igång på vårat projektarbete - Tjejen i aspen! Hoppas att den blir lika bra!

image30

Glada efter lyckad premiär! :D


♥xoxo Topnotchy

Föreställningar

Den här dagen har bara kretsat runt föreställningar :) Först fick vi visa upp våran Livingstones barn för den anndra produktionsgruppen och dansarna och några treor det gick skitbra! Jag laddade för att inte säga fel som jag gjorde igår men jag klarade mig idag. :)  Efter det så var det dax att se dansarnas, dom va skitduktiga! Sen skulle vi se Röd måne, asbra! Började att böla :P

Har varit sol hela dagen :) igen! Jätteskönt! Emma och jag lyckades att trycka i oss varsin glass emellan alla föreställningar! Hoppas bara att vädret håller sig såhär nu men jag har hart att det ska bli sämmre :( Aja life goes on!

♥xoxo Topnotchy


SOL

Idag har solen gassat hela dagen :D Det gillar jag! Nu har vi också haft premiär på Livingstones barn :) Det gick helt okej. Gjorde inga fel igår (peppar, peppar...) men idag blev det lite knas! :P Aja det gör inget. Den riktiga premiären har inte varit än så den får alla som vill gå på! Det är på fredag kl 18.30 (tror ja det va) och på lördag 11.00 och 13.00 på markurells ! ;)

När jag kom hem idag så satte jag mig på baksidan och gjorde lite läxa och solade! Det känndes som om det var sommar :D Ikväll har jag top model att se fram emot :) Nu ska jag kanske läsa en stund!

♥xoxo Topnotchy

Premiär imorn!

Imorn är det premiär för Livingstones barn, eller premiär och premiär, repetition inför publik kan man säga! Är faktiskt inte så nervös för tillfället, va det imorse och jag blir väl antagligen det imorn :P men det kanske man ska vara, jag har iallafall hört att det ska gå bättre då. Nu sitter jag och väntar på att 100 höjdare ska börja och imorn är det Ugly Betty :D



image28

♥xoxo Topnotchy

Vårdag

Vad är väl en helg utan en tripp till mariebergs köpcentrum? haha Hittade inget men det var lika bra har juh ändå inga pengar. Men jag åt iallafall årets första mjukglass :) Sen var det iväg hem, låg på soffan en stund och läste men blev trött och somnade och sov typ i tre timmar mitt på dagen. Skitskönt men man blir typ som en zombie när man vaknar. :P
Solen har varit framme hela dagen och nu känns det verkligen som om våren är påväg! Hoppas bara inte allt regnväder kommer tillbaks!
Nu har vi nyss grillat :) Det va asgott!
Snart så ska jag kolla på LA ink.

Dagens outfit:

Jeansskjorta från H&M
Tshirt från Only
Tights från H&M

♥xoxo Topnotchy


Teaterdag med inslag av kortspel

Nu är äntligen brythelgen över och nu är vi redo för publik! Problemet är bara att vi har juh nästan ingen :( Många av alla som skulle kolla på oss har avbokat! :O Hur kan dom? Dom vet inte vad dom missar!! Men aja set kommer väl iallafall några.

Idag har vi kört lite tekniskt genomdrad och ett helt genomdrag av allting. Medan ljus och ljud fixas så har vi skådespelare suttit utanför och spelat kort och haft det trevligt. Sen blev det pizza, igen :P Det känns som om vi har ätit pizza varje gång vi har varit där! Men nu är jag iallafall hemma. Skulle egentligen grilla idag men det blir nog imorgon istället :) nu blir det iallafall godis :)

♥xoxo Topnotchy

Jeansskjorta!

Min taskiga inställning till jeansjackor och jeansskjortor som jag har haft ganska länge har försvinnit så idag har jag faktiskt köppt mig en jeansskjorta :D Från H&M! Som hittat var det, endast 198 spänn! :O Och jag kan annvända den som både en tunn jacka och som vanlig skjorta! Så nu är jag en jeansskjorta rikare och 198kr fattigare (pank) Men det gör inget, det va det värt! :P Bild får det bli någon annan dag, antagligen nästa vecka då jag nu i helgen kommer att ha ganska fullt upp med teatern.

♥xoxo Topnotchy


Casting

Det känns som om det var en evighet sen dagen började med tråk-tyska, det har varit en lång dag hade mest håltimma hela dagen kändes det som. Men jag fick reda på att jag kanske kan få vg i svenska :) om jag ligger i nu med realismen. Det värsta är att jag håller på och läser Svinlande höjder och den är tydligen värsta spökboken och det gör det svårt för mig att läsa på kvällar innan jag går och lägger mig då jag offtast brukar läsa. :/ Jah har iallafall lagt upp en plan på att läsa hundra sidor i veckan och jag ligger redan trettio sidor efter. :/ Det blir nog till att powerläsa dom sissta dagarna innan provgrejen.

Kl 15.00 idag så skulle vi iväg på somarjobbsgrejs på arbetsförmedlingen men då visde det sig att det av bara folk från örebro kommun som fick söka :/ hmm... Jag kommer nog aldrig få ett sommarjobb!

Sen var det iväg på casting till filmen Prinsessa, skulle inte söka huvudrollen men kanske någon biroll men tyvärr så hann dom inte med alla och vi fick inte provspela! Så då hade vi suttit där från halv fyra till typ sju och väntat. Men men så är livet. :/ Det är bara att gilla läget. Men jag hade iallafall trevligt sällskap och det gick faktist ganska snabbt.

Nu ska jag nog snart gå och sova så jag är utvilad nu när brytdagarna börjar!

♥xoxo Topnotchy


Snygg kjol


Åh jag håller på och letar efter en typ volangkjol! Jag kollade lite på asos och ittade den här snygga!
Har provat en liknande på gina fast jag gillade inte det blomm-leopardiga mönstret som var på den.
Men säg till om ni ser en liknande! :)
image23

Övningskörning

Hade mys igår med Hanna, Elin och Zandra! :) Vå kollade på Kill Bill. Lite konstig film med väldigt mycket blod men den va ändå ganska bra. Elin tyckete därimot inte desamma. -Det va den sämsta fillm jag sett! Haha Sen satt vi och pratade gamla minnen och längtade tillbaks.

Idag har min dag bestått utav dator och övningskörning. Körde nere vid silosen, runt, runt. hehe Det gick faktist hyfsat bra men sen så va det någon klantskalle som hade stannat vid kanten av vägen och höll på med något men jag tänkte jag åker väll förbi men då kommer det två nedra hundar mitt framför bilen och jag får tvärbromsa (fast jag knappt har lärt mig vilken pedal bromsen är på. XP) Aja det slutade juh iallafall bra, körde ine på någon hund.
Men jag tycker att det bore finnas en övningskörningsbana som man får boka in sig på och där finns det inga andra bilar eller människor eller hundar eller något annat, bara en väg så man kan lära sig grunderna utan att stöta på något annat som gör att man får motorstopp för att man blir så stresad! Det skulle vara svinbra!

♥xoxo Topnotchy

Regndag

Nu har jag kommit hem efter en tripp till Örebro. Jag höll på att bli galen på regnet! Hade fixat värsta snygga frisyren och det tog bara två sekunder så var håret helt platt! Jag såg ut som en blöt katt juh! Och lika snabbt gick det för vattnet att läcka in i mina skor! Jag hade nog till och med varit torrade om fötterna om jag hade gått i bara strumporna! Aja nu är jag iallafall hemma, tomhänt men iallafall varm. Jag hittade ingenting. Jag tror att jag är för kräsen.

Snart så ska jag iväg på kalas. Det ska väl bli sådär, men man får hoppas att dom bjuder på något gott att äta haha. Ikväll blir det myskväll med Zandra, Hanna och Elin och kanske Emma. :) Det uppskattas!

♥xoxo Topnotchy


Äntligen helg!

Det känns som om jag inte har varit hemma på flera dagar! Har varit så mycket i skolan med teatern och allt. Har typ kommit hem typ 21-22 varje kväll! Men nu är det helg och nu ska jag njuta!

Skrev aldrig något igår pga sen hemkomst, så jag skriver nu.
Den här veckan har jag varit duktig och tränat, gymat och pilates :) skönt! Så nu har jag träningsvärk i magen.

image21Vi va och kollade på En herrgårdssägen med teatern. Riktigt bra! I början var den jätteseg men den växte, och jag måste bara säga att jag älskar sånhär kärlek som var förr i tiden asså det va mycket mer romantiskt då!

Idag så hade vi bara matte, idrott och projektarbete. Idrotten, herregud! haha vi hade utmanat sp1:orna på innebandy och vår klass var jättetaggad! Vi hade redan vunnit innan vi gick ut på planen ! Men det visade sig att sp1:orna inte var så dåliga som vi tänkt oss :/ och dom vann ganksa stort. Men läraren sa att det blev lika för att vi var mycket mer glada och taggade och för att vi hade den bästa hejarklacken! Det hade vi!

På projektarbetet fick vi lyssna på några treor, vad dom hade gjort på sitt projektarbete. Haha och jag, Alexandra, Emma, Zandra Elin och Jonathan hamnade av misstag inne på ett av treornas musikalmöten! Ops...

Nu har jag nästan nyss kommit hem, har varit i Lindesberg med mamma, mormor och morfar. M och M har köppt en ny bil.  Men ska nog snart gå och kolla lite på tv och bara slappa!

♥You know you love me
 xoxo Topnotchy ;)

Teaterdag

Idag har vi haft teater hela dagen. Det blir nästan roligare och roligare! Man börjar känna alla i gruppen bättre och bättre! Jättekul! :)  och nu börjar man att se helheten när man får höra lite ljud, se lite ljus, scenografi och kläder! Det kommer att bli skitbra!

För er som inte vet vad jag pratar om så är det teater-esteternas produktion Livingstones barn. Kommer att spelas v.17 för endel klasser på karolinska skolan och så har vi öppen föreställning på lördagen v.17! Kom och kolla! ;)

Efter skolan teatern så var vi en stund på nya teatern och kollade inför vårat projektarbete. Vi kommer antagligen att sätta upp Tjejen i aspen! Det såg iallafall bra ut så nu kommer vi att öva där på tisdagar. Sen var det provspelning för en film på markurells. Det var inte världens största film, det var några från universitetet som hade fått i uppgift att göra en film om typ skadegörelse eller nåt. Zandra, Emma och jag provspelade tillsammans det gick juh sådär men Zandra och Emma va iallafall duktiga! :)
Efter en lete spontan provspelning så gick jag iväg och tränade. Det gick hyfsat bra, det blev lite kort men det va juh iallafall bättre än ingenting! Får se om det blir pilates imorn också, kanske om vi hinner vi ska juh på en teaterföreställning på kvällen.
Nu har jag övat lite på engelskan, prov imorn! :O Kommer nog att gå åt skogen. Aja det är morgondagens problem, :P har övat lite iallafall. Snart är det top model! :) det ska jag kolla på men först så ska jag nog kolla lite på mitt sommarjobbsbrev, om jag kan göra det bättre! :P


♥Puss och kram

En ganska vanlig tisdag

Dagen började med tyska, tråååk! Men det gick ändå ganska snabbt. Sen var det matte det va också tråkigt. Vi räknade typ vinklar i cirklar :S :P och nu måste man vara vaken så man lär sig något tills nationella proven! Jobbigt. Efter matten så hade vi lunch och åt en väldigt pepprad lassange :S den va inte så god. På historian så var det lunchkonsert som vi ville se så vi fick gå ifårn en stund och kolla :D Linnéa var med! Hon var jätteduktig!! Sjöng skitfint! :D <3 Sen va vi tvugna att pallra oss tillbaks till historian men kom typ när vi skulle sluta :P Sen  vare svenska. Vi har valt böcker som ska visa realismen, jag har valt Svinlade höjder av Emily Brontë det skulle tydligen vara en spännande bok men den värkar lite läskig också.

Nu har jag läst lite på engelskan och snart så ska jag skriva lite på sommarjobbsansökningar. Sen blir det väl so you think you can dance eller något annat kul program :P

♥Puss och Kram

Ny dag, ny vecka

Det blev en kort dag idag, hade ingen naturkunskap så det blev bara historia. :) Gick en stund på stan efteråt men köppte inget. Letade efter en kjol på zara men hittade den inte :/ aja skitsamma :P Nu har jag nyss ätit, ska snart ringa till lite sommarjobb! Hoppas att jag får något av alla jag sökt! Sen blire till att börja öva på engelskan, prov på torsdag :/

Jag ville lägga upp en blid på något kul men hittade ingen bra så det fick bli en classic på Johnny! :)
image18

♥Puss och kram

Brythelg

Nu var det slut på brythelgen! Rättså skönt fast det har varit kul också!! Dagen började ganska segt, alla var trötta. Vi körde igenom några scener och sen var det lunch, vi åt pizza! :P Sen va alla lite piggare och vi körde igenom den sissta scenen, (!) det visade sig att den slutade skitsorgligt! Sorgligare än vad jag trodde att den skulle sluta! Men det blir skitbra! Vi provade scenkläderna också :) dom blir skitbra!!
Nu är jag jättetrött och sitter och kollar på körslaget, Siv åkte ut! :P :/ Tycket att Linda skulle åka :P aja spelar roll! :P Huvudsaken att inte team Lotta eller Brolle åker tror ja!

Imorn blir det kanske iväg en sväng till marieberg och kolla lite! :D

♥Puss och Kram

Brythelg

Idag har vi haft våran första brythelgsdag!!  :/ Det har varit både kul och jobbigt! Jobbigt att vi får vara kvar i skolan till kl 21.00 och sen börja igen imorn kl 10.00 :( Det som va kul idag va att vi fick prova våra kläder :) Det kommer att bli skitbra!! Sen så har vi jobbat lite med några nya scener som va rättså kul :)
Har ingen lust att åka in imorn, man får juh ingen helg! :O

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att klara med morgondagen!


♥Puss och Kram

Hejdag

Idag har det inte hänt något speciellt. Har haft teater hela dagen och sen va vi tvugna att ha en exta mattelektion!! :D ehrm...
Jag har klippt mej också! Det blev okej. Lite kortare än vad jag hade tänkt mej men det va ganska snyggt ändå. Ni får inte se någon bild för jag orkar inte ta någon och lägga in! :P
Nu ska jag skriva lite på engelskaläxan och sen ska jag titta på top model :)

♥Puss och kram

Vårigt

Har ingen lust att skriva värsta lång inlägget så jag skriver bara några rader.
- Hade ingen tyska idag så jag hade lite sovmorgon istället :D
- Solen kom fram tillslut! :D
- Vi börjar att bli klara med våran andra världskriget-tidning!
- Är otroligt sugen på glass!
- Inget Gossip girl ikväll, får kolla på so you think you can dance istället.
- Våren börjat komma! :D
- Imorn ska jag klippa mig. Några förslag?


image17







En glass skulle inte vara helt fel nu!

♥ Puss och kram

RSS 2.0