Utgång



Utgång igår, najs. Emelies första utgång. Vi drog till Liquid och sen förbi Rockbaren en sväng sen gick vi till Satin. Det var gaykväll på Satin, haha! Nej men det var kul ändå. Idag har jag bara jobbat och det blir mer jobb imorn så nu ska jag bara ta det lugnt.

See ya!

Blomster-mästarn

Eftersom vi flyttade i höstas så ville jag ha nya blommor i mitt rum och mormor har en jättefin blomma i köket. Den är typ plommonlila och bladen ser ut som fjärilar. Jättefin! Sånna vill jag ha i mitt fönster, så vi fixade sånna och i början var dem rätt så fina men sen började bladen falla av och nu tillslut är det bara två strån kvar på den ena och kanske fem på den andra. När jag var hos mormor och morfar igår så stog den och blommade som aldrig förr i fönstret medans mina här hemma börjar gå på sista värsen. Men fattar inte för jag vattnar dem ibland (haha) och så men ni kan ju kolla bilderna så får ni se skillnaden.

Mormors:


Mina:


Hm.. jag har hört att man ska prata med sina blommor, får kanske göra det..

Käk @ M&M's

Ska snart iväg och käka hos mormor och morfar. Mormor sa att det skulle bli snöstorm idag, men när jag kollade ut förut så var det ju bara lite snöfjun som föll från himlen, haha! Nej men det var väl tur det i alla fall. Blir lite jobbigt att gå dit i snöstorm, men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder... Får se ifall det blir någon snöstorm i så fall får jag ta på mig mycket kläder och se ut som en michelingubbe. Jaja nu ska jag väl göra mig lite i ordning, jag kan ju inte gå dit i pyamas.



Tjao!


Congratzzz


Den ultimata presentinslagningen!

Nu är det så att min kusin fyller 18 år idag, min enda kusin. Så det ska naturligtvis firas. Mamma bad mig att slå in paketet till henne och det fixar jag såklart. Tycker att det kan vara ganska kul att slå in paket om man har tid att göra dem lite speciella och fina.



Detta behöver man om man ska kunna göra ett lika fint paket som jag ska göra.
• Paketpapper
• Paketsnöre
• Balonger
• Fjädrar
• Paljetter
• En klubba
• Tejp
• Sax



Man behöver ju inte bara göra paketet snyggt på utsidan. Jag hävde i lite fjädrar, snöre och paljetter i ockås. Fint va?



Nu kanske ni tänker, jaha, men det ser ju ut som ett vanligt paket bara. Men jag är inte klar!


Balonger - Check

Fjädrar - Check

Sista touchen - Check



Sådär ja! Klart! Visst blev det fint? haha! Och tänk när hon öppnar det också; Oj det var snöre på insidan också, wow! hahaha Nej men lite roligare än ett vanligt paket, eller?

Pöss på er!


Segot själv



Idag har jag varit slö, hela dagen. Elin och jag var ute och gick en sväng så det var ju bra, annars så har jag bara slappat. Skulle hänga med henne och träna men det blev inte så, hade nog inte orkat prestera så bra ändå men det hade varit kul. Skulle behöva skaffa nytt kort på gymmet så man kan komma iväg och träna lite, har inte blivit mycket av det nu på sista tiden. Men så här är det jämnt, ena stunden är man inne i någon hurtig träningsperiod och andra så är man slö som en säck potatis och bara ligger och degar sen kommer man på att det här funkar ju inte och så försöker man ta tag i saker.

Nu ligger jag i alla fall och kollar på Kalenderflickorna och har lite smått ont i huvet och känner mig allmänt trött så jag kanske somnar, tur att jag redan ligger i sängen då, för om jag hade suttit så hade jag nog inte orkat att lägga mig ner...

Nej men ha det bra.

Pussar

Yesterday


Va fasen?


CHANEL

Kolla vad jag hittade!!! Vad fasen, nu måste jag ju skaffa mig nya skidor igen! Precis när jag fått nya och så hittar jag dem här! Okej, jag får väl börja spara nu. Men seriöst, hur fränt skulle det inte vara att köra runt med Chanel-skidor, hua? Och jag som trodde att jag var snyggast i backen med mina skidor, tji fick jag!

Pappa jag vill ha dom här skidorna! ;)

yeah



Skönt att komma iväg och jobba lite, för den här veckan har jag typ inte gjort ett dugg, eller jo lite. Men som sagt, det var skönt att komma iväg, nu jobbar jag inte förens nästa vecka men då är det hela helgen. Nu blir det slappa hela kvällen lång. Har prövat min kamera lite mer nu och den känns riktigt bra! Finns mycket roliga inställningar på den och bilderna blir riktigt bra. Var nog ett bra köp!

Imorn får vi se vad som händer, kanske drar in en sväng till marieberg. Jag är sjukt sugen på att shopa!! Känns som det var evigheter sen jag var inne i en klädaffär, jag måste ju hänga med i trendsvängarna och just nu känner jag mig helt lost... Haha nejdå! Skulle jag vara lost när det gäller mode?? Skulle inte tro det va! haha!

Nu blir det chill. See ya

Pösspöss

Ha den äran!

Nu är allt firande för Oscar över! Igår fyllde han 17 så blev både firande igår och idag. Igår med sju sorters kakor, bullar och tårta och idag med mackor med gott pålägg. Jag fick även present lite i efterskott och Linn hade målat en tekning till mig med Hello Kitty, gulligt. Imorn ska jag inte göra så mycket, blir iväg till jobbet en sväng på kvällen. Ska tydligen få göra massor med intervjuer för att jag ska få värdinneutbildning så ska göra tio stycken. Hoppas det går bra, om jag vär gäst skulle jag inte villja bli intervjuad men men, det visar sig.





Tjoho, nu ska jag slappa!

Snyggingskor!


Snyggaste skorna!

Dom här skorna har jag spanat in på Scorett! Snyggaste någonsin! Står nu på min att köpa lista!

Ny kamera



Casio Exilim EX-H10

Så såhär ser min nya kamera ut och den funkar bra.
Måste pröva den lite mer men har inget kul att ta kort på just nu.

Tjohoo!

Nu sitter jag och väntar, ska snart iväg på personalfest. Är inte så pepp, ganska trött faktist men det brukar kunna bli drag på mcds personalfester så det blir nog skoj ändå! Igår blev det bio lite sådär spontant, Avatar. Den var riktigt bra måste jag säga, bättre än vad jag trodde den skulle vara när jag såg reklamen för första gången, då tänkte jag bara; vad är det här för jäkla skitfilm. Hahah! Men det var den inte! Väldigt trevligt var det i alla fall!
Köpte även en ny kamera igår också. Äntligen! Min gammla kamera är nog mer än frm år nu och tar ganska dåliga bilder, helt otoligt att den forfarande fungerar men nu har jag i alla fall bytt upp mig! Tror att den blir riktigt bra, har prövat lite men blir till att pröva den mer på personalfesten ikväll så får vi se vad den går för! Kommer nog en bild på kameran innom kort men inte just nu, har inte tid. Jaja, nu måsta jag fixa sista touchen innan jag drar iväg.

Puss

Sälen!















Hemma



Nu är jag hemma från Sälen. Flera bilder kommer antagligen senare. :)


Sömn

Nu har jag packat ner det mesta som ska med, behöver ha lite imorgon bitti när jag gör mig i ordning så det får packas ner imorn. Ska bli kul och se hur det kommer gå att stiga upp så tidigt imorn, och somna tidigt ikväll. Brukar vanligstvis gå upp vid 12-tiden men imorn blir det nog vid 7 istället, det är fem timmar tidigare! Då skulle jag egentligen gå och lägga mig fem timmar tidigare också. Jag brukar ungefär gå och lägga mig runt 12 tiden det betyder att jag egentligen skulle behöva sova nu för jag skulle ha gått och lagt mig vid 7 men nu är klockan 10 så jag har missat tre timmars sömn. Skit också nu kan jag lika gärna vara uppe tills 12 i alla fall. Fattar inte hur jag klarade av att gå upp kl6 när jag gick i skolan, 7 timmars sömn är ingen höjdare!

Aja puss och hej imorn drar vi! ;)

Vi drar till fjällen

Idag blev det in en sväng till marieberg med pappa för att fixa det sista innan vi drar till fjällen. Blev ett underställ och strumpor för min del. Snyggaste understället och ni kan ju gissa vilken färg det har, hahah. Annars så har jag inte gjort så mycket idag, varit och jobbat nu på kvällen. Imorgon ska jag börja packa, är taggad nu med alla mina nya saker som ska prövas och så. Elin ska också med så det kommer bli guld!


Haha, såhär kommer Elin och jag se ut i backen!

(videon är från 98, 12 år sen! my gosh vad tiden går fort, då var jag 8år)


PÖSS

Idag lyssnar jag på..

Idag lyssnar jag på Madonna.
Madonna – Revolver - feat. Lil Wayne

Tjohej

Jag tror jag har kommit på vad jag ska läsa i höst. Eller det är samma som jag har tänkt att läsa innan också men har varit osäker för jag inte visste inte riktigt om jag skulle gå det för att komma dit jag vill komma. Jag vill nämligen bli inköpare, eller klädinköpare. Det är den som beställer hem varor kan man säga. Men ja nu har jag i alla fall kollat runt lite och jag kommer i alla fall behöva gå ett ekonomiskt program och jag har kommit på att jag nog vill gå i Örebro. Förrut har jag velat gå i Stoockholm eller Göteborg eller så men när man tänker efter så är det inte så lätt att bara flytta sådär och vara borta i tre år när man har allt här, det blir liksom som att börja om från början, man känner ingen. Visst det känns fortfarande lite lockande men jag vill inte vara borta så länge. Men det känns skönt nu när jag har lite koll på vad det kanske kommer bli men måste kolle upp lite med någon som vet mer om programet och se om dte passar men det gör jag snart.

Puss

Sälen


Bild från 2008 när vi var uppe i sälen.

Åh nu vill jag verkligen åka skidor! Men på torsdag drar vi iväg en sväng till Sälen. Äntligen ska jag få använda mina nya skidor! Undra om dom är snabba, men det tror jag nog annars så är jag väl i alla fall snyggast i backen! haha. Nej men det ska bli skoj.

Tjohej!

Lookbook



Nu har jag myst ner mig framför tven. Måste bara tipsa om den här sidan! http://lookbook.nu/ Det är ungdomar från lite varstans som lägger ut bilder på outfits och klädinsperation. Måste säga att man blir väldigt inspererad! Gå in och kolla!

Puss

H&M

Ska nog beställa lite grejer från H&M-katalogen. Hittade ett smycke som var jättefint, kroppssmycke kan man kanske kalla det, ja fint var det i alla fall. Sen ska jag nog beställa den rosa bikinin, kanske lite tidigt men fy vad jag längtar till våren och sommaren när jag kollar på alla vår och sommarkläder!




Snyggt, hua?

Semla 2

Idag åt jag årets första semla! Den var mmm.. god! :D

Min väska



Rensade ur min väska nyss. Var tvungen att göra det för den började svämma över men kvitton och annat skräp. Jag har några saker som jag måste ha med mig överallt, som jag känner mig naken utan.

1. Plånbok - Man vet aldrig när man måste köpa nåtgot eller om man behöver ha leg eller så.
2. Vattenflarran - Ja, man kan ju bli törstig och man kanske inte har tillgång till vatten, vem vet? haha
3. Nycklar - Tänk om ingen är hemma när jag kommer hem, då kommer jag ju inte in.
4. Presentkort - Fick i julklapp. Lika bra att ha i väskan, annars så glömmer man det hemma när man behöver det.
5. Ipod - Musik behövs jämnt!
6. Toffs - Man vet aldrig när man behöver en toffs.
7. Lypsyl - Bästa lypsylet någonsin från Daniel Jouvance! No more torra läppar!
8. Tuggummi - Fresh, kan behövas.
9. Mobil - Hur klarade man sig utan mobil förr i tiden?

Jupp, så ser min väska ut just nu iffal någon ville veta.

pöss

Semla



Åh mumms! De har börjar att sälja semlor på Sveas! Eller det var ettag sen nu men detta måste ändå uppmärksammas då det är så otroligt gott!! Det gör ingenting för mig att dem börjar sälja semlor så tidigt, för min del skulle dem kunna sälja dem året runt. Har inte käkat någon i år än men det kommer väl inte dröja länge till förens jag sätter tänderna i en. Smarribarri!!

Pöss


Tjohej!

Jag undrar vad dagen har att erbjuda. Igår blev det iväg till mormor och morfar för att äta. Det blev lax och sen fikade vi. Kan säga att inte en mage var hungrig efter det. Idag vet jag inte vad som kommer att hända. Jag är supertaggad på att åka iväg en sväng till Stockholm snart också! Vill shoppa! Någon som vill följa med? Egentligen borde jag hålla i mina slantar lite men det finns ju så mycket som bara ropar: Köööp miiig!! Nej men jag vill köpa en ny kamera men jag vet inte vilken som är bra. Man ska väl slå till nu i alla fall när det är rea överallt. Jaja, ska leta lite så får vi se hur det blir.

Lily Allen – Who'd Have Known


Idag känner jag mig glad!

Puss and kram!

dagens

DAGENS VILL HA: Nya kläder (men det vill man ha varje dag)
DAGENS KLÄDSEL: Myskläder
DAGENS SMINK: Typ som vanligt, jobb-maken
DAGENS FRISYR: Bara genoborstat
DAGENS HÄNDELSE: Det mest spännande som hänt idag var väl att mamma gjorde hemmapizza.. 
DAGENS LÅT: Miss Li – I'm so poor won't you lend me some money kunde inte låta bli att skratta när jag hörde den. Lyssna på texten!
DAGENS PLANER: Ska iväg och jobba en stund snart.
DAGENS SAKNAD: hm..
DAGENS DUMMASTE: Mina axlar, dom dödar mig ibland.
DAGENS SJUKA: Inget sjukt har hänt.
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS KRAM: Fick en kram av mamma förut.
DAGENS PUSS: Tror inte jag fått någon idag, kanske av mamma. Don't remember.
DAGENS KÖP: Inget, har varit inne hela dagen.
DAGENS GODIS: Mammas godis, snodde några bitar förut.
DAGENS HUMÖR: Uttråkad
DAGENS ORD: ...

Lördag


Idag har jag inte fått mycket gjort, inte för att jag har mycket att göra. Jag var på jobbet en sväng, gick väldigt fort idag men det var ganska mycket folk, full fart hela tiden nästan.
Nej fy vad segt det blev nu, försöker hitta lite ny musik. Kan inte någon bra släppa någon ny skiva snart? Har ju lyssnat sönder all bra musik, behöver lite nytt i lurarna. Någon som har något förslag på en bra skiva? Eller som vill ge mig en voddler invite?

Puss

OS


Alexandra och jag när vi var med i os och tävlade i band-på-pinne-grenen.

Se vårat bidrag här!
http://sendables.jibjab.com/view/SWN6FYbTQs4Hjb3C


2009 i bilder


Var på krogen för första gången med Hanna och Alexandra!


Jag gick från snedlugg till mittbena.


Vi var i estetiska i Stockholm med klasserna. Sen stannade vi kvar och festade och bodde på en båt.


Vi längtade tillbaks till Stockholm så vi åkte tillbaks. Jag säger bara, det är på Max det händer. hahaha!


Jag pluggade en hel deö sista terminen av gymnasiet.


Våran legendariska ost och vin-kväll!


Musikalarbetet är i full gång. Här har vi styret.


Snart är det majbrasan! Och Hanna och jag försökte komma på vad som skulle hända då men det löste
sig tillslut.


Det blev maj och det blev varmare och vi var ute hos Kajsa.


Musikal premiär! Imagine! Bästa musikalen någonsin!!!


Det var bal för treorna och vi var fina.


Jag tog studenten!


I juni var det personalfest.


Det blev midsommar och vi var midsommarfina och hade gjort kransar. Synd bara att det inte
blev så lyckat som man kanske hade hoppats på.


Tjejerna kom upp till min sommarstuga och Elin hoppade studsmatta naken! :O


Jag klarar att åka wakeboard på första försöket, duktigt!


Åker till Göteborg och Lisseberg med Mamma, Oscar, Emelie och Moster.


Åker vidare till Varberg med Elin och Hanna och stannar några dagar i Elins husvagn. Skitsköj hade vi!


Hamnar i Västervik. Solar, badar och kollar på speedway.


Har photo shoot hos Elin med tjejerna.


Hamnar på kräftskiva som jag nog inte kommer glömma i första taget.


Klär ut mig till hippie på halloween.


Händer inte så mycket på hösten, men flyttar och får ett nytt rum.


Kuttamahutta-kvällen. Hedan efter tar vi det lungt!


Jag inreder mitt nya rum och skaffar kristallkrona!


Det blev pepparkaksbak inför julen.


Tog tyvärr inga blider på julen och min 19årsdag så den här bilden från nyår får bli den som avslutar
det här året.

Haha, jag är med på nästan alla bilderna men vadå det här är ju min blogg så det får ni stå ut med! ;)
(Några av bilderna var lånade, hoppas att det var okej att jag tog dem, haha.)

Hoppas alla får ett bra 2010!!

Pussar

New years eve




RSS 2.0