Nya kläder

Äntligen lite nya kläder! Var på Marieberg med mamma och jag inhandlade, en väska, en tubtop och en kjol. Sen så fick jag min klänning idag också! Den satt perfeckt  som tur va!! Så nu har jag nyårsklänning men ingenstans att vara! Men hoppas att det löser sig.


Paljettbolero - Cubus (från förra nyår)
Tubtop - Cubus
Kjol - Cubus
Väska - Gina tricot


Klänning - Asos
Ursäkta den dammiga sepgeln.

xoxo Topnotchy♥

Nötknäpparen

Varför visar de aldrig Nötknäpparen länge på julafton? Världens bästa julfilmen någonsin! Big mistake!!! Istället visar dem dåliga juluppföljare och sånt. Okej, de har faktist visat några bra filmer. Jag tycker om Elf. Den är ju bara för gullig, Men Nätknäpparen är så mycket bättre!
Har i alla fall haft en bra julafton med god mat och fina presenter. Imorgon fortsätter julfirandet hos pappa. Hoppas att ni har haft en bra jul!

Här har ni i alla fall ett klipp ur Nötknäpparen. Är på engelska men spelar roll, hittade inget på svenska.



xoxo Topnotchy

Klänning 2

Klänningen hade inte kommit...


Klänning

Har varit lite seg på att skriva här såhär innan jul, har inte haft rätta insperationen. Har det igentligen inte nu heller men jag skriver några rader ändå.
Så idag är det dagen före julaftan, det innebär att idag ska vi klä granen, göra julskinkan och fixa med massa annat. Men jag har ingen julkännsla. Eller ja har inte haft det de senaste fem åren, eller inte sådär som man hade när man var liten men julen är ju för barnen och det är nog roligast för dem. Jaja.
Nu sitter jag i alla fall och funderar på om min klänning har kommit med posten, hoppas, och hoppas att den passar och är lika fin som den var på bilden. Man vet ju aldrig riktigt med sånt där. Jag beställde ju en klänning till avlitningsmiddagen i nian och den passade bra (peppar, peppar...)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning lite och sen åka och kolla om klänningen har kommit!

xoxo Topnotchy♥

Julklappar

Har varit och fikat med mormor och morfar och Oscar och Emelie idag. Mysigt värre. Åt faktist min första sån här lussebuelle med socker på för den här julen. Sen så har jag jobbat och det blev värsta ruschen där ett tag.
Sitter nu och funderar på vad jag ska köpa till alla i julklapp. Man frågar vad de önskar sig, men egentligen, vill man veta det? Om någon säger vad den vill ha så känns det inte så kul att köpa det för då vet ju den va den ska få och om den inte säger att den önskar sig något så har man inte heller någon aning vad man ska köpa. Är det bara jag som tänker så? Det gäller att hitta på något som är kul att få men som inte är för förutsägbart och som är personligt men inte för klychigt. Hm? Det är en hel djungel! Jag ska i alla fall iväg och handla julklappar imorgon, så är det jämt, jag är jämt ute i sista sekunden, men det fungerar ju också.
Är du också ute i sista minuten eller är du den som redan är klar i juni?

xoxo Topnotchy

Jullov

Har filmat även idag, annfallsscenen. Usch det blir ju obehagligt på riktigt. Anton skulle få ett epelepsianfall och han spelar så bra så att man blir rädd! 
Tog lite längre tid men det gjorde inget. Har jullov nu så! Imorgon blir det Stockholm med Emelie. Hoppas att jag hittar alla julklappar då bara, men det blir väl antagligen bara saker till mig själv. Jag är så ego! Eller så blir det inget alls, att man inte hittar något. Då blir man så irriterad!

Ska kolla lite på Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö lite nu. Håkan Nesser skulle avslöja vem mördaren var efteråt men får se om jag orkar sitta uppe tills det är slut. Jag kommer inte riktigt ihåg vilka som det skulle kunna vara men har för mig att jag trodde att det var kompisen.



Kollade lite på youtube och hittade det här klippet! haha Ganska kul faktist. Filip och Fredrik och Ernst! Ser lite brutalt ut på bilden men tro mig det är kul!




xoxo Topnotchy♥

Ändrade planer

Hade tänkt nu att när jag kom ihem från filmningen att bara sätta mig framför tven och ta det lugnt, köppte med en tidning och en chokladbit och såg fram emot att bara sitta och slappa trött som men blir efter action. Kanske kolla på någon bra film och läsa min tidning och äta min cholkad och kanske till och med försöka mig på att göra lite läxor. Pappa skulle vara på jobbet och Oscar i skolan.
Men saker blir aldrig som man tänkt sig. När jag närmar mig huset på min cykel så ser jag att bilen står på uppfarten och Oscars cykel står också parkerad utanför dörren. Jaha, jag kommer in och i hallen står ett par skor som jag inte känner igen. Inne i vardagsrummet sitter Oscar och hans kompis och gapar och skriker när de skjuter hejvillt på tvspelet. Pappa går runt i huset och gör lite allt möjligt och min vission om en lugn slapparstund för mig själv bleknar bort i mitt huvud.

xoxo Topnotchy♥

Filmändringar

Skulle ha filmat idag men det blev inget. Ändringar i schemat. Det gäller att vara flexibel när man håller på med film så jag fick i stället pallra mig iväg till skolan och engelska. Sen blev det upp pa stan med Zandra kollade lite på klänningar och annat kul men köpte inget, eller jo en macka och chai latte på Bara vara. Så gott!
Filmningen blir imorn, näst sissta tagningen för mig, sista blir på fredag. Det ska bli både skönt och tråkigt. Hoppas bara att resultatet blir bra sen! Roligast blir det sen när det är premiär! Eller ja, det blir nog väldigt pinsamt också, tänk att se sig själv på en stor bioduk och höra sin röst. Höra sin röst måste ju vara det värsta som finns! Usch!
Men det blir nog bra och kul med premiär, filmen kommer kanske på sf.

Ska snart gå och sova nu så att jag är pigg imorgon.


... och Piccadilly circus ligger inte i Kumla. Jag som Katta.

xoxo Topnotchy♥

Björn Gustavsson



Så himla kul ! haha
kolla den här också men från 3,43!
http://www.youtube.com/watch?v=pHRkwjnM6JI

Don't rush things!

Snart fyller jag år! 18år! Det är något stort! Man blir stor, man får rösta, man får ta körkort, köpa alkohol mm. Men är man vuxen när man är 18? Jag tycker inte att jag är vuxen på långa vägar. Kommer ihåg när man var liten då tyckte man i alla fall att man att de som var 18 då var vuxna. Kanske blir man aldrig vuxen? Eller bestämmer man det själv? Aja, jag är i alla fall 18 snart och jag tycker att det ska bli skoj.
Har försökt att inte längta för mycket efter saker då tar man aldrig in det som händer nu och sen efteråt vill man tilbaka och ångrar att man ruschar på allting. Tillslut kanske man står där och är gammal och ångrar sig att man inte uppskattade det som man hade när man var yngre. Nej jag tycker att man ska uppskatta de bra saker som finns nu i ens liv, dem kanske aldrig kommer igen sen! Jag har tänkte på det här ganska mycket på sistonde och försöker bli en bättre människa utifrån mina teorier. Haha det där lät lite roligt men så är det i alla fall! Jag tänker ibland på sånna saker. Men som sagt var så fyller jag snart 18!

xoxo Topnotchy♥

Dressed for success

Har suttit och kollat på lite klänningar nu till alla högtider som väntar. Har kollat i alla affärer och det finns ganska mycket fina klänningar men när man kommer där på nyår i sin sypersnygga blåsa och känner sig så snygg så har alla andra där klänningen från gina eller hm också och man känner sig inte längre so speciell. Man skulle åka till ett annat land och shopa för att vara ganska säker på att ingen har likadan. Men jag har i alla fall kollat på lite klänningar på internet och hittat några på asos som jag tyckte va snygga. Kolla själv!

Vilken tycker du va snyggast?

xoxo Topnotchy♥

Vad vill du bli när du blir stor?

Sitter i skolan just nu, väntar på att dom andra ska sluta så att vi kan gå och äta. Vi har nyss haft teater och diskuterat lite om olika teaterskolor som man kan gå efter gymnasiet, bland annat högskolor, folkhögskolor och privata. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra efter gymnasiet, förut var jag nästan säker på att jag ville gå på scenhögskola men nu vet jag inte riktigt. Det verkar så himla svårt att komma in och man ska göra massor med prov och monologer och allt möjligt, och efter allt det så är det ändå bara 8-10 st som kommer in av ca1000 sökande.
Jag är en sådan person att när jag blir nervös så känner jag nästan att jag lika gärna ka strunta i det och jag kan tänka mig hur nervös jag kommer att vara i fall jag söker in. Fy tusan vilken vek person jag är, tänker ni säkert men grejen är den att jag brukar gå igenom saken ändå på ett eller annat sätt så får väl se hur det blir med den saken.
Man kanske skulle gå en förberedande kurs inför högskolan?
Något som jag skulle villja göra karriär i också är mode. Jag älskar kläder och mode! Men jag kan inte sy och jag har inte heller det "rätta" utseendet för att vara model så dom är uteslutna. Något som jag skulle villja bli är stylist, någon som klär andra människor. Eller så har jag hört att man kan bli inköpare. När man är inköpare så vet man vad som kommer bli stort inom mode nästa säsong och beställer hem kläder till olika affärer. Det kanske skulle vara något?

Nu ska jag i alla fall snart gå och äta pizza. Det ska bli så gott!

xoxo Topnotchy

Sovmorgon och personalfest

Äntligen har man fått sova ut! Nu är det slut på Tjejen i aspen, skönt men tråkigt. Men nu får jag sova ut, jag sov till kl 13 nu imorse. Har inte gort det på mer än en vecka nu men vad gör man inte för konsten?
Idag ska jag i alla fall på personalfest, hoppas att det blir lika kul som sisst men det tror jag. Det här betyder att jag kanske kommer hem runt 1 inatt så kommer vara jätte trött imorgon i skolan, speciellt på matten! Usch! men det är värt det!

xoxo Topnotchy

Premiär

Idag har varit en riktig skådespelardag! Dagen började med styling i studion till filmning. Ja, jag vet inte om jag va så effektiv i skådespelariet för vi fick ta om några gånger. Men sen fick jag i alla fall skjuts in till Örebro och där körde vi genrep på våran Tjejen i aspen, det gick sådär, sa fel och allting men det gick bättre sen på premiären. (peppar, peppar....) Så nu är jag helt slut. IImorgon blir det mer men kommer i alla fall vila ut sen efter för då är det över! Inga långa dagar, inget mer fetsmink, inget mer tjabbel men sen blir det inte heller några mer mysiga matpauser eller någon ledighet från skolan och inget mer Tjejen i aspen! Skönt men lite tråkigt också. Men en sak som jag undrar är hur ska jag orka julfesten på söndag?

Tjejen i aspen gänget

xoxo Topnotchy ♥

Britney Spears

Man kan säga vad man vill om Britney men jag tycker att hon har kommit tillbaka eller i alla fall inom musiken! Visst hon har inte samma stil på låtarna som förut men Britney har aldrig varit min favorit tidigare så jag tycker nästan mer om henne nu och jag tycker att det är starkt av henne att över huvud taget stå på benen.
Men det verkar som om hon vill tillbaka till 90-talet och hennes succetid om man kollar på kläderna, hela stilen andas 90-tal. Magtröja? Inte ens jag hade det på 90-talet! Visst det funkar men borde man inte gå vidare och se framåt istället för att blicka bakåt? Denna klädsel hade hon på sin födelsedag då också skivan Circus släpptes.
Vad tykcer du om Britney?


Vill hon tillbaka till 90-talet?

xoxo Topnotchy

Julkalendern

Var det någon som såg julkalendern idag? Den verkade faktist helt okej, eller ja i alla fall jämmfört med de julkalendrar som har varit nu de senaste åren. Ni kanske inte brukar kolla på julkalendern, nja inte jagh heller kan man säga, brukar bara se de första avsnitten och sen tröttna. Men jag såg idag och tänkte att jag ska ge den en chans i år även om det kanske låter lite barnsligt, men jag får lov att vara barnslig då jag endast är 17 år och det är faktist ganska mysigt att se ett litet kort avsnitt varje dag på mornarna. Men som jag sa förut så tycker jag att de tidigare julkalendrarna har varit skitdåliga, jo dem som har varit nu senaste åren men dem innan har varit super! hehe Kanske var det för att man var yngre och mer lättroad eller så var det för att dem va bättre!

Några favoriter jag har är bland annat; Jul i Kapernaum, Mysteriet på greveholm (jag tyckte att den va skitläskig och var dörädd för skelettet) Pelle svanslös och Julens hjältar.
Vilken är din favorit?





 


Årets julkalender Skägget i brevlådan


 

xoxo Topnotchy


RSS 2.0