Yeah!

Igår blev det fullt upp, först drog jag och Zandra och handlade ingredenser till cheescake till våra mammor. Sen bakade vi. Blev väldigt gottigt! När den var klar så drog jag till mamma och fikade. Sen blev det hem för att göra sig i ordning till Yeah-festivalen och Royal republic! Elin och jag var helt starstruck! Såå bra var det!!


Kolla vilka fina cheescakes vi gjorde till våra mammor.


Zandra in the Stadspark.


Yeah!


Elin och Elin kom i sista minuten.


Happyface!


Royal republic!


Sketbra!


Trummisen var galen!


Yes.


Elin och jag stod bara och dreglade! haha


Så bra var dem!


Sen blev vi töntiga fans som var tvungen att ta kort tillsammans med dem! Haha.. fin bild.


Nöjda!


Vi satte oss på pictures en stund.


Vi blev myggbitna..

Blev ganska många bilder men det gör inget. Det var en great dag i alla fall! Har varit ute och sprungit idag och solat men ska nog ut och steka lite mer nu.

See ya!

Marie Antionett!



Åh, kollar på Marie Antionette, filmen med Kirsten Dunst. Sååå bra! Det är nog den mest inspererande filmen jag sett! Det händer inte så mycket i den men älskar kostymerna och omgivningen! Den får mig att vilja vara drottning i Frankrike på 1700-talet. Alla fina klänningar och lyxlivet. Att hon blir halshuggen i slutet är ju en annan femma.

Tjo!


Eurovision

Varje år efter eurovision är jag alltid lika arg på att det är fel bidrag som vinner. Varför vinner aldrig Sverige? De andra låtarna är ju urusla! Sverige är ju jämnt bäst, eller ja nästan i alla fall. Nu på sista tiden har Sverige faktist sickat helt fel låtar, förra året var det opra och i år vet jag inte vad det är vi har skickat. Inte bra i alla fall. Men till saken, jag lovar mig alltid att aldrig mer kolla på eurovision för jag blir jämnt så arg för att det är fel låt som vinner men varje år finner jag mig likt förbannat sitta och glo på skiten igen! Nu sitter jag och kollar på delfinalen eller vad det heter. Tyckte att Sverige skickade sitt sämsta bidrag någonsin i år men när jag kollar på det här så har Sverige faktist en väldigt stor chans att vinna! Dem andra är ju verkligen det sämsta jag hört! Och då trode jag ändå att Anna Bergendahl var det sämsta jag hört.

Tjo!

Today

Idag blev det fika med mamma. Cheesecake och chailatte! När vi satt där så tänkte jag att jag skulle ta lite kort och det gjorde jag och sen kommer ägaren ut och erbjuder sig att ta en bild på mamma och mig. Haha, som värsta turistbilden! Men jaja, den blev ju fin förutom att han blev med i spegelbilden i fönstret så jag klippte bort honom! Haha. Sen drog vi i alla fall in till marieberg och Media markt och Eligiganten, det var ganska mycket kaos där men tycker att det är lite kul att dem har slagit på så stort! Pappa ringer och säger att jag ska köpa med en tv så det gjorde jag, sitter och provar den nu. Mamma köpte en ny telefon, får hoppas att den blir bra. Sen när jag kom hem blev det en vända till till mberg fast med tjejerna men då blev det inga inköp.
Nu ska jag fortsätta att prova min tv men den verkar bra!


Fika.


Mammsen.


Fridsen. Fin min..


Turistbilden.


Min nya tv. Fin va?

Pussar

Mitt nya favvoprogram!

Har hittat mitt nya favoritprogram! Som ni kanske vet så tycker jag att det är jättekul med mode och så såg jag att det skulle komma ett nytt program på svt om just mode. Fashion heter det (passande va?) och sänds på 2:an på onsdagar 20.30. Men jag kommer nog följa det på svt play, det är så mycket att kolla på på just onsdagar.
Här är första avsnittet om ni vill se.

Nu ska jag kolla på Om en pojke!

Puss

Fusk!

Åhh! Ser nu att Michaela Forni och Petra Tungården ska till Frimis ikväll! Då hade jag velat vara där. Två av de bästa bloggarna jag följer just nu. De är så inspererande! Hade varit jättekul att träffa dem live. Fast hade nog stått mest som ett töntigt fan och glott. Kanske lika bra att det inte blir något med det. Ska upp tidigt imorn, kl 8.00! Det kommer att bli kämpigt ska jag säga. Kommer inte ihåg sist jag gick upp så tidigt. Sen blir det jobb hela dagen. Så får nog snart ta och knyta mig, får se hur det går med det.. Jag kan få vara uppe till elva i alla fall.. eller tolv. Okej tolv, men inte en minut senare!


Alla som ska till Frimis ikväll får träffa dem här tjejerna.

Bye!


Jobb

Nu börjar min jobbhelg snart! Jobbigt! Alla tjejrna ska ut ikväll men jag får jobba sen upp titidgt imorn också och iväg. Hm.. Jaja, får väl tänka att det blir i alla fall pengar sen. Bara att bita ihop.
Annars har jag inte så mycket att skriva, no insperation ni vet.

Jaja, bye!

Fin

Magnus Weideskog – Förlåt

Armband



Titta vilka fina armband jag hittade i min låda! Mammas gamla.

Sola!

Idag har varit ännu en varm dag. Jätteskönt, så jag la mig på baksidan med musik i lurarna och senaste numret av Solo och solade. Nu vill jag verkligen att sommaren ska komma på riktigt! Inte det här velandet mellan varmt och kallt, regn och sol och så vidare. Men måste säga att det luktar så gott ute nu. Det luktar natur med alla blommor och träd som blommar och nyklippt gräs! Hoppas jag blev lite brun nu också, måste jobba upp brännan.





Tjuu!


Lite kvällsfunderingar

Är fortfarande lite förvånad att jag tog mig i kragen och gick ut och sprang idag. Är lite seg nu men nöjd med mig själv. Hoppas bara att den här motivationen håller sig kvar nu så jag kan springa fler gånger! Det återstår att se.

Nu sitter jag och slökollar på Scrubs. Det har blivit lite av en vardagligdaglig tradition, kolla Scrubs kl23. Funderar vad jag ska hitta på imorgon. Hm.. sova länge i alla fall sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda, skulle inte bli lika varmt som det har varit idag i alla fall. Tänk vad allt skulle bli lättare om man hade lite pengar, då skulle man kunna göra massor med saker. Jaja, ska inte klaga pengarna kommer om en vecka.
Kanske ska skippa Scrubs nu och kolla ett OC-avsnitt istället. Ja, det tror jag att jag gör.

See ya!

Det här har jag gjort!

Jo nu ska jag berätta vad jag har gjort! Om du står upp får du nog sätta dig ner för det här är big news! Jag har varit ute och sprungit! Skrev ju igår att jag funderade på att gå ut och springa. Trodde att jag skulle ångra mig tills idag men när jag hade varit och kört på körskolan så fick jag värsta rycket igen och drog till viaspåret och sprang! Inte bara ett utan två varv! TVÅ VARV!! Det är 5km! Tänkte bara springa ett varv men sen när jag var färdig så tänkte jag att jag har ju ändå inget för mig så kan lika gärna gå ett varv extra men blev så att jag sprang mest då med. Jag kan erkänna att jag gick lite men det var inte mycket. Jag är i alla fall förvånad att jag kom iväg, det trodde jag inte om mig själv, haha.
Men nu är det gjort, känner att jag måste trycka i mig typ en pizza nu för att kompensera.. Nejdå! Det här får jag fortsätta med så kanske det blir beach 2010 i alla fall!


..

Ingen kan gissa vad jag ska göra nu!!! Ingen! Detta är inte likt mig!

Vi ses om jag överlever det här!

Springa?

Funderar seriöst på att kanske ta mig i kragen och gå ut och springa någon dag! Gud! Vad har hänt med mig? Jag? Springa? Har jag slagit i huvet eller? Srpinga är ju det tråkigaste som finns. Nej! Men seriöst! Skulle verkligen behövas och inte bara som en engångsgrej. Skulle vara skönt att komma i form lite. Jag minns när jag var i toppform (för att vara mig), då tränade jag fotboll i ett par timmar sen sprang jag viaspåret direkt efteråt. Det var när jag var ung och dum och inte fattade att det var jobbigt att träna. Men skulle villja vara i den formen jag var då.

Varför kan det inte komma en träningsform som är askul och och inte jobbig och som gör att man kommer i form på ett kick!?

Jaja nu ska jag bara slappa och sen ska jag sova. De här tankarna har säkert försvunnit imorn.

Pöss

Fiiin!

Provade den här finingen idag när jag var på marieberg. Den är från Gina och är så snygg! Visst kan medge att den faktist ser ganska tråkig ut på den här bilden men man måste se outside the box så att säga. Den går att matcha till nästan vad som helst! Tänk till ett par höga jeansshorts lite halft nerstoppad med upprullade ärmar eller öppen över ett linne som en tunn sommarjacka. Möjligheterna är oändliga! hahah. Nej men den är så mycket snyggare i verkligheten och det blir nog till att köpa den när pengarna rullar in.
Vad tycker ni?


Från Gina tricot.

Tjohej!

Summer

Shoppade lite på mberg idag. Blev det här linnet! Kortare med en knut vid magen. Så sött och sommrigt, vill att det ska vara sommar nu!


Monday morning

Gogmorgon kära läsare!
haha! Nej men tja fan! Nu är det måndag morgon och jag är faktist uppe hyfsat tidigt för att vara mig. Kom att tänka på den här nya låten Melanie Fiona – Monday Morning nu när det faktist är monday morning så att säga. Första gången jag hörde den tyckte jag den var sädär men den växer lite när man lyssnar på den och den kommer nog sätta sig på hjärnan.
Idag blir det in till marieberg en sväng! Jaa! Ska shoppa lite granna sen får vi se vad som händer.

Tjoo!

Fullt ös medvetslös!

Idag var det fullt ös medvetslös på jobbet! Inte en lugnt stund. Jag fick vara i matsalen och vara värdinna och det brukar ändå vara ganska lugnt även om det är mycket folk men idag fick jag springa runt som en galning, eller nej inte riktigt men nästan. Sen så funkar ju inte ryggen heller så kunde inte böja mig framåt, gick runt som en stel pinne. Sen tappade jag typ 100 brickor på foten så då kunde jag inte gå heller så gick runt som en haltande stel pinne! Nej jag haltade inte men fick faktist ganska ont och tror att nageln kommer att vara blå tills imorn. Usch. Annars gick det ganska bra, hehe.

Nu ska jag ta igen mig lite och försöka hela min rygg, hur man nu gör det..?


Någon som mäskte att det var varmt igår?


Det gjorde vi i alla fall!

PUSS

Godis


(det blir godast om man äter en rosa, en vit och en grön tillsammans! haha! )

Mamma köper jämt (och då menar jag verkligen jämnt) hem Ahlgrens bilar. Måste vara hennes favoritgodis! Och som den godisgris jäg är så går jag alltid och snor lite godis, grejen är att jag inte ens är speciellt förtjust i de här bilarna. Det är sånna här godisar som jag aldrig skulle köpa själv men som funkar när allt annat godis är slut. Försöker få henne att köpa lite annat godis men då säger hon bara, nej jag tycker om dom här! Du får köpa ditt eget godis!
Igår var det i alla fall marken och jag har marknadsnougat kvar som jag kan äta!

Anyway, var och jobbade en stund idag i alla fall. Kände mig helt virrig och sprang mest runt fast det var hyfsat lugnt. Kändes hela tiden som om det var någonting som jag hade glömt, som att gå ut med en hamburgare till en gäst eller något. Jaja, det gick bra ändå.

Bye!

Nej jag moppade inte mattan

Det skedde endel förvirring när jag la upp bilderna när jag hade städat här om dagen. Speciellt den här bilden med moppen. Den står på en heltäckningsmatta och många undrade då om jag moppade på mattan. Svaret är såklart nej, jag moppade inte mattan. Nog för att jag inte har så mycket erfarenhet av att städa men så dum är jag inte! Mopphinken råkade bara stå där när jag tog bilden men har alltså inget att göra med var jag moppade. Så för att klargöra: Jag moppade köksbordet, fönstrena och lampan i vardagsrummet, inte heltäckningsmattan.


Mattan dammsög jag bara!

See ya!

Mobilen



Åh, saknar min mobil! Kollade igenom lite bilder och hittade den här och blev påmind om att jag en gång ägde denna mobilen. Titta vad fin den är, trotts sprickan i högra hörnet. Hm, det var tider det!

Sveas und M-berg

Idag blev det frukost på Sveas. Zandra hörde av sig och ville fika och jag hade precis vaknat så det passade ju bra att slå ihop det till en frukost. Emma hängde också med. Vi satt där och babblade och fikade, sen så bestämde vi oss för att åka in en sväng till Marieberg. Så vi gick där och strosade och prövade lite kläder. Jag hittade lite grejer men köpte inget, men blir nog kanske att åka in och shopa snart för fanns endel fint!
Imorn är det Kumlamarken sen blir det kanske utgång också, var ju ett tag sen nu. Så det blir nog skoj.

Tjoho!

Kommer värmen nu?

Kollade nyss väderprognosen framöver på yr. Det är Norges smhi kan man kanske säga, det brukar i alla fall stämma mycket bättre än smhi. Men såg att det ska bli 20 grader på lördag och 23 nästa vecka! Hm, kan det stämma? Hoppas det för nu har det varit halvkallt ute länge, vi behöver ha lite värme! Men tror nog att det kommer hinna ändras.. Imorn ska det i alla fall bli hela 7 grader! Ujuj! Och regn till och med, det ser vi fram emot!


Övningsköra och jobba

Har varit iväg och kört en stund på körskolan. Det gick väl bra, ingen dog denna gång heller. Men blir lite stressad över att jag ska köra halkan om typ 20 dagar! Jag vet ju knappt hur man kör, hur ska jag då veta hur man kör när det är halt? Måste ligga i nu!
Senare ska jag iväg till jobbet, känns ganska skönt att komma iväg och jobba lite. Nu ska jag bara ta det lugnt och slappa lite så jag får lite energi till jobbet sen. Det tar verkligen på en att köra, hehe.

Pöss

Snigel?

Gick nyss igenom alla mina bloggar som jag följer. Har blivit endel nu. Blands annat läser jag Michaela Fornis blogg. Hon skriver väldigt fint och hon är en av mina favoriter. Men i alla fall, jag kollade hennes blogg och hon hade lagt ut en video på Cimon när han käkar en snigel. Usch! Det skulle jag nog aldrig göra, i alla fall inte om den såg ut så som den gör i videon. Asså den var antagligen tillagad och så.. tror jag.. eller ja jag vet inte. Men usch, det kan ju inte smaka så bra? Jaja vill ni se videon kan nu ju kolla här.


Michaela Forni

Gonatt!

Städardag

Nu har jag städat klart för idag. Usch det var slitigt och nu är jag hungrig som en varg! Gjorde köket, vardagsrummet, hallen och badrummet grundligt. Det tog sin lilla tid men nu är det skinande rent! Känns lite tråkigt när jag sätter mig i mitt rum som fortfarande är fullt med damm och smutts när jag har städat hela dagen!


Massor med disk.


Dagens, stor vit tröja, tights och uppsatt lilla my-hår.


Här ska moppas!


Efter - La på nya dukar och underlägg. Inte ett dammkorn så långt ögat kan nå!


Titta! Man blir ju nästan bländad av golvet!

Städning på g

Jag har fått uppgiften att diska och städa hela huset idag! Får se hur det går... Är inte så bra på att städa, bättre på att stöka till. Spoify får gå på högsta volym. Men jaja nu ska jag köra igång! Ni kanske får se några bilder sen.


Snö



Jag saknar snön! ...

OC nostalgi



Åh just ja! Igår när jag inte kunde sova slog jag på första avsnittet av OC. Gud det var så länge sen jag såg det. Man var ju en lojal oc-tittare och satt jämnt bänkad framför tven onsdagar kl21.00. Inget var viktigare än oc då, och på torsdagen diskuterades gårdagens program flitigt. Och den som (gud förbjude) hade missat programmet fick hålla för öronen. Det var tider det! Nu följer jag nästan inget program. Det är inte lika viktigt längre, ganska skönt faktist. Men i alla fall så kollade jag oc igår och fick nostalgiska kännslor, sen fick jag även höra den här låten, Joseph Arthur – Honey And The Moon som gick på repeat på min dator och i min ipod. Så fin! Kanske ska ta och kolla ett avsnitt till nu.

Puss

Färga mammas hår


Bilden har ingenting med texten att göra, men såhär såg jag ut en gång i tiden.

Idag vaknade jag vid halv två, lite för sent kanske men så kan det gå. Var iväg och fixade mammas hår, hon ville att jag skulle slinga det. Jag kan säga att jag har aldrig slingat någons hår, inte ens färgat någons hår så jag var inte så taggad på det. Vill ju inte att det ska bli fult! Men mamma insisterade att jag skulle göra det så jag fick ställa upp. Vet dock inte hur resultatet blev för åkte innan hon hade tvättat ur färgen. Hon får väll färga om det om det blir dåligt eller raka av det, hehe.

Tjohej!

Olycksdrabbad?



Idag har jag varit iväg och jobbat en stund. Idag skulle tydligen vara en olycksdrabbad dag stod det i horoskopet men det har ju gått jättebra idag! Började bara blöda näsblod när en av gästerna blev lite arg och smällde till mig på nosen sen råkade jag halka på en hamburgare så jag bröt benet och när vi åkte hem blev vi påkörda fem gånger men det har gått bra. Nej så var det inte, min dag har inte varit så olycksdrabbad (peppar, peppar) men började faktist blöda näsblod på jobbet dock inte för att en gäst gav mig en snyting men det skulle väl vara det som var lite olycksdrabbat. Nu har jag tagit mig en tupplur på några timmar så nu är jag på topp igen.

Pöss pöss!

I'm gonna love you with my hands tied

Bästa låten just nu! Lady Gaga håller verkligen i sig!
Lady Gaga – Teeth

Lite bilder från igår


Emma och Elin hos Kajsa i Karlskoga


Glada


Vi fick glass som på ett äkta barnkalas, haha. Vi fick även jättegod smörgåstårta!


Födelsedagsbarnet!


Tjoho!


Hej hej Emelie.


Smile!


Haha posar-Zandra i bakrunden!

Marknad

Var nyss på Hallsbergs-marken och måste säga att det var nog den sämsta marken jag någonsin varit på! De hade ju ingenting som man ville ha, inte för att jag brukar shoppa loss på maknader man går ju för att köpa marknadsnougat och annat gottit! Så jag hade i all afall siktat in mig på marknadsnougat och jag kan säga att jag är expert på det området! De som har godast nougat är Ullas eller Grännas, i Hallsberg hade de bara Mickes och det är dom äckligaste! Haha varför vet jag det här? Jag har väl ätit mycket marknadsgodis helt enkelt (godisgrisen). Anyway, ingen marknadsnougat för mig. Inte fanns det brända mandlar heller, inte sånna här med rosa på utan riktiga brända mandlar. Inte en bränd mandel så långt ögat kunde se. Sen hade de inte sånna här vita jordgubbsremar så fick ta en blåbär istället men den va god den med som tur var! Jaja, haha nog om detta.

Ikväll blir det i alla fall iväg till Kajsa i Karlskoga och fira hennes 20års dag! Ska bli kul! Roligt att få sse alla!

Pööss

Kul


Gud vad kul jag har!

Nyttiga jag

Nu har jag varit ute och kört, det gick bra, körde inte ner någon i alla fall. Har köpt mig lite naturgodis som jag sitter och trycker i mig. Känns lite bättre att äta naturgodis, man får lite bättre samvete när man äter det istället för vanligt godis även fast jag vet att det är lika onyttigt. Men det får faktist vara nog med godsaker nu, det funkar inte! Måste ta tag i det och äta nyttigare! Zandra och jag tänkte även börja träna nu men när jag kollade på njoys hemsida så verkade det som om de ska stänga igen! Stod att det var sista månaden så verkar inte bli någon träning, i alla fall inte där! Skit också! Det var ju så bra där! Nu ska jag käka mitt naturgodis och kolla på tv som en riktig soffpotatis! hahah!



Puss

Bikini

Har kollat lite efter en ny bikini till sommaren men finns fasen inte ett dugg! Har kollat varenda liten affär! Det hör ju liksom till att köpa en ny bikini till sommaren även om man har en bra. Jag har två just nu som är bra men en till skulle inte skada. Kollade lite på asos nu och hittade en som var ganska fin. Den är bara vit vanlig men tycker att modellen är fin! Egentligen skulle jag villja ha en i typ orange, inte skrikig orange mer hm.. hur ska man beskriva den? Ja men lite ljusare i alla fall. Men har i alla fall aldrig haft en vit bikini, det finns ju en risk att den blir genomskinlig när man badar och det skulle inte vara kul! Fast tror att de som gör bikinis borde tänka på det och gör så att dem inte blir genomskinlig annars så är dem ju dåliga! Jaja, nog om det här är den i alla fall.



What do you think?

Tjuhu!

Hej

Har inte skrivit på ett tag nu men har inte haft något skojigt att skriva om, har inte det nu heller men skriver några rader ändå. Idag ska jag nog ut en sväng och övningsköra så vi får se hur det går. Hm, nu har jag inget att göra. Kankse ska man gå iväg och sola en sväng, får se. Jaja det var en liten, dålig uppdatering.

Puss

Work

Nu ska jag snart iväg och jobba. Blir jobb resten av helgen, kommer hem tio idag och sen upp imorn bitti för att jobba till halv nio på kvällen. Så imorn kommer jag att bo på jobbet. Jaja, pengarna kommer i alla fall att rulla in, det gillas!

See ya!

Valborg

Det blev en ganska lugn valborg igår, vi grillade och lite här hemma hos mig till en början sen drog vi vidare men det var inte så lyckat. Jag mådde ju sådär, typ förkyld och seg i hela kroppen men det gick ändå. Nu mår jag till och med bättre känns det som. Inte lika seg i kroppen men halsen är typ sämre, fast det är lite bra, man får så snygg röst när man är hes, haha skoja. Har faktist sovit skitbra inatt har nog aldrig sovit så här bra, haha. Kanske var sömnen som gjorde det? Nu ska jag snart städa lite





Puss


RSS 2.0