Ledig dag

Det är så skönt att ha en ledig dag i veckan och bara ta hand om sig själv! Idag har jag solat i flera timmar och blev faktist aningen brunare den här gången. Hoppet att vara brun till studenten lever kvar.  Efter det så tog jag en lång dusch och la en ansiktsmask. Har en jättebra från oriflame. Sen har jag bara slappat och sovit på soffan. Kommer känna mig fräsch och utvilad till imorgon i skolan, har bara en halv lektion kan man säga men ändå. Vi ska få reda på svenskanationella skriftliga, hoppas att det gick bra och att jag skrev en krönika och inte något annat. Blev ingen träning idag så vi ska nog ta den imorgon också. Sen får vi ju inte glömma att det är valborg också, få se hur det blir har inget helt bokat än men något blir det väl.

xoxoTopnotchy♥

Tisdag

Idag har varit en sådan här dag då jag känner mig som en sengångare som sover, inte för att jag brukar ha sådanna dagar men det händer ju ibland. Det började nog redan igår då jag tvingade mig själv att sitta uppe för att kolla på project runway fast jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Vaknade idag och var lika trött, kändes som om jag fortfarande sov på tåget in till skolan och musikalen. Vi hade bara musikalarbete i nästan två timmar idag men vi repade en scen, ett dansnummer och så gick vi även igenom en scen till lite. Jag kännde mig helt död och det blev lite lamt agerande men i dansnummret så ska vi se ut som om vi börjar tappa hoppet och då passade mitt döda utseende ganska bra in tror jag, haha.
Sen så hade vi nationellt prov i engelsk. Var verkligen tvungen att boosta min energi då så köpte mig lite naturgodis och en loka (inte cola eller någon annan onyttig dricka, jag ska bli mer nyttig har jag bestämt mig för). Provet gick ganska bra tror jag. 

Efter skolan så täffade jag Hanna och vi tog en macka (nyttig macka) på Bara vara, Mycket gott och trevligt, sen gick vi en snabb sväng på stan och köpte glass (fail, så länge kunde jag hålla mitt nyttighetsinfall). Vi tog oss varsin magnum, de här nya ni vet. Mycket god men den var mini men det gjorde inget.

Imorgon har jag som vanligt ledig dag, ska nog och träna med Alexandra då. Ledig dag innebär också sovmorgon, ska bli så skönt.

xoxoTopnotchy♥

Grillkväll

Nu är det söndag igen, det går så himla fort! Men söndagar brukar vara den tråkigaste dagen på hela veckan, eller ne måndagar och tisdagar är nog snäppet värre men men. Låg och tryckte i solen jättelänge igår men blev inte så brun, hur ska jag kunna bli brun till studenten när det inte tar något på mig? Sen drog jag i alla fall iväg till Frövi och hem till Emelie på grillkväll. Vi spelade kubb och gissa vilket lag som vann? Mitt lag såklart! Sen så grillade vi och åt, blev skitgott och senare mot kvällen komm singstaret fram. Hadde en mycket trevlig kväll! Tack tjejer.


Grillmästarna!


Jag har så snygga kompisar!


Som sagt snygga kompisar!

xoxoTopnotchy♥


Dancing the whoe way home

Nu har jag lyssnat på hela skivan Dancing the whole way home med Miss Li och måste säga att det finns många låtar som är mycket bra och endel som får en att dra på smilbanden. Väldigt Miss Li väldigt gulligt och poppig men kaxigheten finns ändå där.

Bästa låtarna:

Dancing the whole way home
Dirty old man
Polythele queen
The boy in the fancy suit

Som sagt många var bra men tycker att de här spåren stycker ut lite mer!


Snyggaste skorna på omslaget också! haha

xoxoTopnotchy♥

Fredag

Idag har varit en solig dag vilket jag gillar mycket. Har suttit och sytt mössor hela dagen till musikarna till musikalen. Ska sys ca 36 st har jag för mig, jag lyckades att få ihop typ 8 st och symaskinsnålen lyckades att gå av hela 11 gånger! Skitmaskin! Men men, like i use to say, that's life. Mössorna är i alla fall blåa och tyget som vi syr dem av färgar av sig väldigt mycket så det resulterar i blåa händer och även blått ansikte då jag tydligen rör mig mycket med händerna i ansiktet men färgen gick bort som tur var.

Efter skolan så gick vi iväg till White night och jag provade mina skor till klänningen och dem nålade upp den och ska sy den så den blir rätt längd. Kommer att bli skitsnyggt på balen. Sen gick vi och köpte glass och satt och tryckte i oss, det var väldigt gott. Nu ikväll blir det att mysa ner sig själv framför tven, kanske ska man kolla på någon film? Hm.. får se om jag hittar någon bra. Fixade Miss Lis nya skiva nu också så sitter och lyssnar på den nu, den verkar vara riktigt bra, ska lyssna igenom alla låtar så kanske det kommer en recension på den, får se.

Imorgon blir det nog iväg till Frövi och Emelie vi ska grilla, men hörde att det ska bli riktigt bra väder så ska nog sola lite innan jag åker dit.

Har inga nya bilder så här är istället några bilder från i sommras när vi var hos Emelie och grillade.


Emelie och jag.


Tre gröna kumlingar.


Eli, Daniel och Emma, inga av dem kommer imorgon dock.

xoxoTopnotchy♥

Frisyr till balen

Nu har jag beställt tid för att göra min frisyr till balen, så nu kan jag andas ut. Har kollat runt lite på google efter snygga frisyrer att ta insperation ifrån. Jag vill ha en väldigt romantisk frisyr med inbakade flätor och lite lockar som hänger ner. Jag vill inte att frisyren ska vara stram. Hittade lite bilder men inget som var helt rätt. Kanske om man blandar dem lite. Men i alla fall något liknande.



Hur tycker ni att jag ska ha?

xoxoTopnotchy♥

Lång dag

Dagen har varit ganska lång. När man börjar med musikalen på morgonen så tror jag alltid att vi slutar efter det men icke, vi har två aslånga lektioner kvar! Tråkigaste lektionerna på hela veckan, engelska c och matte c, går så himmla segt på dem lektionerna. Men sen efter skolan så knallade jag i alla fall iväg till Alexandra och vi gick iväg till friskis och mot vårat första spinningpass. Det gick faktist väldigt bra, jag dog inte! Men var ett väldigt lätt pass så nästa gång blir det nog aningen mer avancerat.

Nu ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill för jag är ledig imrgon som vanligt. Det är verkligen jätteskönt att vara ledig en dag mitt i veckan, då har man ett litet ljus i tunneln en måndag innan helgen kommer. Men jag tror nog inte att det blir så sent ikväll, jag är ganska trött så jag får se.

xoxoTopnotchy♥

Balskor

Har varit och hämtat mina balskor idag, de är jättefina måste bara kolla om de passar till klänningen, kanske blir fel. Det visar sig i alla fall, får åka till White night och kolla och så får de lägga upp klänningen om det behövs också. Man skulle ju egentligen ha glasskor när man går på bal men det skulle nog inte vara så bekvämt och det skulle inte bli kul alls om de gick sönder. Glassplitter i foten är ingen hit och speciellt inte när det är studenten och allt annat som händer då. Mina skor duger nog.


My shoes.

xoxoTopnotchy♥


Söndagsparty med Filip och Fredrik

Äntligen söndag! Har verkligen längtat efter den här dagen, eller ja hehe. Annledningen till detta längtande är Söndagsparty med Filip och Fredrik. Ikväll kl 21.00 sätter det igång och det är jattebra gäster också nämligen Marilyn Manson och Jonas Gardell. Ska bli väldigt intresant att dem i samma program. Har ganska höga förväntningar på det här programmet men jag tror nog att de kommer att bli uppfyllda, Filip och Fredrik brukar vara duktiga på att fixa bra tv. Men först så ska jag iväg och träna, undra om jag hinner hem till Gossip Girl? Nu är nästan alla bra program på söndagar förut var det onsdag.


Ikväll är det premiär för Söndagsparty med Filip och Fredrik!

xoxoTopnotchy♥

En sväng in till Örebro

Igår blev det utgång till satin, var kul till en början men blev segt mot slutet. Det var inte så mycket folk. Nu idag så åkte Zandra och jag in till Örebro och mötte Emelie för att gå och se Daniel som hade gymnatikuppvisning. Fattar inte hur man kan göra sånna där volter och hopp utan att bli helt snurrig! Men skitduktiga var de! Nu har jag kommit hem och vi håller på och grillar, första gången för i år. Ska bli jättegott! Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tven, ska nog kolla på robinson nu men tycker att det är ganska segt program, inte lika kul som när man var liten. Jaja, det kanske går något annat kul program. Skulle vara kul att kolla på Sweeney todd det var länge sen.

xoxoTopnotchy♥


Ka-ching!

Dagen gick ganska snabbt, började med engelska. Vi skulle visst ha nationellt prov idag muntligt kom på det igår men det är ju inte pricis något man kan öva till sådär när man inte får veta vad man ska prata om förnens fem minuter innan. Men våran grupp hann inte göra idag i alla fall så det blir nästa vecka. Sen var det svenska och vi fick inte reda på hur det gick för oss på svenska nationella. Vet inte riktigt när vi skulle få det, jag som ville veta nu. Jaja, sen var det klassråd och vi pratade om studenten som vanligt. Det kommer bli skitbra tror jag! Fast lite sorgligt också. Sen gick vi och käkade pizza, riktigt gott var det men usch va mätt jag blev.

Efter skolan var jag på banken med mamma, var tvungen att föra över mina pengar från mitt sparkonto så jag kan betala min balklänning. Och ja, jag vet att man kan göra det på datorn men är inte så haj på det och så ville jag fråga lite om ett annat konto. Jag hade nämligen ett konto som jag inte ens visste att jag hade och på det fanns det 1800 kr, så ja, nu är jag 1800kr rikare! Sånt gillar jag. Nu har jag även deklarerat för först gången i mitt liv, gick ganska smärtfritt.


Klirr i kassan!

xoxoTopnotchy♥


Marieberg

Åkte till marieberg med mamma en snabbis. Kul att komma ut lite när man bara har suttit inne hela dagen.  Jag köpte mig en t-shirt på gina, har kollat på den tidigare men då i svart men nu slog jag till och köpte mig en i vitt i stället.


Blir snyggt med vitt sen när man fått lite bränna.

xoxoTopnotchy♥


I'm on a boat

Har tråkigt, tur att youtube finns! Hittade den är musikvideon från saturday night live tror jag. Ganska kul faktist.
Haha

Seg dag

Fy vad tråkigt jag har! Idag har jag inte gjort någonting alls, förutom varit hos tandläkaren i en timme. Har suttit i soffan hela dagen och haft datorn och tvn på framför mig, Sitter fortfarande i soffan med datorn och tvn på, tvn stängdes till och med av nu för den har varit på så länge. Det är sånna här lovdagar som man nästan önskade att man var i skolan och träffade alla. Nu framåt kvällen har det i alla fall varit lite roliga program på tv. Det var sesongstart på Ugly Betty och det var väldigt bra!

Följer inte så många serier nu, eller inte följer så som jag tidigare har gjort. Nu är det Gossip girl, Ugly Betty och Project runway och jag skulle inte dö av att missa ett avsnitt som jag antagligen hade gjort när jag följde OC och Heros. (När börjar de sända Heros igen? Har dem slutat med det eller?) Men det är ju bra att tvn inte styr mitt liv, haha.


Saknar OC, tycker att de ska börja sända det på någon bra tid från början!

xoxoTopnotchy♥

Frida after dentist

Sitter här nu efter ett besök hos tandis, har bedövning i halva fejset känns det som. Hade ett hål som de skulle fixa och nu är det gjort. Man känner sig så hjälplös när man bara ligger där med hundra mojänger i munnen som är till för allt möjligt och flera tandläkare som står och stirrar en i munen och drar i kinderna så att hela näsan åker med och blir helt sned. Nu när jag är förkyld också så är det svårt att försöka att inte hosta, det är omöjligt att hålla inne en hostatack, då blir det bara värre men klarade mig undan hostatacker ganska smärtfritt idag. Nu sitter jag och är hungrig men kan inte äta något för då kommer jag bara att bita mig i kinden eller tungan eller något, får vänta tills bedövningen går ur. Suck!

Känner mig nästan såhär nu! Haha
 

xoxoTopnotchy♥

Jobbmåndag

Idag har jag inte gjort så mycket bara jobbat. Såg fram emot att jobba idag för vi skulle vara jättemånga men då fick jag stå i dt:n och ta beställningarna helt ensam hela passet men det gick bra ändå. När jag kom hem hade jag jätteont i huvudet. Har varit förskyld jättelänge nu, hostar och snuvar men så är livet ibland, bara att vänta på att det blir bättre.

Imorgon ska jag till tandläkaren, kommer inte ihåg vilken tid det var, får kolla upp det. Det blir nog i alla fall sista gången jag går till tandläkaren gratis, sen kommer det att bli dyrt. Hoppas att det går snabbt och bra. Tandläkaren är ju inte det roligaste som finns.
Nu ska jag bara kolla på tv och slappa resten av lovet, börjar på torsdag så har lite längra lov än  alla andra. Skönt!

xoxoTopnotchy♥

Yesterday

Riktigt skön dag igår. Dagen började med strålande solsken och solande på altanen. Skitskönt, med musik i lurarna, det var ju nästan lika varmt som en sommardag! Sen gick jag och Zandra och köppte glass, twister. Man kunde ju ha på sig sommarkläder utan att frysa och jättemånga kom barbenta i bara kjol eller klänning. Vi gick och satte oss på bryggan i kumlasjön och satt där och njöt av livet. Sen på kvällen blev det ost och kex-kväll med tjejerna. Mycket mysigt. Vi spelade guitarhero och var som värsta bandet, haha.

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att jobba, kanske sätter mig i solen en stund innan.


Mummsig ostbricka!

xoxoTopnotchy♥

Ett nattligt inlägg

Sitter uppe på långfredagen lite efter midnatt, eller ja, långfredagen kan man ju inte säga att det är längra då. Men sitter i alla fall uppe. Dagen har varit ganska lång, inte så kång som den brukar vara men ja, lagom lång. Harf först varit och gratulera Malin, hon bjöd på smörgåstårta vilkat var mycket gott. Sen åkte jag till moster och Emelie för att äta påskmiddag, mycket gott det med. Mormor och morfar var där också. Trevlig kväll. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, alla har gått och lagt sig men jag sitter uppe, har ingen lust att sova men blir väl så ändå om en stund.

Imorgon blir det nog tjejkväll, men på dagen vet jag inte vad som ska hända, eller jo, jag har hört att det ska bli varmt så ska nog lägga mig i solen och pressa ettag. Måste bli brun till studenten!

xoxoTopnotchy♥

Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdagen, vet inte riktigt varför den heter så men nu kan man säga att det är påsk. Har inget planerat för dagen så får se vad den har att erbjuda. Jag ska nog i alla fall börja göra mig i ordning snart och packa och åka till mamma. Har gått och fått värsta ont i halsen nu också, eller igår hade jag ont nu har det övergått till hosta och heshet. Skit också! Men det är sånt som händer, hoppas bara att det går över snart.

Det var föresten Linda Rosing som var den blonda bruden som vi såg i Stockholm igår. Bobby hade lagt ut bilder på sin blogg och då var det när se satt där. Så sju kändisar, inte dåligt på en dag.

xoxoTopnotchy♥


Stockholm med Emelie

Nu har vi gjort Stockholm, mycket trevligt har det varit och nu har jag äntligen hittat min studentklänning! Det blev en klänning från Elise som inte finns i Örebro så hoppas bara ingen har tänkt likadant som mig, men det är säkert någon.Vi har även sett sex stycken kändisar! Först Ruben, ni vet han som var med i en ängels tålamod, den "onde" eller vad man ska säga. Sen såg vi Agnes, Linda Sundblad, Kattis Ahlström och sist men inte minst Bobby, kändisfrisören. Man kan säga att vi såg sju för med Bobby satt någon blond brud, såg bara bakifrån men antar att det var Linda Rosing.
Men roligast idag var nog när vi var inne på en klänningsaffär på stureplan, expediten tar framm massor med klänningar sen frågat hon om mina Elin Kling-strumpbyxor är från chanel. Haha, det är dem inte.

Men en lycked dag i alla fall!


Vi fikade på Pub. Gulligt litet café.


De hade rosa väggar.


The dress!

xoxoTopnotchy♥

Lov

Hade mysigt igår med Alexandra och Hanna. Vi satt ute i solen och gottade oss. Sen tränade vi, får faktist inte lika mycket träningsvärk nu längre, är det bra eller dåligt? Haha, är det jag som har blivit slö och inte tar i ordentligt eller har jag blivit mer vältränad? Jaja, det gick i alla fall bra, sen gick vi hem och käkade bakad potatis och kollade på tv. Jag tror att jag är allergisk mot katter, blev jättesnuvig och nös hela tiden hos Alexandra, eller det kanske är henne jag är allergisk mot... nejdå.

Idag har jag varit och jobbat, och ja, det gick väl bra. Nu är jag skittrött och ska nog snart gå och lägga mig, måste upp tidigt imorgon för så åker jag och kusin till huvudstaden och shopar! Hoppas jag hittar min studentklänning då. Det är väldigt viktigt att ingen annan har en likadan klänning på den stora dagen, det räcker med att alla kommer att ha samma färg.


Två snyggingar i Henry allards park.

xoxoTopnotchy♥


Fika

Nu har jag nyss varit och fikat med Mormor, Morfar, Emelie och Oscar. Det var mysigt. Engelska-Tim kom in på Sveas också men jag ville inte prata med honom så jag gjorde mitt bästa för att inte synas. 
Nu ska jag snart ta bussen i till Örebro nu och träffa Alexandra och Hanna. Så skönt att det är soligt ute nu och idag ska jag nog ha på mig mina solbrillor för första gången i år. Sånt gillas!


Emelie käkade en chokladboll. Sveas har de godaste!


Mormor fick tillbaks en jubeleums-enkrona med hav och solnedgång på.


Oscar och Morfar, mätta och belåtna.

xoxoTopnotchy♥

All work work

Fullt ös medvetslös på jobbet idag! Gud, bussarna tog aldrig slut de bara rullade in en efter en. Men det var kul i alla fall, det gick snabbt och alla var på topp, eller i alla fall i början. Nu ska ag snart ta en dusch och sen kanske kolla lite på tv. Får se hur länge jag är uppe idag, det är ju lov nu så då kan man vara uppe länge vilket jag gillar! Men nu är det så att vi har bestämmt att jag ska fika med mormor, morfar Oscar och Emelie på Sveas imorgon kl11. Sen blir det in till storstaden Örebro till Alexandra och kanske sover över där. Nu är ni lite uppdaterade.

xoxoTopnotchy♥


Biljard

Var på marieberg igår och kikade lite men hittade ingentning. Sen framåt kvällen gick Jag, Elin och Elin  till Emma och käkade mat och åt godis och chips. Gud vad mätta vi blev. Sen spelade vi biljard. Vär ägde allihoppa, så vi har bestämt att vi ska gå ut och spela så vi får visa våra talanger för världen. Sen kollade vi på robinson också. Jag hade riktigt trevligt. Idag ska jag iväg och jobba för första gången på flera veckor, får se hur det gårdå, om jag fortfarande har det i mig.


Biljarddrottningen Emma.

xoxoTopnotchy♥


Lov

Gårdagen blev fullspäckad med grejer. Först musikalgenrep, det kommer att bli skitbra. Kul att se vad alla har gjort och hur helheten ser ut. Sen blev det träning med på friskis, Alexandra och jag börjar få upp pulsen nu, haha. Intensivpass nästa säger jag bara, eller inte. Nej men sen åkte jag hem, duschade, sminkade mig blåste håret, plattade håret, klädde på mig och packade min väska och hann åka till stationen. på en timme! Det är rekord för mig! Åkte till Moa och drog senare till Klaras, men det va lite segt där så vi drog ganksa tidigt. Men hade trevligt.

Idag ska jag kanskeåka en sväng till marieberg och ikväll blir det nog myskväll. Nu ska jag ut i trädgården och hjälpa pappa med att plocka grenar eller något.

xoxoTopnotchy♥


Sitta i solen

Kort dag idag, hade bara engelska direkt på morgonen. Vi fick göra några hörövningar inför nationella och det gick helt okej. Efter engelskan gick jag med Marie till lucullus och köpte sallad och åt på markan. Sen åkte jag hem och var hemma typ innan jag skulle ha vaknat på helgen. Så nu har jag redan hunnit med engelska, mat och packat och åkt till pappa och suttit i solen och läst veckorevyn och klockan är int ens ett än. Man hinner med mycket när man går upp tidigt men sen gäller det ju att vakna och orka gå upp. Nu är bara frågan vad jag ska göra resterande delen av dagen.


Massor med krokusar och andra blommor hade ploppat upp i våran rabatt. Fint.


Läste veckorevyn i vårsolen.

xoxoTopnotchy♥

Sunshine

Skriftligt nationellt prov idag i svenska med start kl 8.00 och stopp 13.00. Jag hade laddat upp med zoo-apor, choklad och loka. Köpte jämt zoo-apor när det var nationella förut och då gick proven bra så nu har det blivit så att jag måste köpa det varje gång annars kanske det går dåligt. Tvångstankar. Men det kändes i alla fall bra på provet, man kunde välja på nio olika uppgifter och jag valde en uppgift som var att skriva en krönika om typ hur film påverkar. Det blev nästan kul där ett tag för det var en riktigt bra uppgift, men bara nästan! Hoppas att jag får godkänt nu bara, nationella är ju känt för att det är lätt att få ig på när man inte har gjort exakt som det står i uppgiften men det kändes som det gick bra så jag hoppas på det.

Riktigt härligt väder har det varit idag också, vi gick och köpte glass och satt och käkade i solen sen gick Alexandra och jag och tränade. Haha, vi är inte så haja på stegkombinationer, om jag ska säga något till Alexandra mitt i en kombination så tappar jag takten och blir helt lost, full koncentratinon är vad som gäller. Nej, men det gick bra. Tror att de har ett yoga-pass på friskis imorgon kl7.00, funderar på om jag sak vara riktigt hurtig och gå på det innan skolan, men det blir nog inte så, tror inte att jag vill det imorgon bitti. Men får se. (haha jag kommer aldrig gå!)

xoxoTopnotchy♥

RSS 2.0