Tjo

Idag blev det jobb och sen var pappa och jag och köpte färg till mitt rum. Blir en så vågad färg som vit. Nä men är trött på färgen som är nu och och vitt är fint och är en lätt färg att inreda till. Imorn är jag ledig så då blir det målning hela dagen. Kommer nog bli asbra!
Nu sitter jag och kollar på The Hangover. Ganska kul är den!



Puss

Utgång

Igår blev det utgång med Elin. Trevligt, trevligt med goda drinkar och dans! Idag har vi haft lite gäster här och käkat och sen har vi firat mamma lite på Sveas. De har ju gjort om där och måste säga att det inte blev bra! Ser ut som ett sjukhusväntrum! Inget mysigt alls! Sen har jag träffat Hanna en sväng och varit ute och gått. Nu ska jag bara slappa för imorn blir det tidig morgon för mig och iväg och jobba!


Elin var fin!


Jag var ganska fin med.


Sen blev jag skelögd..

Puss

Today

Idag har jag varit inne i stan och träffat Alexandra en sväng! Trevligt, trevligt. Vi käkade och handlade marknadsnougat! Hann inte äta så mycket av godiset för när jag kom hem drog jag direkt till Emelie som har fyllt år för att fira henne. Det blev smörgåstårta och videovisning från olika semestrar och annat. Kom nyss hem så nu ska jag bara slappa och snart gå och lägga mig.

Dom här två låtarna har gått på repeat i mitt huvud hela dagen. Riktigt bra!
Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
R.E.M. – Bad Day

Puss

Shopping

Idag blev det marieberg med Elin. Blev några inköp så här efter löning. En blus, en tshirt, en väska och ett par trosor. Helnöjd med allt! Sen har jag slingat mammas hår och varit och tränat. Föresten fick jag träningsvärk efter min egna träning här hemma så det gav i alla fall något. Imorn kommer jag nog att ha ännu mer träningsvärk men det gör inget. Ska in till Örebro och träffa Alexandra då. Det var inte igår så det ska bli skoj! Hon sa att det var marken i Örebro så kommer antagligen komma hem med massa marknadsnougat. Fy vad gott!




Puss

Vuxenpoäng

Idag har jag sammlat på mig vuxenpoäng och betalat min första räkning! Det var blod svett och tårar! Nejdå, det gick faktist ganska lugnt till men det tog en lite stund att fixa. Sen var elin och jag ute på en promenix och efter det blev det en fika. Semlaaa! Var jättetaggad på att komma iväg och köra combat idag. Så åkte till gymmet och var berädd på att svettas men när jag kommer dit så är passet redan fullt! Ingen combat för mig, cykelpasset var också fullt så kunde inte köra det heller. Så tänkte, jag gymmar och springer lite på bandet men när jag kommer in i omklädningsrummet så fanns det inte ett enda skåp ledigt. Lås på alla och ingenstanns att låsa in sina kläder och väska så då sket jag i det och åkte hem och körde ett litet eget träningspass i mitt rum och sen tog jag ett långt bad.

Här är vad som var i paketet! Det gjorde min dag! Fick födelsedagspresent från Emma och Elin i USA. Ett nattlinne från Victoria's secret. Nu kan jag känna mig som en riktig Victoria's secret-ängel! Haha! Tack så jättemycket!



Puss

Post från USA



Idag fick jag post från USA! Det är inte varje dag! Blev jätteglad! Ni får se vad som var i senare.

Puss

Mary kay



Sofia har lurat på mig dessa grejer, ansiktstvätt och ansiktiskräm från Mary kay. Nu hopppas jag att de funker också! Nej men jag har köpt dem för att hon pratar så bra om dem och då måste jag prova. Jag är egentligen ganska slarvig med att fixa mit fejs både morgon och kväll men nu ska jag försöka att inte fuska med det så får vi se om det är bra produkter. Men det tror jag nog!

Puss

Let them eat cake

Gick som en sömngångare idag på jobbet, trött som tusan. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och sen ska jag ligga och dra mig länge! Är ledig hela nästa veckan så det ska bli skönt. Får se vad jag ska hitta på för skoj då, ska i alla fall försöka träna lite. Efter jobbet idag har vi firat Oscar lite, blev massor med kakor och tårta på det så är proppad nu!
Snart ska jag kolla på Solsidan och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och kanske kolla på någon film!


Tårtis! Mumms!

Puss

Träning



Var nyss på ett pass bodypump. Har inte hunnit att träna den här veckan men idag kunde jag klämma in ett litet träningspass. Får inte slöa ner mig nu! Men nästa vecka ska jag köra på för då är jag ledig! Då ska jag köra mycket combat, har bara kört det en gång sen de bytte pass innan jul! Nu kommer alla vara jättebra på det passet och jag kommer ligga efter och se ut som ett fån! Men jaja, det får jag väl bjuda på!
Imorn och på söndag blir det mer jobb men det ska nog gå bra. Ska försöka lägga mig tidigt idag så jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon bitti, får väl se hur det blir med det. Tiden brukar gå för fort och så är klockan helt plötsigt 1!

Puss

Fullmåne

Idag blev det sushi med Elin, göttans var det och mätta blev vi. Sen har jag jobbat resten av dagen. Imorn och på fredag är jag ledig sen blir det mer jobb. Blir en sväng in på mariebrg imorn, är shoppingsugen! Är även mer skidsugen! Hoppas att man kommer iväg någon mer gång i år! Skulle vara jätteskoj!
Nu sitter jag och trycker i mig kinapuffar och kollar tv. Kommer antagligen inte kunna sova inatt, det är fullmåne. Brukar faktist vara så att man sover sämmre då, vet inte varför, konstigt! Månen lös i ala fall jätteskarpt när jag åkte hem från jobbet, var ju nästan lika ljust som på dagen! Eller nä, inte riktigt men nästan.



Puss

Sälen

Nu är jag hemma igen efter en långhelg i Sälen! Det har varit jättebra! Så kul att få prova alla sina nya grejer och åka lite skidor. Hittade ingen mössa men köpte mig faktist en hjälm. Var inte så sugen på hjälm egentligen men hittade en jättefin så den fick följa med! Här kommer några bilder.


Basta och hoppa i snön första kvällen!


Påväg till backen.


Första dagen sken skolen!


Uppe på Hundfjället.


Nu kör vi!


Det var kallt så vi värmde oss i toppstugan.


Snögubbedrinken! Mumms!


Nu kör vi igen!


Är asnöjd med mina kläder. Innhandlade även en hjälm! Snygg va?


Pappa i backen.


Oscar i backen.


Tjoho!!


Träffade Elin och Josefine som också var i Sälen!


Vi drog till Harrys och kollade Arvingarna!

Puss

We like sportz

Elin och jag.


Mössa efterlyses



Nu är jag helt slut efter en veckas jobb! Imorn blir det käk med Zandra och Elin, ska bli trevligt!
Har funderat på vad jag ska köpa för skidmössa och vet exakt hur jag skulle villja ha den! Sen blir det väl en annan sak att hitta den men målade upp en bild här! Vill ha en vanlig vit med en rosa boll i toppen! Det ska inte vara någon uppvikt kant för då sitter inte googlesarna bra. Om ni ser den här mössan någonstanns så kan nu ju säga till!

Puss

Work

Det tar på en att jobba till 24, även om det bara är några dagar. Är helt seg, tur att man får sova ut på morgonen i alla fall! Det gillar jag! Nej men det har inte hänt så mycket mer än att jag har jobbat. Bara imorn kvar sen är jag ledig och i slutet av nästa vecka far jag till Sälen. Tänkte att jag skulle visa mina nya skidkläder! Snygga va?





Pöss

Peace


The Rose

Titta vilken fin ros jag har i mitt rum! Den är från min föelsedag men nu har den slagit ut så mycket så den har blivit jättestor. Jaja, nog om det. Idag blir det jobb på kvällen. Har inget annat planerat precis så blir väl att ta det lugnt innan. Blir jobbhelg en här helgen så inge party för mig och nästa helg så bär det av till Sälen! Ska bli skitkul! Är så sugen på att åka skidor igen! Har ju nya skidkläder som jag längtar efter att få annvända. Saknas bara goggles, vantar och mössa men ska väl försöka fixa fram det innan vi åker. Nu blir det lite tv, sen ska jag väl försöka att fixa till mig lite innan jobbet.




Puss

Today


Förrätt.

Idag har jag sovit ut efter tidiga mornar på jobbet. Skönt! Vaknade med träningsvärk i hela kroppen. Det blev ett pass combat igår. Dags att köra igång nu igen efter alla helger! Känner att jag har blivit lite slö. Men kändes kul att komma tillbaks. Var nytt pass nu med, med nya låtar och rörelser. Skitkul, men tufft! Världens jobbigaste benlåt, den kommer nog bli en sån som man hat-gillar. Men som sagt kul var det och träningsvärk fick jag. Idag har jag inte gjort så mycket, åkte en sväng till banken men de hade stängt så det blev inget med det. Sen nu på kvällen har vi varit hos mormor och morfar och käkat. Blev förrätt, varmrätt och fika på det. Jättegott! Nu är jag mätt som en plätt och ligger och jäser framför teven. Imorn får jag sova länge men sen blir det jobb på kvällen, lika så på fredag och resten av helgen men det går säkert bra!

Puss

Titanic



Igår tog jag mig faktist i kragen och kollade på Titanic för första gången i mitt liv! Jag har inte känt att jag har haft någon nytta av att se den. Alla säger ju att den är så sorglig och hela köret. Men igår så såg jag att den precis borjade på canal+ när jag sappade förbi och tänkte, hm, kanske jag ska ge den en chans.. Det fanns ju ändå ingen mer sevärt på någon annan kanal så jag hade på filmen medans jag kollade lite på datorn. Men filmen fångade mig efter ett tag och fick mig att lägga ifrån mig datorn. Jag älskar filmer som inte är från samma tid som nu. Då de inte har samma kläder som nu och alla tjejer har fina klänningar och så. Det var nog just det som fick mig att fortsätta titta. Men jag får medge att jag har missat något, även fast den kanske inte var så bra som alla har beskrivit så var den i alla fall över min förväntan. Det var endel delar i filmen som var jättebra och endel som var mindre bra. Slutet var inte så sorgligt som jag trodde att det skulle vara men det dög. Tyckte mest om första delen av den, innan de kör på isberget.
Jaja, där hade ni en liten recension av mig. Om man ens kan kalla det recension, mer tankar om filmen kanske. Nu ska jag göra mig i ordning och dra iväg och sätta in lite pengar på banken.

Puss

Seeeemloooor



Okej det var ingen som gissade rätt, det var faktist inte ens någon som gissade alls.. Så tyvärr så måste jag meddela att den miljon kronor som jag tänkte ge den som gissade rätt får jag slänga. Tyvärr, tråkigt men sånt är livet.
Nej men det var semlor i lådan! Nu kan jag dö lycklig!

Puss

Gissa vad jag har köpt!?



Kan ni gissa vad för gottit som finns i lådan?

New thing



Idag efter jobbet åkte jag iväg och köpte mig en sånhär sak. En epilator. Tänkte att det skulle jag villja ha en och att det är bäst att passa på när man har pengar såhär efter jul och födelsedag! Så inga mer stubbiga ben, bara lena och hårfria! Var ju tvungen att prova den också och kan säga att det sved ganska bra i början men inte outhärdligt. Efter ett tag när benen typ domnat bort så känndes det nästan som massage! Haha! Provade den under armarna också och det var ännu värre! Kändes nästan som om hela huden drogs bort fast det gjorde den inte som tur var och resultatet blev bra! Hoppas att det håller länge nu också sä är jag nöjd!

Puss

Nyårslöfte

Så allihoppa, vad har ni för nyårslöften nu då? Jag brukar inte ha nyårslöften, eller inte officiellt. Typ att inte äta godis eller vara nyttigare för det vet jag att jag inte kan hålla. Hade förra året att börja träna mer. Jag sa det inte direkt till någon för då vet ju folk att man failar om man inte håller löftet. Det är mer ett löfte till mig själv. Men jag lyckades faktist, eller ja, till viss del. Jag var kanske inte så aktiv första halvåret men jag kom igen på slutspurten och måste säga att jag är ganska stolt över mig själv, jag har pallrat mig iväg och tränat regelbundet och det har gett resultat! Kanske inte så märkbart men jag har blivit starkare och mer motiverad.
Nu det här året ska jag försöka att fortsätta i den här rikningen, får se hur det går men nu vet jag att jag kan om jag vill! Så ja, det är mitt nyårslöfte!

Puss

Gott nytt år

Nyår igår för de som missade det. Det blev lite käk hemma hos mig med trevliga tjejor! Och sen drog vi in till Örebro på någon fest. Kanske inte världens bästa fest men hade trevligt ändå. Sen ska man ju såklart gå fram till slottet och kolla fyrverkerierna och det var ju trevliget förutom att jag halkade och for omkul och drog med mig Elin i fallet. Haha! Jaja så kan det gå ibland. Hade trevligt i alla fall!
Gott nytt år på er!


Vi lagade mat och käkade, väldigt gott måste jag säga!


Glada tjejor.




Min outfit! Jumpsuit!




Jag passade på att laga avloppet innan vi drog in till örebro..


På fest i Örebro.


Skål!


Happy new year!!

Puss

RSS 2.0