Hjärntvättad

Just nu är jag verkligen analys-hjärntvättad! Har inget annat i huvudet. Vilket i och för sig är ganska bra eftersom ju mer jag tänker på den desto mer kommer jag på som är värt att skriva ner! Har i alla fall fått ihop två och en halv sida nu av fem så är i alla fall igång och jag har fortfarande saker att skriva om som jag inte har gjort än. Sorry att ni får sitta och höra på mitt analyssnack men som jag sa så är jag lite hjärntvättad just nu. Ska försöka att återkomma med lite roligare blogginlägg när jag är klar med den här!

Puss

Spotify

Åh nej! Nu har mitt spotify som jag fick gratis i ett år när jag köpte min telefon gått ut.. Sad! Nu måste jag betala för musik! Fy tusan! Haha! Nä men tycker faktist att det kan vara värt en hundring i månaden när man lyssnar så ofta som jag gör. Men gratis är ju alltid gott!


Analys

Sitter och skriver på min analys. Går riktigt segt! Sitter i flera timmar men ändå så rör sig inte texten framåt. Skriver kanske en mening varje halvtimme. Det är svårt. Kollar lite material och gör lite research skriver några ord, kollar på filmen och tänker. Försöker tänka som en analytiker (heter det så?) och riktigt bryta ner filmen på djupet! Haha! Ska försöka att ha den så klar så mycket som möjligt på torsdag kl12 då den ska lämnas in! Tur att jag har en bra film att analysera i alla fall. Sitter och kollar på scener flera gånger om och försöker hitta symboler och annat. Största symbolen, eller den tydligaste i alla fall är ju när de står längst fram på båten! Hur fint är inte det? Aja, back to the writing!



Puss

Lussebullar

Här har det varit bullbak för fulla muggar. Kom hem efter jobbet och lukten av lussebullar möter mig i dörren. Fyra dulla plåtar fulla med lussebullar. Gött! Nu ska jag försöka komma igång med min analys men det går segt.. Grinchen går på teve och det är ju en av de bästa julfilmerna! Får försöka köra lite multitasking!



Puss

Frukost på tåget

Sitter och käkar frukost på tåget. Lagom trött! Varför ska det vara så att varje gång man ska gå upp tidigt så kan man inte sova? Så typ 4 timmars sömn inatt.. Men jaja jag dör ju inte av det i alla fall.
Sitter längst bak i tåget idag, det har jag aldrig gjort förr. Undra om det är som det är när man åker bergochdalbana? Att det går fortast längst bak? Inte? Hm..Nä kanske inte det.. Ska i alla fall käka upp mina mackor nu och sen vira in mig i min halsduk och försöka sova lite.
Ha en bra dag! Pöss


Två år sen

Brukar ibland kolla vad jag gjorde för ett år sedan. Kul att gå in i bildarkivet och se vad man hade för sig. Den här bilden är till och med två år gammal. Gud vad tiden går fort! 2009! Den här kvällen (mer känd som kuttamahuttakvällen) drack vi vin, tog massa bilder och drog senare ut på kalas på en krog i Örebro. Hade väldigt trevligt sen kanske man inte var på topp nästa dag men det behöver vi inte prata om! Men tänk! Två år sen! Känns verkligen inte som det är så länge sen!









Puss

Filmanalys

Nu har vi fått våran uppgift som ska vara klar efter jul. Vi ska göra en filmanalys inriktat på manlighet. Skönt att vi har så lång tid på oss men problemet är att vi ska ha en förhandsinlämning på uppgiften nästa vecka så vi ska kunna förbättra den sen. Bah! Så bara att sätta igång. Funderade på att göra en analys på Titanic. Har ju inte sett den så många gånger men tycker att det skulle vara intressant. Förresten! Hur lång är den egentligen? Den är väl skitlång? Måste ju kolla på den några gånger nu så jag riktigt kan analysera sönder den. Men den är ju bra så gör inte så mycket och kläderna är ju 10-tal och jättefina så det ska nog bli kul. Och sen inrikta sig på männen och deras status. Hm.. vad tror ni? Låter det som det skulle kunna bli en bra analys? Lite flummigt kanske? Jaja, vi skulle tydligen gå så långt vi kunde med tolkningar och sånt där så vi får se hur det blir. Kanske bara blir fem sidor ordbajs, haha!



Puss

Bättre eller sämre?

Blev lite förändring här på bloggen. Vet inte om det var till det bättre men kände att det behövdes lite nytt! Slängde ihop en ny header så får vi se hur länge jag vill ha kvar den. Jag är inte så bra på det här med alla koder och så men lyckades i alla fall byta headern. Vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Puss

Mina dojor!

Nu är dom fixade! Inget mer hål och en tjockare sula som förhoppningsvis håller mot glas och annat skit som kan ligga på dansgolvet!


221111

Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo, lite. Var uppe med tuppen och gjorde lite ärenden. Var bla i Hallsberg och laddade på mitt tågkort och sen var jag och lämnade in mina klackar hos skomakaren. Tror att de blir bra. Han brukar vara duktig men blev lite orolig när han grabbade tag i skorna och började rycka loss sulan med en stor tång! Men det ska nog inte vara någon fara. Han har fixat katastoffall förut där klacken varit helt nedtrampad till själva stålgrejen som sitter i klacken.
Jaha, sen kom jag hem och klckan var kanske runt 12. Vad gör jag nu då? Brukar ju vakna vid den här tiden och hade ju inget annat planerat idag så tog ett långt bad och sen gjorde jag en omelett och käkade framför någon film. Sen tog jag en tupplur i ett par timmar. Så vad är egentligen meningen med att gå upp så tidigt?



Puss

Hål i skon

Ska iväg och lämna in mina skor på lagning. Om de ens går att laga! Kanske är det ett hopplöst fall.. Det har i alla fall blivit ett stort hål under skon från alla vilda partynätter på dansgolvet. Som ni kanske vet så ligger det endel glas på dansgolvet.. Ja därav hålet. Hoppas att det går att fixa! Hela sulan håller ju på att åka bort.. Tur att det är platå så inte glaset gått rakt upp i foten!


Sushi

I fredags så lagade jag och bror sushi till pappa, som farsdagspresent. Lite sent jag vet men det var fullt upp på riktiga farsdag. Blev väldigt gott i alla fall!



Tju!

Utgång

Blev utgång hela helgen, eller ja lite halvhäng-utgång i fredags och dans igår. Men det var skoj! Men när vakter börjar känna igen en i porten så kanske man ska vänta några helger till nästa utgång? Eller? Vi får se.. Haha! Idag blir det slappardag.





Puss

OS 5

Nu har jag äntligen uppdaterat min iphone till OS 5. Har ju inte kunnat göra det när datorn varit på lagning. Gick ganska snabbt men alla apparna försvann.. Så håller på att fixa med det just nu. Man behövde i alla fall inte betala för de appar som man betalat för innan som tur var. Men var ganska bra för behövde rensa lite bland alla appar.
Annars så har jag varit i Stockholm idag. Vi såg världens konstigaste film! Asså, jag har aldrig sett någon så konstig film! Female trouble hette den. Ja, jag vet inte hur jag ska förklara den.. Den handlade typ om en trashig mamma som gjorde allt för att bil berömd.. eller något. Efter så kände man bara wtf?? Ah, se den om ni vill.. eller strunta i det. Haha!
Nu ska jag i alla fall utforska OS 5.

Pöss

Julkänsla

Sitter och käkar Dumle gingerbread och dricker julmust! Dumle som smakar pepparkaksdeg! Gott! Längtar efter julmat. Det börjar ju närma sig sakta men säkert. Elin och jag satt och läskade varandra igår och räknade upp olika saker man har på julbordet. Köttbullar, rödbetssallad, sill, julskinka osv! Bah nu blev jag hungrig! Tänk en macka med nylagad julskinka och julsenap på! Sitter och dreglar här. Haha!

Topp tre på julbordet:
1. Julskinka måste nog vara på första plats!
2. Julmust!
3. Köttbullar!
Åh fast janson är ju också gott och sill och gravad lax för tusan! Laxen får vara med på delad plats med köttbullarna! Hahah! Märks det att jag är hungrig?


Sälen

Åh nu längtar jag verkligen till Sälen! Är så sugen på att åka skidor! Blev Sälen hela 4 gånger det här året. Här är några bilder från alla gånger.




Basta och hoppa i snön.. och fastna i snön och inte komma upp och dö av kyla..


När jag var med Alexandra så var det ganska dimmigt så vi åkte i skogen där det inte var så mycket dimma.


Det är ju så frestande..


Köpte min onepeice och var på afterski.


Tandådalen.


Sofia tvingade ner mig i Väggen! TVÅ GÅNGER! Dog båda gångerna..


Sen träffade vi Dennis.


Tvingade med Elin.


Googles.


Chillar på toppen.


Orvar i trollskogen.


Woho! Sälen, snart kommer jag!

Puss

12 331

Kolla här då! 12 331 objekt! Bara bilder! Var och fick mina filer från gamla hårddisken inlagda på min externa hårddisk och nu håller jag på att föra över bilderna till datorn också. Herre gud vad hade jag gjort om dom hade försvunnit!? 12 000!! Det är ju galet många bilder!



Pöss

Ladies night

Var ju på Ladies night här för ett tag sen. Var riktigt bra! Något som alla ladies borde se, verkligen! Jätteroligt och underhållande. Trodde nästan att det bara skulle vara tanter där men var faktist ganska blandat. Men ålder spelade absolut ingen roll tycker jag. Tror att alla kvinnor, tjejer, damer, tanter, brudar osv uppskattar Ladies night oavsett ålder. Kommer nog gå nästa år också om det blir något då!


Jag med Elin x 2!


Thomas Järvheden, Brolle och Martin Stenmark i bastun!

Puss

Fyra års bilder borta...

Lämnade in min dator på lagning för några veckor sen. Fläkten hade pajat. När den är på lagning kraschar hårddisken! Den hade väl varit på gång att lägga av och jag hade tänkt att jag skulle köpa en extern hårddisk att lägga över alla bilder på, var till och med och kollade lite men tänkte att jag köper en snart. Klant! Hårddisken lägger av och jag svär över att jag inte köpte en jäkla hårddisk innan. Fyra års bilder som bara försvinner! Går ju inte att ersätta! Datanisse fixade fläkten och satte in en ny hårddisk och sen skulle han försöka rädda mina bilder. Så fick hem datorn och den funkar, fläkten går inte på högvarv längre. Men det är ju inte min dator längre.. Det finns ju ingenting kvar på den, så får ju börja om nu. Igår ringde i alla fall datanisse med en glad nyhet. Han hade lyckats att rädda 99% av alla bilder! Thank god! Så idag åkte jag iväg och fixade en hårddisk!


Extern hårddisk.

Pöss

Uppdatering

Long time no see. Sorry. Har blivit lat på bloggfronten. Inte så mycket har hänt dock. Har pluggat och jobbat om vartanat. Har i alla fall fått reda på båda mina deltentor och blev godkänd på båda! Pjuh! Skönt!
Har varit lite ur form när det kommer till shopping! Får sånna svackor ibland. Ni vet när det inte finns något som är snyggt och man inte vet vad man ska titta efter. Men nu har det vänt i alla fall. Det är både på gott och på ont. Finns massor med fina kläder i affärerna nu men sånt svider i plånboken.. Blev en shoppingrunda i Örebro då jag kom hem med lite grejer och några dagar senare så åkte jag iväg en sväng till Marieberg då jag också kom hem med en del fast jag hade lovat mig själv att inte handla så mycket. Men till mitt försvar så var det 50% på allt på Bikbok så man får ju passa på!
Nu tror jag att jag kanske att jag håller på att bli sjuk, inge kul! Jag som aldrig blir sjuk.. Men det har nog gått över tills imorn får vi hoppas.
Här får ni i alla fall se några av de inköp jag gjorde.


En stickad tröja med guldpaljetter från VeroModa. (bilder ger inte riktigt rättvisa) Och en hm.. vad ska man säga? Typ halvt linne halv klänning. Den är i alla fall kort på framsidan och lång bak. Från Bikbok.


Köpte duschkräm som luktar choklad apelsin som marabou apelsinkrokant. Mömms! Och ny mascara. Fick köpa en helt ny eftersom min som jag brukar annvända har utgått.. Vet inte vad jag tycker om den än men måste nog pröva den några gånger för att se.


Det var allt för denna gång. Tack och hej! haha!

Pöss

RSS 2.0