Fjällen nästa!



Idag blir det iväg till Sälen igen! Ska bli superkul! Har försökt att packa smart och trycka ner allt i så några väskor som möjligt men det är inte lätt! Får se om vi får platts alla i en bil med min packning, vi kommer få sitta som packade sillar men det är ju mysigt det med. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Det går säkert bra men kommer bli en väldigt tung bil tror jag. Nu ska jag iväg en sväng och sola och sen blir det packa, packa, packa!

See ya! 

Workout

Idag ska jag faktistk iväg och träna för en gångs skull! Var faktiskt ganska bra på att gå och träna för ett par månader sen, sen gick mitt gymkort ut och då blev det ingen mer träning. Ska nog fixa ett nytt snart men just nu är det så mycket annat kul jag lägger pengarna på. Men snart ska det nog bli av! Känner att jag har varit för mycket soffpotatis ett tag nu och det är inte bra! Hoppas jag inte har tappat all min kondition nu bara. Nu kankse ni tänker, har du någonsin haft konditon? Och ja det har jag faktist! Hade faktist mvg i idrott på gymnasiet, haha! Jaja, som sagt träning ikväll. Wish me luck!

Bye!

Work


Bilden är från i fredags hos Moa.

I helgen har det bara varit jobb. Skulle jobba 12-16 igår men fick vara kvar till 21, så det blev långpass. Fick lära mig göra ballongdjur och dela ut till barnen, haha! Har varit och jobbat idag också, var mycket folk idag men gick segt, var inte riktigt på rätt humör. Nu ska jag vila upp mig lite sen får vi se vad som händer. Blir mer jobb imorn men blir kortpass som tur är, på tisdag är jag ledig och på onsdag blir det ett ganska långt pass och på torsdag blir det iväg till Sälen!! Jeei!
Så nu ska jag ta det lugnt!

Pussheej!

Tjohej

Nu sitter jag och väntar på att åka in till Örebro, ska nämligen till Moa som fyller 20! Brukar jämnt göra mig i ordning flera timmar innan så jag har tid att sega och vara extra noggran. Halva nöjet med sånna här tillfällen är ju att få klä upp sig och göra sig fin! Haha, tycker i alla fall jag. Men nu sitter jag klar mer än en timme innan vi ska dra, jaja.
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, var och solade en stund och i helgen blir det jobb.
Tar nog i alla fall några bilder ikväll som antagligen kommer upp här imorn eller senare.

See ya!

Toalettdisco!



När jag gick på toa förut så såg jag några konstiga runda saker som satt i hörnen på hanfatet. Vad tusan är det här? Tänkte jag, så ser jag att det fanns en knapp på sidan av de runda sakerna. Jag trycker på knapparna och de runda sakerna börjar lysa i rött sen skiftar de till grönt och massor med andra färger. Nu kanske ni undrar varför mamma har köpt sånna här discolampor till toan. Jo såhär är det, att när man tänder lyset på våran toa sätter man samtidigt igång fläkten och den låter inte som en vanlig fläkt utan som en monstefläkt! Så när man ska gå på toa mitt i natten så kan man inte tända lyset för då väcker man hela lägenheten! Där kommer dom små lamporna in i bilden! Jag brukar alltid ta med mig en lite boklampa eller mobilen men nu är det bara att tända discolamporna! Smidigt, man slipper att ta med sig en egenlampa och man får ha disco när man sitter på toa! Awsome!!!



Pösss

Topshop

Topshop
Topshop

Åh, är så otroligt shoppingsugen just nu! Har inte shopat på jag vet inte hur länge! Kollade lite på Topshops hemsida och det finns ju så sjukt mycket snygga vårkläder. Skit också att man ska ha dåligt med pengar just nu. Jaja, det är ju inte vår riktigt än så vårkläder kan faktist få vänta ett tag. Först ska det vara vinter klart så man kan åka skidor. Efter Sälen och Säfsen så kan det bli vår tycker jag!

Puss

Fettotisdag



Idag är det tydligen fettisdagen, det hade jag ingen aning om tills nu när jag läste det. Ja, då får vi hoppas att någpn snälling kan fixa fram en semla till mig för jag är för lat för att gå och köpa en själv, haha! Var i alla fall på Wolfman igår, den var ju sådär kan man säga, men tycker det är kul när det är lite annan tid, det var 1800-tal, då har dom så fina kostymer, då blir det roligare att titta på. Men jag hade trevligt ändå!

Puss

Städarn!

Nu har jag varit väldigt olik mig själv och storstädat hela mitt rum! Det började med att jag skulle rensa mitt tidningsställ, eller mitt, det är egentligen inte mitt det har bara hamnat i mitt rum. Det är i alla fall skitfult och skulle ut ur mitt rum! Så jag började att plocka av det och bestämde vad som skulle sparas och vad som skulle kastas. Sen fortsatte det med att jag rensade ut massor med gamla tidningar och alla sakerna som jag egentligen inte behöver ha men som av någon anledning bara ligger kvar lite överallt och skräpar. När jag gjorde det upptäckte jag hur extremt dammigt det var i mitt rum så jag tänkte att jag kan väl damsuga och torka bort det dammiga, så det gjorde jag. När det var gjort tänkte jag: äh jag kan lika gärna moppa hela golvet, det är ju inte så stort så då gjorde jag det med! Så nu sitter jag här i mitt kiliniskt rena rum och kollar runt och upptäcker att det inta alls är så kliniskt rent, det ligger ju kvar damm lite här och där! Vafan!? Jag var ju jättenoga! Fattar inte vart all damm kommer ifårn!? Jaja, tänker inte städa bort det i alla fall.
Sen ska jag i alla fall iväg och fika med Mormor och Morfar och senare blir det bio! Jeei!

Pöss

Isbit

Igår höll jag på att frysa ihjäl på jobbet! Fick stå i ettan och ta alla beställningar, det var rusch så alla andra sprang runt som galningar och höll på att svettas ihjäl, men jag stod ju i ettan och där är det jämnt lungt även när det är rusch men fick ju öppna luckan stup i ett och det blåste in som tusan! Hade en tjocktröja på mig men den hjälpte inte, hade lyckats att ta på mig en som var fuktig (kände inte det när jag tog på mig den för den var varm då) så det blev ännu kallare. Så jag var som en isbit medans alla andra svettades. Men tog en ångande varm dusch när jag kom hem så jag lyckades att tina.
Ska iväg och jobba idag också men lite senare, hoppas det går fort.

Bye!

Pappa diskar



Det ser så roligt ut när pappa står och diskar för han vilar liskom huvet mot skåpet, han skulle nästan kunna diska sovande.

Tjohej!

Joho



Åh, just nu längtar jag till vecka åtta och elva! Ska nämligen iväg och åka skidor då! Blev ju ännu mer sugen på att åka efter vi varit i Sälen vecka två men nu är det snart dax igen! Kommer nog bli skitskoj. Brukar försöka att inte längta efter saker utan försöka "leva i nuet" och ta för mig av det som händer just nu. Man längtar i evigheter och så är det man längtat till klart på ett litet kick. En dag sitter man där gamal som ett as och har längtat bort hela livet. Nej då är det bättre att ta dag för dag! Fast det är himla svårt för man kan ju inte rå för om man längtar till något..
Jaja, lite djupa tankar sådär innan jobbet, haha.

Pusspuss

Friday

Nu är det fredag, inte för att det spelar så stor roll för mig jag är ju ändå ledig alla dagar, haha. Men i helgen blir det nog mest jobb som vanligt på helgerna men det är faktist ganska skönt att komma iväg till jobbet och jobba lite.
Nu har jag fått tilbaks mitt gamla nummer förresten, nu saknas bara en lite bättre mobil. Har nu min gamla Samsung som man fäller upp. Tyckte om den mobilen och den har hållt i flera år, fick den nämligen när jag gick i åttan typ vilket blir... nästan sex år nu, oj, var det så länge. Jaja, den funkar i alla fall.

Tjuhu, see ya!

Tittut!



Nu har det gått ett tag sen jag skrev om mina blommor. Framstegen är inte jättestora, eller finns typ inte. Men det har i alla fall ramlat av ännu en blomstjälk och för en stund var den som var kvar väldigt ensam men nu idag när jag tittade till blommorna så upptäckte jag att det har tittat fram en liten bebis-blomstjälk! Haha! Det måste ju betyda att jag gör något rätt med dem!? Kanske kan jag få liv i dem igen! Nu finns det lite hopp för dessa blommor i alla fall!

Pussar

Bilder





(Fler bilder på fejan)

Land i sikte!

Nu är jag hemma igen! Skönt! Alla mina fördomar om kryssningar bekräftades! Men det var en trevlig upplevelse må jag säga! Men måste säga att Tallin är nog den gråaste staden jag någonsin sett, till och med människorna var gråa.
Var i väg på värdinnekurs i Karlskoga nu också, och det gick väl bra. Det mesta var väldigt självklart, men nu har jag i alla fall gjort den. Nu ska jag snart sova tror jag, det tar på en att åka färja. Haha.

Pussar

Är jag lik Christine?



Kollade på melodifestivalen och det var ju inget som var något att ha förutom Salem han var bra, det mesta var ju skit! Tur att han gick vidare i alla fall. Men till saken, fick höra igår och har även hört förut att jag är lik Christine Meltzer, är jag verkligen det? Haha! Lite kanske, men det är ju ingen slående likhet.

Nu har jag fått fram en ny mobil med kontantkort så har nytt nummer, så om ni vill ha det så får ni fråga om det. Blir förhopningsvis bara tillfälligt men Strömpis hade inte hittat min mobil så det är ju någon som har tagit den så den kommer jag ju inte få se mer.. Skit också!

Jaja, nu ska jag försöka tagga kryssning, hoppas jag är mer taggad imorn, men som sagt nu har jag i alla fall en mobil. Tack Zandra för att jag får låna den.

Tjo!

Kryssning imorn!

Nu ska jag packa, ska nämligen iväg på kryssning imorn. Ska bli skojigt hoppas jag. Undrar bara hur jag ska klara mig utan mobil.. Jag är naken.. Det visar sig. Nu ska jag försöka lista ut vad man tar med sig på en kryssning, kläder, tandbosrste, smink osv. Lyssnar på Owl City – Fireflies gulligaste låten måste jag säga! Den står på repeat. Lyssna på den! NU! Haha.

Pussar

Jaha



Blev utgång igår, först blev det Rockbaren och sen Strömpis. Kvällen började bra och fortsatte bra, tills slutet, BAAAM! Mobilen försvinner. Tappade den någonstanns på dansgolvet i min vilda dans, haha. Nej, men tappade kameran också men den hade dem hittat så den fick jag tillbaks hel och ren som tur var, hade inte varit kul om den hade försvunnit också nu när jag nyss har köpt den. Men mobilen är i alla fall borta och alla letade som galningar in i det sista, tillslut fick vi ge upp och dra iväg till bussen för att inte missa den. Att missa bussen hade i och för sig varit pricken över iet men vi han som tur var. Tycker att det är tråkigt när sånt här händer för det förstör ju kvällen och vi hade jätteroligt. Men finns inte så mycket jag kan göra, ska ringa till Strömpis sen och kolla om dom hittat den. Hoppas det!
Jaja, tack alla som hjälpte till och letade, det var gulligt och snällt.

Ni kan nå mig på ansiktsboken och msn från och med nu..

Tjao!

Några snabba

Godis eller chips

Saft eller läsk

Kött eller Fisk

Sommar eller vinter

Brunetter eller Blondiner ;) ne men snyggt med båda :)

Idol eller Lets Dance

Skor eller kläder måste man välja?

Smink eller smycken

Högklackat eller ballerinaskor

Hund eller katt

Hemmakväll eller krogen/fest

Datorn eller tvn

Mobilen eller ipoden

Cykla eller promenera

Sjunga eller dansa

Ge komplimanger eller få komplimanger :)

Svart eller vitt

Läsa eller skriva

Kjol eller klänning

Långa killar eller korta killar

Idol Agnes eller Idol Amanda

Franska eller tyska ich spreche deutch aber nicht zu gut.. eller något

Gå ut och fika eller gå ut och äta mat

Osminkad eller sminkad

Frysa eller svettas

Bada eller duscha

Kaffe eller te

Guld eller silver

Morgon eller kväll

Salt eller surt

Ketchup eller senap

Löshår eller äkta hår

Jordgubb eller hallon

Dataspel eller tvspel

Cigaretter eller snus.. ehm inget

Sova länge eller vakna tidigt

Prickigt eller randigt

Åka skidor eller åka skoter

Nyponsoppa eller apelsinjucie

Muskler eller inte muskler

Prydnadssaker eller ljus


Frida slår (in) till igen!



Skulle slå in mammas present förut men när jag skulle ta fram paketpapper så fanns det inget, bara julpapper, och det är inte kul att få en födelsedagspresent inslagen i julpapper, jag om någon borde veta, haha. Nej men jag tyckte inte att det passade så bra. Hm.. vad skulle jag göra? Sen kom jag på den geniala idén att ta pappret ut och in, om man säger så när det gäller papper, ja åt andra hållet i alla fall så att den vita sidan är utåt och julmönstret är innåt och inte syns (förrens man öppnar paketet). När det var gjort så hade vi bara rött snöre. Kunde ju inte slå in paketet med det då hade det ju ändå sett juligt ut ändå och då hade alla mina ansträngningar med att slå in paketet ut och in varit förgäves. Men då fick jag ännu en snilleblixt! Jag kan ju måla dit snöre på den så det gjorde jag och här är resultatet...haha. Det är i alla fall bättre än en julklapp!

Tjuhuu!!

Annoying!

Det mest irriterande som finns är ju människor som ska envisas med att lyssna på musik på mobilen. Inte i hörlurar utan så att alla ska få lyssna.
För det första så är det ingen annan som vill höra på din musik, den är oftast dålig och så har de flesta en egen mp3, ipod eller annat med egen, bra musik att lyssna på och om dem vill lyssna på musik så gör dom det själva.
För det andra, varför skulle någon överhuvudtaget villja lyssna på musik på mobilen? Sämsta ljudet någonsin, så din dåliga låt låter ännu sämmre, surrar som en stor, irriterande mygga. Man hör ju knappt vilken låt det är om man inte sitter helt stilla som ett litet ljus och lyssnar.
För det tredje, man lyssnade på musik på mobilen när det var nytt och man inte fattade bättre och man tyckte att det var värsta steget i utveklingen, när man tyckte att det var helt fantastiskt med polyfoniska ringsignaler, det var egentligen inte okej då heller men förståligt men det är det inte nu!

Så vad jag vill ha sagt med detta inlägg är att spela inte musik högt på era mobiler och ni inte sitter helt själva hemma.. eller nej förresten gör inte det heller, det gör inte musiken rättvisa!

Tju!

Skidsugen

Är skitsugen på att åka skidor! Skulle vara najs att åka upp till Sälen igen. Ska nog iväg och åka senare i år men har lust att åka nu. Synd att man inte är rik, då skulle jag dra iväg direkt!




Elle-galan

Har kollat lite röda mattan-bilder (vita mattan) från Elle-galan. Många snygga outfits måste jag säga.


Blondinbella imponerade, visst hon brukar vara snygg klädd för det mesta
men jag tycker att hennes stil är lite tråkig men här är hon ju supersnygg!!


Vet inte riktigt vilka det här är men tyckte i alla fall att båda hade snygga
kläder, men jag hade nog skippat det gröna läppstiftet.


Kolla in klänningen! Den va fin! Snyggaste klänningen av alla tror jag fast
jag vet inte om jag gillar skorna och väskan till.


Salem och brorsan var nog snyggast klädda av killarna.


Caroline Winberg var good looking as usual.


Glöm Brolle på den här bilden och kolla tjejen i bakrunden. Hennes outfit
var snygg, fast skulle nog valt ettpar andra byxor till.

(Lånade bilderna från elle.se)

Today



Idag har jag skottat hela uppfarten själv, den är inte så stor men det var ganska mycket snö på den så det var inte så kul. Duktigt! Sen gick Elin och jag en sväng och efter det solade vi. Det var väldigt skönt att sola, då kan man låtsas att det är sommar och sol och man ligger på stranden och steker. Sen har jag inte gjort så mycket, haft lite light hemma spa vilket alltid är skönt. Nu ska jag snart kolla på outsiders, tror att det är intressant idag.

See ya!

Glassigt



Var och käkade hos farmor här om dagen, hm igår vid närmare eftertanke, haha. Var väldigt gott som vanligt. Vi brukar jämnt få godaste efterrätten hos henne och igår var inget undantag. Det är typ galss med degistivekex som hon har gjort själv och sen är det hallon till. Godaste någonsin!

To tired



Läste nyss att grammy awards är inatt. Tänkte att det kanske skulle finnas något skojigt att titta på såhär inpå natten, kl ett men läste att det började ju inte förens kl två så blir nog inget med det. Skulle vara kul att se dock, många bra artister men men tror sängen lockar lite mer nu faktist, jag orkar inte sitta uppe i en timma och tror till och med att det hela höll på till sex på morgonen och det orkar jag verkligen inte. Inte för att jag ska göra något speciellt imorgon men ändå. Ska nog ha lite egentid imorgon och ta hand om mig själv och lägga en ansiktsmask och lite sånt, kanske målar jag naglarna också, får se.
Nu ska jag nog krypa ner i alla fall. Men är det någon som vet om det går någon repris på grammy awards? Som sagt då skulle det vara lite kul att se

G'natt!


RSS 2.0