Gå inte till Stället

Nu vill jag bara klaga lite! Igår så åkte vi in en sväng till Moa och träffade folk som man inte träffat på hela sommaren, det vill jag absolut inte klaga på för det var jättetrevligt och jättekul att se alla!! Sen skulle vi iväg till Stället, jag var redan då lite skeptisk till detta eftersom jag varit där en gång innan och då var det ett stort fiasko! Det var typ inget folk där och det var litet och inget var bra. Men vi gick iallafall dit och likt förbannat så var det nästan likadant nu, okej det var mer folk men stället var ju inte ens fullt och det var skabbigt, det var ju till och med trevligare där när det hette k5, och då var det skabbigt! Nej men okej det var inte jätteskabbigt men lite! Jag var iallafall inställd på fiasko redan när vi kom dit och tyckte att vi skulle dra någon annanstans, men nej vi gav det en chans men aja aldrig mer säger jag! Tråååk! Umgänget var ju inget fel på så det var bra !

Nu är det lördag och jag är ledig, skönt. Ska snart träffa Elin. Blir väl inte allt för sent ikväll, måste nämligen gå upp vid 8 imorn då jag börjar jobba kl10. Usch, jag som sovit till 13 idag och nästan alla andra dagar, jag kommer ju inte vara trött ikväll förens sent så kommer väl antagligen bli så att jag bara sover några timmar!

xoxoTopnotchy♥

Jobb

Jobb idag, äntligen. Måste säga att jag faktist saknar jobbet lite när jag inte jobbat på länge, eller ja kanske inte jobbet men alla som är där. Men idag blir det att åka iväg, tog ett extrapass. Det är lite dubbla budskap, när man är där längtar man tills man slutar men när man inte är där längtar man (lite) tills man ska jobba.
Nu ska jag fixa iordning mig och börja packa mina väskor för att senare åka iväg till pappa, sen efter det blir det jobb. Imorgon blir det kanske fest i Örebro, jag jobbar till 20 men hinner kanske med lite fest ändå, brukar hinna med!

xoxoTopnotchy♥

High heels

Scorett har aldrig haft lika snygga skor som de har nu! Jag vill ha alla skor som dem säljer! Synd bara att man inte är rik, skit också!



My babies, måste peta på dem varenda gång jag är där.

Snygga

Ge mig?

Örebro

Helgen var superkul! I fredags var det fest hos Emma som fyllt 19 och i lördags var det kräftskiva hos Pelle. Så det blev fullt upp hela helgen men så ska det vara. Har inte jobbat på flera dagar nu så jag börjar undra om jag fortfarande vet hur man gör men det gör jag nog, jobbar i alla fall några timmar på torsdag. Idag åkte jag in en sväng till Örebro för att träffa Alexandra. Vi gick på stan och babblade sen kom Emma och vi käkade på Bara vara, alltid lika gott! Ikväll blir det bara att ta det lugnt och kolla på tv.

xoxoTopnotchy♥

RSS 2.0