Fresh

Det var så skönt att träna idag! Har ju inte blivit så mycket träning på ett par veckor nu! Men nu är vi igång igen! Så combat på torsdag. Tog mig en lång dusch nyss och välbehövlig hårinpackning! Så nu känner jag mig fräsch och som ny, har även tagit på en ansiktsmask nu och haft lite mini-spa. Så nu sitter jag och mummsar på gårdagens bakade pepparkakor och kollar på Ullared.

Pussar


When it rain and rain and rain and rain


Usch det är så mörkt ute, det skulle behövas lite snö ute så det lyser upp lite.

Elin och jag gick ut och gick en stund. Det regnade fast det gjorde inte så mycket eftersom vi hade ganska mycket kläder. Men det blev lite kallt sen när jag nästan var hemma men ja som sagt då var jag nästan hemma så det gjorde inte så mycket. Nu försöker jag att tina upp. Sen ska jag och Zandra träna, det blev ingen övningskörning för mig idag, känns inge kul att köra i ösregn i morkret andra gången jag kör på ett halvår.

Bye


Hellu

Godmorgon! Idag sov jag som en stock, jag gick och la mig innan elva och vakade halv ett. Skönt. Får se vad dagen har att erbjuda idag. Pappa och jag snackade om att övningsköra en sväng när han har slutat men vi får väl se hur det blir. Sen ska jag i alla fall iväg och träna, bodycombat, äntligen! Nu var det ett tag sen vi var på ett combatpass så vi får väl se om vi hänger med fortfarande, hoppas det! Kommer säkert bli flås, haha! Men nu ska jag nog fixa lite frukost.


Bild från igår som jag snodde av Elin. Pepparkakor!

xoxoFrida♥

Pepparkaksbakande

Imorse var det kul att vakna även om dimman bara tryckte utanför. Första advent är det också, adventsmys med tjejerna stod på dagens planer. Vi gick en sväng på julmarknaden om man kan kalla den för det för mycket marknad var det inte mest folk som gick runt och frös så vi gick bara en snabb sväng sen gick vi hem till Elin för att baka pepparkakor, dricka julmust och lyssna på julmusik. Mycket mysigt, och pepparkakorna blev goda också även om formerna inte blev så bra. Men fick ganska ont i magen efteråt, pepparkaksdeg är ju nästan godare än vanliga pepparkakor. Trött blev jag också så åkte hem ganska tidigt och sov en stund så nu är jag lite piggare men ska nog ändå snart lägga mig och sova, får se.

Puss


All I want for christmas is...

Här är en del av min önskelista:

• Kläder
• Pengar
• Smink
En bra digitalkamera
• Skor
• Locktång
• Skidor
• Smycken
• Väskor
• Prylar till mitt rum
• Resa
• En bil
• Kunskapen att köra bil
• En ny mobil
• Dator
• Systemkamera
• En häst
• Massage
• Spabehandling
• Diamanter
• Frukost på sängen varje dag
...
Hm..sen tror jag inte det är något mer för stunden. Men nu vet ni, bara att börja shoppa till mig!
Puss



hahahahha..


Jag kan bara måla tigrar

Det var worlds childrens day på McD idag. Resturangen var pyntad med balonger och utanför stod två brandbilar. Jag och en tjej till skulle måla alla barnen till tigrar (om de ville). VI hade en mall på hur man gjorde så det var inte så svårt. Haha och nya kläder hade man också, vi skulle ju vara (flyg)värdinnor. Ja vi såg ut som flygvärdinnor men jaja vad gör man inte för sitt jobb? Råkade även nämna att i Stockholm så har värdinnorna kjol, inte för att jag ville ha de men för att dem såg ut som flygvärdinnor ännu mer. Sen när jag slutat så kommer bossen och säger; Du Frida, vi kanske ska köpa in ett par kjolar som ni kan ha? ... Där fick jag och min stora trut!Klant!! Nej men jag fick i alla fall inte måla så många tigrar, det kom inte så många barn och dem som kom ville bara ha något litet på kinden, så jag fick måla ett hjärta, en bil, en fjäril. Sen fick jag måla en liten tjej till mus och det var en kille som ville vara tiger! Jag fick även åka liften på brandbilen, haha det var kul, 32m upp i luften. Nej men faktist en ganska slapp dag på jobbet.

Tjo

Dagens planer

Börja fundera på vad jag ska köpa till alla i julklapp. Varje år tänker man; nästa år ska jag börja med julklapparna tidigt! Men sen blir det aldrig så ändå! Jag är jämmt ute i sista minuten! Handlar alla julklappar den 23e! Bah vad ska man ge alla?

Åka till marieberg en sväng med pappa. Då skulle jag kanske kunna hitta någon enstaka julkapp i alla fall? Nej, jag hittar säkert bara saker till mig själv och handlar upp alla mina pengar som ska spenderas på julklappar. Skit också, ska jag verkligen till marieberg?

Åka in till Örebro och kolla på teater. Äntligen lite kultur! Känner att min estetiska sida försvinner mer och mer! Så får det inte bli! Så in till Örebro och kolla på Peter pan! Ska bli skoj!

Kanske fest i Örebro. Troligen blir det bara att gå förbi och hälsa men vi får väl se hur det blir med det. Är mer taggad på att ta det lugnt den här helgen.

Köpa godis. Det var väldigt länge sen jag åt godis på en fredag, antingen har jag jobbat sent eller så har jag varit ute eller så har något annat kommit i vägen. Men idag ska jag nog köpa lite fredagsgodis! ;)


Blir nog en bra dag! Hoppas det i alla fall! Nu ska jag nog gå och fixa till mig lite.

Ha en bra dag! Puss

Today

Har haft fullt upp idag. Först var det iväg till gymmet med Zandra! Haha, ja man kan säga att vi inte vara riktigt på topp idag men vi körde i alla fall lite. Sen åkte vi iväg och solade, första gången för mig i ett solarium kan säga att jag kommer nog sola fler gånger för det var skönt att ligga där i värmen och låtsas att man låg på stranden i något varmt och soligt land. Sen blev det bara hem och duscha och göra sig i ordning för jobbet. Gick ganska bra att jobba idag som vanligt. Fy vilket tråkigt inlägg, jaja det får ni leva med för just nu har jag inte så mycket insperation. Nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på tv.

Pusshej

Fynd

Skrev sista inlägget lite i all hast eftersom jag skulle iväg och täffa tjejerna men nu har jag tagit bilder på alla fynd vi gjorde och så. Blev inte bara spegeln utan även en lampa och två ljuslyktor också. Snyggt eller hur?





Mirror mirror


Ganska dålig bild men titta vad snyyyygg!!

Kolla in snyggaste spegeln som jag hittade på bra och begagnat!!! 150spänn! Som hittat! Har kollat efter just en sån här spegel men inte haft någon större tur. Trodde att den skulle vara mycket dyrare men 150 spänn kan man lassa ut med tycker jag!

Nu ska jag iväg och träffa tjejerna!
Tjohej!

Flowers and wild strawberries


Jag hade väldigt kul förut!... Därav den fina bilden på mig med lätt skelande ögon och blomman!

Idag har det inte hänt så mycket, var en sväng i Örebro och på Ikea med mamma. Usch vad jag blir irriterad på folk som går sakta på Ikea! Med stora vagnar, det går inte att gå om och om man lyckas hamnar man ändå tillslut bakom någon annan som går som en sengångare. Jaja nog om det! Vi hitta lampetter i Örebro som skulle vara jättefina jämter min stora spegel men då fanns det bara en kvar och jag ska ha två! Skit också! Bara att leta vidare. Men mamma hittade i alla fall en bänk och en spegel till hallen, blir nog snyggt! Imorgon ska jag iväg till mormor och morfar igen och käka, sen bär det iväg på tapet-jakt igen! Ska även till bra och begagnat och se om vi kan hitta några lampetter eller något annat kul där.

Tjoho!

Who did it?



Någon i huset (lägenheten) är sämst på att öppna mjölk och yoghurt-paketen!! Alla paket har sett ut såhär på sistone. Det finns ju tillochmed sträck där man ska dra av den! Nu ser man inte ens vilket datum den går ut. Skulle kunna vara 28, 26, 25, 23.. Om den gick ut 23 så va det ju idag.. Tor att jag vet vem den skyldige är men den misstänkte är oskyldig tills jag hat bevisat motsattsen. Kanske får sätta upp en fälla eller något.

Not fun

Usch! Gårdagen var inte kul. Det blev utgång i lördags och vi hade jättetrevligt och så men igår så var det inte värt det! Skulle upp och jobba kl11 så klockan ringde 9 och hela kroppen bara skrek neeej!! Men jag pallrade mig upp och iväg till jobbet. Det var väldigt lugnt när jag kom sit vilket var tur för jag gick som en sengångare, har nog aldrig varit så seg i kassan som jag var då! Men det började ordna upp sig när jag jobbat några timmar och tillslut mådde jag hyfsat igen. Näe jag kom hem kastade jag mig i sängen och låg där några timmar sen var jag tiptop! Nej men jag la mig ganska tidigt och somnade bumms. Haha kanske inte så kul för er att veta men jaja nu har jag skrivit det och känns onödigt att ta bort det eftersom jag la ner så mycket hjärta i det... haha.
Jaja idag får vi se vad som händer, ska nog i alla fall träffa tjejerna en stund.

Puss Frida

Alexander McQueen skorna


Snygga eller fula?

Kollade runt lite och hittade dessa skor, Alexander McQueen. Har sett dem tidigare lite överallt men har inte kunnat bestämma mig om jag tycker om dem eller inte. Skulle aldrig gå runt i sånna till vardags, men kan vara fränt i musikvideor när det inte är riktigt på riktigt som Lady Gaga har. Nja jag vet inte.. Tycker nog att dom är ganska fula. Vad tycker ni?




Soffor och en pottskål

Blev en heldag med shopping, och nej inga kläder denna gång. Det var soffa vi var ute efter. Har just nu ingen soffa i vardagsrummet, sålde den gamla eftersom den var för stor. Så idag har mamma och jag varit runt på alla möjliga ställen och kollat efter en passande soffa. Finns för tusan hundra soffor och nästan inte en enda som passade oss. Sen tillslut hittade vi en som föll oss i smaken inner på Nice på marieberg. En svart med divan. Men så fanns inte just den modellen med det tyget på inne så det kommer att ta 2-6 veckor innan vi får hem den. Vi får stå nu när vi ska kolla på tv, haha! Jaja vi käkade i alla fall på marieberg och måste bara klaga lite på deras skålar som dem har salladen i. För det första ser det ut som en potta, och hur kul är det att käka ur en potta? Hm.. Sen är den så hög så man når knappt över kanten på den, nej men den är väldigt hög så det blir jobbigt att äta ur den. Haha, vilket problem! Mel lite irriterande måste jag säga, speciellt när man har gått i affärer hela dagen och är hungrig som en ganing.


God sallad med kräftor, ful pott-skål!

xoxoTopnotchy♥


Julmust på burk?



Kolla vad jag hittade när jag skulle ta fram frukost, julmust! Men inte vanlig julmust, det är något konstigt med den här! Den är på burk! Har ni någonsin sett julmust på burk måste jag fråga? Inte jag i alla fall! Är jag den enda? Nu återstår bara att se om den smakar lika bra som "vanlig" julmust!

See ya

Hair

Hair måste vara en av de bästa filmerna någonsin!! Här är bästa scenen!


Gaga olala

Hej hej! Just nu ligger jag och lyssnar på Lady gagas nya låt, Bad romance. Riktigt bra måste jag säga! Jag har packat alla mina saker nu för jag ska åka till mamma idag. Blir första natten i lägenheten, får se hur det går. Det börjar ju i alla fall bli lite ordning där. Det blir spännade och se om det går och sova i mitt nya rum, hoppas det! Sen ska jag iväg och jobba en sväng också. Nu ska jag bara slappa tills mamma kommer och hämtar mina prylar. Men ni ska lyssna på Lady gagas nya låt tycker jag, som sagt riktigt bra!

Lady Gaga – Bad Romance


Ja, man kan ju säga vad man vill om hennes stil men hon är i alla fall bra på att göra hit efter hit!

See you


Emmy awards

Kollade lite på röda mattan-bilderna från 2009 Emmy award's och hittade några stycken klänningar som jag gillade extra mycket.


Drew Barrymore var absolut snyggast!!
Kolla klänningen!!!


Vet inte vem det här är men snygg klänning hade hon!


Olivia Wilde.


Blake Lively.


Vet inte ved detta är heller men jag vet att klänningen
är väldigt fin!


Leighton Meester.


Alyson Hannigan.


Vet inte vem det är men kolla in skorna och klänningen!


Så vilken var din favorit? :)


Regn

Usch vad det regnar ute. Var och käkade hos mormor och morfar, brukar käka hos dem på onsdagar. Gott gott var det i alla fall. Kollade ut genom fönstret när jag skulle åka hem och får se att det bara öser ner! Mormor erbjöd mig ett paraply och tyckte att jag skulle gå hem men det hade jag ingen lust med, det tar så himmla lång tid och att cykla med paraply är ingen idé för man blir ändå lika blöt plus att man ser ganska rolig ut. Så jag drog upp halsduken över näsan och mössan ner till ögonen och cyklade iväg. Usch, men nu är jag i alla fall hemma och har dragit på mig myskläder. Så nu får jag se vad eftermiddagen har att erbjuda, blir troligen inte då mycket men jaja.

ha det bra :)

Tapetjakt

Kom nyss hem från tapetrundan. Gick ganska snabbt. Jag har redan hittat en tapet som jag gillar men ville nu kolla lite mer ifall det kanske finns någon annan. Den jag har kollat på har typ rosa-lila blommor på sig och är gräddvit med silverskimmer i bakrunden! haha, visst lät det fint! Nej men den är faktist jättefin tyvärr har jag ingen bild. Hittade ingen annan som jag tyckte var fin, den tapeten jag har i huvedet och som skulle vara perfekt är ljus gammelrosa med medaljonger och så är det lite textur (heter det textur när det liksom går ut lite från tapeten? att när man känner på den är den inte helt platt? jaja anyway) på den. Men den tapeten finns inte någonstanns! Får väl fortsäffa leta.

Pöss

Tapeter

Ska snart iväg en sväng och kolla på tapeter till mitt rum. Får se ifall jag hittar någon fin som faller mig i smaken, brukar ju finnas massor så får hoppas att jag kan välja ut någon. Sen är det bara att tapetsera och sen kan det roliga börja, inreda! Men kommer inte att kunna köpa så mycket grejer nu innan jul tror jag, alla pengar kommer att gå till julklappar och sånt så det får bli efter. Eller så får jag önska mig saker, det är ju både julafton och min fldelsedag då. Jaja tapeter var det, får ta en sak i taget! Så som sagt hoppas jag hittar några idag!

Puss


Spruta - check

Nu är sprutan tagen! Elin och jag åkte iväg mot ericsson typ vid halv två. Vi visste inte riktigt var det var man skulle gå in så vi åkte runt och tittade men hittade ganska snabbt var det var. Man kunde se ganska tydligt eftersom kön dit var oendligt lång och då var klockan inte två än! Men vi stallde oss där. Det gick bra till en början, men sen började man fundera på varför man inte var smart nog att ta en varmare jacka och varmare skor. En och en halv timma senare var vi framme vi dörren och då säger de att vaccinet är slut! ... Nej jag skoja! Men vi fick i alla fall komma in och fylla i ett papper och sen sätta oss i stolen för att ta sprutan. Det tog hundra år att komma in sen när man är där så går det på mindre än en minut! Ungefär som det jag skrev om mandariner. Haha. Inte för att jag skulle villja att det tog lång tid att ta sprutan, det var bara en tanke..

Så hur mår jag nu då?
Jo jag mår fint! Förutom att ja mår lite illa men jag tror att det är för att jag är så jäkla mätt. Haha. Elin och jag köpte varsin chokladboll på marieberg som var stor som en apelsin! Usch jag ska inte äta chokladbollar på ettag nu kan jag säga och jag åt knappt åt upp halva! Sen har jag käkat mat också så nu håller jag på att spricka! Jaja annars mår jag bra.

//Frida


Svinis

Nu ska Elin och jag snart iväg och ta svinsprutan. Ska bli skoj.. haha. Ne men det är nog bra att ta den även om jag inte skulle dö av att få svininfluensan så är det nog bra att ta den så den inte sprider sig. Jag tror ändå inte att jag kommer få den för jag har så bra imunförsvar men anyway. Nu ska vi i alla fall ta den, undrar om jag blir sjuk eller så som många andra har blivit? Usch det vill jag inte, tycker inte om att vara sjuk men jag har väldigt bra imunförsvar så har lycvkats hålla mig frisk i flera år nu(!).

Jaja, jag skriver senare så får vi se om jag är frisk eller om sprutan har besegrat mitt super-imunförsvar. Blir spännande.. haha.

Bye bye

Slappardag


Heartbreak hotel ikväll kl:21 på tv4.

Imorse ville jag verkligen inte gå upp av olika anledningar. Ni vet när det är sådär precis lagom varmt i sängen och man är sådär skönt trött. Men upp var jag tvungen att gå och iväg till the work men det gick ganska snabbt att jobba ändå. Sen har jag bara slappat resten av dagen, somnade en stund framför tven. Ikväll ska jag nog kolla på Heartbreak hotel. Har sett den ett par gånger men den är ju ganska kul och det var ettag sen sist. Jaja, men det blir nog slapp hela kvällen men det gör mig inget, skönt.

Puss :)


Utgång

Det blev utgång med tjejerna igår. Det var skitlänge sen vi var ute. Vi åkte in till Örebro och satte oss en stund på Liquid och sen drog vi vidare till Satin. Känndes mysigt att sitta på Liquid, det var så otroligt länge sen. Förut var vi ju nästan stammisar där och man träffar alltid någon man känner där, även denna gång. På Satin var det också trevligt synd bara att bussen går hem så tidigt så man måste gå tidigt. Den här gången gick vi ännu tidigare för dom flesta var sugna på mcdonalds så vi gick dit. Känndes nästan som det var julafton när vi gick för det snöade som tusan och snön låg kvar på backen. Det är så mysigt att gå ute när det är mörkt och snöar! Så för att sammanfatta var kvällen mycket trevlig!

Jaja nu kom tjejerna. Vi ska ha myskväll.

Så bye bye ;)

Today's

Da-gens vi-sa... hahah ne men dagens låt kan man säga. Jag brukar ju lägga ut lite låtar hipp som happ så tänkte att man kanske kunde börja köra dagens låt? Ja eller ibland i alla fall. Så här är today's song, enjoy:
http://open.spotify.com/track/6J1sj9dcEM91H80NIz1Gpo

Tråk inlägg

Idag har jag inte gjort så mycket. Var en sväng på gymmet med Zandra och lyfte lite skrot sen har jag bara jobbat. Fick utbildning i drive-inen, jag kunde ju redan det mesta så det var väl mest så att man kan skriva att jag har den utbildningen. Men det gick fint. Nu ska jag bara slöa och kolla på Glee. Det är den nya serien som går nu på fyran, vet inte riktigt vad jag ska tycka än har ju bara sett ca 20 minuter av det men verkar okej. Jaja nu ska jag inte skriva så mycket mer, det här blev ju ett kul inlägg, haha.

 

Puss


Washed in black



Detta var vad paketen innehöll. En stycken tvättmaskin och en stycken torktummlare. Snyggt med svart må jag säga! Jaja, hade ju varit roligare om paketen hade varit fullproppade med skor eller väskor eller något sånt men aja tvättmaskin funkar ju det med.

Paket till mig


Titta vilka stora paket det kom till mig! Haha, nej de är till pappa men jag fick ta emot dem. Kan ni gissa vad det är i dem?

New

Här är den nya tröjan som jag köpte igår på MQ! Har varit och petat på den några gånger men nu slog jag till. :) Fin va?

..(gud vad min spegel är skitig)


11/11 11.11

Jag brukar köra att man får önska sig en sak när klockan är 11.11 och två saker när klockan är 22.22. Idag är det den 11/11 och nu är klockan snart 11.11! Då borde man få önska sig en superönskning! Eller vad säger ni? Den borde ju ha större chans att slå in när det är 11/11 11.11! Det tror jag i alla fall. Så nu måste jag komma på vad jag ska önska mig! Hm...

Hellu

Har haft mysdag idag. Åkte in till Örebro och träffade Alexandra, vi gick på stan och strosade och käkade. Mycket trevligt! Hittade en tröja och ett par tights. Bilder kommer kanske snart. Kul att shoppa lite, nu har jag stillat mitt shoppingsug för några dagar.
Har förresten haft den här låten på hjärnan hela dagen! http://open.spotify.com/track/0nDqJMKcSTtYlGK6OQ3sLC Så skön så nu står den på repeat. Haha imorn kommer jag aldrig villja lyssna på den igen! ;) Men lever i nuet och nu vill jag lyssna på den, vem bryr sig om imorn?

Puss

Mandariner

Kom hem från träningen för en stund sen. Bodycombat idag också, så kul. Men idag kändes det inte lika bra, kände mig lite seg men försökte att ge gärnet i alla fall. Imorn blir det nog upp tidigt och åka och köra ett pass bodybalace. 
Tryckte i mig ett par mandariner innan och det tar fasen hundra år för mig att käka en mandarin! Jag är sån att jag måste ta bort allt det vita, har hört att man kan få cancer av det! Nej, men jag måste i alla fall ta bort det vita för det stör mig och jag vill inte äta det. Jag vet att det inte smakar så mycket och är helt ofarligt men jaja, jag vill inte äta det. Då kanske ni tänker, är det värt det? Att sitta och skala den där jäkla mandarinen i en evighet för att sen käka upp den på en sekund? Ja, tydligen eftersom jag äter mandariner gansak ofta. Men det är samma sak med tex kräftor som jag åt här om dagen, man sitter och skalar kräftan sen kan man bara äta jättelite på den. Visst det är jättegott men så ovärt mycket lättare att köpa färdigskalade så slipper man sitta i en evighet!


Hm.. man kanske skulle skaffa fram färdigskalade

mandariner? haha

xoxoFrida♥


Today's

Idag vill jag:

• Shoppa
• Åka till Stockholm och shoppa
• Åka till marieberg
Sammanfattning: Shoppa någonstanns. Menfår shoppa imorn när jag ska in till Örebro och träffa Alexandra!

Idag ska jag:

• Pallra mig iväg till bilskolan
• Kanske övningsköra om jag hinner
• Träna
Sammanfattning: Inget av det kommer att bli gjort (antagligen) eller jo träningen!

Ha en bra dag. Frida.

Shoppingsugen

Åh jag är så shoppingsugen just nu! Vi var och åt hos moster nyss och Emelie hade varit i Stockholm idag och shoppat. Jag vill också! Fick nöja mig med att kolla lite på asos och hittade massor med fina kläder och annat kul.


Någon som vill hänga med och shoppa i Stockholm?

All work work

Kom nyss hem från en helvetesdag på jobbet. Det var jättelugnt i början men sen så brakade allt loss. Tur att jag stod i dt1an där man tar beställningarna från drive-inen, där är det alltid lugnast. Men det kom skitmånga bilar och skärmen med beställningar var helt full, i kassan kämpar dom på som galningar och i köket också medans jag bara behöver säga : Hej och välkommen till Md... bla bla bla. Skönt det men försökte i alla fall att hjälpa till så mycket som möjligt när jag kunde. Jaja, jag har i alla fall haft en bra fredag och nu ikväll ska vi och käka med mormor, morfar, moster och emelie, göttans. Sen får vi se vad som händer. Imorn blir det ännu en dag på jobbet får hoppas att det är lugnare då bara.

Jaja puss


Tråk



Gud vad kul jag har.. Ni kan ju roa er med att titta på dom här tekningarna jag har målat andra gånger jag har haft tråkigt, väldigt konstnärliga måste jag säga. ha ha..

Blir i alla fall träning med Zandra sen.


Feng shui?

Jag är verkligen taggad på att inreda mitt sovrum i lägenheten så nu sitter jag och läser lite om feng shui. Feng shui är typ hur man skapar balans mellan människan och människans omgivning. Okej det var en lite luddig förklaring men innefattar så mycket så det får duga. Men jag har i alla fall läst nu att man inte ska ställa sängen i drag mellan fönster och dörr, man ska ställa den i (haha) "kraftposition" och det innebär att man ska ha huvudänden ska stå mot en vägg och så att man ser både dörren och fönstren ifrån den men man får inte ha fötterna mot dörren. (hur fasen ska jag ställa min säng för att detta ska bli bra?)

Här är några fler saker som man tydligen ska tänka på.

Positiva saker att ha i ett sovrum
• Mjuka textiler
• Levande ljus (ska ha ljus som doftar vanilj)
• Möbler med rundade hörn (när jag tittar i mitt rum hos pappa så ser jag bara vassa hörn)
• Växter

Negativa saker att ha i ett sovrum
• Arbetssaker
• Vassa hörn på möbler
• Starka taklampor
• Elektronik (kommer antagligen ha min dator där)
• Speglar, får inte vara mittimot dörren eller fönstret (spegel kommer också finnas)

Det här kommer att bli svårt... Jaja, kanske får skita i feng shui och bara köra på ;)

Puss Frida♥


Första snön

Jaja, det har snöat för fullt nästan hela dagen ifall det är någon som inte har märkt det än. Lite mysigt måste jag säga, men tycker att det kan försvinna nu. Jag ville bara ha den där första snön som försvinner lika fort som den kommer, med det verkar ju som om den här snön vill ligga kvar en stund, eller ja kanske tills imorn. Ska det vara snö så ska det vara jättemycket annars behöver det inte vara något alls, och nu är det bara halvdant. Så imorn blir det säkert slask. Haha, vilket tråkigt inlägg det blev om snö!.. jaja.

Jag kastade min första snöboll för den här vintern idag också förresten. Målet var pappa men jag missade så det var ju lite synd..

..

Snö

 

Kolla vad jag såg! Det ska bli snö på onsdag kväll/natt. Hm, får se om det stämmer, men det ser ju ut som om det inte kommmer ligga kvar speciellt länge om man kollar på torsdagens väder. :P
Ville bara informera om det. Haha.


Haha



Tänk vad mycket kul man kan ha med en mandarin, men roligare än såhär blir det inte en tisdagskväll som denna hemma hos Emma. ;)

My room

Nu har jag varit i lägenheten och pysslat lite, hjälpte bland annat till att lägga lite golv. Snyggt blir det! Typ halva kvar nu men dom skulle fortsätta imorn. Dåliiga mobilbilder men bättre än inget!

Före - Not good looking.


Efter - Good looking ;)



Lägenheten

Nu ska jag iväg till lägenheten en stund och kolla läget och kankse hjälpa till lite med golvet. Kan ta en bild så ni får se hur det ser ut. (haha om ni vill, kanske inte är så intressant eller jo det tycker jag.)
Kom förresten på att armbandet som jag hade när jag var hippie var ju ganska snyggt och går ju även att ha till vardags, så det ska jag ha idag.

Todays outfit ;)


Snyggt huh?

Bye♥


Blondie and floor


Sitter och lyssnar på Blondie.
http://open.spotify.com/track/0vLwL4xuJ3s7SeaCdvMqkY

Jag börjar bli riktigt haj på bodycombaten, kan de flesta stegen så det blir mycket lättare att fokusera på att göra dem fullt ut. Blir roligare fast även jobbigare men det är ju bara bra. Annars har dagen mest bestått av att hitta golv till mitt rum i lägenheten. Jag hittade ett ekgolv som var fint och som vi slog till på. Jag ville ha lite mörkare golv, tänkte att det skulle vara snyggt till ljusare väggar. Vad tror ni? Var en sväng i lägenheten idag också och det ser ju ut som tredje världskriget där inne. Prylar överallt! Jaja, det blir väl snart ordning på det. Undra om jag ska åka dit imorn och hjälpa morfar lägga golvet? Får se vad dagen har att ge.

PÖÖÖSS


Hippie-helg

Helgen bestod mest av maskerad, kan säga nu att jag var hippie. Hippie kanske inte var det roligaste och påhittigaste men ganska lätt att fixa grejer till, och jag tyckte i alla fall att jag såg ut som en hippie när allt var fixat. Mamma och jag letade på lite kläder i källaren, i röran. Det är ju så rörigt nu hemma hos oss, flytten är i full gång och idag ska vi iväg och kolla på golv till mitt rum. Ska försöka hitta något fint, jag vet ungefär vad jag vill ha men vi får se vad som finns.

Hippie-Frida. Jag hade ingen kamera med mig så jag snodde den här bilden från Sofia, hoppas det var ok.

xoxoFrida♥


RSS 2.0