Mys

Det blir nog till att bara slappa idag. Kanske plugga lite om jag får lust annars så blir det nog gansak lugnt. Var hos Alexandra igår, vi blev bjudna på tacos och marängsviss, väldigt gott! Sen satt vi och pratade om allt och inget hela kvällen. Mysigt!


Mmm...

xoxoTopnotchy♥


Fredag

Nattinnebandyn igår var lyckad! Vi kom på tredje plats, och alla spelade jättebra och var skittaggade så det gjorde inte något att vi inte vann! Snygga va de också, Cruella och dalmartinerna. Det blev kebabtallrik, godis starka ostbågar och dricka hela kvällen så man var ju inte direkt hungrig. Det stank svett och några blev skadade men de flesta var glada ändå. Vi drog hem vid runt tretaget och jag somnade nästan precis när jag hade lagt huvudet på kudden och vaknade inte förens halv 4 idag! Så länge har jag nog aldrig sovit!

Nu har vi firat mamma lite med tårta och present och snart blir det iväg och fira även Alexandra med tjejmiddag. Det blir mysigt!


Cruella och de 101 dalmartinerna! Snygga va?

xoxoTopnotchy♥

Nattinnebandy

Nu ska vi snart iväg på den årliga nattinnebandyn som karro if. arangerar. Är inte så speciellt taggad så det blir nog bara att kolla och hejja på vårat lag. De ska vara Cruella Deville och dalmartinerna från De 101 dalmartinerna. Förra året kom vi ju på tredje plats men i år får vi hoppas att vi tar segern! Men tror inte det, ingen verkar vara på G. Nattinnebandyn håller på (som man nästan kan avläsa på namnet) hela natten! Enda tills kl6 i morgon bitti! Det blir nog inte till att stanna hela natten men ett tag i alla fall.



Alexandra, Elin och Martina från förra nattinnebandyn!

xoxoTopnotchy♥


Piltshowen

Igår var det piltshowen hela dagen. Vi var där och skulle sminka artisterna. Trodde att det skulle bli lite långtråkigt men det tycker jag inte att det blev. Vi sminkade mest grundsmink men endel ville ha lite mer ögonskugga, eyeliner och sånt så det var jättekul att sminka. En del sa till och med att de ville ha likadant som jag hade sminkat på någon annan och det va väldigt kul att höra! Det va genrep och folk gick runt och sjöng. Emma och jag gick och åt på Rosalis. Väldigt gott!

Sen var det dax för sista touchen med smink och showen körde igång. Vi fick sminka och sminka av några mellan numrena men det gick bra. Vi hann springa ut och kolla på några också, alla var verkligen skitduktiga! Jag är så himla avundsjuk på folk som kan sjunga!!! Det är så orättvist! Men jag hade i alla fall jättekul.





Lånade bilderna från Na.

xoxoTopnotchy♥

Beyance's solbrillor

Ni kanske har sett videon till Beyonces nya låt Diva. I videon har hon på sig ett par solglasögon i silver som hänger som metallfransar i en båge bramför ögonen. Jag tycker att de är så snygg! Helt och hållet onödiga eftersom man antagligen inte ser så värst mycket i dem men riktigt snygga och de fyller i alla fall upp en funktion att skydda ögonen mot solen! Haha! Kanske inte som jag skulle ha på mig själv men dem passar så bra i musikvideon!





Den som inte har sett videon kan ju kolla här. Riktigt bra låt!




xoxoTopnotchy♥

Piltshow

Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Eller jo en ganska stor grej, Emelie fyller år! 17 år. Grattis till henne!
Men ville bara informera om att imorgon är det piltshowen! Det är en show som Karolinska skolan sätter upp med talanger från skolan. Jag ska nämligen vara med att sminka de som kommer att stå på scenen. Det kommer dock inte vara så extrema sminkningar, ganksa vanliga. Men kommer kanske att försöka att övertala dem att få lite roligare sminkningar! Men det ska i alla fall bli väldigt kul!

Har för övrigt också skaffat minoutfit.se så nu får ni gå in och rösta! Ni kanske tycker att det är töntigt men jag tycker att det är roligt, eftersom jag är modeintresserad att kolla på kläder och bli inspererad!



xoxoTopnotchy♥

Why is the rum gone?

Kollar runt på youtube. Youtube måste vara en av världens bästa hemsidor! Det finns ju allt! Anyway, jag hittade den här videon. Haha! Pirates of the Caribbean. Ge den en chans för den är inte skitbra i början men den blir skitbra! Och ja, jag vet att alla gör remixer på allt möjligt men den här är faktist kul och den fastnar i huvet!

Why is the rum gone?

SvampJohnny?

Jag läste just att Johnny Depp kommer att göra en röst i Svampbob. Han ska tydligen vara någont surfarproffs. I den svenska verisionen kommer samma karaktär göras av Måns Zelmerlöw. Det känns inte riktigt som deras grej men det kanske blir bra. Detta gjorde i alla fall att Måns hamnade på stureplans utelista. Haha! Jag tycker att svampbob är skoj och Johnny är skitbra så det blir nog kanske bra! Men med Måns får vi väl se.

Det skulle i alla fall vara kul att få dubba en röst i en
tecknad film! Eller vad tycker du?

xoxoTopnotchy♥

Stockholm

Igår kom vi hem ifrån Stockholm, trötta men nöjda efter en skitkul helg. Så vad gjorde vi i huvudstaden? Jo, det ska jag berätta.
Vi åkte buss upp på morgonen med teatratna och dansarna väl uppe så var vi först på studiebesök på operan. Vi fick kolla lite överallt bakom scenen, i det kungliga rummet och i det gyllene rummet. Det va jättefint, nästan allt var i guld och vinrött sammet.
Efter operan fick vi en stund att äta så vi gick till Bellmans och åt där, mycket gott. Efter det bar det iväg till teaterhögskolan där vi fick lyssna på lite information om skolan och sen fick vi kolla på mimargruppen. Jag trodde att de skulle vara helt torra och läskiga, dem håller ju på med typ mim- och clowngrejer och sånt men dem var faktist ganska kul att kolla på.
Vi gick sen iväg och checkade in på båten Gustaf af klint. Helt okej ställe hytten var faktist ganska mysig, billigt blev det i alla fall. Vi gjorde oss i ordning för kvällen och sen bar det iväg till dramaten för att kolla på Dumb show, den var ärligt talat ganska dålig. Visst skådespelarna var bra men tyckte att den va ganska tråkig men vi var i alla fall tagade för vi skulle ut.
Vi åkte tunnelbana till Kungsholmen och gick på The viper room och klubb Blå, det va inte så mycket folk där när vi kom men det gjorde inget vi skulle ju vidare sen. Vi tog tunnelbana tillbaks till Österplan och gick in på The vanilla club där va det lite mer drag.
Nästa dag var vi tvugna att checka ut inna tio så vi checkade ut och gick och satte oss och åt frukost och satt där ett ettag och pratade. Sen blev det stan och kolla men köppte dock inget, funderade på att köpa löshår men det fanns inte i exakt samma färg så jag väntar nog ettag med det. Sen blev det bussen hem.
Idag sov jag till halv 2, man blir trött av Stockholm men jag hade skitkul!

Här är några bilder, enjoy!





xoxoTopnotchy♥

Packlista

Jag har suttit och planerat vad jag kommer att behöva ha med mig till Stockholm. Har skrivit en packlista för att inte glömmt något  för hela kvällen vore ju förstörd om jag har glömt mina kläder. Så här kommer den;


Plånbok- Med pengar, leg och andra viktiga kort.
Mobil - Ganska självklart men lätt att glömma.
Kläder - Till utgång och här räknas även pyamas in.
Accesoarer - Väska, skor, smycken.
Lakan - Ja, annars så får jag sova utan.
Badrumsartiklar - Tandborste, tandkräm osv.
Smink - Kommer att behövas.
Kamera - Stockholm måste förevigas.
Plattång/Locktäng - Kan komma att behövas.
Kartor - Ja, man får inte glömma att jag inte är från Stockholm, vi måste ju hitta.

Har jag glömmt något?

xoxoTopnotchy♥


Victoria Silvstedt


Ska nog ta och kolla på Victoria Silvstedt - My perfect life sen kl22.40 på tv4. Victoria Silvstedt, blondinen från Bollnäs som kom tvåa i fröken Sverige 1993 och blev utsedd till playmate of the year i tidningen Playboy 1997. Många tycker inte om henne, tycker att hon är en blåst blondin som har glömt bort sitt eget språk och tar till engelska ord för att hon inte kommer på det rätta svenska ordet. Visst, det kan jag förstå att folk tycker men om man tänker efter så har hon ju i alla fall lyckats, även om det var i glamourmodell-branschen. Hon tjänar ju massor med pengar och gör saker som hon tycker om (tror jag) kan man verkligen vara så blåst då? Hon har ju blivit världskänd och hon verkar ju ganska nöjd med det.

Jag tycker mer om henne nu på senare tid just för att hon engagerar sig ganska mycket för mode och var för ettag sen med i Sisters reklamen som jag tyckte var vlädigt bra. Sen tror jag inte heller att hon spelar lite blond bara för att det är bra publicitet men sen kanske inte är så dum. Man har ju hört att hon ska ha haft riktigt bra betyg i skolan men det vet man ju inte. Ja, jag tycker i alla fall om henne även om jag kanske inte gillar endel saker som hon har gjort eller skulle göra det själv men det är något med henne som ändå gör att man inte kan låta bli att älska, eller att älska att hata henne.



Victoria gjorde ett försök inom musikbranschen men ja... den här musikvideon kan mycket väl vara den sämsta musikvideon som någonsin gjorts!!! Äkta 90-tal! Enjoy!




xoxo Topnotchy♥

Frida

Nu ser jag äntlgen ljuset i tunneln! Jag är straxt klar med min uppsats om Picasso. Så då är frågan; är den bra? Nja,helt okej, inte det bästa jag har skrivit men långt ifrån det sämsta. Nu kan man i alla fall räkna mig som Picasso-expert. Haha. Nej men jag kan faktist säga att jag kommit fram till att Picasso var mycket mer än vad jag trodde innan jag började med den här uppsatsen. Han har vuxit i mina ögon. Sista tuchen nu så är jag klar sen!



• Idag, det har gått lugnt, haft matte, engelska och teater.
• Imorgon blir det samma som idag plus att Oscar (min bror för dem som inte vet) fyller år.
• Onsdag är jag ledig fast ska in till skolan på projektmöte.
• Torsdag blir det kort dag i skolan sen ska jag iväg och klippa mig, sen ska jag packa inför Stockholm. (Packlista kommer nog inom kort upp här)
• Fredag blir det Stockholm för hela slanten, och då menar jag hela slanten, eller ja, en stor del av slanten
• Lördag, Stockholm då med, gå på stan. Vi kommer dock vara som zombiesar, trötta som tusan!
• Söndag, sova hela dagen! (kanske plugga)

xoxoTopnotchy♥
 

Jag gör det sen.

Jag sitter här och skjuter upp pluggandet. Jag skulle egentligen börjat igår men jag är en sån person som skjuter upp grejer, vet inte riktigt varför. Tänkte att idag ska jag sätta igång att plugga så fort jag vaknar men så blev det ju inte. Jag kommer på olika ursäkter varför jag inte ska börja plugga just nu. Jag ska nog bara kolla lite på bilddagboken först, det kanske har hänt något kul, och sen så kanske jag bara ska kolla klart på pogrammet som är på tv och efter det ska jag nog ta en dusch, man kan ju inte plugga bra när man känner sig helt ofräsch. Ja, nu har jag gjort allt det och skjuter upp pluggandet yttligare, jag ska nog bara skriva det här inlägget sen ska jag sätta igång.
Men sammtidigt som jag tycker att jag borde börja plugga lite tidigare till olika grejer så jobbar jag lite bättre under tidspress jag tror att jag presterar lite bättre. Nu ska jag skriva en uppsatts om Picasso, hur spännande som helst. Men nej, nu ska jag sätta igång... eller jag kanske äter några godisar först så jag får lite energi.


Skjuter du också upp saker?

xoxoTopnotchy♥


Kavaj

Var på marieberg idag. Marieberg är nästan som mitt andra hem. jag bor nästan där. Köpte mig en marinblå kavaj idag, tyckte att jag behövde en. Nu sitter jag och funderar på när jag kan använda den, i vår kommer jag ju att kunna ha den men vill ha på mig den nu! Hm..? Det kommer säkert något tillfälle.




xoxo Topnotchy♥

Elle-galan!

Igår var det ELLE-galan 2009. Jag var inte där, vilket jag jättegärna velat vara. Men det är ju inte vilka som helst som får komma, mest kändisar. Så jag satt hemma och kollade på Lets dance istället. Hehe. Det fungerade också, kollar på bilderna från galan nu och låtsas att jag var där.


Caroline Winberg var absolut snyggast klädd, älskar klänningen!


Al Fakir bröderna var stiliga. Salem, i mitten, hade klippt sig. (det kanska var länge
sen jag vet inte) Ser han inte lite ut som en ung Peter Stormare?


Elin Kling var söt i sin lite hippie-inspererade look!

Bilderna är från stureplan.se, om du vill se mer bilder från ELLE-galan så kan du kolla här.

xoxoTopnotchy♥

Stockholm

Nästa fredag blir det studieresa till stockholm sen stannar jag och några till kvar där till lördagen. Vi har vi bokat rum nu, det blir på en båt hoppas att vi inte ramlar i havet bara! 
Under dagen blir det att gå och kolla på dramaten, ska bli skitkul att få se hur det ser ut, jag har inte varit där. Sen ska vi kolla på scenskolans slutproduktion, det kommer också bli super, dom måste vara jätteduktiga!  sen drar vi väl till våran båthytt och gör oss snygga för utgång. Nu är det bara kvar att bestämma vart vi ska gå på kvällen men det fixar vi sen.

Kanske blir det stureplan?

xoxo Topnotchy♥

Jeanstights

Nu är det så att jag har ett skitbra shema, så att jag är ledig på onsdagar den här terminen så idag började mina lediga onsdagar. Det blev mest en pluggdag men fick mycket gjort men blev ändå inte helt klar, gör det imorgon. Sen bar det iväg till marieberg och jag köppte mig kläderna jag har på mig på bilden och sen en vit t-shirt också. Det är så kul att gå i affärer nu när rean är över och det kommer nya fräscha vårkläder.
Byxorna som jag har på mig är som jeanstights! Tyckte att de va skitfräna! Dom är från gina så snart har väl alla ett par, det är lite synd aja. Nu ska jag snart sova.


Vanligt grått linne funkar till det mesta.

xoxo Topnotchy♥

Golden globe awards

Kollade på lite bilder från Golden globe awards. Mycket med kändisar, många snygga klänningar men även några missar.

Här har vi några av de snyggaste.


Drew Barrymore. Tycker om den här outfiten mer och mer.
Riktigt snyggt med den röda väskan och den stora ringen!
Håret är också jättefint.



Anne Hathaway. Tycker att hon ser skitbra ut i sin
midnattsblåa klänning. Den machar bra med det röda
läppstiftet och hennes ljusa hy.



Evan Rachel Wood. Klassiskt snygg i svart spettsig
klänning.



Vanessa Hudgens. Hsm-stjärnan glänser i sitt guldiga
fodral. Hon passar riktigt bra i den. Fint med den lilla
väskan också. 

Och några missar


Jennifer Lopez. Snyggt från topp till midjan, i midjan händer
något konstigt. Midjan och neråt ser det mer ut som en

stjärtfena som är gjord utav en gardin.


Kate Winslet. Den här klänningen ser mer ut som en lite
halvdan balklänning. Rosetten i midjan är söt men
helheten funkar inte.

xoxo Topnotchy♥

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin



Blev medlem på bloglovin'. Har inte riktigt fattat grejen än men jag lär mig nog. Men nu kan ni i alla fall följa min blogg där ifrån. Haha

xoxo Topnotchy♥


Valet och kvalet!

Nu har jag kommit till ett av de där tillfällena i livet då man måste välja. Jag är klar med min filminsatts så nu får jag göra vad jag vill med mitt hår och funderar på att klippa mig men jag vet inte hur. Jag står i mellan att klippa hellugg igen och eller att spara ut till mer snedlugg. Hur som helst ska jag i alla fall klippa det övriga håret (haha det lät lite kul) funderar på att klippa upp lite som jag hade förut. Nu har jag typ samma längd på hela håret så det skulle vara lite skönt med uppklippt. Eller om du vet någon annan frisyr som jag skulle passa i så är jag öppen för förslag.


Hellugg eller snedlugg? Vad tycker du?

xoxo Topnotchy♥

Klaras for the first thime

Blev iväg till klaras igår. Hade väldigt kul! De spelade bra musik och det var kul att dem spelade två olika gengrer på de olika våningarna. De ska spela riktigt högt så man känner basen, då är det bra! haha. Jag hade i alla fall väldigt kul.

Idag har jag jobbat i Arboga. De som jobbade på mcdonalds där skulle ha personalfest så vi på Brändåsen fick hoppa in och jobba. Det var lättförtjänade pengar för det var typ helt öde där, nästan en helt tom resturang. Men tyckte ändå att det var lite roligt att se hur dem hade det där, det var helt annorlunda från brändåsen så man virrade bara runt i början men i slutet hade man koll.


Min snygga min bjuder jag på.

xoxo Topnotchy♥

Back to school

Nu är det så att jag kan inte vara ute på internet på min dator eftersom mitt virusskydd har gått ut så det har inte blivit så mycket skrivande. Men jag tänkte att skriva ett litet inlägg nu.
Jag har nämligen nyss varit på repetition av en scen i filmen, jag ska dock inte säga så mycket i den scenen men jag tycker att det är jättebra att vi repiterar scenerna innan så att man är förberädd när det är tagning. Man blir mera focuserad och vet vart man ska gå och hur man ska göra och vad alla andra ska göra. I scenen så pratar vi om mördaren, vem som har skurit halsen av Kekkonen, eller huggit halsen? Hmm.. Tänker inte säga vem mördaren är men de som har läst boken ...och Piccadilly circus ligger inte i Kumla vet någ redan. Annars så handlar filmen och två tonåringar som försöker att hitta kärleken, men det händer massor med annat också bland annat ett mord så de har det väldigt svårt. Väldigt dramatiskt!

Imorgon blir det sista filmningen för min del, sen är det upp till de andra att klippa och greja. De klipper säkert bort mig! haha! Hoppas inte, jag måste i alla fall få vara med i någon scen tycker jag!

Första dagen i skolan idag för övrigt, hade bara engelska och vi kollade på filmen Missisippi burning. Någon som har sett? Jag tror att den var på tv för några veckor sedan, jag såg lite i början då men inte hela. Den var ganska bra i alla fall men hemsk.

Blev med på vimmelbild när vi va på Satin i helgen också. Ser dock ut lite som jag skelar. Haha

xoxo Topnotchy♥


Chinos

Var inne i Örebro idag och gick in på Gina. De hade chinos i alla möjliga våriga färger. Jag såg någon modevisning som gick i väldigt våriga pastellfärger så jag blev så sugen på våren att köppte mig ett par chinos som var ljusmintblåa som jag tyckte var otroligt snygga. Nu är det bara att vänta på våren.


Snygga?

xoxo Topnotchy♥


Jeff Dunham

Tyckte inte om Achmed the terrorist men det här är så hysterliskt roligt! Alla måste bara kolla på det här! Tror inte ens att det som händer var planerat! Peanut!


1:a Januari

Nu är alla högtider över, (äntligen). Har blivit lite mycket nu på sisstonde med julafton och min födelsedag och nyår. Nu ska jag ta det lugnt resten av lovet, är ju inte så långt kvar nu. Men året 2009 har i alla fall satt igång, det är inte klokt vad tiden går fort! Snart är det 2010 också, men vi ska inte tänka allt för långt framåt. Lev i nuet!

Har kollat på Victorias secrets nu, det är kul att se, mycket snygga underkläder. Nu är det The day after tomorrow, det är en ganska läskig film. Tänk om det skulle hända så på riktigt, då skulle typ hela världn dö! Men jagt tror att det står på fodralet till filmen att det inte kan bli en istid så snabbt, att det är omöjligt, men jag är inte säker.



xoxo Topnotchy♥

RSS 2.0