Pippi

Igår var det P-fest ute hos Pelle och grejen var att man skulle vara något på p. Riktigt trevligt må jag säga. Många fyndiga kostymer. Jag var Pippi och hade sprayat hela håret oranget. Kan säga att färgen inte var riktigt borta idag på jobbet men vi har ju kebba som tur är. Orkade inte sminka mig heller så alla blev nog lite rädda för mig, brukar inte gå utan smink på jobbet. Såg ju ännu mer trött ut då än vad jag kanske var. Resten av dagen har jag tillbringat på loftet och legat och sovit. Mysigt har uppe måste jag säga. Blir väl tidig säng idag, måste ladda upp mig inför imorn då det blir mer jobb.


Haha, så här snygg var jag! Kanske blir att skaffa oranget hår
permanent, vad tycker ni?...
Kanske kommer fler bilder någon gång, tog nästan inga bilder själv så
får sno av andra. ;)

Puss

Massor med bilder

Nu kommer en jäkla massa bilder från Spanien. Bilderna frå tala för sig själva, jag orkar inte skriva något.





































Hemma



Nu är jag hemma! Så att alla vet. Bilder kommer väl upp här så småningom.

Puss

Bye sålänge

Nu drar vi snart till Spanien! Åker nu inatt och tidigt imorn bitti går planet. Så bye Sverige och hello Spanien! Kommer hem på måndag igen, så ni vet hur länge ni behöver sakna mig, haha. Nej men hoppas att det blir skojigt. Nu ska jag nog sova, var ju på fest i Östansjö igår och det blev väldigt sent så nu är jag trött som tusan, men hade jättetrevligt. Kanske att jag kan få i alla fall ett par timmars sömn nu innan vi åker.

Puss och ha det bra här hemma!
Host* hoppas det regnar hela tiden*host ;)

Haha

Just nu skrattar jag åt det här! Irriterande men kul! Haha!


Hänger i skuggan



Idag har jag spenderat mestadels av dagen i skuggan av parasollet i hängmattan. Har inte orkat göra något annat. Försökte mig på att sola lite men det är ju hopplöst! Man blir ju dyngsur! Mormor och morfar har varit här också så morfar och mamma har sprungit runt och pysslat med allt möjligt som behövs göras. Provade även badplattsen idag här med och den funkar bra, det var fint där. Nu ska vi nog snart käka lite sen ska jag ta en dusch. Måste säga att man blir ju inde direkt fräsch av det här varma vädret men jag klagar inte!

Puss

Ps. Snart drar jag till Spanien, där är det kanske ännu varmare. Så man kan ju säga att jag värmen upp nu. Ha.. ha..

Stugis

Tänkte lägga ut lite bilder från nya stugan. Tror verkligen att vi kommer att trivas här.


Stugan

Här satt det en liten filur, ute i trädgården.

Uterummet

Hm.. vad är det är för gula prickar vid fönstret?

En ankfamilj

Hängstol

Det är så konstigt, känns som någon kollar på en när man sitter på toa..

Står en gammal brun husvagn på gården.

Insidan är inte lika brun.

Mysigt

Köket

Vardagsrum

Var leder den här trappen?

Upp på loftet.


Ja, där var några bilder, funkade inte att lägga upp de på gården men blev endel i alla fall.

Yesterday



Igår blev det iväg till Harge med Natalie, och sen kom även Tobbe en sväng. Vi solade och badade och det var jätteskönt i vattnet. Sen drog vi och handlade lite grillningsgrejer och på kvällen grillade, pimplade vi vin, badade och snackade hos Tobbe. Väldigt trevligt må jag säga.
Nu har jag sprungit runt och tagit massa bilder på nya sommarstugan som jag tänkte visa här. Sen ikväll ska jag iväg och jobba en stund, hoppas bara att det inte är för varmt på jobbet!

Tjohej!

Varberg

Här kommer bilderna från Varberg!


Nu drar vi till Varberg!


Zandra och jag hade skoj i baksätet.


Vi kom på en jättekul och jättejobbig billek! Haha!


Godmorgon pupp-Frida


Vi blev experter på kortspel.


Can't reed my pokerface!


Frukost i solen.


Påväg in till stan.


Hehe, turister.


Jag håller utkik över strandpromenaden.


Hej hopp!


Elin och Zandra var små barn och åkte minitåget.


Redo för utgång efter många klädbyten.


En taggad Elin.


Haha, Emma gömmer sig!


I väntan på taxi.


Stek!


Bill, Bull och Trull.


On the beach.


De körde något som hette skimboard. Såg jättekul ut!


Nu kör vi igen!


Hello.


Strandpromenaden by night!


Zandra och Elin.


Var så skönt att gå där, blåste inget och himlen var jättefin.


Skuggor.




Det blev dans.


Är du go elle?


Den här bilden får bli den sista! Hade jätteskönt, tack för att vi fick komma Elin!

Home

Nu är jag hemma från Varberg. Har haft det skönt och solat, badat och festat. Kommer nog att lägga ut lite bilder senare, kanske idag. Ska upp till nya stugis nu ikväll också. Blir första natten där, får se om det går bra att sova där, men det tror jag nog! Jupp, lite uppdatering bara skriver mer när jag är lite piggare.

Puss

Chill och nattbad

Haha, idag var Ronald Mcdonald på jobbet! Var faktist ganska kul, han sprang runt som en galning i köket och kassan och sen gjorde han massor med trolleri för barnen. Synd bara att det inte var så jättemånga barn där idag, men typ hundra bakfulla och dryga ungdommar som kommit hem från Peace and love. Men det var lite kul ändå. Nu är jag helt slut i fötterna, man märker verkligen skillnaden i fötterna när man har jobbat fyra-timmarspass och sex-timmarspass, haha.

Igår kväll blev det en sväng till Natalie med Tobbe och Dennis och grill och lite vattenkrig. Ni får några bilder där ifrån.


Grillin' and chillin'.


Snygga!


Sen hämtade vi Martin och drog och nattbadade. Var ganska skönt, trodde att det skulle vara kallare.

Tjohej!

Värmeslag!



Herre gud säger jag bara! Någon mer än jag som har lagt märket till hettan? Haha! Vi höll ju på att dö av värmeslag på jobbet! Gick runt och svettades ikapp. Var helt klibbig när jag kom hem så nu har jag tagit en dusch men det var ju onödigt eftersom nu är jag lika svett igen! Fick ta fram en kall cider, så varmt är det. Gillar inte att dricka alkohol såhär på vardagen, eller just, det är ju lördad, haha vilken tur då behöver jag inte ha dåligt samvete! Haha! Nej men i alla fall, det som jag vill få fram i det här inläggaet är att det är jäkligt varmt.

Puss

Pics!

Bilder från dagen.


Emelie fixade grillandet.


Vi var iväg en sväng på auktion.


Hittade inget kul så vi drog ganska snabbt.


Eller Emlelie hittade en liten stol med inbyggt bord som var fin.


Man ser inte men det är farmor som sitter långt där borta.


Pappa och jag drog ut på sjön med vattenskidorna.


Skepp åhoj!


Nu kör vi!


Grejade att köra på en skida.


Pappa körde på som tusan på en skida!

Ny sommarstuga



Nu har jag ännu en sommarstuga. Eller jag, en pappa-sommarstuga och en mamma-sommarstuga. Så nu har jag ett till ställe att ha fest på, haha! Har inte kollat på den än men fick höra att den var jättefin av mamma och resten och det är ju mamma som velat ha en så det är ju hon som avgör men har kollat bilder och den verkar vara jättefin. Ni ser ju på bilden, visst ser den ganska söt ut?
Sen ska vi iväg på auktion i Lerbäck, får se om vi ropar in något fint. Efter det blir det nog en tur på wakeboard på sjön för fösta gången i år! Härligt!

Puss!

Update

Är i sommarstugan nu den här veckan, har ganska mycket jobb också så har inte orkat skriva här. Idag var det fullt ös medvetslös för mig på jobbet. Fick stå själv i kassan och det var kö till dörren. Jag körde som tusan men kön försvann ju inte! Fast sen försvann den i alla fall typ när jag skulle sluta, haha. Jaja, är i alla fall seg som ett vingummi nu! (Fy vilken dålig liknelse!) Får se vad som händer imorn, blir nog sol och bad sen kanske vi ska iväg en sväng på auktion.
Ja nu är ni lite uppdaterade i alla fall. A just ja, nästa vecka drar vi nog till Varberg och Elins husvagn vi tjejer. Blir nog super hoppas jag.

Puss

RSS 2.0