Blommor

Tog en cykeltur med Elin förut, eller mycket till tur blev det inte. Vi åkte och köpte fika och satte oss i solen i sjöparken och hade det trevligt. Var tvugna att stanna och fota lite vid de fina träden vid biblioteket. Ser ut som små rosa fluffiga moln! Gillar vädret som vi har just nu också! Sommar nästan! Längtar upp till sommarstugan. Blev en lång jobbdag för mig men det gick ganska bra, blev lite körigt ett tag men så kan det gå. Nu är jag hemma i alla fall och ska snart krypa ner i sängen.


Lunktar de gott Elin?



Hello!



Ta kort på mig när jag gör såhär! ..


Tjuhu!


Brago och cola! Göttans!

Puss

Sushi



Drog iväg och köpte sushi till mig själv. Tyckte att jag behövde det. Annars så har jag jobbat på brännan idag och snart ska jag iväg mot jobbet. Ann hade gjort en kladdkaka som hon ska ta med! Gulligt av henne!

Puss

Jobbvecka

Det här blir en jobbvecka för mig. Ska faktist bli ganska skönt! Valborg blir det att ta de lugnt, alla verkar börja jobba tidigt dagen efter så blir en tidig kväll. Hade ju tänkt att ha lite get together i min sommarstuga med tjejerna men det får bli en annan gång. Fast då var det ju i alla fall tur att alla jobbade dagen efter så inte någon fick sitta hemma och tråka för sig själv på valborg. 
Har nyss varit ute och tagit en springtur. Behövde rensa huvudet. Och beach 2011 watch out! 



Puss

Påskafton

I lördags drog vi ut ett gäng och satte oss i stadsparken och mös och hade det trevligt. Blev även strömpis senare med dans. Synd bara att vi var tvugna att ta bussen hem, den går alldeles för tidigt tycker jag!


Rosé i solen.


Hej Elin!


Skratta!


Zandra und jag!


Elin och Frida!


Jordgubbar! Mumms!


Glada tjejer!


Elin och Vinni!

Puss

Påskägg!

Igår hade påskaren varit här och lämnat ett ägg fullt med godis till mig! Låg även ett par strumpor i vilket kan vara bra att ha, mina försvinner helt spårlöst jämnt. Ikväll blir det in till Örebro med ett glatt gäng. Blir mysigt! Uteservering står på schemat! 


Låg ett barbieägg i det stora ägget. Haha!

Puss

Judas

Just nu går den här låten på repeat i mina högtalare! Riktigt bra!
Lady Gaga – Judas


Glass

Jeei! Nu funkar det med bilderna! Igår var jag ute och käkade med mormor och morfar sen drog jag in till Öret och åt årets första glass. Blev en mjukglass i strut med polkaströssel. Välidgt gott var det men sen var jag proppmätt! Shoppade även endel! Blev ett par skinshorts, en topp och ett par örhängen. Ni får väl se mina inköp någon gång! Här är i alla fall några bilder från våran glasstund!


Mumms!


Bra att ta bilden mot solen..


Sola vid slottet!


Nöjd?

Puss

Inga bilder

Men irriterande! Kan inte lägga ut bilder på bloggen. Hm. Jag som har lite att visa er. Var iväg på en liten roadtrip igår och fotade lite. Tänkte lägga ut några bilder därifrån men det får väl vänta nu tills det funkar som det ska. Idag har jag i alla fall tagit mig i kragen och sprungit en runda i solen. Det gick ganska trögt men tog mig runt i alla fall.

Puss

Slöardag

Idag blev det en slappardag med chips och dipp och choklad. Köpte de här nya chipsen som ska smaka ost och chilli men det var en stor besvikelse. Visst ost smakade dem lite men kände inte ens av chillin. Dåligt! Mina favoriter är sour cream pepper. Jag är egentligen inte en så stor chipsätare men om man har dipp till är det ju mumms! Imorn blir det iväg till jobbet tidigt! Måste gå och lägga mig men det är ju ingen ide när man inte ens är trött, kommer ju ändå inte somna. Blir inte kul imorgon bitti, är lika arg varje gång.


Elin och jag igår. Snygga?

Puss

Royal republic

Royal Republic igår! Det var skitbra!!! ASBRA! Elin och jag var helt starstruck. Somnade med ett leende på läpparna när jag gick och la mig. Kommer att leva på den här kännslan länge, haha! Hoppas att de kommer till Örebro igen snart! Då lär vi vara på plats längst fram i publiken. Haha! Sämst var att jag glömde min kamera så fick bli bilder med dåliga bilder med mobilen. Skit också! Men jaja, bättre än inget.



Haha, längst fram! Bäst utsikt!


Royal!


Jeeei!


Sen blev det såhär.


Lånade en bild från Na. Vi står till höger i hörnet.


Fick med mig lite skatter hem! Lycklig tjej!

Puss

Royal



Jeeei! Gissa vilka som kommer till Örebro imorn!? Royal Republic! Jeeii! Klart att Elin och jag ska se dem! Vi såg ju dem förra året på Yeah-festivalen men då var de inte lika stora så inte så mycket folk som fattade hur bra dem egentligen är! Kommer nog bli drag imorn tror jag!

Puss

Sunshine

Skönaste vädret idag för er som har missat det! Tänkte att jag skulle ta mig en löparrunda i solen men så blev det inte. Min hals protesterar. Host, host! Synd. Hoppas den blir bättre snart så jag kan gå ut och springa och hoppas att vädret håller i sig också! Cyklade istället iväg och köpte halstabletter och lite annat. Nu ska jag snart iväg och jobba en sväng. Kom på en annan sak med! Att lönen kommer den 21a den här månaden! Det är ju massor med röda dagar där vid påsk så det blir en tidig lön den här månaden. Jeei! Good!

Puss

Outfit

Förresten så hade jag på mig mina nya shorts och nya tshirten från Bikbok igår när vi var ute. Snyggt va?



Puss

Cosmopolitan

Igår drog vi in till Örebro och firade Elin! Blev förfest hos henne och sen utgång på Strömpis. Vi lyckades bli med på två vimmelbilder både på Örebroguiden och Meny. Det var länge sen men fina blev de, fast inte konstigt när det är så fina tjejer på dem! Cosmogirls! Haha!



Puss

Shopping

Jobb idag. Efter jobbet fick jag följa med pappa och bror en sväng till marieberg för Oscar skulle handla. Gick på äventyr själv. Hade egentligen inte tänkt att köpa något och spara mina pengar. Men det så blev det inte så, de hade ju 50% på Bikbok på alla varor! Endast idag! Var ju liksom tvungen. Det var ju bara idag. Kom hem med ett par shorts och två tshirtar och sen så fick jag ett par örhängen på köpet också så det var ju snällt! Lägger nog ut bilder imorn så ni får se!
Nu blir det chill, upp och jobba imorn!

Puss


En dag i Öret

Idag åkte jag in till Örebro för att träffa Alexandra. Trevligt, trevligt! Gick och shoppade lite och käkade på Jensens. Göttans! Köpte mig en bikini med fransar, jättefin! Nu är jag redo med två bikinisar till sommaren. Hade tänkt att jag skulle dra iväg och träna idag men det blev inget med det, gick för länge på stan.. Så imorn måste jag verkligen pallra mig iväg och köra ett pass! MÅSTE!


Körde shorts idag.


Inne på Jensens hade de två toaletter i en toalett.


Bikini med fransar.

Puss

Alice i underlandet

Hann inte lägga ut någon ledtråd på vad jag skulle vara på maskeraden. Var i alla fall Alice i underlandet. Blev ganska bra. Gjorde små etiketter och satte på mina cidrar där det stod drick mig. Hade i alla fall skoj! Blev lite tråkigt i slutet men men. Var så lat att jag inte orkade ta fram min kamera.. Dåligt! Man ångrar det såhär efteråt! Det var säkert några andra som tog bilder så får sno några, haha! Här får ni i alla fall en bild på min kostym! Var det likt?


Alice!

Puss

RSS 2.0