Helg

Har varit fullt ös hela helgen! I fredags blev det kräftskiva hos Natalie. Väldigt trevligt men måste säga att det är så jäkla värdelöst att käka kräftor! Man sitter i hundra år och försöker få bort skalet och allt sen när man är färdig så är det världens minsta bit man får som man kan äta. Det är ju inte bra att vara vrålhungrig när man ska käka kräftor. Det är snyd för det är ju väldigt gott.
Jaja, igår blev det i alla fall lite kalas hos Emma som har fyllt 20. Mycket trevligt det med! Satt och snackade långt in på natten.
Här är i alla fall några bilder från kräftskivan.


Jag och Carro käkar kräftor.


Anneli var fin med lockigt hår.


Kräftor.


Dennis och Lovisa. Lovisa körde på sushi istället.


Folk.


Stackars lilla kräfta.

Puss

Tjohej

Gick skitbra på träningen! Tror att det var linnet som gjorde det. Nej men hade massor med energi idag så körde på som tusan. Det var dock ganska mycket folk så blev lite trångt men det gick ändå.
Så skönt för man tänker inte på ett skit när man tränar, eller inte jag i alla fall. Om man försöker tänka på något så stöts bara tanken bort. Vet inte riktigt varför det blir så, man är så fokuserad på det man gör just då att det inte går att tänka på något annat. Ja, skönt är det i alla fall!
Imorn blir det iväg på kräftskiva hos Natalie. Ska bli väldigt trevligt. Nu ska jag slappa.

Puss

Of to the träning


Kunde inte välja bild, jag blev ju så snygg på alla! ;)

Nu ska jag iväg och träna. Blir lite extra kul för jag har köpt ett nytt träningslinne och flaska! Haha. Så nu ska svetten lacka.

Pöss pöss!

Plugg!

Nu har jag suttit i ett par timmar och pluggat teori. Fick värsta kicken inatt då jag drömde att jag skulle skriva upp i övermorgon. Vaknade och trodde att det verkligen var i övermorgon och blev helt kallsvettig! Så tänkte att det var säket ett tecken på att jag skulle börja plugga nu, så jag följde min instinkt och gjorde det. Det gick väl bra men måste nog plugga lite mer innan jag kan allt utantill. Nu snart  ska jag iväg och kolla film med tjejerna, det blir mys.

Och just! Pappa hade stallt mig på kö till en ny iphone 4! Jiho! Äntligen. Fast kommer antagligen inte få den förens i oktober men den som väntar på något gott!

Puss

Hello

Idag blev det att gå ner till kumlasjön och kolla på invigningen av sjöparken eller vad det nu heter. Riktigt fint där nere måste jag säga! Men fy vad det blåste, flög ju nästan iväg. Man hade ju kunnat stanna längre men blev jättekallt så vi gick hem. De höll på att tända marschaller runt hela sjön när vi gick, hade ju varit fint att se nu när det är mörkt men som sagt, det blev jättekallt. Nu ska jag tina till Sagan om konungens återkomst.

Puss


Klassfest

Blev en riktigt trevlig kvälll igår i Örebro med klasserna! Var jättekul att se alla igen! Blev en hel del dans men det var ju inte helt oväntat när man har gått i en klass där hälften är dansare och hälften är riktiga teatermuppar. Men som sagt, hade jättekul. Idag blev det in till Örebro och Net och net för att lämna min kamera. Så om två till tre veckor får jag tillbaks min bebis. (Blir väl fyra till fem antar jag..) Sen måste jag bara säga att mamma och jag såg kungakortegen när dom åkte förbi på motorvägen! Wow! Jaja, sen i alla fall blev det sushi på torget med tjejerna och fira Hanna lite. Mycket gott! Och sist så har vi kollat på Zombieland och den vara ju lite konstig men tycker faktist att den var ganska rolig.

Nu har jag babblat på om lite allt möjligt så här får ni några bilder som jag har snott från Emma och Kajsa då jag är en kamera kort.


Förfest hos Elin.


Galen dans


Jag och Emma fick till en musikalslutpose!

Tjohej!

Torsdag

Skulle träffa Alexandra idag men blev inte så för hon fick dra iväg och jobba men det får bli en annan dag. Så idag har jag inte gjort så mycket bara sammlat krafter till ännu ett bodycombad-pass. Hela min kropp var helt stel efter förra passet men vi masade oss iväg ändå duktiga som vi är och körde. Det gick bra men imorn kommer jag väl inte att kunna röra mig.. Och imorn är det klassfest i Örebro också så får väl se hur det går, kan ju inte säga att våran klass är lugn precis men det blir säkert kul!
Slänger in en bild från musikalen när vi ändå ska vara lite nostalgiska och ha klassfest.


Imagine! Saknar teatern!

Tjuhu!


Vill ha

Just nu skulle inte dessa grejer sitta fel!
•Iphone 4g •Raybans aviators •Ett par snygga höstskor •En fårskinnsjacka
Vill ha

Öret

Idag blev det en sväng till Örebro med Elin. Riktigt trevligt! Gjorde dock inga fynd men fick i alla fall med mig lite godis hem och det är ju aldrig fel. Nästa vecka när pengarna kommer så drar jag nog till Stockholm och shoppar ordentligt. Känner att det behövs nu.


...

Puss

Uppdatering

Herre gud! Jag har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv! Jag och Elin körde på som tusan på combaten, eller alla på combaten gjorde det. Vi höl nästan på att drunkna, så svettiga var vi. Och grejen är att det inte ens var olidligt jobbit så förstår inte hur man kan bli så svettig, visst det var jobbigt men inte så man dog (bara nästan). Svettades till och med på benen och armarna, vem svettas armarna? Efter passet då alla gick ut helt dyngsura så väntade folk på ett annat pass utanför. Och man hörde viskningar när man gick förbi. - Dom har kört bodycombat..
Jaja, ni kanske inte vill läsa om våran svett ville bara skriva att det gick bra och att nu sätter vi igång. Kanske blir ett pass på torsdag också om vi inte har allt för mycket träningsverk..

Puss

Träning

Idag blir det träning på allvar! Nu kör vi igång med bodycombaten igen. Ska bli kul. Hoppas jag inte dör bara för nu har jag ingen kondition eller styrka kvar. Haha. Jaja, det går säkert bra.
Har inget mer kul att skriva, inte för att det jag skrev var så speciellt kul men tänkte att alla kanske ville veta att jag sätter igång nu.. eller något..

Puss och hej.

Bilder från i lördags


Vi var hos Martina ute på landet och firade henne!


Hon bjöd på tacos och kladdkaka. Mumms!


Vi spelade kubb.


Häng på gården.


Hanna och jag såg ut som vi brukar.


Moa tände ljus i växthuset.


Sen gick min kamera sönder.. Skit!

Men hade trevligt även öm kameran pajade. Tack för att vi fick komma Martina och tack för maten!

Puss

Ful-video

HAHAHA! Har gjort värsta ful-videon! Den är såå ful men jag lägger ut den ändå för eran skull. Snällt va? Det är när Oscar och jag åker wakrboard. Vi är såå bra på det... haha. Inte så intressant kanske men filmade  massor då och var tvungen att göra en video av det. Den blev ganska lång men jaja ni måste inte kolla hela. Måste bara tillägga att det är en jätteseriös video och att jag faktist nästan dog när vi filmade den. Ja ni får kolla på den.
Enjoy!



Bye bye!

Sushi



Har nyss varit och käkat sushi på torget. Väldigt gott! Första gången som jag äter sushi ute. Måste säga att jag och ätpinnarna inte kommer överens. Jag kan faktist äta lite med pinnar men jag har inte så mycket tålamod. Jag blir ju till och med irriterad när maten ramlar av gaffeln när jag äter med bestick hur tusan ska jag klara av att äta med pinnar utan att få spel? Men fick i alla fall i mig all mat på talriken. Idag har jag haft min hårförlängning i också! Hårfärgen är ju samma nu så får väll passa på. Känns lite ovant och töntigt men jag har ju aldrig annvänt den så måste ju pröva lite.

Puss

Yesterday

Hade jättetrevligt igår hos Martina som fyllde 20! Det bjöds på tacos och kladdkaka. Så gott! Var jättevarmt och vi satt ute hela kvällen, det var inte ens så många myggor fast ett par bett fick man nog i alla fall. Det dåliga var att jag tappade min kamera i backen så att den pajade! Skit också!! Hoppas att jag har garanti på den eller något. Hann med att ta några bilder men så tråkigt att den gått sönder ändå! BAH! Jaja, bilderna kommer väl in snart.

Puss

Höstmode

Jaha vad ska man hitta på idag. Utanför fälls det träd så hela marken skakar. Jag är fortfarande väldigt shopingsugen även fast jag shoppat ganska mycket de senaste dagarna. Det är höstmodet som gör det! Höstmodet är det bästa modet tycker jag, älskar höstjackor och när de mörkare färgerna kommer tillbaks efter pasteller och vitt, det är ju det bästa som finns. Efter att ha gått nästan utan kläder och utan skor i bikini hela sommaren så längtar man riktigt efter att få ta på sig en skön scarf eller ett par snygga skor. Just nu är jag riktigt sugen på en ny väska. Har spanat in ett par som jag tycker om, får se om jag slår till på någon, eller kanske båda! Till hösten får man, eller i alla fall jag nästan som en instinkt att köpa en ny väska som man ska ha till skolan. Haha. Jag har gjort det varje år tills förra året nu när jag slutade gymnasiet. Men blev även att jag tänkte så förra året ändå. Men i år såg jag fram emot att få köpa en ny skolväska som det skulle få platts mycket grejer i. Men nej det blir ju inte så i år heller! Skit också. Får införskaffa en annan väska som jag kan ha när jag inte går i skolan. Jaja, blev mycket tjat om väskor nu men kände att jag behövde prata av mig om det, haha.
Sen får vi se vad som händer idag..

Puss

Oscar på wakeboard

Filmade lite när Oscar åkte wakeboard igår. Han är riktigt duktig!


Today

Lite bilder från idag.


Det är ett stort hål i gammla garaget.


Oscar ville åka wakeboard.


Jag hängde med.


Hopp! Fy vad kallt!


Duktig.


Sen drog jag till Kumla och fikade en stund. Var tvungen att ha på mig mina ny kläder!

Puss

Mina inköp



Här är mina små fynd: 
•Scarfen som jag skrev om förut.
•Tre par trosor.
•Ett nagellack.
•En svart, lång skjorta.
•Foten i hörnet har jag inte köpt.´

Puss och go kväll.

Äntligen!



Vad jag har längtat efter detta de senaste dagarna! Sourcream & peppar-chipps men avokadodippp! Mumms!

Alexander Mcqueen Scarf?



Idag blev det en tur till Marieberg och det sitter ju aldrig fel! Var shoppingsugen idag så blev lite inköp, bland annat den här scarfen från Gina. Man skulle ju egentligen köpa den äkta modellen av Alexander Mcqueen men den här var funkar för 129 spänn. Den här kan faktist få duga tills den dagen jag tar mig i kragen och köper en äkta. Kommer antagligen inte att annvända den på detta viset på huvudet men jag spexar till det lite för er för för jag har varit så dålig på att blogga på sista tiden. Busigt va? haha!
Kommer en bild på mina andra inköp senare för jag vet att ni så gärna vill veta vad jag har köpt.

Puss

Liseberg

Idag blev det en sväng till Liseberg. Det var trevligt när solen var framme, var jätteskönt och varmt sen åkte vi Flumride och Kållerado några gånger och sen började det regna så då var det inte så skönt längre. Men hade kul. Ballder är ju bäst måste jag säga, man kan ju inte sluta le när man åker den! Känns lite som om jag sitter i en berg och dalbana fortfarande.


I väntan på Kanonen.

Kållerado

Ja, kanske inte behöver säga att vi blev dyngsura när vi åkte Flumride?

Halva jag var dyngsur, men det är väl kanske det som är grejen med dom här karusellerna?

Puss

Skit också

Blir tydligen inget plugg för mig i höst.. Skit också! Hoppas på att några ska välja att hoppa av så jag får hoppa in men kommer väl antagligen inte bli så..

Hello

Igår blev det en sväng på marieberg med Sofia, träffade även Martin där en stund. Väldigt trevligt. Blev några små fynd inhandlade. Ett halsband och ett skärp, båda i silver. Jättefina tycker jag! Vad tycker ni?
Kom nyss hem från jobbet nu, gud vilken rusch det blev nu på slutet och vi var ju så några så gick ganska segt men vi klarade det i alla fall. Ska försöka ta det lugnt nu för jag har fått lite ont i halsen. Kurerar mig med halstabletter, c-vitamin, te och vila.


Fina va? Skärpet måste ses i verkligheten, ser bättre ut då.

Puss

Uppkörning

Nu har jag bokat teori och uppkörnig! De blir i september. Så nu måste jag ligga i med allt det där! Hoppas jag klarar det! Usch, blev nervös nu. Men jaja, om jag inte klarar det så är det ju bara att prova igen. Inte för att skryta men jag tycker faktist att jag har blivit ganska bra på att köra nu, eller ja, jag vet i alla fall var bromsen och gasen sitter nu. Snart ska jag få lära mig var ratten sitter.
Idag ska jag ta det lugnt och ikväll blir det iväg till jobbet en sväng.

Puss

Tjohej



Idag har jag jobbat lite, har blivit lite jobb några dagar nu men imorn är jag ledig så då får jag sova ut ordentligt. Skönt! Sitter och kollar Segemyhr nu. Kollade jämnt det när jag var mindre och ser att alla är ju jätteunga i serien. Gud vad dom har blivit gammla nu! Har det verkligen gått så länge? Gud vad tiden går fort, för det var ju inte allt för länge sen det sändes och jag satt och kollade på det.

Det är tröjan som jag köpte i Spanien på bilden förresten. Fin va?

Puss

Mina fynd

Åh vill bara visa er mina fynd som jag gjorde i Spanien! Blev inte så mycket innhandlat men är nöjd med det jag fick. Köpte även en stickad tröja och ett armband men har inte tagit kort på dem. Ni kanske får se en annan dag.


Prutade ner den här stora bagen ganska bra! Så nöjd med den! Skitsnygg!


Fyndade ett par skor på rea i Barcelona. Endast 199 spänn! Som hittat! (bilden ger inte riktigt rättvisa, dom ser inte så urtvättade ut i verkligheten.)

Puss

RSS 2.0