Förkyld

Usch jag har gått och blivit förkyld! Jag bara nyser och snörvlar hela tiden, och så börjar jag få ont i halsen också. Jag tror jag har snytit mig så många gånger att jag snytit ut min hjärna, nej men det är inte kul. Var och köpte halstabletter. Det fick bli de vanliga med honungssmak, mumms. Haha, jag käkar dem nästan som godis. Sen dammsög jag mitt rum också. Fick någon tanke att dammet bara gör så att jag blev mer snuvig. Men dammsög inte så helhjärtat. Jag orkade inte ta upp mina grejer från golvet så jag dammsög runt dem istället, hahah. Jaja, bättre än inget i alla fall. Men så nu sitter jag och trycker i mig halstabletter och hoppas på att bli bättre till kvällen då jag ska på halloweenfest ute på landet. Har bästa kostymen, eller ja, ganska bra. Men får nog ta det lite lugnt eftersom jag inte är på topp och ska jobba imorn och sen blir det ännu mer halloweenfest.

Mina favvosar när halsen inte vill.

xoxoFrida♥


New


Var tvungen! Så fin, ännu finare på!

Mat hos mormor och morfar

Ska snart åka iväg till mormor och morfar och käka. Det har blivit nästan lite som en tradition att åka dit nästan varje onsdag och äta mat nu när jag inte har så mycket för mig på dagarna. Problemet, eller ja "problemet" är bara att jag brukar äta frukost nästan precis innan typ vid 12 och är inte så hungrig vid ett. Jag skippar därför frukosten och äter en brunch kan man säga. Haha. Jaja gott brukar det i alla fall vara och när man ska därifrån så rullar man nästan. Har min nya tröja på mig idag. Tog en bild men den blev inge bra så ni kanske får se den en annan dag. Ni får se den här bilden på mina ringar istället. Nu ska jag i alla fall cykla iväg.

Köpte den vänstra igår. Men fina va?

Tjingeling


Shopping

Idag har jag varit på Marieberg. Alltid lika trevligt och speciellt nu när lönen har kommit! Jag var på värsta shoppinghumöret. Åkte egentligen dit på fel dag för i övermorgon är det supershopping-kväll, men jaja får väl åka dit då med. ;)

Detta köpte jag:
Ett par vantar
• En svart, stickad tröja
• Strumpbyxor
• Trosor
• En ring

Ni får inte se något av det nu för har inte orkat tagit bilder på sakerna men kanske kommer bilder framöver.

 

xoxoFrida♥


Vad ska man vara på halloween?

Sitter och funderar på vad man klä ut sig till på halloween. Det blir antagligen två stycken halloweenfester och frågan är om man ska klä ut sig till samma eller om man ska vara så ambitiös och komma på två olika? Hm, svårt val. Blir nog antagligen samma. Vi funderade lite på om vi skulle vara powerpuffpinglorna men det är inte så aktuellt längre. Har ingen lust att sy en klänning. Förra året var jag Barbie men ingen fattade att jag var det, alla trodde att jag var mig själv så det var ju inte så lyckat. Men måste faktist säga att jag inte var så lik. Om jag hade haft löshår så kanske det hade varit bättre, men jag ägde inget då. Jaja, som sagt inte så lyckat. Får se vad man ska vara det här året då, har i alla fall en idé men det tänker jag inte säga. Det får ni se på halloween.


Barbie, superskurken och ängeln förra halloween.

Någon som har ett förslag på vad man kan vara

till årets halloween?


Bye bye!


Om en pojke

-No man is an island! I'm bloody Ibiza!


Sitter och kollar på Om en pojke, tycker om den filmen jättemycket. Har sett den flera gånger om men man blir ändå aldrig trött på den. Hugh Grant och Nicholas Hoult är ju bara för bra! Roligast är ju när han suttar limpan på ankan så den dör.

Den här låten från filmen är ju bara för fin också!
http://open.spotify.com/track/6sYSqdlFlY7JtntkM3arRr


Jag jobbar snart ihjäl mig

Nu har jag gjort mina jobbpass för veckan! Det är riktigt tufft med tre jobbpass i rad. Brukar ju jobba ynka två eller ibland ett pass i rad. Jag är inte van med att jobba så otroligt mycket! Så nu ikväll blir det lugna puckar så jag får ta igen mig efter detta extremt jobbiga veckoslut. Tror jag kommer få pensionera mig i förtid för jag klarar inte av att jobba som en galning. Eller så får jag bli hemmafru och bara sitta och glo. Nej men faktist ganska skönt att jobba några dagar som omväxling. Man kommer in mycke bättre i jobbet och så då än om man bara jobbar en dag och sen är ledig några dagar imellan. Skulle vara mycket bättre om jag fick jobba mer så att jag fick mer lön så jag kan köpa roliga saker! Fast då kanske jag inte skulle ha tid att åka och shoppa för att jag jobbade för mycket, aja. Det här inlägget blev lite flummigt men det får ni leva med. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer ikväll.

Ha det nice !

Vintage by Kappahl

Var på Marieberg idag. Såg Kappahls nya vintage kollektion, så himmla fin! Jättemycket fina accessoarer. Typ lite 20-tal. Jag brukar inte gå in på Kappahl annars men jag gillade kläderna som de hade sist i sin vintage kollektion och tyckte att det var kul att dem gjorde en till. Så här är några av dom finaste plaggen och accessoarerna.


Fina va?

Frida♥


Övningskör

Är stel och öm i hela kroppen, bodycombaten tog verkligen känner jag nu. Skulle behöva en helkroppsmassage eller något! Fick i alla fall lite ryggmassage av Elin förut, får nöja mig med det. Hehe. 
Idag har jag äntligen börjat att övningsköra för första gången för andra gången. Jag började för drygt ett år sedan men körde då bara fyra gånger ungefär sen slutade jag bara, vet inte varför. Kanske var det för att jag var för lat och inte orkade eller för att jag tyckte att det var läskigt eller för att jag inte hade tid eller en blandning av alla, ja jag vet inte. Men idag tog jag i alla fall tag i det och var ute en sväng med pappa. Först körde vi runt runt i Sannahed på grusplanen där. Det gick så bra så vi åkte iväg till silosen och körde runt där på vägen en stund. Blev lite förvånad av hur mycket jag kom ihåg men det var ju bra.
Zandra fick sitt körkort idag förresten! Grattis!


Kollade Ugly Betty med tjejerna förut och imorn blir
det kanske Marieberg.

xoxo FRIDA :D


Ny header

Ny header! Jeeii! Nej men tyckte faktist att min gamla började bli lite väl gammal och tråkig, har haft den aslänge. Så tyckte det var dax med en ny nu. Kankse inte världens roligaste men funkar tills jag orkar fixa en ännu bättre. Den duger.
Det blev bodycombat förut. Var lite nervös innan, trodde att det skulle vara skitjobbigt och att jag skulle dö av andnöd eller något. Alla som var där verkade vara värsta vältränade och det var lite pinsamt när hon som höll i det frågade om det var några nybörjare med och vi vad de enda som räkte upp händerna och alla vände sig om. Men det visade sig i alla fall att vara jättekul. Visst det var jobbigt och man blev svettig men askul var det. Fast kände mig lite ful när jag inte hängde med i alla slag och sparkar. Men det är absolut något som jag vill gå på igen!

Nu ska jag någ gå och lägga mig. Godnatt!

Frida♥

Out for a walk

Ska ut och gå en sväng såhär på förmiddagen. Det verkar vara soligt ute så det blir nog skönt. Sen blir det nog träning med Zandra om hon vill, undra om vi ska våga prova på bodycombat? Vet inte exakt vad det var men verkar vara ganska kul, typ aerobics med kampsports-inspererade rörelser om jag fattat det rätt. Haha, kommer antagligen vara helt lost men jaja alla är nybörjare någon gång. Nej nu ska jag gå. Bye!

Pöss


Today's


Okej den här bilden ger egentligen inte stövlarna rättvisa men snygga är dom i alla fall! :D

Dagens humör: Är på bra humör.
Dagens borde: Hm.. var ska jag börja? Övningsköra, söka jobb, träna... osv.
Dagens frisyr: Lite vågigt.
Dagens klädsel: Linne, shorts och tights.
Dagens planer: Har varit en sväng på Mariebrrg men resten av dagen är inte så planerad.
Dagens materiella vill ha: Ursnyggt hårband från Bianco.
Dagens fundering: Träna eller inte träna.. det blev inte.
Dagens beroende: Musik.
Dagens tråkigaste: Inte träffat tjejerna..än.
Dagens personer: Pappa, han har fixat och trixat i huset sen följde han med mig till Marieberg.
Dagens roliga: Nya över-knä-stövlar!
Dagens låt: http://open.spotify.com/track/56Rze9cFe66IhOZab5YoPb och
 http://open.spotify.com/track/7eusnHDVdvqjUGAigj77XC

xoxoTopnotchy♥

No more soffpotatis

Nu ska jag starta mitt nya liv... igen. Nu ska jag börja träna på alvar. Det funkar inte att sitta och vara soiffpotatis har jag märkt. Jag måste röra mig för jag blir bara latare och latare! Usch! Så idag drar Zandra och jag och fixar gymkort och ska antagligen träna lite en sväng också. Blir nog gym men det är ju träning också, bättre än inget. Sen ska jag träna minst två gånger i veckan!! Jag måste verkligen ta tag i det här för det blir ju inte så mycket vardagsträning för mig nu för tiden. Med vardagsträning menar jag sån "träning" man fick när man gick i skolan. Cykla till tåget, gå runt i skolan och i Örebro, till och från markurells, fram och tillbaks. Nu går jag från sängen till soffan, haha nästan. Nej men allvarligt nu måste jag ta tag i detta och bli lite hälsosamare! Så nu kör vi!!!


Ska köra bodybalance någon dag i veckan.

xoxoTopnotchy♥


Spara eller inte?

Sitter och sorterar prylar från skoltiden, vad jag ska spara och vad som ska suttas. Ja det är klart nu, vi ska flytta snart till en lägenhet. Har tänkt att jag ska kasta så mycket som möjligt för att få platts med nya prylar. Men när jag sitter här så hittar man väldigt mycket kul, som gamla grupparbeten från 7:e klass, Klass 7S. Kommer ihåg nu varför sjuan var den bästa tiden! Haha! Hittar massor från haga-tiden, pokémon och klistermärken. Vill nästan inte slänga sånna saker men vad ska jag ha dem till? Det kommer ju bara att liga och skräpa i något hörn, så nu suttas det! Jag hittade även en Mina vänner-bok, gulligt! Läs här:

 
Jag och Zandra. Zandras är roligast! (Tryck för större bilder;)

xoxoTopnotchy♥


RSS 2.0