Lite svammel

Dagen bestog också idag av projektarbete, men det käns ändå som om vi börjar få koll på helheten nu och det känns bra! Imorgon blir det att börja fixa med scenen och ljuset och kanske provsminka.

Har inte så mycket insperation just nu för dagarna har varit ganska lika etag men jag såg en bild på Daniel Radcliffe och tänkte att han har blivit väldigt vuxen, så vuxen har inte jag blivit på de här åren som har gått. Det var ju inte länge sen jag va 11 år och läste den första Harry potter boken och såg den första filmen men det va liksom sju år sen (käns mer som tre). Och snart är man 18 och jag funderar på att när man var liten tänkte jag att dom som var 18 då var vuxna men jag är långt ifrån vuxen! Visst jag är mer vuxen än förut men ändå. 
Men jag har kommit på att man ska inte sitta och gnälla och tycka att saker var bättre förr, man ska försöka att leva i nuet och ta vara på det som händer just nu och inte längta efter saker, dom kommer så småning om! 
Haha nu lyckades jag komma iväg och flumma till det här inlägget ganska mycket men strunt samma! Nu ska jag i alla falla gå och lägga mig så att jag är utvilad imorgon när vi fortsätter på projektarbetet.

 
When did this hapend?

xoxox Topnotchy


Dagen

Dagen började med biltur till Örebro för projektarbete, vi måste ju köra hårt nu när vi snart sätter igång med föreställningarna! Vi lyckades att köra igenom en scen på djupet sen blev vi lite hungriga och for till McDonalds och köpte mat. Vi är väldigt nyttiga men gött var det och mätta blev vi. Sen fortsatte vi och körde igenom ett par till scener men lyckades att bli lite flummiga. Sen skulle jag iväg och köpa Lips (typ singstar fast för xbox 360) men det va stängt så det blev inget med det. Jag som hade planerat en sjungstund för mig själv ikväll men jaja det får bli en annan dag. Sen så var vi och såg Emelies, Elis, och Hannas föreställning En natt i februari. Skitbra tjejer, världens gulligaste föreställning om en pojkes tankar.

Ikväll får det bli en lugn kväll framför tvn så att jag orkar imorn när vi än en gång kör projektarbete.


Snart kan jag sjunga mer än bara i duschen.

xoxo Topnotchy ♥

Stress

Ja, alla har väl någon gång känt sig stressad någon gång och just nu är det min tur att vara det. Jag vill inte att den här bloggen ska vara en nedra klagoblogg men måste bara skriva av mig lite. Nu är det så att det börjar närma sig projektarbetesredovisning av Tjejen i aspen och det är mycket som ska göras. Sen så ska jag filma nu också samma vecka som vi har som mest och det går inte att skjuta upp. Grejen är det att jag tycker att båda sakerna är jättekul men just nu känns det inte så. Men jag tror nog att det ordnar sig med allt! Och sorry till alla i projektarbetesgruppen för att jag kanske kommer vara lite borta någon dag! Och sorry alla som får sitta och läsa det här tråkiga klagoinlägget! haha


Idag har det i alla fall varit öppet hus på Karro. Det va faktist lite mysigt, vi hade en teaterlektion och sen så spelade vi in två jullåtar hos musikarna! Riktigt kul, men jag lyssnade på skivan nu och fy fan va tondöva vi är eller så var det något fel på mikrofonen eller något! Jag tror på det sissta. Vi kanske ska hålla oss till teater!?


xoxo Topnotchy


Jag är oskyldig!

Nu på eftermiddagarna är det ganska mörkt när jag kliver av tåget eller bussen. Det är nästan nattsvart och enligt lagen så ska man ha cykellyse på efter solen har gått ner (tror jag det är). Jag brukar inte ha detta, baklyset är ett batteridrivet men tyvärr är bateriet slut (jag brukar använda det), och framlyset är ett sånt lyse som man trycker till mot hjulet så att det kommer energi så att det lyser när hjulet snurrar. Jag hara annvänt det någon gång men det surrade så och nu är det till och med glappt så att det surrar med jämmna mellanrum och då blinkar också lyset där fram. Jag vill ju inte se ut som värsta julgranen när jag kommer så jag väljer då att inte annvända framlyset heller.
Jag vet att det är för säkerheten så att bilar och andra ska se en i mörkret men, ja. Jag vet också att man kan få böter för detta (extrema) brott. Så då idag när jag kom och skulle låsa upp cykeln så stog det en polisbil precis brevid och en polis kom ut från den. Jaha, tänker jag. Jag är ju dum om jag kör iväg utan lyse nu och får böter för det (jag vet inte hur noga polisen är med det där) Men jag står där i alla fall och försöker att dra ut på tiden med att låsa upp cykeln och sätta på ipoden och vantar så sakta som jag kan. Polisen går mot mig med en ficklampa men viker av lite innan.
Kanske är det bara jag men man vill nästan att dom ska komma fram så att man kan bevisa att man är helt oskyldig och inte har gjort något brott! haha Men i alla fall så står jag där och drar ut på tiden och börjar känna att jag stått där väldigt länge, polisen kanske misstänker något, att jag döljer någonting eller så men dom åker iväg och jag kan ta cykeln och åka iväg jag med. Jag kännde mig i alla fall otroligt töntig när jag stod där. haha

 
Någon som är skyldig?

xoxo Topnotchy

Filip och Fredrik


Filip och Fredrik Boston tea party

Ska kolla på Boston tea party sen, Filip och Fredrik ska vara fulla på jobbet. Får se hur det går. De är i alla fall väldigt roliga att lyssna på men man måste hänga med i svängarna för dem pratar så himla snabbt! Haha.
Roligast var ju Patrik Norquist i superfemman när han skulle säga pomfrits!
 


xoxo TopNotchy

Skivtips

Sitter och lyssnar på musik och en skiva som jag kan tipsa om är The Fame med Lady GaGa. Riktigt sköna låtar så om du gillar Just dance så kommer du garanterat att tycka om de andra låtarna!

Några favoriter är:
Love game
Paparazzi
Beautiful, dirty, rich
Poker face

Lady GaGa The Fame

xoxo Topnotchy

...och piccadilly circus ligger inte i Kumla

Var en stund i Piccadilly circus studion idag, kollade på vårat och Signhilds hus, fikade och tittade på trailern till filmen. Värsta hemsk var den. Vi pratade om tider som jag skulle filma och det visade sig att jag skulle behöva filma samma vecka som vi ska ha våran brytvecka på vårt projektarbete. Men det handlade om en dag så jag hoppas det löser sig! Blev skitnervös nu när det börjar dra ihop sig, har kollat i lite i manus nu så minnet blir lite uppfräschat. Hoppsa allt går bra bara! Ifall ni är intreserade av att veta lite mer om filmen så kan ni gå in på cirkusenikumla.blogspot.com. Där finns bilder och annat från filmen!  Något annat som är ganska coolt är att jag står med på IMDB!!!

xoxo TpoNotchy

Död konst?

Ganska kort skoldag idag, hade bara en och en halv lektion. Trevligt med Jesper Blåder som pratade om konst! Har verkligen blivit upplyst nu på sista tiden inom konsten haha, med alla nutida konstlektionerna. Känns som om det är mer aktuellt än någonsin, men det är det säkert inte, bara jag som inte har varit så insatt förut. Eller jag är i och för sig inte så insatt nu heller men men än förut i alla fall. Vi diskuterade bland annat om konstnären Natalia Edenmont som hade dödat djur för att göra konst. Vi pratade om det var rätt eller fel, om man kan döda djur för smink, mat och andra saker kan man då också döda djur för konst? Kollade på lite bilder nu och såg en där hon hade satt döda möss på fingrarna som små docker, ganska äckligt tyckte jag men hon måste väll i alla fall haft en mening med det. Vad tycker ni?



xoxox TopNotchy

Victoria's Secret

Hörde att Victoria's secret visningen var för några dagas sen, skit också jag missade den! Har kollat på lite bilder nu istället det kanske finns klipp på youtube också men jag har inte kollat. Någon som vet om visningen går i repris?

angels

Julstämning

Det snöade idag vilket kanske de flesta märkte. Nu börjar det att närmar sig jul, snö, julkalendrar i alla affärer, julbelysning på stan och adventsslingor i träd. Julen börjar bara tidigare och tidigare varje år känns det som, det kanske är det att man blir äldre och tiden går fortare, nyss var det sensommar och sen helt plöttsligt blir det vinter, bara sådär!  Eller så är det faktist så att den börjar tidigare, tänk då om ca 20år då kommer julen att börja i Juli. Nej så blir det nog inte. Men det skulle vara mer passande med namnet, Jul i Juli. Haha Okej det va inte ens kul. Men något som är bra med att julen börjar tidigt är julmusten!! Jag älskar julmust, skulle kunna dricka det året runt! Cola kommer alldrig att slå julmust på vintern.


Vad tycker du om med julen?

xoxo Topnotchy

Back on track

Okej det va skitlänge sen jag skrev här! Men nu fick jag lust! Det är antagligen inte någon som kollar här längre ändå! Men aja. Har blivit värsta inspererad av alla andra som bloggar, dom är så himmla duktiga på att skriva om intressanta saker (jag fattar inte var dom får allt ifrån?), dom skriver så att man känner igen sig. Och som sagt var nu ska jag också försöka att börja vara inspererande, kanske inte idag men jag skulle behöva göra om bloggen innan jag sätter igång igen (det här kanske bara blir en engångsgrej för att jag är så lat) den är lite gammal nu. Men har glömmt hur man gör så jag måste kolla det först. Sen blir det skriva av.


xoxo TopNotchy ♥

RSS 2.0