Förkyld 2

Fick inte så mycket utav google, mycket visste jag redan. Drick te, ät soppa, vila, bla bla bla.. Vila och inte anstränga sig skulle tydligen vara det bästa, och det gör jag ju redan. Det fanns tyvärr ingen superkur mot förkylning. C-vitamin var det någon som skrev, citrusfrukter och så. C-vitamin ska ju ge bättre imunförsvar, så kanske lite sent nu att käka ett kilo apelsiner. Men vi hade c-vitamin brustabletter hemma så slängde en sån i ett glas vatten och hävde i mig. 0 apelsiner på en gång! Haha, nej jag vet inte hur mycker c-vitamin det är i dem men måste ju vara bra för något. Nu ska jag lägga mig och kolla igenom nya nummret av Veckorevyn.





Tjo


Förkyld

Usch känns som jag håller på att bli sjuk! Har för tusan inte varit sjuk på flera år, visst förkyld har jag varit men inte riktigt sjuk. Det skulle vara bara för att det är valborg imorn! Kanske är det här bara en jobbig förkylning, kommer knappt inte ihåg hur det känns att vara sjuk, haha. Nej men nu skulle jag verkligen behöva någon superkur som tar bort den här förkylningen! Några tips? Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med varma kläder och halsduk, vet inte om det hjälper men jag har fått för mig det. Brukar, eller ja när jag har varit sjuk när jag var mindre köptes det jämnt hem nyponsoppa och skorpor. Inte för att det hjälper men skulle faktist vara lite gott, speciellt nyponsoppa!
Ska kanske googla hur man blir frisk från en förkylning, superkur mot förkylning eller liknande, google vet ju allt, haha.

See ya!


Not on the road

Nu är jag hemma efter en timmes körning. Så, ni kankse undrar hur det gick. Jo jag kan berätta att det gick över förväntan, jag fick till och med köra på en stor väg med 50 i hastighetsgränns! Inte illa må jag säga! Hahah! Nej men det gick faktist bra, så ni har jag lite mer körningar bokade och till och med halkan! Typ om en månad ska jag iväg och vara Bambi på hal is. My gosh, kommer jag klara av det? Det återstår att se.
Nu ska jag ta det lite lugnt en stund, jag har blivit förkyld igen. Min näsa dödar mig och så har jag fått ont i huvet av den också. Sen blir det nog ut och gå en sväng med Elin. Då får jag ta på mig mycket kläder så inte förkylkningen blir värre.

See ya!

On the road

Om en stund ska jag iväg och köra, så då vill jag bara meddela att alla som vill leva bör stanna inne! Nej men allvarligt stanna inne för då behöver jag inte stanna för någon och då blir det lättare för mig att köra, haha. Säger nog sen hur det gick, om inte så har jag nog kört ihäl mig. Nej men usch så ska jag inte säga! Jag skriver sen hur det gick.

Puss

Tråk, läs inte..


Bild från i lördags.

Usch vad tråkigt jag har! Fy! Så tror jag att jag håller på att bli förkyld också, bah! Imorn ska jag iväg på min första körletion. Får se hur det går. Hoppas att jag inte blir nervös, hatar att vara nervös, det är det värsta jag vet. Men jaja, det går säkert bra. Gud vilket tråkigt inlägg det här blev. Skriver mest för att jag inte har något annat att hitta på just nu.

Hej då.

Klippet

Numera ser jag ut såhär. Det blev lite kort men jaja, nu har jag i alla fall fått bort det där tunnna. Var även ute och gick en sväng med Elin och Emma.








Omelett och klippning

Idag jorde jag, kreaktiv som jag är, omelett till frukost. Haha, har aldrig gjort det förut så bestämde mig för att göra ett försök. Det gick ganska bra tror jag, vet ju liksom inte hur det ska bli riktigt eftersom jag aldrig har gjort det. Den blev lite bränd bara men det var inte så mycket. Havde i alla fall på ost och skinka, det var det enda vi hade. Men den blev ganska god i alla fall, fast orkade inte käka upp hela.
Nu har jag beställt klipptid också! Akut klipptid! Så nu åker det av! Hoppas det blir bättre än vad det ser ut nu! Så klockan halv 4 ska jag vandra iväg. Då kanske det kommer upp en bild.. om de blir bra vill säga, annars så kommer ni inte få se en bild på mig förens håret vuxit ut, haha.


Stekarn!

Tjo!

Från igår


Zandra smäller till Emma!


Hahaha! Jag dör! Kolla in vårat fotarbete!

Fredag

Idag har jag gjort ganska mycket faktist. Vaknade och satte mig och spelade Halo i flera timmar, fattar inte hur tiden bara försvinner när man spelar tvspel. Jag bestämde mig i alla fall för att bli bäst,.. det gick sådär kan man säga men men inget att deppa ihop över jag var ganska bra ändå. Sen skickade Elin sms och vi drog iväg till Marieberg och strosade runt, köpte silkesdroppar till håret men inget mer. Lyckades även övertala mamma att färga mitt hår igen. Så det gjorde vi nu på kvällen. Det blev bra men nu är mitt hår så tunnt längst ut i topparna, måste kanske klippa av det snart. Tror nästan att jag ska göra det, lite längre page som går lite över axlarna. Blev västa insperaras av Petra Tungården  när hon klippte av sig håret. Hon blev så snygg! Vill dock ha lite längre än henne. Så får se om jag pallrar mig iväg till frisören.


Petra i sin snygga page.

Gonatt!


Egokollage



Kollade igenom min bilddagbok igår som typ står och förfaller nu. Sparade lite gamla bilder som jag inte har på den här datorn. Så kul att kolla, man kommer ihåg precis vad man tänkte den dagen som man la in dem bilderna och vad man gjorde. Massor med bilder från gymnasiet. Fattar inte att jag orkade ta så mycket kort då, tog ju nästan halva natten och sitta och spara. Hade även en massa egobilder som är tagna med våran gamla webbkamera i våran förra källare (vi hade datorn i källaren). Bara för att jag är så självgod och tycker att jag är så himla snygg så var jag tvungen att göra ett kollage med mig själv, haha. Kanske lägger in lite andra bilder någon annan dag.

Puss

Tråk

Idag var jag och Elin ute och promenerade i regnet/snön. Blev en ganska lång promenad och när man kom hem så var man som en isbit, en blöt isbit. Men det var trevligt i alla fall. Har typ inte gjort ett dugg den här veckan, bara tråkat. Just ja, var och bokade in en körlektion på körskolan, så nästa onsdag måste alla hålla sig undan från vägarna, eller lika bra att stanna inne om ni inte vill dö eller så! Imorn blir det i alla fall marieberg en sväng, synd att jag inte har några pengar men lite fönstershopping funkar också och i värsta fall kanske jag kan krama ut de sista slantarna i plånkan om det behövs.

Tjohej!


Out for a walk





Igår gick vi ut en sväng och upptäkte världen.

One video.

Har skaffat Vimeo och ville prova om det gick att ladda upp någon video. Det fick bli en liten skitvideo från förra året, i slutet av gymnasiet, haha. Nejdå men har inte så många videos men tycker faktist om den här, den får mig att le! Haha. Nej men man kanske skulle börja videoblogga?.. Nej, tror inte det är min grej, har inte så mycket att dela med mig av till världen, skulle i så fall bli en välgigt tråkig videoblogg!



Puss

Fix i rummet

Idag har mormor och morfar varit här och hjälp till att sätta upp lite hyllor och speglar. Nu har jag tre speglar i mitt rum, men nej jag är inte fåfäng! Jag tycker bara att jag är så himmla sngg så jag måste se mig själv hela tiden! Nej men skoja bara, nu är det i alla fall jättefint i mitt rum!


Vi hängde upp en spegel vid sminkbordet så nu är det bara lamporna som skaknas, ni vet sånna här glödlampor som sitter på rad, sminklampor. Kommer bli skitsnyggt!

Sen hängde vi upp ett par små hyllor över sängen.


Jag stallde dit några ljuslyktor som jag hittade. Mys.


Vi hängde även upp spegeln som tidigare stått på golvet. Much better!

Fredag

Igår blev det utgång light, nej men vi skulle till Strömpis för det ryktades om att man fick gratis kläder om man gick dit. Det som krävdes var att man var bland de 99 första. Ja, pice of cake tänkte vi, men det var tydligen lättare sagt än gjort. Visst vi kom bland de 99 första men det krävdes tydligen mer, vi hade inte läst det finstilta. Så inga kläder för oss, men vi fick i alla fall goodiebags och gratis jordgubbsvin och det är ju inte fy skam. Men det dåliga är att när man börjar så tidigt blir man även tröttare tidigare så det blev ingen lång kväll för oss. Vi drog oss hem innan tolvslaget och det var lika bra det för både jag och Emma skulle upp idag.


Titta vad fint Emma hade gjort med ljus.


Sminkning.


Zandra hade volym.


Jag minglade framför proppskåpet.


Tjohej, vi är redo.


På Strömpis med lockar.

Dance



Det här fick mig att skratta idag! Alla har säker sett den men den är ju bra!

Check

Nu har jag sökt utbildning till hösten! Blev lite i sista taget men tänk om man ändrar sig och redan har sökt, nu går det ju typ ändå inte att ändra sig. Men så förhoppningsvis så strosar jag runt på Örebro universitet och läser ekonomi i höst. Haha, tänker bara på hur jag såg ut i musikalen då jag spelade ekonom. Måste man ha på sig lila manchester kavaj med matchande kjol som går under knäna när man är ekonom?

Puss

En kärlekshistoria



Åh har ni sett En Kärlekshistoria? Kom att tänka på den nyss då jag läste namnet någonstanns. De som inte har sett den måste se den. Den är så fin(!) även om den är lite konstig på endel ställen men man blir verkligen inspererad av den. Åh, nu längtar jag till sommaren ännu mer.

Puss

Spring





Igår blev det glass i stora lass, nej men åt faktiskt lite glass igår. Satte mig en stund i solen på baksidan det var skönt men det är fortfarade lite kallt ute. Sen gick Emma och jag en sväng, när vi var vis kumlasjön såg vi en stor guldfisk i vattnet. Trodde först att den inte var riktig men sen rörde den sig så det var den tydligen. Stackaren, han var helt ensam. Sen drog vi en stund till marieberg och kollade lite. Tittade på telefoner och kom fram till att det inte finns så många bra bara iphone! Haha.

Idag har jag inte gjort så mycket, eller jo jag cyklade ikapp med en fjäril, jag vann.

Puss

Hej tussilago!

Åh just! Vet ni vad jag såg idag? Tussilagos!

Zzz..



Usch vad trött jag är nu! Var fullt ös medvetslös på jobbet och jag var redan seg innan. Idag skulle alla ha glass också, det ska alla ha så fort solen tittar fram. Hade varit skönt att vara ledig idag så man kunde ha fått njuta lite av solen också, istället stog jag typ halvdöd och tog emot beställningar. Jaja, pengarna kommer rulla in nästa månad kan jag säga, haha. Nu ska jag krypa ner i sängen och ta en powernap.

Puss

Mätt




Har nog aldrig varit så mätt som jag var igår! Vi hade myskväll och gjorde pizza med skinka, pesto och mozzarella. Blev även en hel del chips och dipp och några choladbitar. Jag rullade typ när vi gick hem. Var mätt idag när jag vaknade och jag var mätt när jag kom hem efter jobbet och då skulle vi till farmor och käka. Men blev faktist lite hungrig innan vi kom dit men nu är jag lika mätt igen! En middag hos farmor går ingen hungrig ifrån vi fick efterrätt också. Nu ligger jag bara och jäser, och det kommer jag nog göra hela kvällen. Hm.. har lite choklad från igår kvar, undra om jag ska ta den nu?.. haha. No way!

Puss

Pics from sthlm






Lite bilder från Stockholm och på kläderna jag köpte. Blev inte så mycket inköp men toppen och shortsen på bilden fick följa med hem. Tänk er på sommaren, det blir skitfint! Det dumma är att det inte är sommar än, jag som är så redo nu.

Puss puss

Trötter

Kan säga att jag är ganska trött efter en dag i Stockholm, fick gå upp så tidigt imorse att mina blommor inte ens hade vaknat. Ni vet att endel blommor liksom drar ihop sig och sover när det är natt. Mina brukar gå och lägga sig ungefär när det blir mörkt och vakna när det blir ljust. Idag vaknade jag före dem i alla fall så jag är ganska trött nu efter allt shoppande i Stockholm så orkar inte lägga in några bilder på mina fynd, det får bli imorn kanske. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och mysa.

Puss


Godnatt

Idag blir det tidig säng för imorn blir det upp med tuppen och iväg till the head-stad med Zandra och Emma. Ska bli sköj, hoppas det finns mycket fina kläder.. eller nej förresten, bara lite så jag inte är helt pank när jag kommer hem igen.

Godnatt!

Stockholm



På onsdag drar jag och tjejerna till Stockholm och shoppar! Jiho! Har inte varit där på väldigt länge nu så det är dax. Får se om jag kommer hem med något skojigt.

Puss

..


Me and my girls



Igår var det nog lugnaste dagen på jobbet någonsin, fast inte så konstigt eftersom det var påskafton. Efter jobbet åkte jag iväg till Elin och tjejerna. Vi satt på altanen med tända ljus och värme och pratade ända in på småtimmarna nästan. Vi pratade om allt möjligt, skönt att bara sitta där allihopa.
Idag blir det påskmiddag, mumms!

Puss

Killer heels





Var en sväng på Ikea med mamma och efter det gick vi in en sväng på Skopunkten. Köpte mig dessa killer heels! Snygga va? Kommer inte kunna använda dem än men till sommarn eller när det blir lite varmare åker dem på. Snart blir det iväg till jobbet and work my ass off, nej då det hoppas jag inte men ska i alla fall jobba.

Tjoho!

Glad påsk!




Idag är det påskafton ifall det var någon som hade missat det. Mamma har tvångspyntat mitt rum med kycklingar. Eller ja tvångspyntat, jag brukar inte villja ha något pynt i mitt rum när det kommer till högtider som påsk och jul och så. Men nu hade mamma i all fall stallt upp två små stackars kycklingar i mitt rum så det var ju inte så farligt ändå, haha. Tycker att det är ganska onödigt att ha för mycket grejer för då glömmer man bara var man har ställt dem och kan hitta saker flera veckor efter man har tagit bort allt. Nej men det handlar nog mest om att jag är lat och inte orkar ställa fram och plocka bort allt när det ändå bara handlar om några dagar.
Jaja, nog om det! Hoppas ni får en bra påsk och äter mycket ägg! Haha. Nu ska jag äta frukost.. eller så käkar jag upp mitt påskägg med godis, får se.

Puss

I've succeeded!



Jag har lyckats återuppliva mina blommor! Titta vad fina de är nu! Dem ser ut som fjärilar.

Godmorgon



Usch idag är det långfredag och det brukar faktist vara den längsta dagen på året! Ingenting har öppet, alla är lediga (förutom jag) och rastlösa och hela dagen brukar vara allmänt tråkig! Får väl ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på tv. Ikväll ska jag i alla fall iväg och jobba så idag blir det ingen utgång för mig.

Puss och hej!

RSS 2.0