Victoria's secrets

Åh idag är det Victoria's secrets fashion show! Trodde att jag hade missat den men den är idag kl:20.00 på trean. Alla borde se, jag kommer i alla fall sitta bänkad!


Angels.

Smells gooood

Nu har jag sprungit runt på marieberg och letat som en galning efter nyårskläder hittade inge bra tror jag, eller hittade lite som jag köpte men får se om det passar till något eller om jag får gå naken. Köpte i alla fall Viktor & Rolf Flowerbomb!!! JAA! Äntligen! Jag har i alla fall en doft på nyår, det blir väl det enda som blir bra. Sk prova lite kläder nu och se om jag kan matcha ihop något som ser något sånär bra ut.



Blombomben!

PössPöss

Taggad på skidor

Grattis till pappa som fyller idag, men nu är allt firande över... tills nyår. Idag firade vi pappa och mig, fick pengar och skidor! Så nu är det bara att vänta tills vecka två då vi drar till sälen. Jag vill åka nu, blir så sugen på att åka när man har nya prylar! Nu har jag skidor, pjäxor och stavar, ska nog kolla efter ett par snygga googles och en nice mössa så är jag kung eller drottning i backen, haha!

Nu är nyår ganska planerat också, verkar som om det ändå blir bra tillslut! Bara kläder som fattas nu så det blir in till marieberg en sväng imorn och så får vi se vad dem har att erbjuda. Håller tummarna för att jag hittar något annars så blir jag väl otaggad igen.



Någon som vill åka skidor med mig?

Puss och kram, skumbanan!


...

Jaja, jag vet att jag varit sämst på att blogg nu på sista tiden, men jag har inte haft lust. Har ju hänt så mycket, julafton och allt. Men nu ska jag väl ta mig lite tid och skriva några rader. Jupp, jag är mycket nöjd med mina julklappar och fick bra presenter idag på min födelsedag. Jupp det är min födelsedag idag, eller ja den är snart slut men ja. I fredags var det juldagen också och då blev det utgång på Frimis, hade ganska kul även fast mycket annat som inte var väntat hände. Vi kom i alla fall hem typ vid 4, sen var det bara att pallra sig upp på morgonen dagen efter och åka iväg och jobba men det gick väl bra, var bara trött efter 4 timmars sömn.
Nu blir det jobb ända tills nyår men det gör mig inget är otaggad på alla festligheter men taggad på en helt vanlig utgång men får se hur det blir med det.

Nu till nyår, inget är helt bestämt än och kommer nog inte bli det förens det är nyår heller. Har varit så himla otaggad på nyår nu att jag inte ens köpt nyårskläder eller något. Nyår är kvällen man alltid har högst förväntningar på och som alltid blir misslyckad! Så är det jämnt alla högtider så blir det bara pankaka av allt och man har tråkigt! Jaja, får hoppas att det löser sig..

Fy vilket otaggande inlägg! Men det är lite så jag känner mig just nu, otaggad. Nej jag låter ju som värsta deprimerade människan. Cheer up!!!


Tjohej.

Bye bye

Dan före dan

Idag var det riktigt roligt att jobba! Det var så mycker folk som jobbade och allt bara flöt på, känndes nästan som på sommaren när det är mycket att göra. Sen var alla så glada också, beror nog på att det är julafton imorgon. Ja, men en bra jobbdag i alla fall. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det uppesittarkväll. Skinkan ska göras och granen ska kläs. Kankse slänger in en bild på resultatet av granen när den är klar.

Puusss

Tidningsstund



Nu ska jag jobba mig igenom lite tidningar sähär på kvällskvisten. Haha kvällskvisten... kan man säga så? Man brukar ju säga morgonkvisten, då kan man väl säga kvällskvisten också. Äh, när man tänker på det låter båda konstigt. Jaja, jag ska i alla fall läsa tidningar nu.

Puss


Christmas presents


Äntligen!!!

Nu är jag äntligen klar med alla julklappar, till och med tidigare än vad jag brukar vara! Brukar vara ute sista dagen och vela runt och ta det första bästa som man ser. Får hoppas att alla blir nöjda med sina julklappar bara annars så tar jag tillbaks dem och så får de ingenting, haha! Idag har jag slagit in alla paketen också så nu kan man verkligen andas ut och bara slappa, eller slappa, imorn blir det jobb dagen innan julafton men det gör mig inget. Pust.. nu kan julen komma, känns inte som det är julafton i övermorgon men jaja det är det i alla fall för er som inte visste det redan.

Pussochhej.

Några bilder från i fredags








Alice in wonderland


Johnny Depp, Helena Bonham Carter och Mia Wasikowska.

Åh kollade på Alice i underlandet-trailern igår. Såå bra! Måste verkligen se den när den kommer ut, tyvärr kommer den inte ut förens 5:e mars så jag får vänta ett tag till. Älskar verkligen Tim Burtons filmer, de har en speciell stil, lite annorlunda men så bra! Den här filmen är animerad men ändå inte (vet inte hur jag ska förklara det bättre) sen är den även i 3D, haha låter lite b jag vet men jag tror att det blir helnajs!
Om du vill se trailern kan du kolla här.

Puss och kram, skumbanan

Bodycombat

Idag var det nytt pass på combaten idag! Haha, man kan ju säga att jag såg ganska rolig ut! Försökte göra så gott jag kunde men vissa grejer som vi skulle göra fattade jag nada på. Jag bara stog och såg ut som ett fån men som tur är var det inte många andra som fattade heller så alla stog och såg ut som fån så det gjorde inte så mycket. Det var i alla fall ganska bra låtar som man blev taggad av, en av låtarna var O fortuna fast i en speedad och remixad verision. Haha, det kändes nästan som man slog och sparkade för livet! Nej, men det var ett roligt pass nu gäller det bara att lära sig det men det ska nig gå.

Puss and kram!


Yes, jag fick den!


För er som inte ser vad detta är så är det pärlnougaten från aladdin-asken!

Öppnade första Aladdinasken för i år och jag sodde åt mig parlnougaten! Den är ju godast! Det är så dåligt att det bara finns en av dem på varje lager, dem andra finns det ju två av! Orättvist skulle jag villja säga!
Här är i alla fall min hm.. vad man nu ska kalla den? Ja ni förstår väl vad bilden går ut på i alla fall.



Vilken är eran favorit?

En sväng till Örebro

Idag blev det en sväng in till stan och träffa Alexandra. Tänkte att jag skulle handla lite julklappar. Hittade lite så nu är en julklapp till klar, five and a half to go. Nej men jag har nästan alla klappar kvar, grejen är att jag vet nästan vad jag ska köpa men vill kolla överallt så jag inte hittar något bättre på något annat ställe. Blir väl 23 som gäller. Hade i alla fall trevligt idag även fast det var kallt och halt ute.
På bussen hem fick jag åka utan ipod för batterierna var slut! Skit också! Och det var någon som satt och smsade på bussen som hade världens störigaste sms-signal! Ofta man inte stänger av ljudet på mobilen om man vet att man ska smsa mycket och sitter på bussen! Irriterande! Haha, tänk om jag hade haft musik då hade jag sluppit att sitta och lyssna på den där jäkla signalen hela bussresan hem! En annan sak som också är störande, nu när jag ändå pratar om mobiler, det är när folk sitter och lyssnar på musik på sina mobiler på bussen så att alla hör! Det låter ju inte ens bra, det surrar ju bara i högtalarna på mobilen, ljudet blir ju sämst!


Godaste chailatten på Creperiet! Yummie!

Pusspuss

Hej mitt vinterland!


Tjoho nu är det vinter!

Tjohej


Jag och Emilia på glöggfest i lördags. Snodde bilden, hoppas det var ok.


Blev taggad på ett väldigt fint fotto från i lördags, haha, snyggt!
Idag har jag i alla fall varit oxh tränat. Det skulle vara nytt pass idag men det var det inte,´de hade inte hunnit med så det skulle bli nytt pass på torsdag istället. Lite synd men nu kunde man köra på i alla fall! Då blir jag tvungen att dra dit på torsdag igen och det är ju bra!

Byebye

Hoho

Ja, nu har jag inte skrivit på ganska länge, men det kanske ni redan har märkt. Nej men det har inte hänt så mycket kul som jag kan skriva om på sistone och jag orkar inte försöka vara kreaktiv och hitta på något kul att skriva om. Igår var jag i alla fall på glöggfest! Trevligt trevligt må jag säga. Idag blev det en slappardag och vi ska snart käka tacos! Fy vad gott, det var verkligen hundra år sen jag åt tacos! Nu ska jag slappa lite mer.

see ya

Ifall ni undrar vad jag gör

Nu har jag varit iväg och tränat idag i alla fall! Annars så har jag inte gjort ett skit, bara packat ihop mina saker och åkt till pappa. Nej, jag har inte så mycket att skriva just nu så, ja... Får se om jag skriver något skoj senare.. kanske.

Bye


Glassbägaren

Nu har jag och mamma flyttat runt lite i mitt rum och provat hur man kan ha alla möbler. Men ingenting blir riktigt helbra. Blir kanske lättare när jag har alla grejer som jag vill ha i rummet så man ser helheten, nu får man typ tänka att saken som man inte har är där och försöka se hur man kan ha dem andra grejerna. Men det slutade med att det mesta hamnade på samma ställe som det stod på från början.
Jag ville ha någon typ av skål eller något att ha mina sminkpenslar i så vi kollade igenom skåpen och hittade glassbägare som passade perfekt. Titta vad gulligt det blev!


Glassbägaren passade jättebra att ha sminkpenslar i!

Pusshej!

Nu är det klippt


Syns inte på bilden att jag har klippt mig, knappt i verkligheten heller. :P

Nu har jag klippt mig och det blev inte så stor skillnad. Men det känns i alla fall fräschare. Det tycker jag om!

Hm.. undra vad jag ska göra nu..tråk.

På tapeten


My new tapet.

Ja det gick ju hyfsat att se i alla fall. Men man ser bättre i verkligheten, den är typ blank och glansig som typ silverglans, haha, ja något åt den nyansen i alla fall. Fin är den i alla fall!

Klippning på gång

Nu sitter tapeterna uppe och jag sitter i sängen och käkar frukost. Mycket fint blev det! Har tyvärr inte tagit någon bild på dem, vet inte om mönstret kommer att synas då får väl prova. Idag ska jag i alla fall iväg och klippa mig, men har inte riktigt bestämmt än. Jag vill att det ska synas att jag har klippt mig men jag vet inte klippa så mycket kortare så då blir det inte så mycket att välja på. Lugg är ju nåot som är lätt att klippa om man vill ha en förändring och inte vill kapa längderna men har ingen lust att klippa lugg heller, jag har ju slitit som ett djur för att spara ut den och nu när jag har det så ska jag väl i alla fall ha det så en stund. Nej, det blir nog bara att ta bort det slitna... eller ja det mest slitna för annars så skulle frisörn på klippa av allt..

Något förslag på frisyr?

xoxoFrida♥

Julklappsångest!

God morgon! Igår blev det iväg och handla julkappar med Elin och Elin. Jag lyckades hitta två tycken, så nu är en julklapp helt klat den andra är halvklar. Gud det är ju så ssvårt!! Hatar att köpa julklappar när man inte har någon aning om vad personen i fråga vill ha! Det bästa är om man hittar världens bästa julklapp som man är helt säker på för då är det så roligt när personen får den! Men detta händer ju sällan, det blir alltid någon halvdan julklapp och man får nästan skämmas för att man inte har hittat något bättre till sina närmaste familjemedlemar som man ska känna så bra. Men men snart är det över... elle ne det är det inte! Alla i min familj fyller i december och januari efter jul och då måste man komma på ännu mer saker och det blie ännu sämmre!! Bahh!

Idag ska i alla fall mitt rum bli tapetserat! Kommer bli snyggt! Hoppas jag.. hehe.
Nu ska jag käka lite frukost.

Puss

Michael Bublé - Haven't met you yet

Åh har haft den här låten på hjärnan hela dagen men jag kan typ bara refrängen så kan inte sjunga på den. Den var på imorse på radion sen var det kört. Har tänkt på den hela dagen. Skön är den i alla fall och man kommer in i något härligt humör.

Michael Bublé – Haven't Met You Yet


Project runway

Blev lite körit sista timmen på jobbet idag. Kom några bussar och det blev kö till dörren och den tog aldrig slut! Jaja, nu är jag hemma i alla fall. Sitter och kollar på Project runway! Jaaii! Vet inte vilken säsong det är kanske nio, det har i alla fall varit ganska många säsonger men det blir aldrig tråkigt! Det är som topmodel, det blir nästan heller aldrig tråkigt även om de är inne på 100de säsongen.


Hm..

Pusspusss


Lussebak

Igår blev det julbak för hela slanten! Lussebullar, knäck och något annat julgodis och sen julmusik på det. Allt blev väl lyckat men julgodiset som jag inte vet vad det ska kallas blev inte så gott. Man skulle typ blanda små bitar av marshmallows blockchoklad och nötter och lite sen göra det till en rulle och rulla i kokos. Ja, jag vete tusan vad det blev av det.. Såg konstigt ut och smakade inte så gott heller. Men Bullarna och knäcken blev bra. Knäck är ju bland det godaste som finns, nästan.
Gick till sängs vid nio igår och sov till elva, så 14 timmars sömn, gööött!! Nu är jag utvilad och redo för jobb.


Det var två bagare och en smet. Hur många bagare var det kvar?


Jag var förste mandelhackare.


Emelie dansade till julmusiken.


Resultatet. Och nej det är inte flugor på varenda lussebulle, det är russin!

See you!

Onsdag

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Först cykla iväg till mormor och morfar för att käka och fika. Mycket gott! Sen kom pappa och vi åkte iväg till marieberg, jag var lite smakråd. Mötte upp mamma på marieberg hon skulle hämta en bänk som hon hade beställt till hallen och jag hjälpte till att lyfta in den i bilen efter det blev det hem. Blev färgning av min utväxt, nu är den ett minne blott.. eller för en stund i alla fall. Visst den blev lite gul men det går kanske snart bort, förhoppningsvis.
Men nu står min cykel i alla fall kvar hos mormor och morfar så den måste jag hämta snart. Kommer säkert glömma att den är där och komma på det i sissta sekund någon gång när jag behöver den. Så är det jämmt.. eller ibland.

Puss

Bye bye utväxt

Godmorgon! Jag ska snart göra mig i ordning för att sen åka iväg till mormor och morfar för att käka. Onsdag har ju blivit käka-hos-mormor-och-morfar-dagen. Men det blor mummsigt i alla fall. Sen ska jag iväg till mamma och färga min utväxt. Det börjar bli på tiden nu! Men ibland tycker jag att det kan vara snyggt med lite utväxt, i vissa fall. Det är lite jag bryr mig inte-känsla över det. Men nu ska den i alla fall bort! Kommer antagligen bli gulorange färg som det brukar bli och sen annvänder man silverschampo och hela håret blir typ blått medans utväxten fortfarande envisas med att vara gul! Hm.. ingen som har ett tipps? Det är lite svårt att ta schampo bara i hårbotten. Jaja det brukar jämmna ut sig med tiden. Nu ska jag göra mig i ordning och gå.. eller cykla till mormor och morfar, får se hur det blir.

Pussar

Tjoho

Idag har jag inte gjort ett dugg! Haha eller jo förresten, jag har diskat och rensat ut alla mina gamla tidningar i mitt rum. Det blev två stora pappkassar fulla. Det var jättegamla tidningar, Okej och Julia fanns bland annat. När läste jag Okej senast? Det var ju hundra år sen! Julia också! Haha. Men det var lite kul att kolla igenom några gamla.



Har förresten hittat lite roliga smycken när jag kollat runt. Eller ja dem har funnits ganska länge men tycker i alla fall att det är lite roligare med nya ideér som dem här tex!
Man skulle faktist kunna fixa några av de här själv. Hm.. om man orkar. :P


Blir jättesnyggt med de rätta kläderna till!


Handsmycke har setts på många bloggare.


Även lårsmycke! Tycker att det är ganska snyggt!

Bye bye

Nybakade scones



Idag tänkte jag lyxa till det nybakade scones till frukost, och varför inte äta frukost på sängen och smälla två flugor i en smäll!? Så jag slängde ihop en deg, plattade ut och hävde in dom i ugnen, 10minuter och så pling! Klart! Gjorde bara en halv sats för annars så skulle det bli fyra stycken scones som är ganska stora. Tänkte att jag kanske skulle klara av att i alla fall smälla i mig två men när det blev klart och jag började käka så märkte jag ganska snabbt att jag inte ens skulle orka en ens. Snäll som jag är så gav jag den andra till Oscar. Jag orkade trycka i mig halva sconsen men en god halv sconse! Nu måste jag diska... Kanske inte lika lyxigt som frukost på sängen men jaja.

Pusshej♥

RSS 2.0