Sommarstugan

Elin och jag åkte upp till sommarstugan och låg och stekte idag. Så skönt med solsken! Längtar upp till stugan nu. Tycker om att vara där! Lugnt och skönt.



Puss

Baksmällan 2



Igår blev det spontanbio. Jag och Elin drog och såg Baksmällan 2. Den första är ju jättekul så hade ganska höga förväntningar. Blev inte besviken! Den var jätterolig även fast man vet vad som kommer hända när man sätter sig i biosalen. Skitkul verkligen! Se den!

Puss

Lyckad middag

Så hur gick det med maten undrar ni!? Det gick kanoners! Blev jättegott! Det enda negativa var att jag brännde mig vilket inte var så skönt. Vi gjorde en jättegod potatisgratäng med fläskfilé och sallad och sås. Duktiga barn! Glad mamma!


Mamma var nöjd!

Puss

Yeha

Här har ni lite bilder att kolla på från igår då jag och Alexandra var på Yeahfestivalen. Efter det drog vi till Pictures en sväng men blev ganska tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobba.


Jag sminkade Alexandra. Snyggt va? Och snygg bild!


På språng!


På Yeah!


Alexandra ville klappa!

Puss


Hm..

Idag är det mors dag för er som har missat det. Jag och bror ska laga mat till mamma. Jag har nog inte tänkt igenom det här riktigt ordentligt. Jag som knappt kan laga flingor till frukost liksom. Får se hur det går, återkommer med resultat!

Puss

Fix och trix

ApnUhN on Make A Gif, Animated Gifs

Fick något ryck förut när jag kom hem! Plockade undan massor med smågrejer som bara är i vägen och slängde alla mina gamla tidningar och annat krimskrams. Gjorde lite mer orning på mina hyllor och flyttade på lampor och fixade och tixade. Blev fint! Får se hur länge det kommer se ut såhär. Inte speciellt länge om jag känner mig själv rätt. Ska försöka fixa en stol till mitt sminkbord nu så jag kan sittar där och sminka mig någon gång.
Hoppas ni har en bra kväll!

Puss

27 maj

Blev Örebro idag med. Mamma ville ha med mig så klart man ställer upp! Ett linne med fransar kom med hem. Snyggt till sommaren men kanske inviger det imorn. Imorn ska jag även måla barn på jobbet. Clowner ska de bli, stackars ungar. Jag skulle inte villja bli målad till en clown. Får väl se om de vill vara något annat roligare istället. Tänkte även visa er mina nya cheap mondays som jag köpte igår. Köpte samma färg som jag köpte för fem år sedan men ser inte ut som det.. Måste nog gå in de nya lite.


Linne från Bikbok.


Lite slitna?

Puss

Örebro

Idag har jag härdat mig genom dagen i klackar! Men ska man va fin får man lida pin. Mamma och jag drog in till Örebro och var kulturella på Karro-treornas bildutställning där min kusin varit med och ställt ut. Jättefina grejer verkligen! Sen blev det en sväng på stan, köpte ett par nya Cheap mondays. Hann med en fika på Hälls också. Trevligt, trevligt.  


Ser lite bekymrad ut men fikat var gott i alla fall!


Mamma!


Emelies tavlor. Duktig hon är! Visst var de fina?

Puss

Keps och bikini.

Löning! Det betyder bara en sak, shoppa! Jeei! Nej men hade ingen för mig så åkte in till marieberg och strosade runt lite. Två saker fick följa med hem. En bikini (till, har redan köpt ett par till sommaren men får skylla på att det finns så många snygga!) och en kepps! Har faktist velat ha en kepps ganska länge, men inte vilken som helst utan en New york yankee-keps. Inte för att jag bryr mig något om baseboll eller så men tycker att den är snygg. Men bara för att så vi kan väl säga att från och med nu så hejjar jag på New york yankees! Får kanske läsa på lite så jag kan stå till svars om någon börjar fråga ut mig om laget.
Nej men ska säga att det inte var helt lätt att hitta en sådan här kebba, för det första så är färgen ganska populär så den finns typ inte och om den finns så är det truckerkeps-modell och om man lyckas hitta en som inte är truckermodell så är det inget hål där bak där man kan ha toffsen (väldigt viktigt). Vill ju ha en vanlig blå modell med hål där bak! Tillslut hittade jag en! Ni ska få se snart hur jag matchar den! 


Tänker inte matcha kepsen med bikinin så ni vet, haha!


Numera hejjar jag på New york yankees!

Puss

Stekt

rBAQvt on Make A Gif, Animated Gifs

Idag har jag legat i solen mest hela dagen! Göttans! Bara slappat. Imorn blir det back to work men får i alla fall sovmorgon och det gillar jag

Puss

De senaste dagarna.

Sorry! Har inte varit världens bästa bloggare de senaste dagarna men jag får skylla på tidiga mornar på jobbet och fullt upp efter jobbet. Har knappt hunnit hem förens jag måste åka igen. I torsdags var var jag och Alexandra på bio. Pirates 4 blev det. Den var okej, den hade sina stunder men kändes lite som om de bara hade slängti ihop en film bara för att och slutet var lite konstigt tycker jag. Men som sagt okej, och i den här filmen var en ny snygging med också! Fast ingen slår ju Johnny!
Igår drog vi iväg till Karlskoga på fest. Var jättetrevligt att få träffa gamla klasskompisar, var länge sen!


Provade 3D för första gången. Ja, det var som jag trodde, ganska överskattat. Men nu har vi provat i alla fall!


Hos Kajsa igår. Härligt väder var det så vi satt ute!

Puss

Run!

Work, work, work. Idag, imorn och på fredag är det bara jobb som gäller. Men jag och Elin drog en snabbis till marieberg och kikade lite. Köpte mig ett par träningsshorts. Rosa. Så snyggt med färgglada träningskläder! Hittade även ett knallgrönt linne men det fick inte följa med hem den här gången. Men tänk så snyggt i löparspåret! Det går ju så mycket lättare när man har lite snygga kläder, tycker inte ni det? Man får lite mer motivation.


Kommer att springa som vinder i de här shortsen!

Puss

Jeei!

Jag fick världens chock när jag kollade min statistik här på bloggen! Brukar ligga ganska jämnt men idag var den skyhög! Vad här hänt? Måste ju ha blivit länkad någonstanns! Och ja det har jag. På Petra Tungårdens blogg! Jeei! Hon hade skrivit ett lite gulligt meddelande och lagt ut min bild som jag hade skickat. Lovade att skicka bild på min sminkning med hennes DuWopkitt. Var jättekul att hon la upp den på sin blogg! Tycker verkligen att hela kittet är awsome, snygga färger och bra produkter så verkligen värt att köpa! Här kan ni kolla Petras blogg! Men var verkligen skoj att det tittar förbi så många idag, hoppas nu bara att ni fastnar och kollar min blogg flera gånger! Hehe!


Petras DuWopkitt är awsome!

Puss


Baaah!

Idag kom jag iväg på ett pass combat. Nytt pass för mig som inte har varit där på ganska länge men det gick bra. Om man kan slagen och allt så kommer man in i det ganska snabbt. Nu är jag i alla fall trött och helt slut i armarna men det är bra för måste komma i säng tidigt idag. Ska nämligen upp skit-asa-jätte-supertidigt imorn. Usch!!! Ni fattar inte hur mycket jag hatar att gå upp tidigt! Hatar verkligen! H-A-T-A-R! Måste egentligen gå upp 4.30 men det vägrar jag så får väl skippa sminket imorn och gå upp 5.00. Men fatta 5! Det svider att ställa klockan på det. I vanliga fall har jag typ sovit 3-4 timmar då. Måste komma i säng senast 23 idag, gärna tidigare men det kommer väl inte att hända. Och jag ska berätta för er att det här är inte bara imorn utan på torsdag och fredag också!! Det är snyd om mig.. och lite synd om er som sitter och läser mitt tråkiga inlägg om hur tidigt jag måste gå upp.. men mest synd om mig!

Puss


Cheap monday

Idag drog jag på mig mina gamla Cheap mondays som jag nästan bodde i några år. Vet inte riktigt när jag slutade använda dem men det var väl där någon gång när jag och alla andra upptäckte tightsen. Mycket bekvämare och smidigare. Cheap moday satt ju så tight att man nästan inte kunde röra sig och definitivt inte böja sig. Men fick för mig att jag skulle prova dem idag och tror nästan att de inte satt lika tight längre. Snygga var de också bortsätt från massa lagningar av sönderskavda hål mellan benen. Kankse får ta mig och köpa ett par nya Cheap mondays.


Föll ni också för cheap monday när de kom ut?

Puss


One ring to rule them all..

Gjorde ett fynd här om natten när jag kollade Nelly. Hittade det här halsbandet, eller halsringen eller vad man ska kalla det. Har kollat på ett liknande på Lindex som kostar 300spänn men kände inte att det var värt det rikrigt. Men på Nelly kostade det bara 129! Som hittat! Kastade mig på köpknappen och idag kom det hem till mig i brevlådan. Nöjd tjej!



Vad tycks?

Puss

Drömfångare

Jag har kommit på att eftersom jag inte hittade någon fin drömfångare på marken så tänkte jag göra en egen! Då kan jag göra den precis som jag vill! Och hur svårt kan det vara? Bra att google finns. Har läst att en drömfångare funkar så att den fångar dåliga drömmar i nätet och bra drömmar lockas till hålet imitten av nätet av en liten pärla som ska sitta lite brevdvid hålet. Lite skummt men jag ska ha den mest för att det är fint. Fast tycker att det är lite kul med sånna här grejer med. Får se om det funkar när jag gjort en, om det nu blir så att jag gör en.





Puss

Vem kommer ihåg trean?

Jobb jobb hela helgen. Har inte hunnit med så mycket annat men det har gått bra. Åh just! Eurovision! Såg ni igår eller? Jag jobbade ju men smet iväg lite när det var Eric Saade och sen slutade jag mitt i röstningen så när jag sprang in för att kolla hur det gick så låg Sverige först! Herre gud! Blev ju hur spännande som helst! Satt som på nålar. Ville verkligen att Sverige skulle vinna! Men så blev det ju inte. Fan! Jaja, var inte lika arg som jag brukar vara efter eurovision när ingen fattar att Sverige är bra. Nu fattade de ju i alla fall lite. Men vem kommer ihåg trean? Och det hade ju varit kul att få ha stora eurovision i Sverige nästa år! Men men, nu blir det inte så. Synd. Jag ska i alla fall iväg och jobba ikväll. Skönt att det inte blir ett lika långt pass idag!



Puss

Min mysse å min bysse!

Jag har köpt en ny mössa eller ja en keps är det ju i och för sig. Jag tycker att det är jättesnyggt med hattar och mössor och så och då köper jag det och sen vågar jag inte ha dem på mig! Vad är detta för fasoner? Har en hatt här hemma som jag köpte fär några månader sen som jag inte har annvänt än men som jag tycker är så fin. Vet inte rikrigt vad grejen är. Känns lite "Hej jag heter Frida! Titta på mig! Jag har en hatt!". Förstår ni hur jag menar? haha! Tycker ju att det är så snyggt med det kommer någon med hatt som har matchat det helt rätt och bär upp den jättebra. Köpte i alla fall en Emilmössa eller ja, kepsen som jag talade om. Samma sak gäller med den men tryckte i alla fall på mig den idag när jag gick ut och det kändes bra. Så kanske att jag ska våga annvända hatten snart också.. Vi får se hur det blir.
Var marken idag i alla fall. Hade tänkt att jag skulle hitta en stor fin drömmfångare till mitt rum men det fanns bara plastiga så köpte ingen. Hittade däremot ett par små gulliga drömfångar-örhängen! Jättefina, 30 spänn! Så de fick följa med hem tillsammans med massa marknadsnougat och brända mandlar.  


Titta på mig! Jag har en Emilmössa!


Fikade med mormor, morfar och mamma.


Här var örhängena. Visst var de söta?

Puss

DuWop



Här är Petras sminkkitt som jag köpte i lördags. Måste bara säga att jag är jättenöjd med det! Bra produkter som passar jättebra till sommaren. Idag låg jag och solade och sminket blev om möjligt ännu snyggare på när man fått lite färg. Kommer att användas flitigt nu framöver!

Puss

Run

Så skönt med sol! Idag har jag legat och stekt men sen fick jag något ryck och blev sugen på att springa! Ja! Jag vet vad ni tänker! Frida, sugen på att springa? Va? Vad har hänt? Har du slagit i huvet eller? Nej det har jag inte, kan få sånna där ryck ibland, inte ofta men det händer då och då. Tänkte att det var lika bra att ta tillvara på det tillfället så jag sprang in och tog på mig träningskläderna och ut på löparrunda! Utamanar mig själv att springa längre och längra utan att ta gåpauser och det går bra! Idag klarade jag jättelångt! Duktigt Frida! Jag kan nästan ana den platta magen och fasta rumpan till beach 2011! Haha! Nej men det enda som saknades på löparrundan var ett par shorts! Skulle villja ha ett par shorts när det är såhär varmt när jag springer. Ska köpa ett par. Sen drog jag i alla fall in en sväng till Örebro med Elin och träffade andra Elin. Vi gick runt lite och fikade och hade det trevligt! Nu blir det slapp och imorn blir det jobb.



Puss


Inspiration

Har inspiration overload just nu! Har så många inredningsidéer som jag skulle villja göra! Vill handla prylar, sängkläder, gardiner, kuddar, bord, stolar! Ville ju bli inredningsarkitekt när jag var mindre men det har jag vuxit ifrån nu, men ibland kommer känslan tillbaks och jag vill bara ha ett tomt rum att göra snyggt! Kollade i alla fall på We heart it här om dagen och hittade massor med bilder som inspirerade mig. Vad tycker ni? En himmelsäng skulle inte sitta helt fel! Och jag är jättesugen på en klädhängare att hänga upp mina senaste fynd på!






Puss

Årets sommarplåga?



Nu diskuteras det ju hej villt om vilken låt som kommer att bli årets sommarplåga. Man har alltid en hatkärlek till årets sommarplåga när sommaren börjar lida mot sitt slut. Sönderspelad på radio och fester men ändå har man så många härliga sommarminnen till just den låten. När man hör den på radion och tänker nej inte den här låten men sjunger med högt i alla fall. Det är så det ska vara!
Här är några låtar som jag tror kommer spelas flitigt i sommar.

Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio) - Detta kommer vara årets sommarplåga nr1! Har inte hört den så mycket men är redan helt fast!

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit - Mr. Saxobeat tyckte jag var lite töntig när den kom ut men den växer verkligen! Kommer spelas på mina fester i alla fall!

Veronica Maggio – Satan i gatan -  Många som har fastnat för Veronica Maggio nu. Jag är inte helt stuck än men känner att det inte är långt kvar.

Peter08 – Sture-P [Offical] - Haha! Säger bara, skjorta, kavaj och röda byxor! Gnager sig fast i huvet!

Skulle kunna sitta här och räkna upp massor med låtar men det orkar jag inte, och säkert inte ni heller! Så detta får räcka. Vilken tror ni blir årets sommarplåga?

Puss


Yesterday

Igår hann jag med ganska mycket. Först så var jag och kollade på bilar med pappa. Det var trevligt! Sen så åkte jag och mamma och handlade blommor och balkongbord och allt möjligt. Efter det så åkte vi till mberg och käkade och träffade Petra på Kicks. Blev highlightad av henne och fick massa bra sminktips. Jätteroligt! Petra var lika snygg i verkligheten som på bloggen! På kvällen blev det lite häng i stadsparken med vin. Jättemysigt! Så skönt att man kan sitta ute på kvällarna! Sen blev det uteservering och sen vidare till Frimis. Hade en jättebra dag i alla fall! Här kommer lite bilder!


Pappa kollar bilar. Hehe, gullig tant i bakrunden som stod med ett litet barnparaply som solskydd.


Lite light dragracing.


Blir sminkad av Petra.


Sen skulle det tas bilder och jag ser helt trött ut utan mascara! Men men, det får man väl bjuda på. Hade i alla fall snygg highlighter!


Två små kaniner i stadsparken.


En ekorre.


Sen mötte vi två marsvin.

Puss

Glamourama

Har nyss kollat Glamourama. Bästa! Tycker att det är skitkul att få se bloggerskorna som man följer, vad de gör och hur de är utanför bloggen. Man får mer ett ansikte på den som skriver. Tycker bara att det är fuskigt att inte jag får leva glamouramaliv. Skulle passa mig perfekt! Imorn så kommer Petra Tungården till marieberg och visar sitt nya sminkkitt så då ska jag dit och kika! Får se om hon är lika snygg i verkligheten. Blir spännande! Sen på kvällen blir det lite glamouramaliv då jag ska ut och svänga runt i mina nya klackar på Frimis. Ska bli kul!
Om ni har missat Glamourama så tycker jag att no ska gå och kolla på tv3play.


Glamouramatjejerna.

Puss

Ska jag bli rödtott?

Är sugen på att göra en Rebecca Simonsson och färga håret rött. Gillar mitt blonda men kanske dax att låta håret vila från blondering? Och det är ju bara så snyggt med rött. Har alltid tyckt det men har inte vågat att bli helt röd. Vet inte hur jag ska göra, kanske ska vänta en stund och tänka på det? Ska i alla fall kolla med frisören vad hon tycker. Blir kanske svårt att hålla färgen eftersom all färgning bara verkar rinna av mitt hår. Vi får se hur det blir!





Rött? Vad tycker ni?

puss


Sagan om skorna

Elin och Frida var ute och promenerade. De gick och handlade lite dricka till helgen och sedan gick de och hämtade ut ett paket som Frida hade fått på poste.


Paketet var från Nelly och hade ett hjärta på sig.

'
I paketet fanns det ett par jättesnygga skor. De satt jättebra och var prefekt storlek.


Elin som hade köpt ett kinderägg som hon höll på att bygga ihop blev också sugen på att köpa ett par nya skor.  


Så Frida och Elin åkte in till Marieberg och letade på ett par snygga skor till Elin också. Sen levde de i lycklig skoeufori i alla sina dar.

The End

Öret

Idag drog jag in till Örebro och umgicks med Elin och Alexandra. Blev fika och lite shopping. Trevligt, trevligt! Nu får det vara shoppingstopp på ett bra tag. Funkar ju inte! Varför ska man ha en så dyr hobby? Kunde man inte ha typ schack eller städa som hobby? Skulle ju bli mycket billigare..


Todays look.


Tittut!


Det här linnet fick följa med hem efter många om och men.

Puss

Träningsvärk

Träningsvärk! Har träningsvärk i ben, rumpa, axlar, bröst och armar idag. Haha, hela i hela kroppen nästan. Har knappt kunnat röra mig idag så det har blivit en slappardag. Jag måste verkligen komma igång lite bättre med träningen nu igen. Hade ju rutin på det i vintras men sen kom jag av mig, det var inte bra. Så ska försöka att köra på lite bättre nu.
Har städat mitt rum lite nu på kvällen i alla fall så helt värdelös har jag inte varit idag. Och just! Jag har klickat hem ett par skor från Nelly. Får se om de passar när dem kommer.

Puss


Värme



Titta! Nästa vecka kommer värmen! Jihoo! Skönt! Neeej! Kom precis på att jag jobbar typ hela nästa vecka.. Jaja, får njuta av lördag söndag då!

Puss

Today

Idag har jag inte gjort alltför mycket. Gick och solade. Provade ett annat ställe än vad jag brukar gå till. Var dyrare så det var ju ingen hit direkt men måste säga att det var ganska fränt för det kändes som om man låg i ett rymdskepp och inbyggd fläckt var det med. Fancy solarium! Minus igen för att jag blev lite bränd men det är sånt man får ta när man är så blek som det går att vara.
Nu på kvällen drog jag även en sväng och tränade. Bodypump blev det. Känns verkligen att jag inte har tränat så mycket på sistone. Var helt skakis efter passet, kunde knappt stå och ännu mindre cykla hem. Det tog sin lilla tid men nu ligger jag nerbäddad i min säng framför teven och här tänker jag ligga tills jag antingen blir väldigt kissenödig eller hungrig.



Puss


Väska



Har köpt mig en ny väska. Snygg va? Kände att jag jag behövde en med lite färg sähär på våren! Välkommen till familjen!
Igår åkte jag in en sväng till Örebro och käkade med Alexandra och sen gick vi vidare till pictures och satt där en stund och snackade. Blev tidig hemgång men hade trevligt ändå! Idag blev det jobb och nu har jag en hel ledig vecka framför mig.

Puss

RSS 2.0