Balklänning fixad

Nu har jag fixat min balklänning, det blev den görna från White night. Jättefin! Var på banken idag med mamma också, kollade bland annat mit sparkonto och till min förtjusning så var det dubbelt så mycket pengar på det än vad jag trodde att det var så jag kunde köpa min klänning utan problem. Nu är det bara någon att gå med som fattas men det blir nog att gå med komisarna, men det går lika bra.

På banken fixade vi även internetbanken till mig så nu har jag en sån där liten gullig dosa som ser ut som en miniminiräknare. Jättebra om jag vill flytta över pengar eller kolla hur det gå med fonderna. Haha. Sen när vi gick på stan så köpte jag även ett pär Elin Kling-strumpbyxor. De va ju så himla snygga, hoppas bara att dem är lika snygga på mig. Emelie hade tydligen också köpt sånna fick jag höra sen efter men det gör inget.

Nu ska jag försöka att läsa på lite tills nationella i svenska imorn. Usch, har ingen lust men vill ju få bra betyg så det är inget man kan göra något åt.


Det blev den här snygga klänningen!

xoxoTopnotchy♥

Sheepskin tearaway

Här är ett smakprov från Grace wasteland.

Sheepskin tearaway


xoxoTopnotchy♥

Söndag

Mysigt igår med earth hour hos Moa. Vi tände ljus och tryckte i oss chips och dipp. Sen kollade vi på film och fram mot ett tiden så blev det wrestling. Haha. Det måste vara den töntigaste sporten, man ser ju att som fejkar och dräkterna sen också. Jaja, det fanns inte så mycket att kolla på. Men hade det mysigt i alla fall.

Nu är klockorna framställda och sommaren kan börja. Vaknade vid tre idag, hade kunnat sova längre men då försvinner ju hela dagen, men har i och för sig inte så mycket för mig idag, bara slappa. Sitter fortfarande i pyamas nu och den kommer nog vara på hela dagen. Söndagar är så himla tråkiga, man har ingenting att göra och sen sitter man och tänker att imorgon är det måndag och då blir man deprimerad, men aja.

xoxoTopnotchy♥

Grace wastelands

Skönaste skivan just nu är Peter Dohertys Grace wastelands. Lite annorlunda från Babyshambles, inte lika rockigt, mer popjazz men minst lika bra om inte bättre.

Bästa låtarna:
Sweet by and by
Salome
1939 returning
Sheepskin tearaway



xoxoTopnotchy♥

Earth hour

Igår blev det utgång med Emelie och Daniel. Vi gick först och åt på rosalis, de har så god mat där. När vi gick därifrån så rullade man nästan fram, man blir ju så himla mätt, det hade räckt med hälften. Sen gick vi i alla fall vidare till Klaras. Blev en ganska kul kväll. Idag blir det lugnt, kanske blir disneykväll sen får se.

Idag ska man ju släcka ner en timme, earth hour. Hela världen ska släckas ner så man får väl ta fram några ljus och bara sitta och mysa. Tycker att det är en ganska bra idé, sen kan man ju undra hur mycket energi det har gått åt bara för all reklam för den här timmen. Undra hur mycket energi det sparas den timmen, kommer väl antagligen att stå i några tidningar sen som man kan läsa om. Jag ska i alla fall släcka ikväll, ska du?


På Klaras igår med blommor i hår! (Haha fy vilket torrt rim!)

xoxoTopnotchy♥


Nationella muntligt

Nu är nationella gjort, lite halvdant dock men fick i alla fall vg så det va ju bra. Känner mig så otroligt löjlig när jag står där framme, som om det inte är jag som pratar. Sen blir det ju att man slänger in massor med dåliga ord som typ, liksom och asså när man inte riktigt vet vad man ska säga. När jag stod där känndes det som att det gick ganska dåligt och sen ser man läraren sitta och rynka pannan och skriver ner grejer efter varje liten sak man säger och det gör ju inte saken bättre. Ja ja, nu är det gjort och kommer aldrig behöva göra det mer, eller inte i gymnasiet i alla fall! Nu är ni lite uppdaterade.

xoxoTopnotchy♥

Plugg och våfflor

Jag brukar försöka att inte längta till grejer men nu längtar jag faktist tills imorgon efter skolan. Inte för att jag ska göra något speciellt kul då men för att då har jag svenska nationella muntliga överstökat. Har suttit hela dagen idag och bara skrivit på mitt framförande om engagemang och sen mitt pm också. Usch! Just nu är jag inte så nervös men imorgon så kommer jag nog dö av nervositet, muntligt är verkligen inte min grej även om det brukar gå ganska bra. Jag hatar att vara nervös!
Men det är imorn tillbaks till idag. Idag är det nämligen våffeldagen för de som inte har uppmärksammat det så sen blir det våfflor. Men först så ska jag nog öva lite mer på mitt muntliga.


Vad har du på dina våfflor?

xoxoTopnotchy♥

Skinnjacka

Finally, nu har jag äntligen köpt min skinnjacka fårn H&M som jag har gått och petat på i en vecka. Har inte funnits i rätt storlek men idag hade de fått in nya och därmed också en som passar mig. Eftersom jag hade kvar presentkort från i julas på H&M så blev det billigt och klart att man slår till direkt. Nu är det bara våren som fattas, den måste komma snart. Inte med snö nu!


Kort mc-modell.

xoxoTopnotchy♥


Vårskor

Hann med en runda på marieberg idag. Behövde ett par vanliga vårskor och så hade jag presentkort på lite skoaffärer så jag köpte mig ett par loafers, kanske lite mer vår/sommar-skor än vinter/vår (som det nu har blivit) men tycke att dem var himla snygga så jag slog till. Kommer att passa jättebra till någon söt kjol eller ett par jeans. Men bara för att jag köpte dem så har det blivit vinter helt plöttsligt, snö överallt.


Söta va?

xoxoTopnotchy♥

Plugg



Såhär ser det ut när jag pluggar.

• Jag sitter i min säng när jag pluggar, har inget skrivbord eller så och vill helst sitta inne i mitt rum och inte i vid köksbordet men sängen fungerar bra.
• Lägg märket till att jag har ringat in lite saker.
1. Godis som tog slut innan jag ens börjat plugga, men man behöver ju energi för att orka starta, eller hur?
2. Datorn är i närheten, man vet ju aldrig när man kan behöva googla eller skriva något i word och kanske är det någon rolig inne på msn.
3. Pluggpapper, i detta fall svenska nationellahäftet.
4. Mobilen nära till hands ifall man skulle behöva den, blir ju jobbigt om det för en gångs skull skulle ringa och man måste springa för att hämta den.
5. Påskmust, alltid nödvändingt. Hur klarar man sig egentligen på sommaren och hösten?

Ja, som sagt såhär ser det ut när jag pluggar ifall det är någon som är intresserad. Hur ser det ut när du pluggar?

xoxoTopnotchy♥


Jobb

Jobbade igår för första gången på den här månaden, fick bara två ynka pass den här månaden igår och idag, bara för att jag tog ledigt en helg. Men när man jobbar så sällan som jag gör nu så är det kul att komma till jobbet för alla blir så glada när man kommer, det är nästan så man blir alldeles varm i själen. Nej, men som jag sa så är det väldigt kul att komma till jobbet då. Efter jobbet igår blev det iväg till Moa i Örebro med trevligt sälskap.

Jobbade idag med, va lite trött men det gick bra och alla verkade vara glada, det är nog för att det börjar bli vår nu. Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn. Har köppt toffifee också så kvällen är fullbordad.

xoxoTopnotchy♥


Träningskläder

Det blir mycket roligare att träna om man har bra träningskläder.

• Linne - Rönisch
• Byxor - Rönisch
• Skor - Nike

xoxoTopnotchy♥

Träning

Igår var jag ledig och på min lediga dag så passade jag och Alexandra på att köpa träningskläder och träningsskor för vi har, för er som inte redan visste börjat på Friskis och svettis. Riktigt snygga kläder! Vi invigde dem senare på dagen med ett medelpass och dem fungerade jättebra både kläderna och skorna så det var bra investeringar. Jag hängde inte riktigt med i alla stegen hela tiden och jag måste ha sett ganska rolig men endel moves var som gjorda för mig. Haha. Idag har jag dock lite träningsvärk här och där men inte så mycket som jag trodde att jag skulle ha.

Idag har vi gått igenom svenska nationelle proven. Usch, det muntliga blir inte kul. Jag tycker inte om att stå inför folk och prata även om det här bara är fem minuter för ungefär fem personer så gillar jag det inte. Men ska försöka göra så gott jag kan.

xoxoTopnotchy♥

Shopingsugen

Idag är det tisdag vilket innebär att jag är ledig imorgon! Jätteskönt. Vet inte om jag åker och tränar då, får se. Nu är jag jättetrött musikalen, engelska och matte gör en verkligen till en sengångare. Var och kollade lite på stan efter matten också, man tycker att man ser så mycket fina saker i skyltfönstren nu till våren när man bara går förbi men sen när man går in och verkligen kollar så finns det ingenting. Samma sak när man bara ska döda lite tid när man väntar på bussen till exempel, man går in och kollar i någon affär bara i fem minuter, då finns det hur mycket grejer som helst. Man skulle villja prova alla kläder men man har inte tid, när man sen tar sig tid och går in för att kolla ordentligt så finns inget av det där fina kvar som man hade sett. Ja ja, sånt är livet. Men skulle verkligen sitta fint med en Stockholmsresa nu för att shopa lite. Någon som hänger med imorgon på min lediga dag?

xoxoTopnotchy♥

Mysig helg

Nu har jag kommit hem efter en helg i Gillersklack. Har haft mycket trevligt men skidåkning och mycket snö. Visste ju inte om det skulle vara någon snö där men det var jättemycket så jag var nöjd när vi kom upp i fredags eftermiddag.

Skidbacken var inte öppen då så vi bestämde oss för att gå och åka pulka, men vi visste inte riktigt var pulkabacken låg men vi började gå och vi frågade några och dem berättade för oss var den var. Vi knallade på men det visade sig vara ganska långt dit, nedförsbacke hela vägen vilket var bra eftersom vi då kunde åka med våra tefat lite då och då. Tillslut kom vi fram och backen var skitliten! Blev irriterad för vi hade gått hundra mil och så kommer man fram och backen var värsta bäbisbacken! Orkade nästan inte ens åka i den, tycket det var onödigt att slösa energi på mesbacken som ändå inte var någe rolig när vi skulle gå de där hundra milen tillbaks i uppförsbacke mitt i skogen i mörkret. Så vi åkte bara några åk sen gick vi hem igen och Oscar sjöng hela vägen hem och jag ska bara säga att Oscar är inre precis någon proffssångare!

När vi kom hem så var stugan varm och vi åt jättegod soppa och sen bäddade vi ner oss med täcken och kuddar framför tvn. Mycket mysigt, blev lite gladare då. På lördan blev det skidor för hela slanten och lite snowbard. De hade dock inte så många backar men dem som fanns var bra. Jag fick lära Emelie åka för hon hade aldrig åkt förr. Jag lärde henne alla mina trix, hur man åker ankarlift, hur man plogar och svänger, haha. Hon var jätteduktig och ramlade nästan ingenting, tror att det kan bero på att läraren var så bra! Så vi åkte upp och ner. Mot slutet blev man lite trött på pjäxorna så jag provade Oscars snowboard (som han sedan länge hade gett upp). Det gick väl sådär men jag kan skryta med att jag kom upp i liften på första försöket! Inte illa! Men på nervägen så fick jag nästan hjärnskakning. 

När vi kom hem åt vi bakad potatis och bänkade oss sedan framför melodifestivalen. Alltid lika taggad innan, alltid lika ilsken efter! Fel låt som vann igen, svenska folket röstar jämt fel! Jag tyckte att Alcazar eller Carolina af Ugglas  skulle vinna men nej det blev opralåten som jag inte ens minns vad den heter. Aja, himla rolig mellanakt i alla fall med Tingeling-låten i rysk tappning.

Idag åkte vi hem och solen sken och man känner att våren är påväg. Nu kan all snö bara försvinna och tussilagosarna kan komma fram!


Våran lilla stuga som vi bodde i.

xoxoTopnotchy♥


Skidor

Imorgon åker jag till Gillersklack och åker skidor. Kommer att vara där hela helgen så kommer nog inte att skriva något här. Hoppas att det är mycket snö där, det ligger inte så långt härifrån men stod på deras hemsida att det var snö så jag litar på det. Nu skulle man egentligen vilja ha vår men en helg till med snö kan jag ta. Stod till och med i na idag att det skulle bli nio grader och sol på måndag! Hoppas bara att det blir så nu och att det inte börjar att snöa igen. Tänk när det är så varmt att man kan gå med öppen vårjacka, så skönt, men ännu är det för kallt. Jag undrar när jag ser personer som gör det nu vad de tänker med? Känner dem inte att det är kallt ute? Aja, jag ska i alla fall och åka skidor imorgon.


Förra året i Sälen, hade ingen hjälm då men ska ha det nu, safty first!

xoxoTopnotchy♥

Yoga

Nu har jag äntligen börjat träna igen, inte en dag försent. Det blev mjukstart med yoga, man kan ju inte köra igång med det jobbigaste spinningpasset det första man gör. Nej, man kör yoga, avslappnande och lugn träning, passar mig perfekt! Men sen blir det åka av, när man riktigt har kommit in i det. Men jag känner mig nöjd för nuet i alla fall och kroppen är alldeles avslappnad. Man kan verkligen koppla bort allting och inte tänka på något alls när man gör yoga, jätteskönt.

Annasr så har jag varit och pratat med syon idag. Jag sa att jag ville bli klädinköpare och hon tog fram lite utbildningar som man kan gå då. Det ska vara någon ekonomutbildning som man ska gå då med inrikting inköpare, det hade inte jag tänkt på innan men det är ganska självklart när man tänker efter. Då får man läsa om ekonomi och logistik och sånt men om man ska bli klädinköpare så måste man vara väldigt medveten om vad för kläder som kommer nästa säsong också. Skulle vara himla kul att jobba som.


Yoga idag, väldigt avslappnande.

xoxoTopnotchy♥

Inget plugg

Ja, här planerar man jättebra vad man ska göra i veckan men sen är det ingen som följer planen! Ingen pluggar, ingen läser sin engelskabok, ingen börjar träna. Men ingen har faktist pluggat lite och lyckats att lämna in en engelskauppgift och ingen ska faktist börja träna imorgon. Ne, men jag ska ta tag i saker nu och göra mitt projektarbete och som jag skrev så ska jag träna imorgon men det skulle vara kul med lite nya träningskläder och skor såhär till nýstarten. Jag behöver motivation, har inte haft det på sistone, det finns så mycket annat kul att göra, men känner att det börjar att komma tillbaks mer och mer nu så hoppas att jag kommer igång.


Nu får jag ta mig i kragen och börja plugga!

xoxoTopnotchy♥

Metro station

Bästa låten på just nu! Metro station - Shake it
Lyssna!


Att göra lista

En lista på saker som jag ska göra nästa vecka.

• Läxa - Engelska och projektrapporten måste göras!

• Plugga manus - Jag behöver lära mig mina repliker.

• Läsa min engelskabok - Minst 20 sidor varje dag!

• Börja träna -  Helst på måndag.

• Gå till syon - Behöver fråga lite.

Jag borde kunna klara att göra dem här sakerna om jag bara tar tag i det!

Sen ska jag även iväg och åka skidor ett par dagar i slutet av veckan.

xoxoTopnotchy♥


Båtmässa

Nu har jag kommit hem från båtmässan. Skönt att komma hem och bara sätta sig när man har gått runt hela dagen. Vi kollade i alla fall på väldigt många fina båtar som man skulle kunna tänka sig och äga men som plånboken kanske inte skulle.
Snart så ska jag iväg och handla godis inför kvällen, man måste ju vara redo när det är melodifestivalen andra chansen även om jag hatar systemet! De kör ju sånna här dueller, så det är jätteorätvist om det blir två skitbra låtar som får möta varandra och sen två skitdåliga, då kommmer ju bara en av de bra låtarna med och sen en av de sämmre. Skitdåligt! Bara för att tjäna pengar! Men eftersom melodifestivalen är en tradition så tänker jag kolla ändå.


De hade många fina båtar på båtmässan.


En stor båt och det här var ändå inte den största.

xoxoTopnotchy♥

Fredag

Nu har ännu en vecka gått och det är helg. Snart så ska jag iväg till Elin som vi ska fira för att hon fyller imorgon! Håller på och fixar håret men det blir inte bra, jag vet inte vad jag gör fel men ska snart försöka lite mer. Det brukar gå bättre när man lägger ifrån sig saker en stund när det inte går bra och sen ger sig på det igen. Eller ja, jag kan ju inte lägga ifrån mig håret men ja, ni fattar. Hos Elin ska vi i alla fall bli bjudna på något gott, det ser jag fram emot. Haha.

Jag skriver en rad om imorgon också eftersom jag inte kommer att vara hemma då. Jag ska på båtmässa i Stockholm. Var där förra året också och det var riktigt trevligt. Ni kanske undrar vad men gör på en båtmässa? Jo, man går runt och kollar på båtar. Det låter ganska tråkigt men det ska jag säga att det inte är. Jag pratar om allt från den största segelbåten med vardagsrum innuti till en liten gummibåt som man får ro. Man får se de nyaste modellerna och massor med annat kul som vattenskotrar och vattenskidor ja allt som har med båtar att göra.
Så detta ska jag göra hela dagen imorgon, och på kvällen vet jag inte riktigt hur det blir, får se om jag orkar annat än att sitta och slöa framför tvn.


Förra året på båtmässan.

xoxoTopnotchy♥

Balklänningar

Idag var jag Emelie, Emma och Hanna och kollade på balklänningar på White night. De hade jättemånga snygga så man blev helt virrig när man kom in där. Vi fick prova i brudprovhytten som var jättestor så alla kunde vara där inne. Hittade tre stycken som jag provade och alla var jättesnygga! Priset var också "jättesnyggt", lite dyra kanske men men. Här kommer lite bilder, dock mobilbilder som inte är så jättebra.


Den här gröna tyckte jag om jättemycket.


Emelie provade den här med mycekt tyll. Hon ser ut som en prinsessa!


Den här provade jag först. Snygga pärlor och strass på den.


Emma provade en jättesöt studentklänning. Men den va lite stor.


Den här rosa tyckte jag också om jättemycket!

Hann inte ta någon bild på Hannas klänning men den var ocskå jättesnygg.
Så vilken va finast?

xoxoTopnotchy♥

Onsdag

Har nyss kommit hem från Örebro. Har varit på hudanalys på oriflame. Det var en tjej som satte en pinne i ansiktet och som läste av hudens värden och så. Min hur behöver mer fukt men det visste jag redan, men fick lite tips på vilka produktter man ska annvända för bästa resultat. Sen var det ett litet lotteri och jag vann en ansiktsmask som tydligen skulle vara väldigt bra. Kanske provar den sen.

Annas så har jag varit en stund på universitetet idag och lyssnat lite på information om olika program. Jag är nästan helt säker på att jag inte vill studera i Örebro men nu när jag var där så verkar det väldigt bra och fint men problemet är att dem inte har något program som jag vill läsa. Jag vet i och för sig inte riktigt vad jag vill läsa. Jag ska bestämma ett möte med syokonsulenten nu snart tror jag så man kan fråga lite om olika saker. Måste börja planera min framtid.

xoxoTopnotchy♥

Måndag, behöver jag skriva mågot mer?

Dagen började inte bra! Matte stod först på schemat och jag var skittrött och min hjärna låg och sov. Jag fattade ingenting och fick därför ingenting gjort. Matte som jag ändå brukar vara ganska bra i har blivit ett av ämnena som jag fattar minst i. Får väl ta tag i det och anstränga mig lite mer. Efter matten så var det engelska. Vi skulle skriva om en artikel och sammanfatta den. Helt okej uppgift men jag skriver bättre när jag är hemma. Sen var det musikalen och vi klippte och klistarde med lite insperation till kläderna till alla.
Efter skolan så gick jag och Alexandra till friskis och svettis, vi har tänkt att börja träna. Måste verkligen sätta igång nu så man kommer i form!

Såg nyss på tv att det går två bra filmer på tv den här veckan, Secret window (onsdag) och V for Vandetta (torsdag). Båda går klockan 21. Det är så dåligt att dem får så sent på vardagar. Eller ja, det är ju inte så sent egentligen men grejen är den att dem slutar sent sen och jag går jämmt och lägger mig innan 23 annars så blir jag så himla trött nästa dag och det är inte kul. Så jag tycker att de kunde sända filmerna lite tidigere så man inte behöver vara helt slut nästa dag. Ska till Satin imorgon också så kommer bli sent då med. Men aja, man får ofra sig ibland.

Nu ska jag försöka att plugga lite om jag orkar, att gå till halv fem i skolan tar verkligen på krafterna.


Secret window, ondsag  21.00 på 6an.

xoxoTopnotchy♥


Marieberg

Var en stund på marieberg idag köpte dock inget men hittade ett par loafers på din sko som var riktigt snygga men vill ha ett par skor med höga klackar. De hade öppnat lite fler affärer nu också Sisters, några skoaffärer och lite anda som jag inte kommer ihåg namnen på, kul och mer kommer det att bli. Det skulle vara väldigt kul om topshop öppnade där men tror inte att dem ska göra det. Man får åka till stockholm för att få handla där.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väl kolla på tv eller något tråkigt och imorgon är det måndag.



xoxoTopnotchy♥

RSS 2.0