Music

Just nu handlar det mycket om att lägga in ny musik på ipoden. Jag har bestämt att jag ska ha mer koll och ordning på den här nya. Jag har redan laggt in lite musik men vill ha lite nytt, inte samma gammla låtar som jag alltid har haft. Mina öron behöver något fräscht. Jag är öppen för förslag så det är bara att tippsa mig om bra musik! Såg även att Mika ska släppa en ny skiva så var tvungen att tjuvlyssna lite på en också. We are golden, men hittade tyvärr inget klipp på videon. Ni får den här istället!


Love grows where my rosemary goes har stått på repeat idag.


xoxoTopnotchy♥

Ny teknik

Äntligen ny ipod! Nu med aningen mer minne i. Förra hade bara en gb den här han 16. Så nu när jag ska jag väl inte behöva ta bort massor med bra låtar för att det inte får platts nu har jag allt utrymme i världen. Det blev en svart eller gråsvart igen, valde mellan en orange och den svarta, beslutsångest, jag kunde inte välja men sen så visade det sig att den ändå bara fanns i svart så det var liksom ödet som bestämde det. Blev lite impulsköp, jag har ju velat köpa en ny ettag nu men det var inte bestämmt att det skulle bli just igår men Elin och jag var ändå inne på marieberg så det var lika bra att slå till. Nu dunkar musiken ur lurarna (taggar utgång ikväll), satt nästan uppe till tre igår natt och la in låtar. Ni vet ju hur det blir när man köper nya teknikprylar, man vill sitta och prova allt som går att prova direkt. Jag kunde ha suttit längre men jag fick ta mig i kragen och go to bed för annars så hade jag väl aldrig kommit upp ur sängen.


Min nya teknik, 16GB fast svart.

xoxoTopnotcy♥


Feest

Nu på sista tiden har det hänt väldigt mycket så har inte hunnit med och skriva. I tisdags åkte vi ju till Liseberg och hade det skitbra. Men jag höll på att go bananas när vi stod i kön till maten, fattar inte hur det kunde gå så otroligt sakta! Det tog lika länge att stå i den kön som det tog i både balder och kanonen tillsammans! Men vi fick maten tillslut men det var inte värt det! Vi åkte i alla fall allt man kan åka. Sen så mötte jag Elin och Hanna och vi gick iväg till stationen och hämtade Hannas grejer och sen blev vi hämtade av Elins föräldrar som körde oss till deras husvagn i Varberg. Jättefin husvagn. Vistelsen i Varberg bestod mest av festande eftersom solen var snål och inte visade sig. Men det gjorse inte så mycket vi hade ju sjukt kul ändå!
Jag fick åka tåg hem själv därifrån vilket jag aldrig gjort förut, eller ja inte så långt. Men det gick himla bra och var jättesmidigt. Så nu är jag sommarstugan och har jobbat järnet. I lördags blev det fest hos Emma, hon fyllde 25 så det var förfest hos henne och sen drog vi till Sjösidan, mycket trevligt vill jag säga.

Så sammanfattningsvis så har den senaste veckan mest bestått utav festande men det är kul det med.

xoxoTopnotchy♥

Jag mesar inte ur

Imorgon bär det iväg till Liseberg. Det va jättelängesen jag var där så i år var det dax tyckte jag. Jag är ingen mes som ballar ur för att det är för högt eller för att man blir blöt, jag klarar mig utan regnponcho! Jag åker allt! Men tycker att dom borde skaffa en ny attraktion på Liseberg, visst dom fixade någon ny i år men den har man inte hört så mycket om och den verkar inte vara så kul, det är tydligen någon som man både gungar och snurrar i. Men det är ju roligast med bergochdalbanor! Balder är ju bäst! Hoppas att det inte är så mycket kö imorn det är ju inte värt att stå i kö i två timmar för att åka i en minut... eller jo det är det men då ställer jag mig inte i kö igen efteråt, haha. Något som jag inte gjort på Liseberg är att gå spökhuset, jag tycker att det är läskigt men nu kankse man skulle ta sig i kragen och göra det.. hm får se. Jaja, jag ska i alla fall åka mycket imorn.

xoxoTopnotchy♥

Harry

Idag ska jag upp till sommarstugan och vara där ettag men på tisdag bär det av till Liseberg. Jag har inte varit där på flera år nu men det ska bli skitkul. Sen stannar jag kvar där och möter upp Elin och Hanna och så drar vi till hennes husvagn i Varberg och är där några dagar. Hoppas det blir bra väder också men som det ser ut nu så ska det bli ganska molningt hela veckan men man kan ju alltid hoppas att dom har fel!

Sitter och försöker fundera ut när jag ska hinna gå och kolla på Harry Potter också. Det har gått tre dagar sen den hade premiär och jag har inte sett den än, det är skandal, jag som brukar vara först med sånt. Men jag blir alltid lika arg på att dom inte tagit med det bästa i filmen, som sist i fenixordern så tog dom inte med när Harry vänder upp och ner på hela Dumbeldores kontor efter Sirius död vilket är ett av de bästa ställena i hela boken. Men när nästa film ska komma ut så har jag också alltid lika stora förväntningar på den ige, jag lär mig aldrig.

Nu måste jag gå och packa ner mina skor.

xoxoTopnotchy♥

Smultron

Det löste sig igår, mamma körde dit och Jennie hem. Tur det för jag hade jättekul där och hade inte velat missa det. Idag är det strålande sol och jag ska snart träffa Hanna, vi ska gå ut i solen sen joinar Zandra också när hon har jobbat klart. Får se vad vi hittar på sen. Ja det blev bara en kort liten uppdatering för nu ska jag ut i solen.


Det är några smultron på våra gamla smultronplantor... och endel ogräs också.

xoxoTopnotchy♥


Hm..

Idag har jag packat mina väskor och åkt hem. Men ska nog åka upp till sommarstugan igen imorgon men då blir det till moster och Emelies stuga. Ska jobba sen ikväll, efter det kankse jag drar till Tobbe på fest med alla från jobbet. Men får se hur jag kommer dit och hem. Detta ständiga problem, hur kommer man hem? Det är ju smidigt om man är i Kumla för då kan man bara ta cykeln. Det är värre i Örebro och i detta fall Östansjö! Bussar går det snålt med och det kostar ju massor att åka taxi och det är för långt för att gå eller cykla och inga tåg. Jaja, jag får kolla upp lite på jobbet. Hoppas att det löser sig om inte så får jag väll vara hemma.

xoxoTopnotchy♥

Stockhom

Igår var det Stockholm för hela slanten, eller ja en del av den i alla fall. (Köpte faktist det mesta på rea för en gångs skull.) Vi kom dit och gick och käkade skitgoda mackor på caféet på Pub ganska nytt. Sen var det bara att sätta igång och shoppa, så vi gick drottninggatan eller ja, vi gick inte in i varje affär mest dem som inte finns i Örebro, vad är meningen att åka till Stockholm om man bara ska gå in i affärer som finns i Örebro? Jag tycker om Souk gallerian med Topshop och alla andra butiker där. Shoppade mig en väska där vilket var väldigt behövligt, det var ettag sen jag köpte en väska så kände att jag behövde en. Nu låter jag som världens mest oengagerade person som bara bryr sig om att få en ny väska men så är det ju inte, eller ja, jag är faktist inte så engegerad i saker som jag kanske borde vara men jag bryr mig i alla fall. Jaja , nog om det. Jag shoppade även två linnen och en kjol också. Riktigt lyckad tur måste jag säga, jag brukar faktist inte hitta så mycket och verkligen inte på rean. Alla andra hittar och fyndar jämt men jag hittar aldrig något på rean men igår hade jag flyt och köpte allt utom ett linne på till kanonpris. Billigt och snyggt, det gillar jag.

xoxoTopnotchy♥

Välkommen tillbaka

Nu har solen äntligen tittat fram igen, efter någon veckas regn. Skönt för min solbränna började redan att försvinna så nu har jag legat och bättrat på den lite och ska snart ut igen. Jag tog en lite paus för solen gick in i ett litet molnoch då blev det genast mycket kallare. Jag förstår inte att det kan bli så kallt så snabbt, det borde ju i alla fall ha värmts upp lite i luften så man slipper på gåshud så fort solen försvinner men nej, det blir kallt. Men solen är i alla fall varmt välkommen tillbaks.

Imorgon så ska jag och mamma iväg till Stockholm och shoppa. Hoppas att vädret blir fint då också så man kan sitta på någon mysig uteservering och käka. Ja, Stockholm är i alla fall efterlängtat det med, man behöver sin dos av Stockholm minst två gånger per år. Detta året har jag redan varit där tre eller fyra gånger och alla gångerna har varit lyckade. Nej nu ska jag ge mig ut i solen igen, det är ju för sorgligt att sitta inne vid datorn när det är bra väder!

xoxoTopnotchy♥

Fin bild


Elin, jag, Zandra och Emma på midsommar. Hanna är fotograf.

Kollar igenom lite bilder på datorn för jag tänkte göra en ny header, den som jag har nu är väl fin (hehe) men vill göra en ny. Dock är jag inte så bra på sånt där då det tog väldigt länge (läs: några timmar) att göra den som jag har nu. Ja, jag tittar i alla fall igenom lite bilder och då hittade jag den här bilden. Hanna tog den på midsommar. Tyckte att den va jättefin! Synd att inte Hanna är med på bilden.


Fejsplask!

Gud, min nacke är död! Är helt stel i hela nacken och ryggen, jag kan nästan inte röra mitt huvud utan att känna av stelheten (hm.. stelheten? finns det ens ett sånt ord? jaja nu finns det!) Ni kanske undrar varför denna stelhet? Jo, igår var jag och pappa ute på sjön för jag skulle köra lite på wakeboarden. Jag hoppar i, kalt som tusan men jag hade våtdräkt så det gick ganska bra efter ettag. Jag är redo att åka så pappa drar igång båten och det börjar dra i snöret som man håller i och jag lyckas komma upp på brädan men den åker åt fel håll inte med spettsen framåt utan den långa sidan framåt och åker så någon sekund tills jag rammlar framlänges och gör ett fejsplask! Det gjorde skitont! Jag trodde att hela mitt ansikte hade blivit helt splattat och näsan var platt men det var det inte gick ganska bra förutom allt vattnet jag fick i näsan, sädär så det gör ont! Men jag provade igen i alla fall, jag har ju hört att om man ramlar av hästen är det bara att försöka igen och inte ge upp, i det här fallet wakeboarden. Så jag provade igen och det gick bättre jag kom upp och efter en stund klarade jag till och med att vända wakeboarden från att åka med vänster fot fram till att åka med höger fram i farten! Skills, haha! Nej, men det var riktigt kul men sen när man kommer in till land igen så känner man verkligen att kroppen har jobbat, man blir som spagetti och det resulterade idag i stel nacke och rygg! Men det var värt det.

xoxoTopnotchy♥

Nattuggla

Sitter uppe ännu en kväll, jag vet inte riktigt varför det blir så sent varje kväll. Kanske är det för att jag sover så länge på mornarna men det är ju i och för sig för att jag är uppe länge på kvällarna. Hm.. Det blir som en ond cirkel, eller ja ond vet jag inte om den är men som en cirkel, man går upp lite senare för att det är så skönt att ligga kvar i sängen sen är man piggare på kvällen och är uppe lite längre sen sover man lite längre på morgonen osv. Nu har jag nyss tryckt i mig massor med godis också så känner mig inte så sömning men blir väl det snart kanske. Det brukar bli såhär på lov men jag har ju inte lov nu, eller jo jag har lov, jag räknar det som det i alla fall! Sen till hösten får man väl se hur det blir, kanske tar man sig i kragen och går upp och går och lägger sig när normala människor gör det... eller inte.

xoxoTopnotchy

Hello

Gud vad jag inte har skrivit på sista tiden men jag har verkligen inte haft någon lust alls. Det här ändå hänt ganska mycket sen sist jag skrev men orkar inte skriva allt heller så jag skriver lite kortfattat. I onsdags så åkte vi till Harge ett gäng från jobbet och solade och badade och hade det skönt hela dagen. Jag skulle egentligen inte ut den kvällen men blev övertalad att hänga med till strömpis och det ångrar jag inte att jag gjorde. Jag hade jättetrevligt och jag kom hem runt halv fyra snåret när solen höll på att gå upp. Sen torsdagen så blev men bjuden och komma och bada hos Elin och det var jätteskönt, dom hade värsta fina poolen i sin trädgård och vi låg i i flera timmar, det var nästan 30 grader i vattnet. Sen i fredags så var det jobb för min del.

Igår fyllde Hanna år! Så vi var en sväng hos henne och fick så god mat och eftrerätt så vi höll på att spricka för att vi åt för mycket. Vi bestmmde oss sen för att dra en sväng till Örebro så vi drog in och gick till Liquid och det var mycket kul! Idag har jag färgat min motorvägs-utväxt och sen har jag jobbat. Det gick bra men det var himmla mycket så nu är jag helt slut. Skulle vara skönt att gå och lägga sig tidigt idag men om jag känner mig själv rätt så kommer jag ändå att sitta uppe in i det sista.


Vi tog upp halva stranden i Harge

xoxoTopnotchy♥

RSS 2.0