Speedway

Idag var jag inne i Örebro en sväng och kollade lite efter midsommarklänning. Hittade ingen. Så åkte vidare till marieberg och köpte en som jag har spanat in ganska länge nu men som jag väntat med att köpa ifall att det kommer in något ännu bättre. Man vet ju aldrig liksom! Men nu slog jag till i alla fall. Kommer att bli jättefint!
Sen har jag varit på speedway med pappa. Det är ganska kul att gå på speedway men jag blev lite besviken. Jag hade ju förväntat mig att de skulle köra runt med indiantältet som de brukar göra i början men det gjorde de inte! Vafan! Jag som hade sett fram emot det men men, de hade i alla fall en indian som sprang runt banan, det var ju alltid något! Vann gjorde dem i alla fall och det var ju bra!


En indian på banan!


Kolla vad glada de blev när de körde hem en femetta!


Du kör ur bild!

Puss

Yesterday

Tjoho! Bloggningen går sådär för min del just nu. Mycket jobb och när jag inte jobbar försöker jag att hitta på något annat kul. Igår träffade jag Hanna och vi hade picnick i sjöparken. Det var mysigt fast det blåste en hel del så det var ju lite irriterande. Sen åkte vi in till marieberg och fixade lite grejer inför midsommar. Kommer bli skitbra! Bara klänning kvar nu typ. Får se om jag hittar någon fin annars så får jag nog ställa in hela festen! På kvällen gick vi en sväng till sjösidan och satt där och hängde med trevligt sällskap.. på en måndag. Haha, fast det är ju sommar nu så då får man sitta på sjösidan på en måndag!

Puss

18.25








Puss

Studenten

Studenten igår! Man känner sig ganska gammal.. Fy vad tiden går fort! Var och kollade på Emelie när hon sprang ut på Karro! Två år sen jag själv sprang ut där, det kan man inte fatta! Och nästa år är det brors tur.
Annars så har jag bara jobbat de senaste dagarna och ska göra det helgen ut så kommer inte hända så mycket här på bloggen. Men här får ni en bild från igår!


Grattis kussen på studentdagen!

Puss

Underkläder

Blev marieberg en sväng med tjejerna. Hittade lite underkläder som fick följa med hem. Ikväll blir det lite filmkväll här med tjejerna också. Imorn börjar min stängningshelg på jobbet. Blir lite segt men bara att bita ihop!


Från Hm. Snyggt missonimönster! Fint om det syns lite under någon transparent blus.


Björn Borg fick följa med hem också. Var rea på dem och de är så sköna så slog till.

Puss

Några bilder

Här kommer lite bilder från torsdags och helgen.


Vi var och käkade sushi på East west. Titta vilken jättesushi! Var jättegott!


Johanna och jag är redo att hugga in!


Sen blev det en isdrink på Ivy bar! Den var god men blev ganska kallt efter ett tag.


Elin och jag åkte upp till stugan på fredagen och käkade melon i solen!


Vad spexig jag är då!


Vi gjorde rent och vaxade båten! Snart dags att lägga i den!

Puss

Sorry då

Alltås sorry att jag bara har lämnat er såhär över helgen utan att säga något! Jag har inte dött i alla fall så ni behöver inte vara oroliga! Har varit i sommarstugan några dagar så har inte kunnat blogga något men nu är jag hemma igen!

Puss

My room

Skrev ju här för några dagar sen att jag hade röjt upp lite i mitt rum. Såhär fint blev det då. Inte massor med onödiga småpryalar överallt som ligger och skräpar! Har lyckats att hålla det ganska fint än så länge men det är bara en tidsfåga.
Annars så har jag jobbat idag. Fullt ös medvetslös! Blir nog lika mycket på jobbet imorn, men det är bara att bita ihop.





Puss

RSS 2.0