Yeah-festivalen!

Nu har jag inte skrivit på ganska länge! Men jag har inte haft så mycket att skriva om det har jag inte nu heller i och för sig men jag kan medela att nu håller jag på att färga min otroligt långa utväxt! :P Det var på tiden så nu blir det lite ljusare och sen kanske jag färgar hela håret igen så att det blir ännu ljusare men jag vet inte riktigt, får se.

Snart blir det iväg på barnkalas och efter det ska jag iväg på yeah festivalen med tjejerna :D det va jättelänge sen vi va tillsammans allihopa så det blir askul :D

Sen är det snart skolavslutning! Det blor både kul och tråkigt, kul för att då är dte sommar :D tråkigt för att det är vårat sissta sommarlov och för att treorna slutar och man kommer aldrig att se dem igen! :/ aja thats life!


♥xoxo Topnotchy

Jag förklarar krig mot Vietnamkriget

Nu har jag suttit i flera timmar med det här nedra vietnamkriget-arbetet!  Baah! Men nu är jag snart klar! :D Finally! Trodde inte att jag skulle bli klar idag men det blev jag, eller blir jag snart! :P Nu är jag expert på Vietnamkriget, just ask me! Det blev till och med nästan intresant att diskutera med mig själv nu när jag ska dra lite slutsatser och så men bara nästan! Nu är det bara en inlämning kvar tror ja sen är det slut på eländiga uppgifter!

Var iväg förut och hämtade lite häften och sånt på MD. Jag kommer att får ta ett salmonellatest eller vad det var, usch! Imorn ska jag också iväg på introduktions-grej där jag antagligen kommer att få lära mig att göra den omtalade tjockismaten på McDonads och lite sånt :P haha! Ne men jag vet inte! Hoppas att det går bra i alla fall så att jag får jobba mycket i sommar så att jag kan tjäna lite pengar!

Nu ska jag skriva klart min arbete och sen blir det High Chaparall! :)

♥xoxo Topnotchy

Eurovision song contest

Idag är det final på eurovision song contest, jag som låvade mig att bojkotta det de här året för att det är jämmt fel låt som vinner! Men när jag har kollat på semifinalerna och så så är det inte så många sånnahär arablåtar eller var man ska säga:P så då kanske inte alla dom länderna röstar på varandra ! :P eller aa det kanske dom gör ändå! :/
Charlotte är juh iallafall duktig men jag tycke inte att hon skulle vinna melodifestivalen! Jag tror att BWO hade kommit längre! Deras låt var mycket bättre!
Det blir iväg till moster och Emelie ikväll för att kolla på finalen! Det blir mys. Men tills dess ska jag plugga! Baaah! :(
Hej

Lycka till Charlotte!

♥xoxo Topnotchy

Benjamin

Haha kolla på Benjamin! Såå himla kul!! Jag döör! XD

Ledig!

Idag har jag varit hemma och varit ledig! :) Det har varit skönt, fick lite gjort på föreställningsanalysen! Jag har också fått reda på mina arbetstider. Ganska softa. :P På tisdag blir det iväg på introduktion, då får jag lära mig hur man steker hamburgare och tar emot kunder! :P Skönt att veta att jag inte kommer att vara pank i sommar iallafall! :)

Nu är det slut på top model :( vad ska jag då kolla på ikväll? Men jag har juh min engelskabok att läsa Of mice and men eller vad den hette!
Imorn blir det lugnt i skolan, vi har bara engelska !  :) Vet inte om vi skulle gå och kolla på bildtreornas utställning också så det blir trevligt.

♥xoxo Topnotchy

Jag har fått sommarjobb!

Jaaa! Jag fick jobbet på McDonalds! Haha Trodde inte att jag skulle få reda på det idag men han ringde precis när jag hade åkt och berättade det :D Jiho jag kommer att blir rik! :D

Anställningsintervju

Imorn blir det iväg på anställningsintervju på McDonalds! Börjar bli nervös! :S Men jag behöver juh bara vara mig själv! Hoppas bara att det räcker. Jag behöver verkligen det jobbet annars så kommer jag att vara pank den här sommaren och det går inte, tänk bara på allt som jag måste köpa! :O :P

♥xoxo Topnotchy


Pyamashelg

Har inte gjort ett dugg den här helgen, eller jo pluggat! Har inte gjort mig iordning den här heller bara gått runt i pyamas! haha fräsch tjej! :P aja ibland får man göra det! Men nu är jag sugen på att göra något kul, jag vet inte vad, bara något kul :P Men vad kan man göra med en budget på zero kronor!? haha Men om jah får jobbet på McDonalds så kommer jag att vara rik sen då ni!

Jag fick nyss reda på att jag är ledig på onsdag :D Något kul då? Blir väl att bara vara hemma och slappa! Det visar sig vad dagen har att erbjuda. :P

Nu sitter jag och sträcklyssnar på Jason Marz! Han är riktigt bra! :) 


♥xoxo Topnotchy

Japan is crazy!

Haha jag tror jag dör! Japanerna är bra påhittiga när dej gäller tvprogram XP
Men varför? :P


Värd dag!

Ganska bra dag idag. Trodde att jag skulle vara jättetrött men jag gick till och med upp när jag brukar! :O  I skolan så fick vi reda på att vi skulle bowla på idrotten istället för att vara ute i regnet! :) Sen så hörde vi att det va tacos till lunch (även om man inte förväntar sig så mycket av skolans tacos så blev vi glada) Vi fick reda på nationella matte och jag fick VG :) När jag kom hem så hade jag fått ett brev, det var från Mariedamfilm och dom skrev att jag skulle skicka ett foto för att komma till workshopen för och Piccadilly Circus ligger inte i Kumla!! :) När pappa och jag var och handlade så hade dom isadoras fyrögonskuggor för bara 29,50:- !!! :O Kunde dagen bli bättre? Ehm.. ja, solen kunde juh ha visat sig! :P Ne, men jag är nöjd!

image45

♥xoxo Topnotchy

Karrofesten

Sitter nu hemma hos Zandra och väntar på att åka iväg på karrofesten :D Haha vi är skitsnygga! Ni får tyvärr inte se någon bild men ändå! :P

En kul sak som har hänt idag är att jag ska på anställningsintervju på McDonnalds i Brändåsen :D Kanske får ett sommarjobb ändå!

♥xoxo Topnotchy

Svenska bokrecension hela dagen

Kom hem idag efter skolan och såg fram emot en ganska lugn dag skulle bara skriva min bokrecension om Svinlande höjder. Det går juh ganska snabbt tänkte jag, bara en bokrecension! Våran lärare hade sagt att vi skulle lägga ungefär 1 timma och 45 minuter. Men jag började med den då var kl typ 5, jag har god tid på mej tills den ska vara ivägskickad kl8! Klockan tickar på och blir 8, jag sitter och jobbar intet ont anande att Ugly Betty har börjat! Det man inte vet lider man inte av så jag fortsatte och nu sitter jag här helt utmattad nyss färdig med den där nedra bokrecensionen och nu är kl halv 10 och så kommer jag på att jag har missat ett av mina favoritprogram!!! Skandal! Har suttit i 4 och en halv timme! :O Men that's life!
Men nu vill jag iallafall veta; När går Ugly Betty i repris?


♥xoxo Topnotchy

Frida

Idag har jag ingen lust att skriva om något speciellt så det blir kanske bara några rader skitsnack :P För dom som vill veta så har jag iallafall läst ut min bok Svinlande höjder! :) Jag hann! Imorgon så blir det att skriva recension på den sen skicka iväg den för bedömmning. :P

Helgen har varit skitskön! Soligt och varmt! Har hunnit att sola även fast jag har gjort läxor! Blev tillochmed lite brun/röd! :P hehe Men nu så ska det bara bli kallare! :( åh.. Jag som hade ställt in mig på sommar! Men idag har jag iallafall tagit vara på dom sista solstrålarna ute på skolgården! :)

(Snodde bilden från Kajsa)
image43


♥xoxo Topnotchy

green peace

Är nästan klar med mitt arbete om Green Peace. Jiho! :D När jag läser om greenpeace och inser hur mycket man kan göra för miljön och så så blir jag värsta inspererad att hjälpa till! hehe Jag blir arg på dom här dumhuvudena som bara skiter i miljön och fortsätter att driva sina kärnkraftverk, fiska fisk som är utrotningshotad eller hugga ner skog som behövs för att djur och växter ska kunna leva!!! Visst dom tjänar pengar på det men hur mycket kan pengar göra när hela jorden är förstörd!?
Jag va bara tvungen att skriva av mig lite!


Bilder från igår!

Här kommer några bilder från igår!
 

Som sagt det va bara några bilder! :) Men en bild säger mer än tusen ord, så då ska alltså dom här bilderna säga mer än femtusen ord :P

Plugg-dag

Vaknade kl 14.00 idag! Det va skitlängde sen jag sov så länge :P men det kan juh ha varit för att jag va på kajsas kalas igår! Det va mycket trevligt! Skitskönt väder var det också ! :D Men idag blir det andra bullar! Plugga hela dagen, ska börja med naturkunskapen! Hoppas att det går fort så att jag kan läsa min bok en stund också! Men det värsta är att solen skiner och att jag kommer att vara tvungen att sitta i källaren nere vid datorn där inget solljus kommer in! :O aja om jag gör det fort så kanske jag hinner att se dom sissta solstrålarna innan solen går ner !
Haha nu ska jag nog äta frukost :P

♥xoxo Topnotchy


Nationella

Mattenationella idag gick väl gansk ok, får G iallafall tror ja! Men man hoppas juh på högre!  Vem skulle inte bli överlycklig om den fick MVG?! :O Men det är nog att glöma! Annars så har det varit en ganska lugn dag, efter matten så var det mat och sen vårat projektarbete. Vi skrev i ansökan om pengar och då skrev vi ut planeringen!

Imorn blir det kalas hos Kajsa! Det ska bli mycket trevligt!

♥xoxo Topnotchy

Matte B

Ska nu tillbringa dom närmaste timmarna på att plugga till matte-nationella! Ser verkligen fram emot en lugn stund med bara matteboken, miniräknaren och jag! hrm... NOT! haha Men om man vill se resultat så måste man jobba, allt kommer inte på sliverfat eller va man säger. Men varför ska det ha blivit så svårt helt plöttsligt med matte? Brukade fatta det mesta förut men nu fattar jag ingenting! Hoppas bara att provet blir lätt på torsdag. Nu ska jag plugga, bye bye!

♥xoxo Topnotchy


100 höjdare

Haha kollar på 100 höjdare nu! Det är helt sjukt! XP Fast det blir nästan pinsamt att kolla på, alla är juh så konstiga! :P aja hoppas att rätt person vinner nu när det är final! :P

Expert på guitar hero

Jag äger på guitar hero! Kör på expert!! Haha Slå det!! ;D

image37

Sommarstuga

Har idag varit en stund i sommarstugan :) Det är alltid mysigt! Hade inte så mycket att göra men jag tycker om att bara sitta där, hade tid att läsa lite i Svinlande höjder då med. Har snart läst ut den. :) Tänkte sätta ihop studsmattan men jag orkade inte :P hehe det får bli nästa gång!

Har proppat i mig massor med chips och dip nu, det va inte bra, vi ska juh till och med äta snart och nu är jag mätt, men det är juh så gott! Sen blir det iallafall grillat för dom som ville veta det.

Nu väntar mördarveckan :S kommer att bli plugg varje dag nu framöver! aja det ska jag nog klara av. Har juh iallafall snart läst ut svenskaboken, ett problem mindre! :P Bara historia, matte, naturkunskap och säkert något mer som jag inte kommer ihåg just nu kvar.

image36

♥xoxo Topnotchy

Stockholm

Igår var det stockholm för hela slanten, och jag menar det också :P har typp noll kronor kvar men det dar värt varenda öre :P Först tog vi en fika på vetekatten :P sen var det shoppingdax! :D Alla affärer är så mycket snyggare i stockholm! Man blir helt hypnotiserad av alla speglar och snygga kläder! Sen var det dax att äta, vi åt på något ställe som hette typ bellman någonting :P Gott! Sen mer shopping! Jag gjorde några fynd också :)

                                                                    
♥T-shirt från JC                           ♥Klänning från H&M                    ♥Klänning från Ginatricot


Idag ska jag nog bara slappa och äta onyttigt :P

♥xoxo Topnotchy

Stress valborg!

Jag har inte skrivit någe nu på etag. Jag har bara inte haft lust. Men nu ska jag skriva några rader. :)

Igår var det valborg, aa och det känns som om vi har satt en trend att int lyckas fullt ut! Stressade hela dagen, först iväg till kvantum och köpa mat (är redan stressad för att vi kommer inte hinna att göra oss iordning) sen hem och börja göra sig fin (stressar för jag ska vara hos elin om typ en timme) sen iväg till elin och stressa där (vilket tåg, buss, skjuts tar vi?) sen stressa iväg in till örebro med tåg (stressa lite där för att hinna med bussen till sörby men missar den och får ta en annan istället) när vi väl är hos moa så måste vi stressa med grillningen (våran grillning skiter sig så vi hämtar mat från max istället) sen stressa därifrån för att moas föräldrar kommer och då skulle alla vara ute hur huset, missar majbrasan typ bara lite glöd kvar när vi kommer fram. Aja sällskapet var juh iallafall trevligt!! :)

Idag har jag bara slappat hela dagen :) så skönt!!! Imorn bär det iväg till Stockholm!!! :D SHOPPA!! Det är vad jag lever för :P hehe ne men jag får anpassa mig lite efter mamma för det är juh trotts allt hennes födelsedagspresent! :P
Nu ska jag bara slappa lite mer!


♥xoxo Topnotchy

RSS 2.0