Målat

Idag har jag målat mitt nya rum i nya huset! Blir vitt. Snyggast så i think! Hela rummet blir vitt och hela jag blev vit med. Rollen sprätte så att jag blev prickig! Och när jag målade taket fick jag färg i ögat.. Det var inte så skönt.. Men det är smällar man får ta! Haha! Nä men det gick ganska smärtfritt. Sen lyckades jag tvinga iväg mig själv på träningen. Gick riktigt bra! Gjorde armhävningar som jag aldrig hade gjort annat! Nu sk jag i alla fall sova! Kan knappt hålla ögonen öppna.

Pöss


Seminarium

Tog fram pälsen idag. Tyckte att det var dags. Kan ju inte gå i skinnjackan och låga converse hela vintern. Hörde att det snöade här hemma, missade det, var i Stockholm och hade seminarium. Fick feedback på Titanic-analysen ni vet. Det gick bra men visade sig att jag hade skrivit den med fel radavstånd. Så här har jag suttit och förtvivlat försökt få ner 5 sidor med mitt tätare radavstånd när jag egentligen hade skrivit 7 sidor med det rätta radavståndet! Jaja, då behöver jag ju inte oroa mig för att den blir för kort. Får istället oroa mig för att den blir för lång.. Jaja!



Pöss

Tjo

Igår blev det utgång för att fira att Emma har kommit hem från USA. Shakade på Strömpis. Riktigt skoj! Men idag fick det bli en slappardag med pizza och film. Det var allt för idag. Tack och hej!



Puss

RSS 2.0