Shoppingsug

Åh jag har blirvit så kär i det här örhänget! Så otroligt snyggt. Brukar inte gilla det här med att bara ha ett örhänge men ja gillar det mer och mer, speciellt när det är ett såhär stort örhänge! Så när lönen kommer så blir det jag som inhandlar mig ett sånt det första jag gör.



Funderar även på att köpa mig det här pannbandet. Tycker att det var jättefint, fast det kanske inte passar på mig. Hon tjejen på bilden är ju så söt att hon passar i vad som helst, det gör inte jag, haha.


Puss

Tråk

Just nu är jag inge sugen alls på att blogga, är inte på humör. Ni får helt enkelt vänta tills lusten kommer tillbaks. Just nu tränar jag bara och väntar på att iphone och lönen ska komma typ, känns som en evig väntan.

Hej då

Repeat

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan går på repeat både i mitt huvud och på spotify. Lyssnar nästan inte på något annat just nu. Snart har jag väl tjatat ut den här låten också, som jag har gjort med så många låtar förut.

Fiskar och jord



Fick ett sms kl halv tolv här om dagen ifrån Elin. Elin skriver; På 1an är det ett program om fiskar. Har aldrig sett något liknande :O en fisk som klättrat i berg.
Och naturligtvis var jag tvungen att kolla upp denna makalösa fisk. Sen satt vi och kollade på det här programmet om fiskar klockan halv tolv. Lite senare kom smset; På kunskapskanalen är det ett program om jord!
Men jag kollade klart på fiskprogrammet och det gjorde nog Elin med, vi tyckte att ett program om jord blir lite för läskigt sådär mitt i natten.

Puss

Jag har ett huvud i min låda



Jag ska berätta en hemlighet för er! Jag är inte så snäll och gullig som jag verkar, jag äre en psykopat som har ett huvud i min låda i mitt rum. Håret hänger ut lite men jag tror inte att någon märker något. Iband tar jag fram det när jag känner mig ensam och pratar lite med det.
Haha, okej jag skoja bara fast det kanske ni fattade. Anledningen till att det hänger hår från min låda är att jag brukar sätta det där när jag har tvättat det och ska blåsa det. Går smidigare och snabbare att få det torrt när man inte behöver hålla det själv.
Det ser kansk inte riktigt ut som det är någons huvud som ligger i lådan på bilden men såg lite läskigt ut i verkligheten. Tänk om jag hade haft ett huvud där, det skulle ha varit ganska äckligt..

Puss

Fotboll och träning



Sitter och kollar fotboll, kors i taket. Det har väl inte hänt på... eller vänta, det har nog aldrig hänt. Nej men kollar bara lite, inte så mycket. Är faktist inte så intresserad fast såklart vill jag att Sverige ska vinna men det ser mörkt ut nu. 
Blev träning nu på kvällen. Känner faktist att jag har blivit lite starkare och att jag orkar mer. Nu orkar jag till och med göra två armhävningar istället för en! Nej men jag brukar vara sämst på armhävningar och nu kan jag göra några fler än vad jag brukar. Bra va? Haha.

Puss

Tv och nyponsoppa

Nu blir det tvkväll. Måndagar har nog de bästa programen om jag får säga vad jag tycker. Först är det Top model sen blir det New york-fruar och sist men inte minst Lite sällskap. Så nu blir det Top model och nyponsoppa!


Färger



Ska måla om i mitt rum men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Var och hämtade lite färgkartor idag så jag kan kolla lite. Har funderat på någon rosa nyans men det är ganska svårt. Jag vill ju inte att mitt rum ska se ut som värsta bebis- eller barnrummet. Ska fortfarande ha två vita väggar kvar så det blir ju inte helt rosa. Näe, det här var inte lätt!

Puss

Drews frisyr

Min helg har mest bestått av jobb men det gör inget, det är också trevligt ibland. Har även gått och blivit kär i Drew Barrymores hår! Hur snyggt som helst även fast det är typ världens längsta utväxt. Fast det går liksom över lite mujukt till en annan nyans, först mörkt sen lite ljusare och lite ljusare och ljust längst ner. Tyckte verkligen att det var ascoolt! Får väl satsa på den här frisyren nu när jag skå gå över lite från blond till mörkare. Fast..det lär väl ta ett tag att få håret sådär utan att färga det direkt så när jag får så så tycker jag väll att det är snyggt längre.


Snyggt hår?


Puss

Julstjärnor och locktänger


Flowerpower!

Jag har varit riktigt dålig på att blogga nu på sista tiden! Som vanligt så har jag ingen inspiration, ni vet. Men nu! Nu har det ploppat upp lite grejer som jag kan blogga om! Bra va? Jaja, i alla fall så har jag köpt en ny blomma. Det är faktist en julstjärna, haha. Nej men den är jättefin, ni ser ju på bilden. Tyckte den var fin för att den var rosa, lite annorlunda. Jag har aldrig sett en rosa julstjärna men varför inte? Det var ju jättefint! Så nu står den i alla fall och lyser upp mitt rum. Har även tänkt att jag ska göra om lite i mitt rum också, är trött på mitt bruna rum nu. Ska bli något lite roligare förhoppningsvis!

Sen tänkte jag även berätta att jag fått hem min icurl nu. Äntligen. Provade den lite igår och den funkade bra. Går smidigare och snabbare att göra lockar med den än med en vanlig locktång men det blir ju inte riktigt samma lockar. Fast det är ju i och för sig bra för man vill ju ha lite olika stil ibland.
Ikväll blir det nog en lugn kväll, är pank så det blir ingen utgång eller något som kostar pengar i alla fall, haha. 


Min locktång har kommit.

Puss

Jordbävning

Idag vaknade jag av att det var världens åskväder och jorbävning på samma gång! Eller ja, typ i alla fall. Någon hade tydligen bestämt sig för att borra några hål i väggen idag. Det var inte kul att vakna till ska jag säga er! Kändes ju som de borrade i mitt huvud, så högt var det och sen skakar hela huset när de sätter igång! Om någon borrar imorn när jag sover ska denna döden dö!
...
Puss

Bird



Just nu händer det inte mycket i mitt liv. Hittade den här bilden och tyckte att den var värd att lägga upp på bloggen för att för att den var så söt och då passar jag även på att uppdatera er om att jag inte är död.

Puss

RSS 2.0