Bildregn från midsommar.

Här kommer några bilder från midsommar!


Titta sicken fin midsommarstång vi gjorde!


Det kokades potatis till ett helt kompani!


Sommarmat.


Fix och trix.


Sommarbrudar.


Dennis, Tobbe och jag!


Mingel.


Ring klocka ri.. nej vänta..


Söta.


Elin kör varannan vatten, bra där.


Mumms.


Det blev skitsnack långt in på morgonkvisten.


Nästa dag var alla döda..

Nej men får tacka alla som kom, jag hade jättetrevligt, ja trotts det som hände, men det glömmer vi nu!

Puss!

M-berg

Blev en svääng till marieberg igår. Jag investerade en ny bikini och en väska! Bikinin kommer sitta som en smäck i Spanien när vi drar dit, snyggaste färgen var det också man såg jättebrun ut i den! Sen den nya väskan, min gammla börjar gå på sista refrängen. Knappen sitter helt löst så den går typ inte att stänga. Men så hittade jag en brun väska i precis rätt storlek för att allt jag har med mig ska få platts och den var till och med på rea! Jag brukar nästan aldrig shoppa på rean men nu hittade jag ett kap, endast 149 spänn! Billigt!


Yesterdays outfit.


Bikinin är från Gina och väskan från Accent. Snyggt va?

Pussen

Still going blonde.

Okej jag hade inte behövt vara orolig över håret. Hade ju ingen aning om hur det skulle bli när jag kom till frissan imorse, var ju mamma och frisören som hade snackat och bestämmt om mitt hår fast jag var ju med på det också, något behövde ju göras! Visste inte hur håret skulle bli när jag klev in hos frisören bara att det skulle bli mörkare så hade ju värsta ångest för det. Men sen satte vi oss och hon visade och förklarade hur det skulle bli och det skulle ju inte bli så mycket mörkare, jag skulle ju fortfarande vara blond så då kunde jag andas ut! Det blev typ sandblont eller hur man ska säga. Tycker att det blev ganska fint faktist men vet inte riktigt hur det ska gå när jag får utväxt, då får jag väl gå iväg till frissan igen.. Hm, jaja.


Såhär blev det, vad tycker ni?

Tjohej!

No more blond?


Midsommar


Hej, tjo och klackarna i taket!

Midsommar blev ju.. en blandad upplevelse kan man säga. Jag hade jättetrevligt men sen så hände det lite grejer och det blev lite tråkigt men sen ordnade det upp sig lite men det blev ju inte likadant som innnan. Jaja, vi kan sammanfatta det som en jättetrevlig midsommar med en touch av läskiga tråkgrejer, haha, eller något. Men kul att det var så många som kom! Tack alla som kom och hjälpte till och så! Blev sen sänggång, vid 6 på midsommardagens morgon. Sen gick vi upp vid 10 igen och gick ner till bryggan och badade, det var ganska kallt så det gick snabbt. Midsommardagen var jag helt död! Blev tidig sänggång och sov fem kvart i timmen. Har varit lite halvseg idag med så gick runt på jobbet som en sömngångare i all rusch. Men nu är jag i alla fall hemma och ska ta det lugnt.

En annan sak som jag måste berätta! Imorgon ska jag iväg och färga håret! Usch!!! Mörkare! Vill inte, jag vill vara blond, jag tycker om det. Vet inte hur mörkt det kommer bli men vet att jag inte kan ha såhär längre för mitt hår är så skadat nu och går typ av. Jag vill ju inte bli flintis, haha. Varför kan jag inte vara naturligt blond? Tycker att det är fint med mörkt hår också men tycker att jag passar bättre i ljust. Jaja, får se hur det blir, kanske inte blir allt för mörkt. Kommer kanske upp en bild på håret om det blir bra, annars blir det till att gå med en påse på huvet resten av livet.. Kommer nog mer bilder fårn midsommar också när jag orkar lägga upp dem.

PUSS

Midsommar tomorrow


Jag förra midsommar.

Imorngon är det midsommar för er som har missat det. Har varit uppe i stugan och fixat lite inför imorgon: Har bland annat gjort stommen till en midsommarstång och fixat lite björkris. Den kommer nog bli jättefin men just nu står det bara ett stort kors på våran gård, ser lite roligt ut, som om vi är västa kristna familjen eller som om vi skulle bränna det! Haha, usch! Men så är det ju inte. . . eller? Nej, skoja! Hoppas i alla fall på en superkväll imorn! Vädret ser ju ut att vara med oss, men ska inte ropa hej än, men skulle i så fall vara första gången på flera år som det inte regnar på midsommar.
Nu sitte jag och kolla på Click, den verkar helt okej. Gjorde mig en hamburgare förut och den blev riktigt god, borde få stå i köket på jobbet! Jaja, nu ska jag fortsätta att kolla.

Puss

Sunshine




Var i Hannas sommarstuga idag och låg på beachen hela dagen. Skönt, men brännde mig lite. Nu har jag fixat nytt gymkör på njoy också. De öppnade nytt nu på samma ställe i Kumla, tror att det är nya ägare eller något. Så nu kan jag träna i ett helt år! Bra, bra. Beach 2011 here I come! haha. Imorn blir det iväg till marieberg en sväng för att fixa det sista touchen i outfiten inför midsommar.

Tjohej!

Tjoho

Idag har jag varit iväg och jobbat en sväng och det gick väl bra. Körde både dit och hem. Känns lite roligare att köra nu när jag vet något sånär hur man gör. Nu fattas det rutin så nu ska jag försöka att köra så mycker som möjligt! Skulle ju vara kul att få det där körkortet snart. Imorgon får jag kanske gå förbi körskolan och fixa mer körlektioner så jag kommer någonstanns. Springa, sola och färga håret står även på schemat!
Nu ska jag nog ta mig en tupplur.

Puss

Bröllopsdagen

Var inne på marieberg idag. Hittade min midsommarklänning! Skitsöt var den! Kankse lite kort, hm får tänka på hur jag ska lösa det problemet. Sen har jag kollat på bröllöpet. Det var så fint när de var i kyrkan och sa ja. Båda fällde en liten tår, gulligt. Nu har jag varit ute och käkat med pappa och Oscar och fyy vad mätt jag är nu! Har ätit hur mycket som helst idag. Först blev vi bjudna på tårta på marieberg för att fira det kungligt bröllop, sen käkade vi bakad potatis och redan då blev jag proppmätt! Sen när jag kom hem var jag ju tvungen att äta lite godis när jag kollade på bröllopet efter det kommer pappa med den brilljanta idéen att käka ute så blev till att följa med. Tog en sallad men nu håller jag på att explodera, får inte ner en bit till!
Nu ska jag i alla fall fortsätta att kolla på bröllops-tjohejet, men då behöver jag nog lite godis.. eller kanske inte.

Pöss

Bröllopsfeber

Har fastnat framför tven, det råder bröllopsfeber just nu! Tycker att det är lite mysigt att sitta och kolla på. Victoria hade på dig världens finaste klänning på sig idag. Undra hur hon kommer se ut imorn på vigseln? Blir spännande att se!

Jag har bara varit på ett bröllop i mitt liv, och det var jättefint! De hade Cajsa Stina Åkerström – Av längtan till dig som bröllopsvals och det måste vara det finaste jag någonsin sett! Den låten skulle jag också villja ha på mitt bröllop! Såå fint! Jaja, imorn kommer i alla fall jag att sitta bänkad när de säger ja, (om de gör det.. kanske bllir skandal!)


Finaste klänningen!

Puss

Värper dom ägg?

(Kanske är lite dåligt ljud så skruva upp volymen.)


Förrgår och igår

Vi var i kumlasjön och lyssnade på lite band.


Oreos och Loka


En Hanna


Maränger! MUMMS!


En Zandra, en Frida och en Hanna


Zandra ser en snygg kille.


Hej Elin.


Igår drog vi upp en sväng till sommarstugan och solade och tog det lugnt. Jag badade till och med! Första doppet för i år.


Chillin'


Elin var passionsfrukt.


Emma lyssnade på musik i sina nya lurar.

Sunshine?



Kolla hur det ser ut nu på midsommar. Sol och 26 grader! Vågar man hoppas på att väderraporten inte ändrar sig trotts att det är mer än en vecka kvar? Skulle ju vara guld ifall det var sol på midsommar för en gångs skull!

Alors on danse

Den här låten har fastnat i mitt huvud!
Stromae – Alors On Danse - Radio Edit 

Massa fint

Åh! Hittade massor med fina grejer på H&M Home. Har aldrig kollat där förut men så såg jag lite grejer i en tidning som jag tyckte var fina som stod att de var därifrån så var ju tvungen att kolla upp! Kolla här om ni vill titta lite.

(Klarade förresten halkan idag! Ett steg närmare ett körkort!)


Vill ha de här vita gardinerna!
 


Blev kär i den här kudden!


Mera kuddar.


Ännu mera.


Fint påslakan. Snyggt med vitt, det känns fräsht!


Finaste överkastet.

Puss


Run Forest ruun!

Var ute och sprang förut, kännde mig lite tvungen eftersom jag inte sprungit på länge nu. Gick bra, pushade mig själv lite mer idag också för att ta igen lite. När jag kom till mördarbacken (enligt mig) så satte jag på värsta base-låten på högsta volym och sen kutade som tusan och lyckades att komma upp för backen utan att stupa. (Att jag stupade när jag kom upp är en annan sak.) Går mycket lättare när man har taggande musik i lurarna! Så idag körde jag på i alla fall. Nu när jag kom hem så tog jag ett långt bad i nya badkaret! Skitskönt! Det funkar jättebra! Nu får jag se vad jag ska hitta på.

Puss!

Strawberries



Nu ska jag mummsa i mig lite jordgubbar!

Sommarstuga

Idag var vi iväg och kollade på en sommarstuga, med mamma. Det var en ganska söt stuga men vi får se hur det blir med det. Sen fikade vi i mosters sommarstuga. Efter det så körde jag hem. Börjar gå bättre nu och på tisdag så är det halkan, får se hur det går, om jag klarar mig eller inte.


Morfar och mormor.


Fika. Kolla vilka äckliga dammsugare! Fulla med kemikalier. Fast de smakade likadant som vanliga.


Oscar.

Tjohej!

The dress



Här får ni en liten hint av min klänning.

Jag har badat i genesarets sjö

Åh, såg att Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö går idag kl 20 på ettan! Den är ju riktigt fin måste jag säga. Älskar den svenska naturen och jag tycker att det är kul med filmer som inte utspelar sig just nu. Kim novak utspelar ju sig 60-talet och faktist nästan vid min sommarstuga om jag inte minns helt fel. Och sen är ju Jonas Karlsson med och han är ju himla bra! Så den blir det till att se ikväll. Så blir en lugn kväll ikväll med litte gottigt att käka.

Var i Örebro idag så köpte på mig en sån här svart långklänning. Vet inte riktigt om jag ska spara den än men köpte en i fall att. Tycker att det är så snyggt när man ser sånna klänningar på andra men sen när man har den själv så ser det inte lika bra ut men kanske att jag kan få till det med lite accessoarer och så. Skulle vara kul att ha den när vi åker till Spanien! Kommer kanske en bild.. vi får se.



Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö går på ettan 20.00 idag.

Pusspuss!


Ritz

Idag har jag bara slappat och solat hela dagen, blev party igår i Emmas källare och sen Ritz. Blev lite spontanutgång men det gillas. Vi tänkte först bara dricka lite vin och spela biljard men sen blev vi sugna på att gå ut, så det blev Ritz för första gången. Det var väl helt okej, typ ganska bratigt ställe, eller bratigt, det var mycket sånna här små killar som tror att de är riktigta stuteplansstekare fast de inte är det. Men var helt okej i alla fall, kul att kolla något nytt! Var även modevisning där och det var ju lite trevligt.


Innan vi bestämde oss för att gå ut.


Och efter. Elin drog hem för hon skulle upp och jobba idag.


Skål Emma.


Skål.


På Ritz. (haha Elin)


Ser lite läskig ut på den här bilden.. Thanks for a trevlig kväll i alla fall.

Guitar hero



Idag drog jag fram gitarren! Blev så inspererad till att ta fram den och prova om skillsen forfarande sitter i. Det gjorde dem inte..eller litegrann. Eller kan inte direkt säga att jag var bra på gitarr förut men kunde tillräckligt många akord för att kunna spela ganska många låtar och var lite lagom snabb i fiingrarna för att det skulle låta hyfsat bra i alla fall. Nu när jag tog fram gitarren så var den helt ostämmd så fick fixa det, hittade en sida som jag kunde höra och jämföra om det lät likadant. När det var klart rev jag av några låtar i min ensamhet, haha nej men provade om jag fortfarande kunde några akord och jag kommer ju ihåg de vanliga men fick fräscha upp minnet på några. Nu blöder nästan mina fingrar! Fy vad ont man får när man inte är van men det var kul att prova lite i alla fall!

Pussar!

Hej

No insperation just nu. Har i alla fall varit ute och sprungit idag, hade ingen lust egentligen men tog mig i kragen och gjorde det ändå. Sprang till och med som vinden uppför hela mördarbacken som annars brukar vara så seg att man knappt orkar gå upp för den! Sen har jag dammsugit mitt rum från topp till tå och då menar jag verligen det. Var typ spindelnät i taket och golvet var nästan täckt med damm. Usch! Men nu är det borta i alla fall. Så ska väl snart börja packa för att senare åka iväg till mamma. Har inte varit där på flera veckor nu för de har bytt ut hela badrummet men nu är det typ färdigt så nu kan man bo där i alla fall.
Det är lite vad jag gör just nu.

See ya!

Höns

Martinas hönor!


Grillfest hos Martina!

Igår var vi ute på landet hos Martina och grillade och hade det mysigt! Det var jättetrevligt! Här kommer några bilder. Kanse laddar upp en video senare!


Martina hade kyckligar!


Pluttenuttigt!


De var så söta!


Ahw!


Hon hade hönor och en tupp också!


Zandra var också en höna!


Vi satt och käkade i växthuset.


Gott var det!


Sen blev det kubb!


Mitt lag vann såklart!


Alexandra och August.


Moa var på g!


Sen ficl jag en glass, det bjöds även på jättegod rabarberpaj! Mumms!


Tack för en trevlig kväll alla!

Idag har jag bara slappat hela dagen! Är himmla sugen på chips så kanske drar iväg och köper det till kvällen!

TJO!


Schteker

Var ute och sprang en sväng förrut, vet inte om det är bra för min rygg. Nu ligger jag i alla fall och steker på baksidan, skönt! Vet inte om det är bra för min rygg heller, kunde knappt resa mig efter att ha legat där ettag. Känner mig som en gammal pensionär, haha! Men tror jag har hört någonstanns att det är bra att ligga på något hårt för ryggen.. hm, kanske är helt fel, vet inte. Jaja, nu ska jag ut igen i alla fall.

See ya!

Örat

Idag har jag varit i Örat och träffat Alexandra. Mycket trevligt med sol och shopping. Blev ett nytt läppglans och en typ, hm.. ja bikini liknande grej fast den var i bomullstyg. Fastnade för den, vet dock inte riktigt när jag ska ha den men det kommer säkert något passande tillfälle. Har inte tagit någon bild på den så nu får tyvärr inte se den. Kanske visar den någon annan dag.
Blev tipsad om en ny telefon idag också så vi knallade iväg och kollade på den. En sony ericsson xperia x10 mini. Den skulle tydligen vara jättebra! Vet inte om den var bra för vi fick ju inte prova den men den var verkligen mini! Skitliten! Hm.. tänkte jag, vad är det här för töntlur men fick lite förklarat för mig och den verkade vara bra, blev lite sugen på den. Men får se vad det blir för telefon till mig, måste fundera lite. Har ju tidigare tänkt mig en iphone men vet inte längre, som sagt vi får se.


Me and Alex!

Terlefonen, mini!

Pöss!

Glassar-dag

Idag har jag och Elin legat och glassat hela dagen! Asskönt! Har blivit lite bränd men inte så farligt mest på armarna, de är typ röda. Men har varit en jätteskön dag!


Stekarna!


Vattenmelon.


Sen drog vi och käkade pizza.


Göttans!

Tjoo!

Run!

Jag har verkligen kommit igång nu! Ska snart ut och springa en sväng. Fattar inte att jag gör det men det är faktist skönt när det är bra väder nu. Bäst att passa på för om det blir kallt och dåligt väder så kommer jag nog inte gå ut och springa.

Tjo!

RSS 2.0