Yes!

Gissa vem som kom upp på första försöket på wakeboarden!? Yes, me! Sa innan; Jag kommer att klara det på första försöket! Och sagt och gjort! Det var riktigt skoj men man är ju typ död i kroppen nu efteråt, ryggen är helt slut. Även om jag inte åkte länge alls så blir man helt slut. Men kul va det!
Imorn ska jag antagligen till Harge med jobbarkompisarna hoppas bara att vädret håller i sig och är bra. Jag läste på smhi att det kankse skulle kunna bli lite molningt.

xoxoTopnotchy♥

Wakeboard

Pappa hade beställt en wakeboard bara sådär. Det gillar jag! Får se om det går att åka på den, det blir nog svårast att komma upp. Jag har ju lyckats att köra på en vattenskida när jag åker på dem men det är nog en annan sak. Men jag sak komma upp i alla fall, någon gång! Skulle vara fränt att kunna göra sånna här tricks också men det får bli senare, siktar först på att komma upp och stå på den.


Nu blir det åka av!

xoxoTopnotchy♥

Sommar

Nu är det äntligen sommar, eller ja, det har ju varit det de senaste dagarna. Det börjar nästan bli tåkigt, saknar regnet och kylan lite... not! Haha nej men nu är det skönt att leva. Har varit i sommarstugan sen i torsdags. I fredags så kom tjejerna hit, Elin, Hanna, Emma och Alexandra och sov över här. Vi tog en tur med båten men det blåste ganska mycket så blev inte så länge sen solade vi och åt god mat och bara slappade. Vi satt ute på altanen och mös till tre ungefär. Nu har man lyckats att bli lite brun också och det blir extra roligt att sola när man har sin nya bikini! Är jättenöjd med det köpet!

Imorgon ska jag in till Örebro och jobba för de har väl antagligen personalfest eller något, får se hur det går, jag har verkligen ingen lust men det är bara att bita ihop. Fem timmar kan jag väl klara mig?

xoxoTopnotchy♥


Bikini

Köpte ny bikini igår.

Fin va?

xoxoTopnotchy♥

Torsdag

Nu har det varit soligt i några dagar, jätteskönt, men man blir faktist lite trött på att sola hela dagarna eller i alla fall jag, har aldrig riktigt varit den som dyrkar att ligga i solen men det kan vara riktigt skönt ibland men som sagt man blir trött på det ganska snabbt. Det är bra när man har nära till vatten och bara kan hoppa i och svalka sig men när man är hemma så kan man inte det, det finns liksom inget vatten. Jag brukar ha en flaska med vatten i och svalka mig med men det är inte riktigt samma känsla som att bada. Vi var förresten och badade igår i Säbylund, det var jätteskönt.

Idag har jag inte orkat att ligga i solen och jag har inte haft tid heller för vi har varit och fikat med mormor och morfar på Sveas, jag passade på att hämta teoriböckerna på körskolan också, jupp nu ska jag komma igång! Sen drog vi en stund till marieberg och jag köpte mig en ny bikini, jättefin och blommig. Sen drog jag, Hanna, Elin och Zandra ner till kumlasjön, det var någon rockgrej där och det var faktist ganska bra sen satte vi oss en stund på sjösidan. Det är så himmla skönt när man kan sitta på uteserveringar! Imorgon jobbar jag vid tolv så måste snar gå och lägga mig, jag har vaknat vid halv ett varje dag nu på sista tiden och imorgon blir det att gå upp vid nio, usch. Ska ta moppen till jobbet imorn, ja jag vet att det bara är 16åriga killar som kör moppe men till mitt försvar så tycker jag att det faktist är ganska kul, det är som att cykla fast man behöver inte anstränga sig och så går det snabbare, haha!

xoxoTopnotchy♥

Köpa

Hittills har jag inte gjort någonting idag, bara tagit en dusch och ätit frukost. På torsdag kommer lönen och jag får ganska mycket mer är vad jag räknade med (det är fortfarande inte jättemycket). Det finns så mycket som jag skulle villja köpa nu också men har inte råd med allt. Hm.. vilket problem.
- En ny kamera, som är bra!
- Ny ipod, min gammla har så lite minne så jag får inte platts med alla låter.
- Parfym, Viktor och Rolf Flowerbomb.
- Kläder, med det har jag alltid lust att köpa.
- Babyliss icurl, sån plattång som gör lockar, ja eller hur man ska förklara den.
- Biljetter till premiären av Harry Potter!

Ja, jag är i alla fall mest sugen på ny teknik, haha, ne men det är så kul när man köpt tex en ny kamera, dator, ipod och bara sitta och prova och kolla sen luktar det speciellt också, är ni med på vad jag menar eller tycker ni bara att jag är knäpp när jag säger så? Jaja, jag tycker i all afall så.



Det finns mycket som man vill ha!

xoxoTopnotchy♥


Sommar.

Just nu sitter jag i sommarstugan och bara slöar, skönt, och fint väder är det med! Midsommar var bra, mysigt med midsommarmat och kransbindning! Senare idag ska jag jobba, det ska tydligen vara dagen som det kommer mest folk på hela året, får väl se hur det går men jag tror att vi kommer att köra fullt bemannat överallt så det blir skoj. Sen är jag ledig ganska mycket nästa vecka och då ska det bli fint väder! Jiho! Kanska ska vara i sommarstugan d får se hur det blir. Nu har jag också spotify, haha , äntligen! Får se om det är så bra som det snackas om har hört att de inte ha någe Beatles i alla fall.


Glömmde som vanligt minneskortet till kameran så det blev bara en
mobilbild på mig själv! Haha!

xoxoTopnotchy♥

Personalfest

Igår var det personalfest, alltid lika kul! Vi åkte med buss till Askersund och när vi var framme så var det tävlingar direkt, vi blev indelade i lag och fick gå tippspromenad, ganska klurig. Sen var det dragkamp och vårat lag ägde! Men jag fick brännmärke på armen men vad gör man inte för sitt lag?  Vi vann alla våra deltävligar (eller vad man ska säga) och skulle köra mog Karlskoga men Karlskoga hade fuskat ihop ett lag med bara de starkaste killarna så då fick vi göra det med och vi vann. Jiho! Sen var det middag, väldigt gott med kycklingfilé, fläskfilé och laxfilé och massor med annat. Sen var det lite diplomutdelning. Efter det så förväntade sig alla hög musik som man kunde dansa till, men ingenting händer, tillslut så sätter de på en liten mes-spelare med minsta högtalarna som inte ens hörs om man står brevid och de hade bara en skiva! Inte okej skulle jag villja säga! Vi är ju vara med dj och variation på låtarna! Men det blev väl trevligt i alla fall. Alla är så himla sköna och det är jättekul att jobba med dessa människor, utan dem hade jobbet inte varit något.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att segat, varit trött och jobbat. Skönt att jag inte behövde stå i kassan hela dagen utan fick springa runt och göra andra saker också, orkade verkligen inte vara social idag. Men jobbet gick bra i alla fall. Nu ska jag nog snart gå och sova.


Glömde kameran hemma så fick ta kort med mobilen. Men det här är i alla fall under dragkampen.

xoxoTopnotchy♥

Open art

De har precis satt upp den nya open art utställningen i Örebro nu vilket jag tycket är väldigt kul. Jag är ingen konstperson precis men jag är ändå lite intresserad, jag går dock aldrig på utställningar även om det är något som jag faktiskt skulle villja göra offtare. Så då är open art perfekt, konst överallt i stan där man går lite då och då. Förra gången de hade open art så var det första gången tror jag och det var många konstverk som var mycket fina, det finaste var nog gubben som sitter under bron vid slottet, tycker att den passade så bra in där vid näckrosbladen och den sitter fortfarande kvar vilket jag hoppas att den kommer att göra nu. Sen var det en kyrka som var gjord utav speglar som stod där i vattnet som också var väldigt fin och var det någon som såg stegen av tröjor som hängde ner från slottsfönstret?

Jaja, jag gillar i alla fall open art. Nu har de pratat mycket om de här bomb-morötterna som också är med i utställningen. Konstverket som fått hela världen att stanna, haha nej men några i Örebro. Det ska föreställa en bomb men i stället för dynamit så har konstnären satt dit morötter och nu har tydligen många ringt till polisen och sagt att de sett en bomb så de var tvugna att ta ner det konstverket. Visst jag tycker att det är ett ganska fyndigt konstverk men jag förstår att folk blir oroliga när de ser något som de tycker ser ut som en bomb då de flesta aldrig sett en riktig bomb irl. Ett konstverk som det tycker jag passar bättre på en utställning i en atelje. Fast det kanske var meningen att folk skulle reagera på det här sättet? Hm? Ni kan läsa mer här på na.
Men som jag skrev så tycker jag i alla fall att det är väldigt kul med open art!


Klädstegen


Morotsbomben


Gubben under bron

xoxoTopnotchy♥


Likadan klänning

Såg att Blondinbella hade likadan fin klänning på sin studenten som jag hade på min.


Syns inte så bra men den är likadan som min. (lånade bilden av henne)

xoxoTopnotchy


Grattis Johnny!



Idag fyller världens bästa skådespelare år! Grattis Johnny Depp ! Hela 46 år, haha!

Saker att göra i sommar!


Förra sommaren på västkusten.

Nu är sommaren här, eller ja inte vädermässigt men det kommer. Tänkte i alla fall skriva lite vad jag ska göra i sommar, har dock inte så mycket planerat och spikat än men det är bra att vara lite spontan tycker jag.


• Sola - Bli brun. Kankse en solklar grej men ändå viktig.
• Vara i sommarstugan - En av mina favoritplattser på jorden, skönt att bara kunna vara.
• Åka båt - Så kul att åka båt, vattenskidor och andra grejer som man kan åka efter båten är obligatoriskt.
• Åka till Elins och Hannas sommarställen - Elins i Varberg och Hannas i Harge, vi säger jämmt att vi ska åka dit men det brukar aldrig bli av men nu ska det banne mig bli av.
• Sitta på uteserveringar - Ja, finns inte så mycket att skriva om det.
• Festa - Måste ordna en sommarfest!
• Åka utomlands - Fast det blir nog till hösten i så fall.

Skulle kunna sitta och skriva upp massor med grejer som jag vill göra i sommar men då kommer det att ta hela dagen.

xoxoTopnotchy♥

Röstat

Nu har jag varit och röstat för första gången i mitt liv. Är inte så insatt i politik och sånt där men man borde egentligen vara det, det är ju faktist ganska viktigt. Jaja, nu har jag i alla fall röstat så det inte blir sverigedemokraterna eller piratpartiet. Det skulle ju inte vara så bra.

En sak som jag undrar är var sommaren är? Det är ju för tusan sommarlov, eller ja inte riktigt men aja sommaren är ju inte här! Det är ju knappt dubbelsiffrigt gradtal, inte bra jag vill ju sola och bada! Äkta svensk sommar, hoppas att det blir fint på midsommarafton för det är ju snart ocskå.. Brukar ju dock inte vara det, det brukar regna och sen mot kvällen så kan det spricka upp om man har tur, jag tror att det är typ en väder-förbannelse över den dagen.

Nu ska jag snart iväg och jobba, jag är i alla fall inte arbetslös vilket är mycket bra.

xoxoTopnotchy♥

Studenten 2009

Nu har jag tagit studenten! Gårdagen bestod utav en himla massa känslor, glädje, sorg, nervositet mm. Dagen började hos Emelie med champangefrukost, mycket trevligt och sorgligt med tal och grejer. Sen drog vi i alla fall vidare till skolan och tog studentkort. Hoppas att det blev bra, jag brukar inte bli så bra på kort sädär men men. Efter det var det markurells och vi skrev i varandras mössor. Fick inte utav alla med man hann inte skriva, det fick inte heller platts att skriva så mycket som man ville. Sen var det aulan och mösspåtagning och annat. Sjung om studentens lyckliga dag... Vi gick mot matsalen och fick baguett och cider (äppeldryck med ciderkaraktär) Sen hade vi en liten kort stund med lärarna och efter det var det utspring!

Orkar inte skriva allt som hände men det var i alla fall en bra student! Kunde ha varit bättre väder men det kan man ju inte bestämma över.


För jag har tagit studenten!!


I väntan på flakåk.


Det var drag på flaket!


The dress


Min skyllt, thank god att det inte var någon bild som jag hade mat runt munnen!

xoxoTopnotchy♥


RSS 2.0