Vår

Har inte orkat att skriva här nu på ettag men nu ska jag ta mig tid och skriva lite. Jag har inte kunnat undvika att märka alla vårtecken nu! Fåglar som kvittrar, solen skiner, asfalten är torr (på endel ställen) och det börjar bli ljusare på kvällarna! Här om dagen var vi bara tvunga att äta en glass, jag trog en cornetto citron, of course! Smakade verkligen jättebra och solen sken och alla var lyckliga! Haha! Nej men jag tycker i alla fall att det är härligt att se att våren närmar sig. Nu väntar jag bara på att man ska se några snödroppar ploppa upp lite här och där och snart kanske också tussilagosarna!  En annan bra sak med våren är alla vårjackor som kommer! Det är så himmla skönt att köpa en vårjacka och sätta på sig när man under flera månader gått runt i en stor tung jacka.

Idag blir det iväg på kalas en stund, hoppas att det bara blir en snabbis. Sen ikväll blir det melodifestivalen. Jag vet inte riktigt vilka som är med ikväll så ska väll kolla upp det.


Har du sett några snödroppar än?

xoxoTopnotchy♥

Musikal

Ganska segt att gå upp på morgonen såhär efter lovet och Stockholmsresan. Vi hade det jättebra där föresten! Men idag var det upp vid 6 och iväg till matten. Men idag så hade man i alla fall något att se fram emot nämligen musikalen! Vi fick reda på musikalen idag! För er som inte fattar vad som är så stort med musikalen ska jag förklara för. Jo, såhär är det, varje år innan sommarlovet så gör karolinska skolans estet treor en stor musikal som avslutningsproduktion. Musikalen är något som skolan lägger ner mycket pengar på och den brukar bli en stor succé! Nu är det så att vi kommer att vara på länsteaterns scen och jag har fått en ganska stor roll! Kul, men kommer vara skitnervös när det är premiär! Aja, nu blir det musikalen hela veckan och det blir skoj.

Vi var iväg och fixade ett par pjäxor till mig på Stadium. Har aldrig haft ett par egana men nu har jag det. Bra att ha, nu saknas bara ett par skidor.


Mina pjäxor.


Ville bara visa kjolen och skärpet jag köppte i lördags.

xoxoTopnotchy♥

Fredag

När jag har lov så ändras mitt dygn helt, jag är uppe mycket längre än vad jag brukar och sover även mycket längre. Mig gör det inte så mycket just nu men det blir svårare sen när man ska ställa tillbaka dygnet och börja gå och lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Då kan man inte sova på kvällen och somnar sent och måste gå upp tidigt och är jättetrött på dagen. Men aja spelar roll om hundra år om jag var lite trött en dag. På lovet ska man vara vaken länge och sova tills man vaknar!

Imorn åker vi iväg till Stockholm och jag vet inte vad jag ska ha på mig. (ännu ett världsproblem) Ska man ha klänning eller jeans eller kjol? Ja, jag har inte bestämmt någe, eller jo skorna. Jag får väll vara uppe ikväll och prova alla mina kläder och se efter vad som passar bäst.

Sen ska jag i alla fall iväg och jobba men tills dess så ska jag bara slappa.


I brist på bilder så lägger jag in den här bilden som jag målat
i paint. (vilken konstnär jag är)


xoxoTopnotchy♥


Förkyld

Jag har blivit värsta förkyld. Snuvar som värsta galningen och det känns som om jag har snytit ut min hjärna! Usch inte kul. Så idag har jag inte gjort någonting, eller jag har skrivit lite på projektarbetes-rapporten. Det tar ju hundra år att skriva den men börjar bli klar nu. Ska bli skönt att bli av med den.

Igår va jag en stund hos Emma, med Elin V, Elin B och Zandra. Var och köppte godis och dricka innan och Elin B hävde ut en halv klase med vindruvor! Haha! Sen skulle vi kolla på någn film men det blev mest prat och wii så nu kan jag inte lyfta mina armar men jag hade i alla fall kul. På lördag blir det Stockholm också, hoppas det blir lika kul som förra gången, eller roligare. Det blir mys att åka tåg upp och hem, det va länge sen jag åkte tåg så långt, åker tåg nästan varje dag till och hem från skolan men det är ju bara till Örebro. Så som sagt var hoppas det blir kul!

Nu ska jag bara kolla på tv hela kvällen och slappa och hoppas på att min förkylning försvinner.

xoxoTopnotchy♥


Fame factory

Jag kollade lite på bilderna från premiären Män som hatar kvinnor och såg lite roliga människorpå bilderna. Gud, tänkte jag, jag känner ju igen honom! Det är ju Karl Martindahl, från fame fatory! Haha. Det va skitlänge sen man såg eller hörde hågot från honom eller någon där ifrån. Sen så såg jag även några bilder på några andra gamla fame factory- deltagare. Det va ju lite kul tänkte jag, det måste jag blogga om det direkt! Haha!


Karl Martindahl. Det ser ut som han har peruk.


Johan Thorsell, Jessica Andersson och Mathias Holmgren, också
från Fame factory.

xoxoTopnotchy♥


Mando diao

Mando diao är ett av mina favpritband som jag lyssnar mycket på. Jag brukar inte ha några favoriter annars, jag är mer en som person som kan lyssna på vad som helst bara det är bra. Spelar ingen roll vilken gengre det är jag är allyssnare kan man säga. Men jag har i alla fall fastnat för de här pojkarna. Nu har deras nya album kommit ut och jag lyssnar och njuter.

Här är några guldkorn från skivan:

Dance with sombody
Gloria
High heels
Give me fire
Crystal


Give me fire

xoxoTopnotchy♥


Lady Gaga frisyr



Åh, hittadse den här videon och blev jätteglad! Nu kan jag också göra Lady Gaga rosetten som har prytt hennes huvud i både videon Poker face och utanför ! Mitt liv är fulländat! tänkte jag. Men icke! Jag har för kort hår! Så nu lägger jag ut videon här för alla som har långt hår och kan göra frisyren. Livet är inte rättvist. 

 Enjoy!!



xoxoTopnotchy♥

Två senaste dagarna i en snabbrepris

Jag har inte haft lust eller tid att skriva nu på sistone men nu ska jag ta mig i kragen och skriva ett inlägg! Så vad har hänt de här sista dagarna? Jo, i fredags var vi ju lediga från skolan och jag var hemma sen var det jobb som gällde. Efter det fick jag skynda mig ovh göra mig i ordning till Klaras. Och jag tror att det var rekord i hur snabbt jag någonsin har gjort mig i ordning till en utgång! Det tog 45min! Haha nu kanske du tänker att; Oh! oj då! det va ju länge! Men nu ska jag säga att det är det inte jämfört med alla andra gånger jag har gjort mig i ordning. Jag kan faktist stå i timmar och göra mig i ordning. Men nej jag är inte fåfäng! (inte mer än alla andra tjejer) Jag tycker bara att det är kul att få sminka sig snyggt, ta på sig fina kläder och fixa håret! Det är ju halva nöjet med att gå ut! Haha! Tycker jag i alla fall! Men ja, sen drog jag i alla fall iväg och hade jättekul!

Igår skulle jag egentligen också ut men jag orkade inte. (klackar tröttar ut fötterna) Jag jobbade också, fick jobba en extratimma för det var fullt ös medvetslös hela dagen nästan. Sen åkte vi till Emelie och moster och åt god mat och kollade på melodifestivalen. Jag förstår inte, alla bidragen var medelmåttiga! Är det verkligen de bästa låter de kan få fram? Den bästa var nog Lasse Lind och Måns. (Haha vi får efterfesta med Måns på lördag)

Så där har ni de två senadet dagarna. Nu ska jag bara slappa!


På Klaras i fredags. Mycket dans och skoj! (Killen till vänster hoppade
bara in i våran egna vimmelbild! Elakt!)

xoxoTopnotchy♥

Svar på allt

När jag har tråkigt ibland så bjukar jag kolla på 118100 och alla frågor som folk har skickat in och velat ha svar på. Detta gjorde jag även nu för en stund sen och jag tycker att endel frågor är ganska roliga och intressanta. (Haha vilket liv jag har.) Nu var det någon som hade skickat in en fråga som löd såhär:

  • Vem skulle vinna mellan hulken o stålmannen då? Hulken får ej anv kryptonit.

  • Och det här är 118100s svar:

  • 118100 tror att stålmannen kommer att gå ut med att skjuta laserstrålar från ögonen på hulken. Hulken kommer då att bli riktigt arg och kasta bilar på stålmannen. Efter att ha fått tre bilar och en lastbil i huvudet kommer stålmannen att använda sin snabbhet och flyga förbi hulken och slita byxorna av honom. Hulken kommer då att bli väldigt generad och krympa till en människa igen och på så vis bli en lätt match för stålmannen.

  • Haha! Jaha om man inte har något bättre för sig är det ett ganska kul tidsfördriv! För att komma till 118100 klicka här!


    Vem vinner? Stålmannen eller Hulken?

    xoxotTopnotchy♥


    Nyponsoppa

    Jaha, var sjuk igår! Första gången på flera år! Och det sitter kvar lite idag med så jag är hemma från skolan. Ska försöka att skriva klart min projektarbetes-rapport men det går segt. Men känner mig bättre nu, dricker lite nyponsoppa. Det är väldigt gott men jag dricker det inte oftare än jag är sjuk och det är inte ofta. Oj, det här blev ett kort inlägg men nu är ni i alla fall uppdaterade!


    Jag dricken nyponsoppa när jag är sjuk, vad gör du?

    xoxoTopnotchy♥

    Kidnappning

    Ganska kort dag idag i skolan, började kl 12.30 med engelska och fortsatte sen med matte och prov. Usch det gick inge bra, jag fattar när vi går igenom på lektioner men sen när jag lämnar klassrummet så lämnar jag också mina kunskaper kvar tror jag. Det går in i ena örat och stannar i hjärnan en stund sen så åker det ut i andra. Aja, som sagt det gick inte så bra men får hoppas på G i alla fall.

    Sen när jag stod och väntade på bussen var det en bil som stannade några meter bort och ut springer tre killar klädda i svart och med rånarluvor. De springer fram till en killde som står där och drar en tygpåse över hans huvud, lyfter upp honom, springer tillbaka till bilen och häver ner honom i bagageluckan. De häver sig själva in i bilen och skriker kör, och bilen gasar iväg. Ett par tjejer står med kamera och filmkamera och filmar hela kidnappningen och skrattar.
    Det var ju naturligtvis en låtsas-kidnappning, killen fyllde säkert år och dem skulle skojja med honom. Om det nu visar sig att det inte var det och det står om på förstasidan i NA imorgon så kommer jag i alla fall skämmas för att jag stod och flinade åt dem. Haha, jag får hoppas att det var fejk.


    Jag blev vittne till en kidnappning!

    xoxoTopnotchy♥

    Tunica-Tröja

    Var på marieberg igår och shoppade mig lite. Två tröjtunicor (se bilden), det var erbjudande på dem och kostade bara 99kr och kostade egentligen 199kr! Så jag köppte två, haha, och sen ett skitsnyggt halsband. Det är silver och har är många kedjor som hänger. Har tyvärr ingen bild, kanske kommer någon annan dag när jag har på mig det.


    Köpte en med marinblåa ränder också!

    xoxoTopnotchy♥

    Melodifestivalen 2

    Ja nu var första melodifestivalen gjord! Det va ju som vanligt men tycker att de flesta låtar är ganska medelmåttiga och undrar om det här verkligen är det bästa som dem har fått in och undrar då hur dåliga dem andra måste vara! Men det va faktist några som var bra! Här kommer min personliga bedömning:


    Nina Söderquist: Första intrycket, vad har människan på sig? Skinnbyxorna var snygga men med den skinntoppen till också blev det ju bara fel! Låten va inte heller någon hit, kommer inte ihåg hur den gick.


    Jonathan Fagerlund: Lite otippat att han skulle köra värsta härliga sommarlåten när hans still var lite mer rock. Men jag tycker att han var en av de bästa!  Han skulle absolut åtminstone gått till andra chansen!!


    Shirley Clamp: Jag har aldrig tyckt om henne men hon brukar i alla fall klara av att sjunga rent men inte ikväll!! Det va verkligen skitfalskt och låten va inte bra, inte konstigt att hon kom sist!


    Scotts: Ibörjan var låten bara konstig inget sammanhang eller något men det blev lite klarare i slutet, dock ingen hit om man bara hör den en gång man måste nog lyssna några gånger på den för att hänga med. Plus för den gulliga texten.


    Emilia: Jättesöt och härlig låt och hela hon va jättesöt! Hon var absolut en av de bästa! Bra att hon gick vidare.


    Alcazar: Det här gänget kan verkligen melodifestivalen! Färgsprakande och fart och fläckt i låten. Bara den rosa microfonen känns rätt! Bra val Sverige!


    Carolina Af Ugglas: Bra faktist. Carolina är ju som hon är men jag tycker att den här låten var riktigt bra, kanske ingen melodifestivalen-vinnare men bra!


    Marie Serneholt: Låten var konstig och hon lät som en nybörjare med sin sångröst men hon kan ju trösta sig med att hon hade en söt klänning!

    Ja, det va mina personliga åsikter. Vad tycker du?

    xoxoTopnotchy♥

    Melodifestivalen

    Idag sätter melodifestivalen igång. Nu får det svenska folket för första gången höra låtarna som kommer att plåga dem hela våren och sommaren 2009! Jag har inte kollat upp så mycket det här året, jag vet inte vilka det är som tävlar i år men hoppas att det är några bra, fast det är ju inte så svårt att gissa för det är ju nästan jämmt samma och sen är det alltid några som man inte har en aning om vilka det är. Men jag tycker att det är kul att kolla på även om det är väldigt överskattat. När rätt låt har vunnit så är vi jämt jättesäkra på att vi ska vinna i eurovision men istället så är det alltid helt fel låt för att alla de här länderna neråt röstar på varandra. Alla svenskar blir galna och lovar att dem aldrig ska kolla på eurovision mer men ändå är det samma sak nästa år. Man sitter bänkad framför teven!  
    Nu har de ju gjort något nytt röstningssystem också så folk ska rösta mer så dem tjänar mer pengar. Hörde att det va ett väldigt avanserat röstningssystem. Men jag är i alla fall redo för melodifestivalen nu! Är du?

    xoxoTopnotchy♥

    Barbie

    Vilken flicka (och pojke) har inte någon gång i sitt liv lekt med Barbie? Den übersmala, blonda dockan som ständigt står på tå och kan gå ner i spagat och lite till hur lätt som helst. Jag har i alla fall haft väldigt roligt när jag lekte med Barbie. Jag tror att jag har en hel låda med olika Barbies (Barbiesar?) som ligger nerpackad någon stanns. Man hade ju en favorit som man alltid ville vara och när kompisar kom över fick de absolut inte vara den. Sen var det ju Ken, killen som hade plasthår och colgate-leendet. Jag hade faktist en som hade skägg som man kunde raka om man tog varmt/kallt vatten på det, haha, och han hade till och med riktigt hår på huvudet istället för det där plasthåret.
    Anledningen till att jag skriver detta inlägg är att Barbie fyller 50år idag! Tänk 50år och inte en rynka! haha. Ne, men Grattis får man väll säga.


    Haha, det här bilden ser nästan ut som min header!

    xoxoTopnotchy♥


    I knew it

    Skulle på mentorssamtal idag, trodde jag ja! Nej det var inte förens 4 mars. Skit också! Jag åkte in till Örebro på min lediga dag och så var det inte ens något. Det som är typiskt är att jag faktist tänkte att det skulle bli såhär, att jag hade åkt in i onödan. Men det blev inte i onödan gick på stan och shoppade lite. Det är faktist ganska skönt att gå på stan själv ibland för då kan man ta det lugnt och gå och kolla hur länge man vill.

    Jag gick också till sportzone och kollade upp när de har pilates-pass och fick ett schema. Hade tänkt att säga upp mig där men känner nu att jag vill gå och träna där, det enda problemet är bara att jag kommer få gå ensam. Egentligen gör det mig inte så mycket att gå ensam på pilatesen eftersom man ändå tränar individuellt, men jag hade tänkt att kanske börja gå på aerobic och då vill jag inte vara den enda som är helt ur takt. Haha. Så jag frågade om man kunde gå på de här passen utan att vara medlem och hon sa att jag fick ta med mig någon om jag ville, så är det någon som vill gå på ett aerobic-pass med mig?


    Shoppade mig detta.

    T-shirt med väst - Zara
    Randig sjal - Zara
    Beige sjal - Åhlens
    Bolero - H&M

    xoxoTopnotchy♥


    Jobba

    Jobbade idag för första gången på en månad nästan! Undrade innan om jag fortfarande kom ihåg hur man tog emot en beställning men det gjorde jag som tur var. Det va faktist skönt att jobba lite, det är nästan som att träna utan att bli tränad. Haha. Nej men vad jag menar är att när jag tränar (tränade) så kopplar jag bort allt annat och kan fokusera och man känner sig helt avslappnad efteråt. Idag kände jag mig extra trevlig i kassan och då blev helt plöttsligt alla kunder också mycket trevligare. Det smittar av sig. Var bara ett tretimmarspass men det räcker såhär när det inte kommer så mycket gäster.

    Imorgon är jag ledig! Eller, vänta... nu kom  jag på att jag har ju mentorssamtal ! Nej! Aja får väl åka in en snabbis, kanske tar en svägom på stam också. Skulle faktist villja ha ett par nya skor, jag har ju lite presentkort som jag skulle kunna använda.


    Blir nog inte några sånna här, blir nog någon
    varmare sko utan hål i, men visst är dem snygga? 
    Kankse till sommaren?

    xoxoTopnotchy♥


    Disney

    Idag pratade vi om våra disney-favoriter på våran teaterlektion. Ja, jag vet att vi igentligen skulle jobba med våran scen men ibland får man faktist göra andra saker!  Vi satt i alla fall och pratade om vilka vi gillade mest och vilka vi inte gillade. Det var faktist lite olika, någon tyckte Lejonkungen någon annan Ringaren i Nothre Dame. Det bjöds också på ett disney-medley. Haha. Sångerna i alla disneyfilmer är ju legendariska! Vem kan inte En helt ny värld i Aladdin eller Del av din värld i Den lilla sjöjungfrun?
    Det kanske är lite barnsligt att tycka om disneyfilmen nu när man är 18 år... eller nej, det är det inte. De är ju så otroligt bra!

    Här är mina favoriter:

    • Skönheten och odjuret - Så fin berättelse!

    • Snövit - Älskar när hon sjunger, det är så ljust. Haha.

    • Askungen - Min favorit när jag var liten.

    (• Tummelisa - Ja, jag vet att det inte är en disneyfilm men det här är nästan världens bästa tecknade film!)





    Vilken är din favorit?

    xoxoTopnotchy♥

    Wow Jocke

    Wow Jocke! Haha! Så himla skön! Måste ses!
    Om du inte har sett Wow Jocke innan så kolla på den här först!

    http://www.youtube.com/watch?v=XFmSffD3_JM


    Plugg

    Nu har jag nyss skrivit färdigt mitt engelska b president-tal. Det blev riktigt amerikanskt med massor med kloka ord. Haha. Väntar med att skicka iväg det tills imorgon så jag kan läsa igenom det en gång till innan. Asså det tar ju inte flera timmar för mig att läsa igenom det lilla korta talet om du nu trodde det. Nej jag väntar med att läsa det tills imorgon och ser om det är lika bra då som det är nu (inte för att det är skitbra) och om jag hittar några fel. Ibland kan det vara så att man blir lite blind och tycker att vad dom helst låter bra fast när man läser det senare så undrar man om man verkligen var vaken när man skrev det. Så så är det.

    För övrigt så har jag varit på Sveas idag och fikat med mormor och morfar, det va mycket gott, åt en bulle med någe grejs. Ja, sen har jag inte hunnit gjort så mycket mer, men känner nu att en sväng förbi marieberg skulle sitta fint men bilen krånglar så det blir inget med det. Det blir nog mer plugg, engelska c den här gången och short story. Usch! Jag hatar verkligen att skriva berättelser! Det blir altid dåligt, visserligen så ska jag bara fortsätta på en början men ändå. Hoppas att det blir bra i alla fall!

    xoxoTopnotchy♥

    RSS 2.0