Hello

Nu har jag inte varit så aktiv här på bloggen. Känner att det är dax att skriva några rader! Har jobbat lite de senaste dagarna och sen har jag fixat och trixat lite inför lördag. Ska nämligen på maskerad! Skoj! Filmtema är det så ska bli kul att se vad folk har hittat på. Jag tänker inte säga vad jag ska vara, kanske lägger ut några ledtrådar, jag får se. Ska även skriva högskoleprovet på lördag så det blir en riktigt lång dag för mig. Hoppas på att kunna fixa högre poäng där men tror inte att det kommer att bli så. Har ju tappat alla mina kunskaper från skolan, haha. Ska försöka öva lite på gamla prov och krångliga ord så får vi se hur det går. Skadar ju inte att testa.
Nu ska jag ta det lugnt och snart lägga mig.

Puss

Ps. Mina toffifee är slut..


Lycka!!

Var på Ica igår och såg att de hade Toffifee för 10kr! FATTAR NI? 10SPÄNN! Lycka! Jag älskar Toffifee!! Köpte på mig tre stycken så jag har i lager. Det går väl sådär med lagersaken.. Om jag känner mig själv rätt så kommer de att vara slut inom en snar framtid(/ikväll..). Nej men ska försöka dra ut på dem så jag kan njuta länge.



Puss

Mer Sälen

Jeei Sälen! Det blev sista gången för i den här vintern! Här kommer bilderna!


På G!


Värmestuga.


Ut i backen!


Solen var framme!


Jag lärde Elin hur man tar sig  ner för backen!


Toapaus.


Borsta tänderna.


Hej och hå!


Afterskiii med Sveriges näst snyggaste band!


Chill i solen på toppen!


Hej!


Vi åkte trollskogen!


Hur blev det såhär?

Puss

Imorn drar vi

Idag har jag spenderat mestadels av dagen att försöka övertala Elin till att följa med till Sälen. Lyckades faktist! Så imorn drar vi iväg! Ska bli så skoj! Ska lära Elin allt jag kan! Det går väl ganska fort.. Haha! Nej men det kommer att bli guld!
Hann faktist med en sväng till mariebreg också. Inhandlade mig ett par pilotbrillor. Snygga va? 


Brillor från Lindex.


Todays outfit.

Puss

Ny bikini



Igår blev det en sväng in till marieberg, kändes att det behövdes efter en helg i sälen! Köpte mig en ny bikini! Jeii! Visst var den fin!? Från hm. Längtar tills jag får annvända den! Men snart är det dax i alla fall, inte jättelångt kvar till sommaren nu. Men först ska jag iväg till Sälen en gång till! Drar iväg igen på torsdag och är där över helgen. Skoj!

Puss

Sälen

Nu kommer bilder från Sälen! Skitbra helg!


Sofia är redo!


Jag med!


Vädret var guld!


Det blev lite afterski och vi fick jägerskarfs, haha!


Sen träffade vi en Dennis!


My gosh! Sofia tvingade ner mig i Väggen!


Väggen som sagt!


Käk på Lammet och grisen. Väldigt mummsigt och man var proppmätt efteråt!


Mat!


Sen hamnade vi på förfest!


Tjoho!


Sköningar!


Ut i backen igen!


Får bli sista bilden för denna gång!

Puss


Mer skidor

Imorn drar jag och Sofia med familj till Sälen! Jeei! Hoppas på en helg med sol och mycket skidåkning och afterski! Men det kommer säkert bli guld det här! Blir inget skrivande på bloggen tills på söndag då så ni får hålla ut!


Imorn drar vi!

Puss

Vår

Åh när jag drog upp persienen förut så såg jag att det hade ploppat upp snödroppar i rabatten utanför! Jeei! Det betyder att våren är påväg! Längtar tills de tar bort gruset på vägarna och tills det blir knoppar på träden.

Puss

Melodifestivalen

Missade ju melodifestivalen igår men fick reda på vem som vann ganska snabbt. Många vill dela med sig av sina tankar på facebook. Måste säga att Erik Saade inte var någon direkt favorit. Låten duger väl och man kommer väl dansa runt och sjunga med till den några gånger hedan efter men tycker inte att den skulle vinna hela skiten. Jag ville att The Moniker skulle vinna! Tycker att den är riktigt bra och tror att den skulle gå hem i andra länder också. Kommer i alla fall sitta bänkad och kolla på stora eurovision och heja även om jag vet att jag kommer bli förbannad när alla andra länder röstar fel! Varje år lovar jag mig själv att aldrig kolla på skiten igen men ändå sitter jag där och kollar nästa år ändå.
Jaja nu ska jag i alla fall kolla på reprisen på melodifestivalen.

Puss


Yesterday

Här kommer lite bilder från igår då vi var hemma hos Elin och fikade, åkte till andra Elin och förfestade och sen gick ut! Blev goda drinkar och jag kunde äntligen annvända mina nya skor. De funkade alldeles utmärkt men hade ganska ont i trampdynorna när kvällen var slut!


Elin var födelsadagsbarn och fick paket!


Tårta och te.


Redo för utgång!


Elin fixade frillan. Fint!


Jag fixade frillan och maken på andra Elin!


Vi gjorde drikar med bär i!


Dom blev jättegoda!


Skål med mit limegröna nagellack! haha!


Tjohoo!


Johanna och jag. Jag ser lite trött ut.


Kristin och Elin!


Sen blev Elin kissenödig!

Tack för en skoj kväll!

Puss


Kort uppdatering

Blev långpass idag på jobbet men gick ganska snabbt ändå som tur var. Imorn blir det jobb också och sen ser jag fram emot helg! Ska bli skönt. Och på lördag blir det utgång! Jihoo!



Puss

ZzzZZzz

Det är inte ok att gå upp så tidigt som jag gjorde idag! 6.45! INTE OKEJ! Haha! Nej men det är tufft när man inte somnar på kvällen och bara räknar hur timmarna tills man ska gå upp blir mindre och mindre. Man ligger och vrider sig, byter sida, räknar får och allt möjligt för att somna. Det värsta är ju när man har en låt på hjärnan också, då är det helt omöjligt. Har ni varit med om det? När låten bara spelas om och om i huvudet och man kan inte göra annat än att tänka på den. Det är helt värdelöst!
Gick ganska bra att jobba idag trotts lite sömn och tidig morgon som tur var. Imorn behöver jag inte gå upp lika tidigt som tur är. Nu har krypt ner i min onepiece och ligger och slöar framför teven. Är så nöjd att jag köpte den för det finns inget skönare plagg!

Puss

Varför?

Varför har inte jag fått käka en semla idag? Eller fått och fått, varför har inte jag ätit en semla idag? Lite sur över det faktist! Ge mig en semla nu! Sitter och läser bloggar och varenda liten kotte har käkat en semla. Suck.. Jag skulle faktist kunna döda för en semla just nu! En med mycket mandelmassa! MUMMS! Fy vad gott! Den som kommer hit med en semla till mig nu kan få vad den vill! ..typ.


Ge mig nu!

Puss

Nya träningskläder

Har införskaffat nya träningskläder! Ett par byxor och ett linne. Fick prova dem idag på spinningen. Tog en cykel brevid en spegel så jag kunde spana in mig själv med mina nya kläder, haha! Synd att just den cykeln skulle höja motståndet av sig själv när man trampade så fick byta till den brevid som fukade bättre. Men det spelade ingen roll för spegeln immade igen efter en stund i alla fall. Blir jättevarmt när det är massor med människor som trampar som galningar i ett litet rum. Jaja, det gick bra i alla fall och kläderna funkade utmärkt!


Nya träningskläder!

Puss

Tjuhu

Nu är jag ledig! Jeei! Mina fötter är trötta efter stängningshelg. Blev sent igår också. Kom inte i säng förens 4 men det gjorde inte så mycket kunde ju ta mig en lång sovmorgon! Nu är jag ledig i ett par dagar sen blir det mer jobb. Längtar faktist lite efter våren nu men det är inte långt kvar! Man kan ju redan ana den.


Den här bilden är typ ett år gammal! Tiden går så fort, man hinner ju inte med.

Puss


Nattinlägg

Nu är snart jobbhelgen över, bara ett litet fjuttligt pass kvar imorn sen är jag ledig ett par dagar. Skönt! Inatt ska jag vara lite chaffis. Tur att jag är så snäll och ställer upp! Så blir inte sova riktigt än för min del men det gör inget. Man är så uppe i varv när man jobbat stängning så kan ändå inte sova. See ya!

Puss

Jobb jobb

Nu börjar min jobbhelg! Blir jobb hela kvällarna så inget partaj för mig denna helgen. Det blir nästa helg istället! Och helgen efter det blir det Sälen igen! Wohoo! Haha! Men den här helgen får jag i alla fall bita ihop och jobba på. Tur att jag har sovmornar i alla fall.



Puss


Pappa dekorerar

Pappa har gjort ett tappert försök i att dekorera. Ja det blev väl.. sådär.


Läppstift

Idag provade jag mitt nya lipstick. Det funkade bra! Är inte jättemycket pigment i det så det blir inte lika knalligt rosa som det ser ut att vara vilket jag tycker är bra. Sen är det mer blankt än matt, nästan som ett läppglans. Jag är helnöjd i alla fall! 



Vad tycker ni? haha!

Puss

Piccadilly circus

Idag har jag varit iväg och svurit en stund på förmiddagen men inte för att jag var arg eller så. Fick ett samtal igår av Hans från och Piccadilly circus ligger inte i Kumla som ville att jag skulle komma in till Örebro och spela in en replik. Så jag åkte in och fick ställa mig och svära i en mikrofon. Fick även se början av filmen och måste säga att det är jättebra! Så alla som väntar på att filmen ska komma ut väntar på något gott i alla fall. Var lite fränt att se sitt namn i början av filmen också. Fick höra att den var beräknad att ha premiär i augusti eller september men vi får väl se hur det blir. När jag hade svurit klart så åkte jag in till marieberg en sväng och kollade lite. Köpte ett rosa läppstift, ville ha ett så slog till. Får se om det blir snyggt. 
Här har ni ett par bilder på mig från filmen.




Puss

RSS 2.0