Resultatet

Såhär såg jag ut i lördags på maskeraden!


Smakprov

Hade lite överskottsenergi igår kväll så provade lite frisyrer. Här får ni se ett litet smakprov på sminkning och hår till lördagens maskerad! Kommer nog bli jättebra det här!

Puss


Skjortstilen

Jag har fastnat lite för den här skjortstilen nu så den kör jag hårt på. Väldigt propert, haha om man nu kan säga så. Det är nog skolan som har fått lite ordning på mig. Sen slänger man på sig skinnkjackan. Det får ju inte bli för prydligt!
 


Pöss

Red

Jag kör vidare på rött hår! Blir inte lila så var inte oroliga! Man såg vist färgen på kartongen i bakgrunden men jaja, whatever.
Ska snart iväg till jobbet, blir jobbhelg för mig men det gör inte så mycket. Har varit ute så mycket på sistone, förra helgen blev det både fredag och lördag! Var riktigt kul men nu behöver jag spara mina pengar lite!

Bye bye!


Suck..

Hade tänkt att försöka läsa lite inför tentan såhär på kvällen då det ändå inte gick något bra på teve så fick jag se att det gjorde det ju visste! Sweeney Todd på 9an! En av mina favoritfilmer! Känns ju lagom lätt att hålla sig till boken nu när filmen står på i bakgrunden.. Finns för mycket saker som tar ens uppmärksamhet när man försöker plugga! Film, dator, iphone och sen var jag ju bara tvungen att blogga om just detta också..


Färga håret

Mamma håller på och färgar mitt hår. Gissa vilken färg det blir?!


Tenta

Föreläsning idag. Sista innan tentan. Är ganska rörigt med alla teoretiker som man ska kunna och andra modevetenskapliga begrepp. Inte lätt men ska väl försöka att lära mig allt! Vi reda på förra tentaresultatet idag också och det gick väldigt mycket över förväntan! Trodde att det skulle gå åt skogen och att jag skulle få göra omtenta men klarade mig! Godkänd! Woho! Så skönt att slippa oroa sig för att plugga inför det. 
Hann även springa och fixa lite inför halloween. Ska på maskeradfest så håller på och fixar med min kostym. Är så taggad!


Från i lördags.

Puss


Tjockiskväll

Elin och jag tjockar oss med chips och dipp och julmust! Fatta! JULMUST! Wohooo! I love julmust! Äntligen har det kommit julmust i affärerna!


Tradition

Börjar bli en tradition att käka sushi på tåget! Haha! Göttans!


Hello

Tjoho! Allt bra? Ucsh! Idag fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle iväg till jobbet! Inte kul alls! Kom på att då är det nog dags att börja annvända vantar, får införskaffa mig ett par sköna och varma. Skulle behöva en halsduk också. Sen hörde jag att det snöade i Sälen idag. Längtar tills man kan åka skidor! Snart så! 



Yesterdays outfit.

Puss

Shoes and nails!

Blev lite inköp igår på shoppingkvällen! Två par skor fick följa med hem och en kristallkroneljusgrej! Här har ni i alla fall en blid på skorna! Ett par killerheels och ett par pumps! Pumpsen har jag varit och petat på flera gånger innan men känt att det inte riktigt var värt men nu var dem på rea! Endast 199spänn! Och på de svarta blev det 20% rabatt så jag är helnöjd med mina inköp! Nu sitter jag och fixar naglarna på tåget. Men vågar nog inte måla dem.. Tänk om någon inte tål sånna starka lukter och jag kan ju inte ställa mig upp och fråga hela vagnen direkt..

Ha en bra dag!
Pöss


Sushi

Nu blir det sushi på tåget hem! Gott! Sen blir det iväg på shoppingkväll på marieberg! Shoppa! Woho! Haha!


11/12

Nu har jag köpt en kalender! Ful, men nu har jag en i alla fall! Har letat efter en snygg men det finns inte, bara sånna som börjar på januari 2012 och det känns ju lite tidigt nu.. Så fick köpa en ful 11/12 så jag fick någon över huvud taget! Den är ganska fin på insidan i alla fall. Och sen kan man sätta i en egen framsida så kan göra den lite snyggare.
Ja i alla fall så har jag haft seminarium idag. Det gick bra. Sen har jag hjälpt en nunna på stationen! Hon sa att jag var en ängel!

Pöss


Skjortan

Här har ni en bild på dagens. Haha! Har på mig min nya skjorta. Känner mig lite som en business woman! Nu ska jag försöka plugga..bah!


Plugg

Nu blir det plugg hela dagen för min del! Usch! Det går segt. Finns ju så mycket annat kul man kan göra när man pluggar, typ kolla fejs, äta en macka, kolla lite teve, blogga lite osv...


RSS 2.0