Hello

Idag blev det en fika på Sveas med Elin, Zandra och Vinnie. Fick lite presenter, en söt lykta och en tavla. Jättefina! Tack så mycket! Sen drog vi in en sväng till Marieberg och jag shoppade mig en vit stor skjorta och ett halsband på rean. Köpte även lite hårinpakning som var välbehövligt! Invigde även systemet idag! Blev lite grejer till nyår. Och efter det blev det hem och fira pappa som fyller idag, och mig med smörgåstårta!


Skjorta - Cubus, halsband - Indiska, Hårinpackning, tavla och ljuslykta.


Sant.

Puss

Leopardklor

Fick se att det var en tjej som hade målat sina naglar med leopardmönster så var ju tvungen att testa jag med och det blev ju helt okej. Ganska snyggt tycker jag! Blev dock lite kladdigare på högerhanden, litte pilligare att måla. Vad tycker ni?



Stockholm

Idag blev det en dag i Stockholm för shopping med Hanna, Zandra och hennes syster! Var ju tvugna att kolla mellandagsrean där. Måste säga att det var faktist bra rea. Tycker att när det är rea ska det vara rea, inte några fjuttiga 10% bara, men det var typ 50% på de flesta ställena. Sen att jag inte hittade så mycket i alla fall är en annan sak men jag är nöjd ändå. Fick hem lite nya underkläder och örhängen. Vi käkade på en kinaresturang som Hanna hade koll på, sushi och tai-buffe! Det gillar vi! Mumms! Men nu är jag hemma, trött i fötterna men nöjd med dagen. Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske hitta något gott att äta, är lite hungrig och vänta in morgondagen. Gissa vad som händer då!?

Och just tusan! Vi såg Blondinbella med! Hur cool är inte det?


Hanna och sushi.


Glupska Frida med två tallrikar! Men va tusan! Det var ju både sushi och taimat så var ju tvungen att ha det hela lite strukturerat, man kan ju inte ha olika mat på samma tallrik! Haha!


Söta underkläder, ögonfransböjare och örhängen fick följa med mig hem! Kommer bli snyggt att bara ha ett sånt där långt örhänge!

Puss

Victorias secret

Jag fick en sån här kimono-grej i julklapp. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det men jag har alltid velat ha en. Ni har väl sett på Victorias secret, backstage så har alla modellerna sånna på sig! Man känner sig lite mer fancy i en sån. Tänk när man går upp på morgonen, trött och dann och ska göra frukost. Kanske inte så glammigt om man gör det i en stor gammal urtvättad t-shirt. Tänk istället att man har en sån här på sig, glansig och med spetts! Hela morgonen lyser upp och blir helt plöttsigt så mycket roligare och det blir världsfres och så. Haha! Nej men som jag sa, man känner sig mer fancy, nästan som en modell.

Psst! Förresten går Victorias secret på tv nu på torsdag kl20 på trean!



Skulle inte jag plattsa i det här gänget? Två huven kortare och lite rundare men vafan, har ni inte hört att det är nya trenden!? ;) 

Puss

Juldagen

Hello fjuttisar! Har ni haft en bra jul? Det har jag. Firade hos mamma på julafton och lite hos pappa idag. Men igår var det utgång som stod på schemat! Strömpis blev det och måste säga att det var riktigt lyckat! Hade jätteskoj! Först var det förfest hos Elin. Daniel kom också förbli en sväng. Trevligt att träffa honom, det var länge sen. Sen iväg till Öret och Strömpis. Vi var ganska tidiga men kön var redan lång. Men det gick snabbt att komma in ändå, vi hade förköpsbiljetter. Zandra tappade sin korthållart men den kom till rätta sen som tur var! Och vi dansade mest hela kvällen.


Hos elin.


Jag fixade Elins hår och smink. Visst blev det fint!?


Zandra.


Me.


Daniel var med!


Det blev en flaska rosé på Strömpis.

Pöss

Dagen före dagen

Dagen före dopparedagen. Det är det idag. Dagen har fyllts med jobb och julförberedelser. Fullt ös medvetslös på jobbet idag men det gick bra, vi var så många. Sen har vi klätt granen och jag har slagit in mina julklappar. De blev jättefina. Nu har vi precis tagit ut skinkan så det blir godiga skinkmackor!


Klä granen.


Titta så fin den blev!


Jag har allt som behövs för att slå in de perfekta julklapparna.


Och så här fina blev dem!

Puss

Vintertips



Jag har bästa tipset till alla som får spruckna naglar såhär på vintern. Myrraolja! Fick tipset själv och det funkar jättebra! Inga mer naglar som skivar sig eller spricker. Häv på lite då och då så håller sig naglarna hela.

Puss

Glasblåsarns barn



Såg att Glasblåsarns barn precis började på sf-kanalen så slog på den. Det var ju hundra år sedan man såg den. Tyckte att den var riktigt obehaglig att se när man var barn med korpen, den äckliga barnskötaren och allt. Men man ville ju ändå se. Får se om den är lika obehaglig nu.  

Puss

Huvudsaken är att man ser bra ut!


Ja, jag var ju söt förra året i alla fall.

Idag har jag varit iväg på lite hemliga ärenden inför jul och sen har jag jobbat. Snart är jag klar med alla julklappar. Får se när jag hinner åka in till marieberg och fixa det sista. Mycket som händer såhär i helgdagarna. Först är det jul, sen på juldagen så blir det utgång, sen ska vi fira jul igen, efter det så är det mellandagsrea och tätt inpå det så kommer först min födelsedag och sen pappas, och sist men inte minst nyår. Har dagarna ganska bra planerade men så kommer det till nyår. Denna dag som alltid kommer en gång om året och som det redan är bestämt att man ska ha kul på. Man måste ha kul på nyår! Det finns inget annat! Men likt förbannat så blir det lika segt varje nedra år! Man vet inte vad man ska göra förens en timma innan tolv och så får man stå ute och frysa och sen går man hem. Nej men, typ. Samma detta år. Har ingen aning om vad som händer på nyår detta år heller, men traditioner är väl till för att följas? Ja men vi får se hur det blir med det. Om ni har några förslag så är det bara att säga till. Jag vill klä upp mig!

Puss


Yesterday



Hello fjuttisar! För er som inte har märkt det så är det snart jul. Bara några dagar kvar nu ju. Igår så rullades det köttbullar här hemma medans jag var iväg till marieberg och handlade julklappar. Nu har jag ganska bra koll på vad jag ska köpa till alla! Skönt! Jag hatar verkligen julklappar! HATAR! Men som sagt, nu har jag koll så nu känns det bra. Sen igår kväll blev det iväg till Carro på lite förfest. Hade hoppats på att hamna i Örebro senare men det var ingen annan som ville dit så det blev utgång i Kumla.. Andra gången jag är där någonsin. Men måsete erkänna att det faktist var ganska kul! Över förväntan! Sen blev det makaroner och ännu mer köttbullar hos Carro. Det tackar man för! Och tack för en trevlig kväll.
Idag har jag inte varit lika aktiv, har mest legat i sägen och slöat och sen blir det pizza! Gottit!

Puss

Uppdate

Hello! Idag har det varit jobb på schemat. Gick bra, sen har jag tränat. Körde på ganska bra idag. Först bodypump med lite extra tyngder sen en tur på löpbandet. Kommer ju inte hinna träna så mycket nu framåt jul så bäst att passa på när man väl är på gymmet. Nu ska jag snart iväg och träffa Elin. Imorn är jag ledig, kanske blir utgång då, är sugen i alla fall. Jaja, det var en liten snabb uppdate bara.

Puss


Mattesnillet

Skulle försöka att hjälpa Oscar med sin matte här om dagen men det gick sådär. Matte C fastnade nog aldrig riktigt i mitt huvud så han blev inte så mycket visare av det men det är ju tanken som räknas. (Haha, fick till en lite ordvits där på slutet, ifall det var någon som inte märkte det.)


Jag förstår inte? En gång var jag ju ett rikrigt mattegeni!

Eftersom ni ber så snällt

Nej nu ska jag försöka att ta tag i den här skiten igen eftersom ni har tjatat så! Haha nej men jag tänkte att jag måste göra det för ni verkar ju så gärna villja veta vad som händer i mitt liv. Så here we go! Idag har jag jobbat.

Och så slänger vi upp en bild på det med.

Inte för att den har något med texten att göra men det får ni leva med.

Puss

An apple a day


RSS 2.0