Det har ploppat upp krokusar




Titta vi har krokusar i rabbaten! Både lila och gula, inte illa.

Jag ska måla hela världen lilla mamma



Idag har jag varit duktig och målat vad som ska bli en garderob i hallen. Okej på bilden ser det bara ut som jag målat hyllan men jag har faktist mållat allt som är vitt. Sen blir det ut och övningsköra med pappa, hoppas det går bra och att jag inte kör på någon eller något.

Puss

Morning music

När jag sminkar mig på morgonen brukar jag jämmt sätta på musik på hög volym, blir mycket roligare då och man blir mer taggad på dagen. Man brukar ju ha några låtar som man lyssnar extra mycket på.
Just nu har jag:
Black Eyed Peas – Imma Be
Lady Gaga – Telephone
Rihanna – Rude Boy - Explicit Version
Dom här låtarna går på replay hela tiden. Speciellt Imma be!
Men nu när jag vaknade satte jag på mtv och då spelades en låt som var riktigt bra också! Train – Hey, Soul Sister. Den får bli bubblare på min morgonlåtlista.

Tjuhu!

Förkyld

Usch, jag är förkyld! Detta händer inte ofta ska jag säga! Eller visst förkyld brukar jag vara lite då och då men då handlar det bara om snuvig näsa och så. Jag har typ världens bästa imunförsvar! Kommer inte ihåg sist jag var sjuk, var inte sjuk en dag på gymnasiet och innan det var jag inte sjuk på flera år heller! Full närvaro på alla lektioner! Nej, jag är inte sjuk nu heller men jobbigt förkyld, såhär när man bara går och snyter sig stup i ett tills näsan blir helt röd och öm, till och med min näsvägg (om man kan kalla den så?) som man har mellan näsborrarna är helt svullen och det har jag aldrig varit med om förut! Haha, näsborre måste vara ett av dem fulaste orden. Jaja, anyway. Halsen är inte heller i sin bästa form, jag försöker att attackera den med halstabletter och halsduk så att det ska bli bätter. Får hoppas att det går över snart men det tror jag nog. Nu blir det bara att ta det lugnt och bädda ner mig i sägen och glo på tv.

Byebye!

One day in Öret





Idag har jag varit inne i Örebro och träffat Alexandra. Vi gick och shoppade sen lunchade vi på Mera. Haha, lunchade fy vad äckligt bloggigt! Men Alexandra bjöd i alla fall mig på maten, tackar tackar, sen tjockade vi till oss och fikade lite senare också. Köpte mig lite saker också, ett halsband, endast 19spänn! Värt! Ett läppglans som luktade melon och var jättesnygg färg på, ett par svarta randiga strumpbyxor, ett par solbrillor och lite underkläder. Skönt att få shoppa lite.
Nu ska jag mysa ner mig och läsa Veckorevyn.

Puss

Nu kör jag

Nu ska jag komma igång med körningen. Var ute idag och åkte med pappa, gick ganska bra faktist, kan nog köra upp imorgon tror jag, haha. Nej men det gick bra, första gången jag inte bara åkte runt silosen. Sen var vi och hämtade mitt pass som vi fixade i torsdags, men får se om vi kommer iväg till utlandet i sommar, kanske inte blir något. Har ju aldrig varit utomlands än så tycker att det är dax nu!
Snart ska jag iväg och fika med mormor och morfar på Sveas, blir nog mysigt.


Zandra och jag i fredags

Puss


Hello hello



Jöpp, som sagt Killer queen igår, han som var Freddy Mercury var hyfsat lik. Men han var litt rundare och ganska lik Borat också måste jag säga, haha. Showen började ganska segt men kom igång efter ett tag, de låtsasslutade med någon låt som jag inte kommer ihåg vilken det var och då hade de inte ens kört de bästa låterna som Bohemian rhapsody, We will rock you och The show must go on! Men de blev inapplåderade två gånger så då körde de dem låtarna. Bäst för dem! Haha. Nej men det var faktist bra och ganska likt Queen.

Nu har jag nästan nyss kommit hem från jobbet. Skulle hoppa in i en varm dusch och tvätta bort mcdonalds-flottet men när jag står i duschen så kommer inget varmt vatten bara iskallt! Usch, jag ska inte bli utsaatt för sånt här, det är ju jag som ska utsätta andra för det! Det är jag expert på, tur att det finns oändligt mycket varmt vatten hos mamma. Jaja får vänta med den duschen och sitta i mitt flott.

Tjohej!

Killer queen



Igår blev det utgång för hela slanten! Hamnade på Strömpis, mycket trevligt må jag säga. Idag har jag varit en sväng och jobbat och sen var mamma, jag och Oscar på Killer queen i Örebro. Det var faktist riktigt bra. De spelade Queen-låtar och det skulle vara precis som en riktig Queen-konsert. Var lite segt i början men sen drog det igång. Bästa var när de körde I want to break free! (Queen – I Want To Break Free (Single Version)) Och i slutet körde dem alla bästa låtarna. Skriver mer imorn!

Puss och god natt!


Good morning



Det blev våfflor igår i alla fall. Väldigt gott. Idag är jag uppe med tuppen klockan 10! Det var länge sen jag var uppe såhär tidigt ska jag säga. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, är sjukt sugen på marieberg men ingen som vill dit. Ikväll blir det i alla fall utgång, får se var vi hamnar då. Idag ska jag nog ha på mig min nya kavaj, tror jag. Nu ska jag nog käka lite frukost.

Puss

I love my bike



Åh nu längtar jag efter att cykla! Tills de tar bort gruset på vägarna och det är torr asfalt! Det är så skönt att kunna ta cykeln och bara åka iväg. Förut brukade jag cykla på vintern med, fattar inte varför jag gjorde det, det är ju livsfarligt, hahah. Nej men gick väl snabbare än att gå. Den här vintern har jag inte cyklat något. Haha, nu kom jag på varför jag brukar cykla alla andra vintrar utom den här! Det har ju inte varit någon snö då nästan, men den här vintern har man ju inte kunnat cykla över huvud taget för all snö! Hahaha! Blir nog att ta ut cykeln idag och ta en sväng.

Puss

Waffle day



Godmorgon! Idag är det våffeldagen men blir nog inga våfflor idag, får se. Ska nog också iväg och fixa pass. Blir kanske utlandet i sommar med mamma och gänget. Tunisien maybe, vi får se hur det blir med det. Har i alla fall fått mina pengar nu också så nu vill jag iväg och shoppa snart!

Tjuhu!

Tar't lugnt



Var iväg en stund förut och solade, låtsades att jag låg på stranden och att det var sommar med musiken på högsta volym i lurarna och bara låg och stekte för en kvart. Sen slocknade solariet och man var tillbaks till slaskväder och kyla. Men nej, jag ska inte klaga på att inte våren kommer, den är ju faktist påväg! Snön smälter ju och det är ju inte så konstigt att det tar så lång tid för såhär mycket snö har det ju inte varit de senaste fem åren tillsammans! Nu har jag i alla fall tagit en lång dusch och lagt en ansiktsmask. Har gjort mig lite te och ett par smörgåsar så det ska jag mumsa i mig nu.

See ya!

Spring

Spring
Åh nu är jag riktigt sugen på att shoppa vårkläder! Skulle villja ha ett par jeans, ett par shorts och de här skorna! Och en vårjacka kanske. När pengarna kommer in ska jag ta och shoppa loss ordentligt för det har jag inte gjort på flera månader nu!

Puss

Telephone



Kollade den förlängda veritionen av Telephone med Lady Gaga och Beyonce. Riktigt bra måsta jag säga! Lady Gaga fortsätter att göra bra grejer. Trodde att man skulle tröttna ganska snabbt på henne men måste säga att jag inte är ett dug trött. Sen är Jay från fab 5 med en snabbis i videon, haha.

Tjuhu!

Nu är jag hemma igen.



Igår var det toppenväder i Säfsen! Det blev skidåkning hela dagen och tunnbrödsrullar, bullar och påskmust i solen.  Måste till och med skryta om att jag faktist åkte en svart backe, och inte bara en utan hela tre gånger! Fick åka den själv för ingen vågade åka med mig. Fegisar! Men det var nog den lättaste svarta backen jag någonsin åkt, (och jag har åkt många! haha) den var typ som en lätt röd backe i Sälen kan man säga. Men det behöver jag ju inte säga till någon, huvudsaken är att den var svart och att jag har åkt den tre gånger!
En annan sak jag måste säga är att jag verkligen inte gått hungrig den här helgen! Mormor och morfar göder ju oss, och moster fixade tre rätters! Har varit mätt konstant! Har säkert gått upp minst tio kilo! Men gott har det minsan varit! Nu ska jag vila mig lite och ta det lugnt så får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Puss

Säfsen




Nu har vi åkt i backarna här i Säfsen, alla var öppna men vädret är ju inte det bästa precis. Idag blev det inte så mycket åkande. Det regnar och är lite blaskigt. Backarna var ganska bra fast blir lite slirigt när det är blöt snö men det var inte massor med snöhögar i dem i alla fall. Imorn ska vädret bli bättre, sol. Så då blir det nog mer åka. Nu sitter vi i stugan och morfar steker raggmunkar! Gott!

Todeloo!

Skidor igen


In Sälen

Imorn bär det iväg till Säfsen för en helg med skidor. Hoppas bara att inte snön har smällt där, kollade vädret lite och det verkar vara plusgrader så kanske inte blir några åk alls! Jodå, jag ska i alla fall åka sen om det inte finns någon snö är en värdslig sak. Sen när jag kommer hem så kan snön försvinna för då blir det nog inga mer skidor för den här vintern. Då vill jag ha vår och sol! Kan inte låta bli att längta till sommaren nu men det här är ju också en härlig tid, med slasket och kylan och allt! Nu ska jag packa!

Tjuhu!

Rekord



Igår slog min blogg rekord i besökare, haha! Inte för att jag har så många men igår var det tre, nästan fyra gånger så många som kollade på min blogg! Mitt lilla pr-trick funkade, hahaha! Eller det var inte riktigt som ett pr-trick, tyckte bara att det skulle vara kul att luras lite men det drog ju fler läsare. Måste säga att jag kände mig ganska elak, jag är inte så bra på att luras, kände lite skuldkänslor fast lite kul var det också. Nu hoppas jag bara att alla som kollade min blogg igår stannar kvar och gör det varje dag! Annars så får jag väl luras igen men då med något annat för ingen kommer väl gå på det här igen. Så nu får ni inte tro allt jag skriver för då kanske ni blir lurade igen!

Tjoho!

Lurade!



Jag har inte alls klippt mig! Hahaha! Lurade! Visst var det kul!? Nej, men tänkte att det kunde vara kul att luras lite. Var lite en pr grej också! hahaha! Funkade faktist. Håret är bara uppsatt så det ser ut som det är kort, trickfotat liksom. Skulle nog inte klippa mig så kort nu när jag sparat så länge men kanske skulle ta och göra det, vad tycker ni? Jag tycker inte!

Puss

Nu är det klippt!





Nu är det klippt!

Morgonmusik

Idag vaknade jag med Ted Gärdestad på hjärnan, så morgonen startas med Come give me love och det får mig att längta efter sommar och sommarstugan!

Ted Gärdestad – Come Give Me Love

Mode-nörden har tråkigt..



Har tråkigt. Bakade en kladdkaka, har inte smakat den än för blev ganska mätt på att käka smet så får nog smaka lite senare så får vi se om den blev god. Ibland när jag har tråkigt så brukar jag prova kläder, olika outfits som jag har funderat på och så för att se om de funkar. Har funderat på en outfit ganska länge men har inte riktigt haft dem rätta kläderna till den, det är Blondinbellas outfit som hon hade på ellegalan. Skitsnygg! Provade en lite vårigare variant med shorts och min nya ljusa kavaj, och visst blev det ganska snyggt!? Haha, nu känner jag mig som värsta mode-nörden men det är jag lite. Men det här blir nog i alla fall nästa partyoutfit eller med mina skinnbyxor, kanske är lite för vårigt med shorts än så länge. Så när går vi ut? 25e? När pengarna rullar in!

Puss


Maria Montazami släng dig i väggen!



Jag ska säga att jag var faktist före Maria Montazami med tassels! Titta bara här på min garderob, den hängde jag där för några år sen och inräknat med den så har jag.. hm.. en tassel! Hon kan ju ta sina tassels och dra. Härmapa! Nejdå, om hon vill ta insperation av mig så är det lugnt men man behöver ju inte överdriva. Nu ska jag gå och förstora läpparna! haha Nej men ska i alla fall se Svenska hollywoodfruar ikväll!

Puss darlings!

-

Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat

Storbloggarna



Pappa och jag sitter som två storbloggare i vardagsrummet och har laddat upp inför melodifestivalen med choklad och påskmust. Båda sitter med dator framför sig, haha. Ni kan läsa papas blogg på fridaspappas.blogg.se! hahaha! nejdå, tänker inte skriva hans blogg här. Skoja!
Nej men nu är det melodifestivalen!

Bye!


Firande av Elin!


Vi firade Elin igår.


Hamnade på Strömpis efter lite om och men.


Det var drag på Strömpis och Kobojsarna var där, haha.

Blev i alla fall en lyckad kväll. :)

Fjärilar och fladdermöss

Idag har jag målat fjärilar och fladdermöss hela dagen på jobbet. Verkligen alla barnen ville bli ansiktsmålade idag! Så satt i några timmar och sträckmålade. Det gick ganska bra, är ju inte så van vid att måla fjärilar och fladdermöss, vi brukar ju måla tigrar. Men det var ganska kul, barnen blev så glada. Jag är faktiskt ganska bra med barn även om det finns folk som inte tror det, haha. Nä men det är lugnt så länge de inte skriker, snorar eller springer runt, haha. Nu ska jag vila min arm för det tar på krafterna att sitta och måla i flera timmar.

Pusspuss

Ny kavaj!



Äntligen har jag fått shoppa något! Köpte mig kavajen som jag skrev om här om dagen. Nu har jag stillat mitt shoppingbegär för en stund. Nu väntar jag bara på rätta tillfället för att få ha på mig den. Kommer i alla fall bli riktigt snyggt i vår!
Ikväll blir det iväg och fira Bäck som fyllt 20! Ska bli kul!

See ya! Puss

Mobilen


 

Saknar min gamla mobil! Min "nya" gamla mobil som jag har nu är inge bra, eller visst den funkar men bateriet är jätteåligt och laddas ur skitsnabbt! Ge mig en iphone eller någon annan hightech-mobil! Snällaaa!


Det går framåt


Säger bara att det går sakta men säkert framåt med mina blommor!

En sväng till mberg



Var en sväng på marieberg idag, utan pengar och allt. Oscar skulle in och kolla på byxor så jag fick vara smakråd, plockade även fram lite andra kläder som tyckte passade så det blev ett par jeans och en snygg skjorta. Sen kollade även jag lite på kläder även om det är en evighet kvar till den 25e. Jag hittade en skitsnygg vårig kavaj, färgen är lite svår att beskriva, vet inte vad den kallas men den är typ lite beige, gul, aprikos, hahah. Skitsnygg i alla fall! Den ska köpas när pengarna rullar in!

Pusspuss

Oscarsgalan 2010


Kollade in röda mattan på Oscarsgalan och det var några stycken som hade väldigt fina klänningar!












Grattis Elin!



Blev en guldkväll igår. Så kul att se alla gamla klasskompisar och alla andra med. Idag har mamma och jag varit i Örebro och hämtat ett sminkbord till mig. Det är vitt, ganska litet med lådor och svarvade ben, tror det blir bra när vi sätter upp spegel och lampor till också. Sen har vi varit en sväng hos mormor och morfar och fikat. Nu ska jag ta det chill, är ganska seg.

Puss

Hej påskmust!



Titta vad dom hade på maxi!! Påskmust! JAA! Gud vad gott.

Idag ska jag i alla fall på fest hos Elin com fyller 20! Grattis till henne! Har slagit in hennes paket och de blev mycket fina må jag säga. Kommer nog bli skitskoj! Nu ska jag käka och göra mig i ordning.

Pöss pöss

Tjohej


Jag med shopping-abstinens.

Skulle vilja blogga om något skojigt nu men har så sjukt dåligt med idéer. Händer inte så mycket just nu och så har jag shopping-abstinens på det också! Har nog inta varit och shoppat sen nyår! Då är det illa!! Brukar ju fara till Marieberg minst en gång i veckan. Vad hände? Men ska nog dit en sväng imorn och handla men inte till mig. Hm.. kan hända att jag kommer hem med något kul till mig i alla fall men har egentligen inte pengar till det men när man inte shoppat på år och dag kan vad som helst hända!

See ya!

True blood



Iadg börjar Ture blood igen! Jaa! Äntligen! Ska sitta bänkad, saknas bara lite godis, det skulle inte sitta helt fel.

Pusss

Vill åka meer!



Har varit ute och gått en sväng med Elin. Blev inte en så läng sväng men hann prata ganska mycket. Nu ska jag ta det lite lugnt och ta mig en varm dusch.
Åh jag vill åka mer skidor! Ska iväg till Säfsen v.11, hoppas det blir skoj. Men såhär mycket skidor som jag har åkt den här vintern har jag inte gjort förut. Man blir ju mer taggad ju mer man åker!

Pöss på er!

Stök



Nu har jag packat upp alla mina prylar och packat om väskan för att åka iväg till pappa. Såhär fint var mitt rum nyss, fick knappt plats själv men nu är det nästan tomt på golvet, ja nästan. Man kan inte tro det med det här stöket är faktist ganska organiserat även om det inte ser ut så. Lägger allt i olika högar så jag ska veta vad ska ska ligga var och så.

Pöss

Sälen

Igår kom vi hem från några dagar i Sälen tänkte skriva då men var så himla trött då så orkade inte skriva något men ändå satt jag uppe till halv ett och la in bilder på facebook, tog ju hundra år! Nej men vi hade det bra i Sälen i alla fall. Tänkte att jag lägger in några bilder här också. Om ni vill se fler så får ni som sagt var kolla fejjan!







RSS 2.0