Idag

Idag stod det jobb på schemat! Segt att gå upp men det gick bra. Sen har jag bara tagit det lugnt. Har strosat omkring i min Onepiece! Är så glad att jag köpte den! Jätteskön! Jag är helnöjd! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på Oscarsgalan, genomdraget. Började kolla lite igår men eftersom jag var tvungen att gå upp till jobbet på morgonen fick jag ge upp ganska snabbt. Så nu ska jag kolla på alla snygga klänningar!


Tur att jag köpte min Onepiece. Jag är så nöjd!

Puss


Sälen

Nu kommer en drös med bilder! Enjoy!


Jag och Alexandra laddade upp med vin. Blev en bag in box som var format som en väska! Fancy!


Ut i backen!


Brillor - check!


Kände mig lite som halogubben.


Varm choklad-paus i toppstugan!


Sen blev det afterski med Few good men!


Alexandra och jag var på plats!


Sen drog vi till Harrys och såg Jay. Han var skittråkig, enda låten som var något att ha var Like a prayer.


Tjohej! Mitt hår blev åt skogen då det blåste och snöade ganska mycket men jaja, what to do?


Nästa dag blev det skogsåkning för det blåste i backarna.


Skojohoj!


Påväg till mer afterski!


Glader!


På kvällen så dansade vi loss på wärdshuset!


Det blev efterfest med mackor och oboy! Väldigt trevligt!


Sen var vi på afterski igen! hahah! Och jag köpte en onepiece! Jaaai!

Puss

Hello!

Nu är jag hemma från Sälen! Har haft det bra. Inte så bra väder men det blev skidåkning ändå och mycket afterski! Bilder komme senare!



Puss

Bye bye

Nu drar jag till Sälen så blir inget skrivande här på ett tag. Ha det så kul här hemma så har jag skoj i Sälen! Ses igen på söndag.



Puss

Tjohej!

Nu är utväxten borta! Skönt att får gå till frisören på morgonen och bli fixad och få vakna till, det rekomenderar jag! Nu taggar jag Sälen imorn. Ska börja packa snart så jag får med allt. Jag är faktist ganska snabb på att packa. Jag har ju några års erfarenhet av att packa då jag bor på två ställen. Får inte glömma kameraladdaren för då blir det inga bilder och det vore ju katastrof!


No more utväxt!

Puss


Fixa frillan

Idag blev det en liten promme med Elin sen gick vi hem och stekte raggmunkar i hundra år och sen kollade vi på film. För att sammanfatta dagen lite snabbt. Imorn försvinner min meterlånga utväxt. Ska bli så skönt att komma iväg till frissan och bli fixad och sen komma ut som en ny människa!! Haha, nä kanske inte men som jag sa, skönt att bli av med utväxten och så blir jag snygg tills på onsdag då jag drar till Sälen! Är så taggad! Längtar efter att få annvända mina nya goggles.


Imorn slipper jag att dölja min utväxt med en hatt!

Puss

Nejmen!

Inte bara pappa som står och sover när han diskar!


Hm..

Vaknar upp, kikar ut genom fönstret med trötta ögon. Något känns inte helt rätt men det är väl bara jag som inte har vaknat till riktigt än..


Trötter

Var faktist inte så segt att gå upp till jobbet imorse, det blev värre framåt eftermiddagen. Då var det en sömngångar-Frida som gick runt och tog beställningar. Tog ett långt bad nu när jag kom hem, så skönt, höll nästan på att somna. Nu funderar jag på om jag ska pallra mig iväg till affären och köpa mig något smaskigt eller om jag bara ska lägga mig och sova en stund. Blir nog det första allternativet, är jättesugen på godis sen lägger jag nog mig en stund.
Vad ska ni göra ikväll?
Puss


Chinos

Trevligt med kalas. Käkade så mycket att jag nästan höll på att spricka! Men gott vare! Letade fram mina gamla chinos förut. Tänkte att de kunde passa i dagens outfit och det gjorde de visserligen men de passade inte i midjan. De var ganska mycket för stora, fick ta ett skärp så att de skulle sitta på plats. Det blev gansak snyggt, har inte annvänt dem på flera år så det var väl dax nu. Har två par till i samma modell fast i andra färger som jag köpte för att jag tyckte så mycket om dem.
Nu ska jag väl snart gå och lägga mig för imorn blir det upp tidigt och iväg och jobba. Det ser jag inte fram emot, tycker inte om att gå upp tidigt!


Tog fram mina chinos.

Puss

Duktig

Pallrade mig iväg till träningen igår i alla fall. Bra gjort Frida! Nej men när man väl är där så är det ints så jobbigt. Bara jobbigt att komma iväg. Måste säga att spinning är nog min nya grej! Jag som var så emot det förut. Det är inte så dödligt jobbigt som jag tyckte första gången. Det går mycket bättre när man vet hur mycket energi man kan lägga. Inte så smart att trampa som en dåre i början för då är man ju helt slut innan man har börjat. Bättre att köra lite lugnt och sen trampa på i slutet. Det är skönt när man kommer in i en rytm, hör musiken och bara kör. Ja som sagt, det blir nog min nya grej.
Idag ska jag iväg på kalas, moster som har fyllt år så vi ska iväg en sväng och fira sen blir det melodifestivalen. Hoppas ni får en bra lördag!

Puss

Träning

Nej, idag måste jag ta mig i kragen och dra iväg och träna. Inge taggad men har inte tränat på hela veckan och det blir inget imorn eller på söndag så jag måste släpa mig iväg idag. Dubbelpass, bodypump och spinning blir det! Jaja, ska försöka peppa mig själv lite. Det känns ju alltid skönt efteråt och en och en halv timme är ju ingen tid alls. Skulle behöva lite nya träningskläder så jag blir mer taggad, haha.


De här byxorna skulle sitta fint!

Puss

Materiell lycka



Åh! Nu är dem mina! Yes! Haha! Pappa och jag var iväg till Peak på deras medlemsrea. 40% på alla vintergrejer och jag som hade spanat in de här gogglesarna. Lite dyra i nypris men värda att köpa på 40% rea! Så snodde åt mig dem det första jag gjorde så att ingen annan skulle ta dem. Längtar till nästa vecka då jag får annvända dem. Jihoo! Materiell lycka är den bästa! Nu ska jag ha på mig dem hela kvällen!

Puss

I'm beautiful in my way cause god makes no mistakes

Den växer ju mer man lyssnar på den! Riktigt bra! Synd att det är så dåligt ljud! Den kommer väl snart på spotify.


Gonatt

Nu har jag beställt tid för att fixa utväxten. Behövs verkligen, känner mig helt skabbig så på tisdag försvinner den. Ska bli skönt.
Den här dagen har bestått av jobb och morgondagen blir likadan. Nu ska jag nog sova.



Puss

Onepiece

Okej, nu är det såhär att nästa vecka så ska jag till Sälen. Alexandra och jag tänker äga på afterskin och det funkar inte om vi inte har varsin sån här Onepiece så om ni vill köpa varsin sådan till oss så är det helt okej!

Tack på förhand.
Frida


Song For Aberdeen

Blörjar få ont i halsen, det var inge bra det. Det värsta är ju att vakna på morgonen och känna hur det bara skär i halsen, det är ingen skön känsla alls! Så sitter och trycker i mig halstabletter och chokladhjärtan och hoppas på att slippa den känslan imorn när jag vaknar. Såg att Mando diao gick på 2:an nu. Det var ganska länge sen jag lyssnade på dem men de är riktigt bra! Ett favoritband faktist.
Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag förresten!

Mando Diao – Song For Aberdeen

Puss


Patient 67



Har tänkt att jag ska börja läsa Patient 67, Shutter island ni vet. Hittade den i en låda nu när jag gjort om i mitt rum, visste inte att jag hade den. Så tänkte att den kanske man skulle läsa, filmen var ju bra. Men jag är ju inte direkt någon person som läser särskillt mycket, tröttnar ganska fort om det inte händer något i boken och de flesta böcker är ju ganska sega i början så då blir det inte så mycket läsning för min del. Men ska nog ge den här en chans i alla fall.. tror jag.

Puss

Tjusig och effektiv

Har byggt upp lite grejer till hallen från Ikea nu på förmiddagen. Kan nu gissa vad det ska bli?


Vad tror ni detta ska bli?


Någon gissning?


Ett skoställ. Tjusigt!


Effektiv då? Vad är detta?


Jo en hylla. Men dörrar ska på sen och hängas upp på väggen.

Nu ska jag ta en dusch, man blir svettig av att att sätta ihop möbler. Sen blir det jobb!

Puss

Prylar

Så, här är mina nya prylar. Blev en box som sängbord. Tyckte att den var jättefin och visst passade den som sängbord? Köpte även vaniljdoftljus så nu luktar mitt rum vanilj, gott. Sen blev det den runda lampan också. Ställde den bervid spegeln på golvet.
Nu ska jag kolla på melodifestivalen, gick tydligen i repris nu så det passar ju jättebra så jag missade det igår.




Puss

Yesterday

Utgång igår. Trevligt,trevligt! Blev dans på strömpis. Idag har pappa och jag varit iväg till Ikea och Chilli och handlat lite grejer till hallen och mitt rum. Blev jättefint! Ska visa bilder sen så ni får se hur fint det blir!





Puss

Vad ska jag ha på mig?

Igår var jag riktigt duktig och körde dubbelpass på träningen efter jobbet. Bodypump och spinning(!)! Gick bra får jag säga. Har blivit lite lat när det gäller träningen annars så kände att det behövdes!
Idag blir det utgång. Till Strömpis bär det iväg. Tjoho! Ska bara försöka komma på vad jag ska ha på mig. Håller på att välja smycken. Har endel fina, men kan ju inte ha alla sammtidigt. Skulle villja ha mina nya skor också men det går nog inte så bra när det är peeptoe på och det är massor med snö ute.. eller? Haha. Får se om jag kanske kan lösa det. Här är den nya fällen och gardinerna också! Fina va? La fällen framför spegeln för tillfället så jag kan sitta på den när jag sminkar mig. Skönt!




Nya spettsgardinerna!

Puss

Möblera om

Nu har jag ställt i ordning grejerna i mitt rum och möblerat om och det blev riktigt bra! Mycket mer platts, inte bara en stor säng mitt i allt. Mer yta och luftigare. Jag är helnöjd! Orkar inte ta några bilder nu och lägga ut men kommer kanske några snart, får se.

Puss

Trötter

Det gick sådär att gå och lägga sig innan 12 igår. Kom i alla fall i säng halv 1 men sen somnade jag inte förens klockan var 2, halv3 någon gång. Har för mycker tankar som snurrar runt i mitt huvud som måste tänkas innan jag somnar. Har massor med konstiga drömmar också, jag som sällan brukade drömma förut, nu drömmer jag typ varje natt. Jaja, är väl bara inne i en drömmarperiod.
Gick bra på jobbet i alla fall, trotts att jag var lite seg. Sen var pappa och jag en sväng in till Ikea och lite andra affärer och inhandlade lite grejer till mitt rum. Bland annat en fårskinnsfäll. Jättefin! Nu är jag trött som tusan så får hoppas att jag kommer i säng lite tidigare idag!


Fint med fårskinnsfällar.

Puss

Workout

Nu har jag målat klart mitt rum, förhopningsvis. Får se om det behövs mer färg när det har torkat och så. Blir snyggt måste jag säga. Sen har jag tränat idag. Blev combat! Lycklig! Nej men det har ju varit fullt på combatpassen de senaste gångerna jag varit där men idag fick jag en plats. Det var riktigt tufft men kul. Benlåten är rena mördarlåten fast jag klarade den ganska bra ändå tack vare benträningen på bodypumpen, haha. Blev helt slut efter passet så tog ett långt bad, jätteskönt. Ikväll ska jag försöka lägga mig 12 eller innan för imorn blir det jobb jobb. Får se hur det går med den planen, men man kan ju försöka i alla fall.








Puss

Örebro

Idag blev det Örebro med Alexandra. Vi kollade affärer och käkade. Väldigt trevligt! Jag hittade några fynd och det är ju alltid kul men nu börjar pengarna tryta så får nog snåla resten av månaden. Nästa löning drar jag nog till Stockholm och shoppar, känner att det börjar bli dax.


Alexandra!


Vi käkade en blodig biff på Jensens. Haha.


De här skorna fick följa med hem! Endast 99kr!

Puss


Ledig imorn

Jobb today. Gick bra. Inte hänt så mycket annat idag men imorn ska jag in till Örebro en sväng och träffa Alexandra. By the way så åker vi snart till Sälen. Ska bli så kul att komma dit igen! Snällt att jag får hänga med! Kanske skulle sattsa på ett par nya googles den här gången istället? Får se om jag hittar några, har ju ett par som jag gått och spanat på men får se, tror inte plånboken tillåter mig att köpa dem.



Puss

Sommarmat



Sitter och slötittar på tv och sappar förbi Mauro och Pluras kök. Har inte sett det förut men det fick bli den kanalen som fick vara på för tillfället. De ska göra gubbröra. Gubbröra är sånhär röra som man äter har på sommaren. Och fy vad jag blev sugen på sommarmat nu! Sill och potatis med gräddfil och gräslök! Det kan ju vara bland den godaste maten som finns. Tänk när man känner första doften av någon som grillar eller nyklippt gräs på vårkanten. Längtar efter sol och sommarstuga, varma sommarkvällar och åka båt. Tänk när man bara kan ha på sig ett linne och shorts och inte frysa, när man kan cykla på bar asfalt och bada mitt i natten.
Nej, nu får vi inte längta för mycket till sommaren! Det är inte bra för då glömmer man att leva i nuet, haha. Man missar alla bra grejer som händer nu.

Fast... lite får man nog längta ändå.

Puss

Ladies do not start fights







we heart it

Skoj

Såhär kul har jag nu..



Puss

Mr. Jones

Counting Crows – Mr. Jones går på repeat.

Sushi


Elin fixade sushifrisyr.

Igår lagade jag och Elin sushi. Blev jättemummsigt och vi åt tills vi nästan sprack. Sen kollade vi på film och snackade tills klockan var 2. Vi har båda vänt våra dygn bak och fram, blir lätt så när man är ledig.
Målade mitt rum idag med, det behövs målas någon gång till för att det ska täcka men det blir jättefint! Kul att fixa till det när det är klart. Sen har jag bara jobbat också. Blir jobb hela helgen och jag missar melodifestivalen, synd men sånt är livet ibland.

Puss

Spinning

Var taggad på combat idag men passet var fullt idag med! Skit också! Irriterande!! Kom ändå dit en halvtimme innan! Det fanns plattser på cykelpasset så fick köra det istället. Förra gången jag körde spinning så gick det ju sådär. Höll ju näsan på att dö av andnöd och jag lovade mig själv att aldrig köra spinning igen men nu blev det så i alla fall. Gick in och satte mig på cyklen och sen körde vi igång. Körde inte på lika mycket i början som jag gjorde sist och jag blev helt förvänad att jag klarade att stå när man skulle stå, sitta när man skulle sitta och trampa på hela tiden i en timme! Så nu när jag vet lite bättre hur man ska fördela energin så kommer jag nog att köra cykel fler gånger!

Puss


Målning på schemat

Har tagit bort lister och börjat att måla om mit rum idag. Blir nog skitbra det här! Bort med det bruna. Sen ska jag iväg och träna combat om det inte är fullt på det här passet igen. Får åka dit extra tidigt så jag får en platts!





Puss

RSS 2.0