Första doppet

Har varit i sommarstugan idag! Tycker om att vara där, och speciellt skönt idag för att det var så fint väder! Jag och bror satte ihop studsmattan sen blev det första doppet för i år. Det var inte ens kallt bara svalkande! En gång i tiden var jag en person som älskade att bada, vi badade till och med innan första maj. Visst jag gillar att bada nu med men inte när det är kallt. Förut brydde jag mig inte men man kankse blir mesigare med åren? Vi åt i alla fall riktig sommarmat, sill och potatis och gräddfil med gräslök sen jordgubbar till efterrätt. Lite midsommarfeeling sådär några veckor innan riktiga midsommar men gott var det i alla fall. Sen var det iväg till jobbet i hettan, kändes inte så roligt att åka och jobba när det är så fint väder men sånt är livet ibland. Det gick i alla fall bra.

Imorgon blir det Olearys med klasserna. VI ska äta och dricka gott och ha en kväll tillsammans så här innan studenten. Hoppas inte någon håller något rorgligt tal eller något sånt där för då kommer alla börja böla, alla kommer nog böla så det räcker på studenten. Usch vad sorgligt! Det ska ju vara en glädjens dag, haha. Nej men det är det ju på sätt och vis men lite svårt när det är så tråkigt att alla kommer att splittras.

Fy vilket tråkigt inlägg det här blev nu i slutet men jaja, som sagt, första doppet idag var skitskönt!

xoxoTopnotchy♥

Bal

Igår var det Karolinska skolans bal på Elit hotell. Alla var upklädda och fina! Det var jättegod mat, det serverades någon skaldjursrulle till förrätt, varmrätten var kyckling och efterrätten panacotta med bär. Brukar vanligtvis inte tycka om panacotta men den här var verkligen jättegod! Så det var ju lyckat! Sen så var det dans. Alla var fina när dom valsade runt!

Jag hade ju varit hos frisören tidigare på dagen och fixat håret. Det tog två och en halv timma att sätta upp men resultatet blev fint! Det gick åt ganska många hårnålar och när jag tog ur dem senare när jag kom hem så blev det en hel hög! Hela 142st!! 

Idag ska jag in till Örebro och Yeah-festivalen! Hoppas det är många bra band som spelar!


The hair!


Fint.


Alla dom här hårnålarna hade jag i mitt hår. 142st!

xoxoTopnotchy♥

Vad är väl en bal på hotellet?

Idag är det dagen före balen och det är mycket som behövs göras. Jag har målat naglarna på både händer och fötter. Det blev fransk manikyr, klassiskt. Sen kom Elin hit och vi skulle pröva att vaxa benen, det gick ganska bra. Till en början var det lite krångligt med det kletiga vaxet men gick bättre mot slutet. Ser dock nu att jag missat några hårstrån men jaja, vi är ju nybörjare. Benen blev i alla fall lena. Mamma skulle fixa skoskavsplåster till mig också, kommer antagligen att få skav av mina baldojor så det är lika bra att sätta på direkt.

Imorgon blir det iväg till frisören kl11 på morgonen och fixa frisyren, vet inte riktigt hur det kommer att se ut än men det blir nog bra, förhoppningsvis. Efter det ska jag sminka mig och fixa. Det kommer att ta sin tid, men sen får man inte glömma att det är halva nöjet att gör sig i ordning (tycker i alla fall jag).


Målade fransk manikyr. Satte på sånnadär små mallar så att det vita blir bra, jag är
nämligen väldigt dålig på att få det bra utan.

xoxoTopnotchy♥


New shoes

Idag har jag varit inne på en engelska lektion och sen lämmnat min matte c-bok. Fick även reda på att jag fick G på nationella, what a relief! Men hoppas på VG i hela kursen men tror nog inte att jag får det. Sen åkte jag i alla fall hem och la mig i solen och stekte lite! var tvungen att jobba lite på brännan till balen på fredag. Sen åkte mamma och jag in en sväng till marieberg och jag shopade mig två par skor! Jiho!! Äntligen lite shoping efter några veckors musikal. Ska nog ha ett par imorgon om vädret vill detsamma.


Imorn?



Dåliga mobilbilder, båda skorna är myckt snyggare irl (som man så fint säger) och på. 



"This water is made from fruit and clouds " Sötaste flaskan med fruktvatten, jättegott!

xoxoTopnotchy♥


Last week

Nu har jag inte skrivit på väldigt längen men nu är musikalen över så nu har jag äntligen tid att skriva några rader! Det som har hänt sen senast är att vi har spelat alla föreställningar. Har gjort samma sak dag ut och dag in i en vecka, så man kommer in i en rutin som man gör varje dag. Jag får också för mig att om jag inte gör samma sak innan varje föreställning så kommer det att gå dåligt, jag måste tex räkna alla mina papper i min pärm som jag annvänder så att det är så många som det ska vara, minst ett par gånger innan föreställning. Sen måste jag sitta på samma ställen som jag alltid sitter under föreställningen. Det är bäst att göra så för man vill ju inte att det ska gå dåligt och det har inte gjort det heller.

I fredags var det sista föreställningen och usch vad sorgligt det var! Försökte att inte tänka på att det var sista gången vi kommer att spela teater tillsammans någonsin men det var väldigt svårt när man hela tiden blev påmind och såg alla. Sista scenen var ju hopplös. Alla musikaler har ju ett solskens-slut (förutom Sweeney Todd) även våran har ett sådant slut med Salem al fakirs låt Life will smile for you och det var jättejobbigt när alla stod där tillsammans på scenen och sjöng! Det var mycket tårar efter det kan jag säga! Samtidigt som det är skönt att det är över så känns det väldigt tomt!

Efter sista föreställningen blev det utgång på Liqud, riktigt kul var det. Alla var där och minglade runt och pratade med alla. Igår blev det också utgång, kanske inte lika lyckat (haha epic fail-kvällen) men hade kul i alla fall. Blev först Stället men där var det helt dött! Sen gick vi vidare en sväng och kollade om det var mer liv på Klaras och det var det, så vi gick in där en sväng. Sen vidare till md, haha, inte bra, inte bra!

Idag sov jag till halv två och snart ska jag iväg och jobba.


Klaras igår.

xoxoTopnotchy♥

Imagine

Jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag har faktist inte haft tid ellerork till det. Musikalen är i full gång och vi går i skolan till kvällen. Idag har varit en extra lång dag, det känns nästan som om det har varit två dagar i en. Först matte c nationella prov klockan 8 på morgonen. Gick väl sådär för jag har inte hunnit med att plugga så mycket till det men hoppas på G i alla fall och tror att jag får det. Sen var det iväg och äta en snabbis och efter det så bar det direkt iväg till teatern och rep. Vi gick igenom några scener som behövdes puttsas på. Vi gick ut och åt, satt på uteserveringen men det var lite kallt men det gjorde inte så mycket för maten var god. Vi hann till och med att gå en sväng på stan och kolla på skor (vill ha nya skor men just nu hinner jag inte köpa några). När vi kom tillbaks till teatern så var det uppvärmning och smink sen var det dax att börja tagga inför genrapet med publik. Publiken kom, sen var det bara att köra hårt! Det gick väldigt bra, känns väldigt stabilt men finns fortfarande massor att jobba på. Nu kom jag nyss hem 14 timmar senare och är helt slut, tur att vi har sovmorgon imorn och börjar vid tre! Men imorgon gäller det, då är det premiär!!!

xoxoTopnotchy♥

Skooor

Var en sväng på stan med Emma idag och provade ett par skor som jag har varit och petat på ett antal gånger inne på Scorett. Skitsnygga! Problemet är att jag inte har någon lust att lägga ut 750spänn just nu på ett par skor men om det är någon som känner att den skulle kunna tänka sig att köpa dessa till mig så är det lugnt.


Snygga, yes?

xoxoTopnotchy♥

Ledig

Ledig dag idag från musikalen idag men är ändå inte helt ledig, ska iväg och jobba sen, tre timmar bara så det blir väl lugnt får vi hoppas. Imorgon är vi också lediga från musikalen men jag ska i alla fall in till skolan och plugga till matte c nationella som är på fredag sen ska jag göra engelska c prov också så ingen ledighet för mig.
Jag la mig vid elva igår, kunde inte hålla ögonen öppna, sen sov jag fjorton timmar till ett, kunde ha sovit längre men tänkte att det är lika bra att gå upp så man kan sova inatt. Men tills jobbet börjar ska jag bara ta igen mig!


Efter maten igår alla var mätta och belåtna. Mad hade dukat upp med långbord och det var
jättemysigt när alla satt där.


xoxoTopnotchy♥

Dagen

Åh, blev så irriterad när jag skulle hoppa på cykeln hem från tågstationen efter en lång dag i skolan. Inte bara regnade det uten det var något jävla pucko som hade snott min påse som sitter under sadeln på min cykel. Sadeln var helt blöt och min sadel är som en tvättsvamp och drar åt sig vatten och vad händer om man sätter sig på en tvättsvamp som har dragit åt sig vatten? Jo, vattnet pressas ut och man blir blöt! Så gör också min sadel, så det resulterade i att jag fick stå upp och cykla hela vägen hem, inte för att det är så långt men för en sån person som inte är så vältränad blir det ganska jobbigt.

Men men, nu är jag i alla fall hemma och sitter och käkar brända mandlar och marknadsgodis som mamma köpt till mig! Så gott! Det blir nog inte så sent för mig ikväll ska nämligen till skolan imorn med, musikalen tar upp all min tid. Vi är lediga på söndag och måndag men på söndag lyckas jag få en jobbtid och på måndag ska jag in till skolan och ha matte c och engelska c prov sen iväg och testa balfrisyr. Men det är kul när det händer saker. Idag gick det jättebra på musikalen i alla fall, känns verkligen jättekul när man börjar se helheten i hela musikalen! Men blir så otroligt avundsjuk på musikerna, jag vill också kunna sjunga och spela instrument! Orättvist!!!

Nu ska jag bara kolla på teve! Ha det bra!

xoxoTopnotchy♥

Imagine

Snart är det dax! Var med och boka biljetter till Karolinska skolans musikal Imagine!
Kommer att bli succé!



xoxoTopnotchy♥

Imagine

Idag har det varit musikal för hela slanten, dagen började med att vi fixade några sista detaljer på kostym på markurells sen vad det vidare till länsteatern och tekniskt genomdrag. Det gick bra men väldigt segt och mycket väntan. På tekniska genomdraget går man igenom allting men mycket saktare, ljus, ljud, scen in- och utgångar, ja allt. Vi hann gå igenom till scen sju av 22 scener på sex timmar så det blir väl att fortsätta imorn. Tror att det kommer att bli ganska mysigt att vara på länsteatern och köra, vi kommer att bli som en stor familj.

Dagens sämsta måste vara att jag har fått ont i halsen och blivit hostig, hoppas att det går över snart så att jag slipper vara det på premiären, det skulle inte vara allt för kul.


Sämst bild med mobilkameran men ljuset blir himmla bra på musikalen i alla fall. Kanske tar med kameran imorgon och tar lite bättre kort, får se.

xoxoTopnotchy♥

Fullt ös medvetslös!

Nu har vi gått in på de sista veckorna på musikalen, ett par riktiga intensivveckor! Vi kör från 9 till 23 som längst och alla dagar i veckan utom söndagar. Jag har sån tur också att jag slipper lediga dagar eftersom jag jobbar alla söndagar i maj. Jag kommer vara död! Fullt ös medvetslös! Premiären kommer att vara lördag den 16 på länsteatern, kom och kolla! Nej men jag kommer verkligen inte ha tid med något annat än musikalen och kommer typ att bo där med alla andra. Jag vet hur det blev när vi körde våra teaterproduktioner och hade brythelger, man blev som en liten familj som bodde i sin egna lilla bubbla, så kommer det att bli nu också. Men hoppas att det kommer bli kul, det ska i alla fall bli kul att köra på länsteatern!

Nu ska jag försöka plugga lite för jag lär inte få något gjort nu i veckan eller nästa!

xoxoTopnotchy♥

Kalas hos Kajsa

Hade skitkul igår hos Kajsa i Karlskoga. Jonathan körde dit, skönt med vinden i håret och musiken på högsta volym och gasen i botten, haha, kändes sommrigt. Vi kom fram, Kajsa bor verkligen jättefint! Det är mitt ute på landet och de har en sjö brevid. Det var redan lite folk där och solen sken så alla satt på altannen och myste. Kajsa fick en hel del fina presenter bland annat en pussmuns-telefon, ögonskugga, godis och jätte-badminton. Vi åkte hem ganska tidigt men det var lagom för var tvungen att gå upp ganska tidigt idag för att åke iväg och jobba. Hade i alla fall mycket trevligt, tack alla som var där!  För dem som vill se bilder från kvällen hänvisar jag till min bilddagbok där dem kommer att komma ut innom en snar framtid.

xoxoTopnotchy♥

Hair

Hittade min balfrisyr! Zappade runt på tven då det inte fanns något roligt att kolla på och zappade förbi ztv och såg min balfrisyr! De visade musikvideon Love story med Taylor Swift, ganska dålig låt precis men lite gullig video med gammeldags prins och prinsess-stil. Men i  alla fall så har hon två olika frisyrer, den ena är lite halvdan, lite för frisyrig eller vad man ska säga den andra är mer slapp och romantisk och det är den som jag vill ha på balen eller i alla fall något liknande.



Denna frisyren.

Ifall du vill se lite bättre så kan du ta en titt på videon.



xoxoTopnotchy♥

Valborg 2


Emelie och gänget


Hanna och jag.


En stor brasa.


Snyggingar


Fler snyggingar


Ja,.. snygga

xoxoTopnotchy♥

Valborg

Hade en mycket bra valborg igår, den hade dock kunnat vara ännu bättre men jag är nöjd. Hanna och jag åkte in till Örebro och tänkte sätta oss en stund i stadsparken och njuta av det sköna vädret och våren. Vi hade spanat in våran sittplätt där det var sol lite längre bort och styrde stegen mot plattsen men så från ingenstanns så kommer det ett annat gäng och sätter sig precis på våran plätt, på våran plätt! Men som tur va så fick jag ett sms från Emelie som också var där så vi fick sitta en stund med dem, mycket trevligt. Sen bar det vidare fram på stan för att kolla på elden och träffa några andra filurer. Elden var mycket fin, mycket större än förra året då var den nämligen helt utbrunnen och det var bara glöd kvar men nu brann den. Sen var det fyverkerier, dom var också fina. Sen hamnade vi hemma hos Lina, och sjöng singstar och umgicks men trevliga människor.

Idag har jag jobbat och nu har vi nyss grillat, alltid lika gott. Imorgon blir det iväg till Karlskoga och Kajsa. Sist, för ett år sen, så hade vi väldigt trevligt hoppas det blir lika trevligt imorn, ska ju bli bra väder så det är ju skönt.

Lägger ut lite bilder senare.

xoxoTopnotchy♥

RSS 2.0