Seg dag!

Dagen började med historia/svenska -ganska segt! Fortsatte med håltimme i matsalen och Alexandra som sponsrade med massor med godis :D -inte så segt eller haha endel godisar va faktist sega !! XD hahaa (fyy va torr) sen va det iallafall matte -segt ! men fick reda på matteprovet och jag hade bara två poäng från mvg!! :) synd att jag inte hade lyckats få rätt på två ynka poäng till! :/ Efter det var det idrott. det va faktiskt kul, vi körde lite olika bollsporter bla handboll och fotboll med rollspel! :D Vi fick små lappar vad det stod vilka och hur vi va! Jag fick vara en agresiv målvakt som var mer intresserad av att ta bollen än att stå i mål och sen en bollrädd målvakt! :P Sen var det markurells för att jobba med projektarbetet. -seeeegt!

Min eftermiddag har jag tillbringat på kvantum med mamma. Mamma träffade först en som hon kännde, sen en till och en till. Baaah!! Va där i över en timme! :O Men jag får trösta mig med att jag fick ett nagelack :D Gult! Det va fint!

Har föresten köppt skor också två par som mamma och jag ska dela på. :D såhär ser dom ut. Båda är typ svarta pumps!



Nu ska jag bara njuta av fredagskvällen, äta lite toffifee och kolla på tv!

Puss och Kram


Björn Gustavsson

Jag måste bara säga att Björn är bara för bra! :O :D
Kolla på det här klippet från parlamentet!  haha han bölar! :P




-Publiken heter Elin...

Kulturdag

image14Dagen började med film på sf. Leo med Josef Fares. Blev lite trött när jag hörde att filmen var en dramafilm där folk dör och sånt, vem orkar med det 8.30 på morgonen?? Aja men det visade sig att den faktiskt var ganska bra, lite konstig på endel ställen men för övrigt bra!

Efter filmen skulle vi diskutera den och vara djupa :/ Det var juh inte så kul. Sen var det lunch och efter det så skulle vi ha bild, vi fick göra självporträtt och jag målade av Zandra haha det gick sådär XP Sen gick vi till stallet för att spela gitarr sen åkte vi hem.

Nu ska jag inte göra så mycket, hade planerat att kolla på top model men det va inställt pga någon nedra fotboll! :O får se om det finns något annat kul att titta på.

Puss och Kram

Plugg

Idag blir det plugga hela dagen. Måste skriva min artikel om andra världskrigets transiteringstrafik genom Sverige ! Jipi :D :S  Jag vet inte ens hur man skriver en artikel! :S Aja det blir som det blir. Sen så måste jag läsa ut min bok Till salu. Trodde att den skulle vara spännande men jag tycker att den var väldigt förutsägbar. Den är inte dålig men den är inte bra heller. Men nu måste jag börja plugga så jag blir klar någon gång!

Puss och Kram

Filmkväll

Efter mycket om och men så blir det iallafall filmkväll :) ska snart gå i snöovädret (vart tog våren vägen?) och hyra någon bra film, får se vilken det blir.

Puss och Kram

Påskdagen

Idag ska jag till farmor och äta! Det ska bli gott, hon brukar laga god mat! :) Efter det vet jag inte riktigt vad det blir kanska kollar på en film eller något :)

Såhär ser jag ut när jag ska till farmor :)



Puss och Kram

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag också skaffat mig en blogg! :)

RSS 2.0