Bilder

Här kommer några av bilderna från skogen.










Foto och sushi

Idag blev det lite fotodag i skogen med tjejerna. Sen blev vi hungriga så vi drog och åt sushi och taimat. Mummsigt värre måste jag säga! Ni får vänta på bilderna från skogen tills imorgon, om jag hinner lägga in dem då, men det tror jag väl. Här får ni några matbilder i alla fall!


Elin och Elin mumsar! Hehe, det ser nästan ut som de ber bordsbön.


Elins passion, sjögräs! hehe!


Emma och jag! Jag börjar bli riktigt haj med pinnarna nu!

Puss

Godmorgon

Idag ska jag iväg och hämta mitt körkort som har kommit! Jei, det betyder att jag nu kan visa mitt körkort när jag ska ut på krogen och så. Sen är det ju ganska bra för jag kan ju visa det när jag kör bil också.
Jaja, sen får jag väl se vad jag ska hitta på. Är så shoppningsugen nu så det finns inte!

Bye bye!

Logiskt

When nothing goes right..
go left!

Indianer

Idag har jag målat indianer hela dagen. En Indiana Jones, en fjärlil och en katt hann jag också med. Det är ganska kul faktist speciellt när man ser hur glada barnen blir när de ser sig i spegeln! Det bara lyser i ögonen! Förtår inte att det är så många som vill bli ansiktsmålade. När jag var liten ville jag aldrig bli ansiktsmålad, vet inte riktigt varför men jag tyckte väl inte om att ha massa färg i ansiktet som kletade. Det skulle väl kanske vara ett litet hjärta på kinden i så fall. Men tycker att det är kul att det är några som vill måla sig nu i alla fall.

Tjohej!

Todays

Nej nu har jag varit dålig på att blogga! No insperation! Har i alla fall varit på banken med Elin idag, vi bestämde tant-träff och gick dit tillsammans sen tog vi en promenad. Sen har jag och andra Elin varit och tränat. Känner att jag faktist har fått lite bättre kondis och blivit lite starkare av träningen, så nu är det bara att fortsätta och köra på! Kankse utöka från två gånger i veckan till tre, vem vet? Kors i taket i så fall! Frida? Träna tre gånger i veckan? Det tror jag när jag ser det! Jag kan säga att jag har i alla fall inte kommit så långt så att jag går tre pass på raken som endel som går på combaten gör, combat, core och cykel på rad! Usch så vältränad kommer jag aldrig att bli kan jag ju säga!

Nu ska jag gå och trycka i mig en glass så det jämnar ut lite för träningen.

Puss

Hello



Var iväg och slingade utväxten idag. Är nu påväg mot lite mörkare och inte så slitet hår. Kommer gå sakta men säkert. Var också tvungen att gå iväg och köpa lite choklad för höll på att dö av chokladabstinens! haha! Får se vad jag ska hitta på nu blir nog att slappa framför teven.

Puss

Bra dag



Blev en fika med Emma och Elin idag i höstvädret. Sen har jag även fikat nu på kvällen med mamma. Hon ville fira lite för att jag nu har körkort. Fick jättefina blommor, ljusrosa rosor. Tycker att det är så fint att ha levande blommor i vas hemma, om jag hade lite mer pengar skulle jag alltid ha det! Har faktist kört en pytteliten sväng också, första gången själv i bilen och det gick bra. Sen hann jag träna lite cobat också och det gick också bra. Så kan sammanfatta den här dagen som en bra dag. Haha.

Puss

Kort uppdatering.

NU HAR JAG KÖRKORT!

Valvaka

Nu är det valvaka för hela slanten. Spännande och se hur det går nu. Jag hoppas verkligen att ni har röstat på mitt parti nu! Det har jag gjort. Min valvaka är ganska liten men mysig. Den innefattar vanilj-doftljus och sen så köpte jag chips och dipp som jag tänkte smaska på när rösterna räknas, fast de får nog vänta tills imorn för just nu är jag så mätt så jag knappt kan stå upp.
Ska även försöka plugga lite inför teoriprovet nu också så jag klarar det. Så så ser min valvaka ut. Hur ser din ut?
Puss

Jobbkväll

Igår blev det sushi med jobbet på East west. Mumms! Sen gick vi vidare till pictures och satt där och snackade massor. Var jättetrevligt! Gissa var vi hamnade sen? Jo, mcdonalds.. haha, konstigt.


Sushi.


Pictures.


Jag och Sofia.


Jag har snygga arbetskamrater! hehe


Den här bilden får bli den sista. Tack för en trevlig kväll!

Puss

Fredags

I fredags blev det först Jensens böfhus och god mat och sen bio med tjejerna. Jättetrevligt! Vi såg I rymden finns inga känslor. Riktigt bra var den! Skön att titta på.


Vi såg regnbågen när vi åkte in till Örebro och vi reagerade ungefär som den här killen.


God mat på Jensens.


Zandra var hemma från Umeå.


Sen var det bio, popcorn och godis!

Puss

Fridas parti

Mm! Det doftar vanilj i mitt rum. Älskar doftljus. Fler doftljus åt folket skulle jag villja säga. Kollar på debatten på tv4 just nu och det är inget parti som vill ha fler doftljus i Sverige! Vad är detta? Nej jag får nog starta ett eget parti!

Detta kommer att Fridas parti införa mer av:
- Fler doftljus
Det doftar både godare och sen behöver man inte ha lika många lampot tända och minskar därmed elförbrukningn.
- Mer god julmust året runt
Varför inte liksom?
- Flera snygga skor och väskor
Alla har rätt att äga ett par snygga skor och matcha den med en riktigt najs väska.
- Mera roliga utekvällar och mysiga hemmakvällar
Varför inte ha roligare om man kan ha det? Det skulle väl vara trevligt?

Detta vill Fridas parti avskaffa:
- Tråkigt höstvädet

Okej att det regnar, ibland men det blir ganska träkigt när det är mulet, blåser kallt och regnar hela tiden.
- Inget segt internet.
Ingen ska behöva sitta och vänta på att komma in på facebook.
-Foppatoflor
Behöver jag ens argumentera?

Puss


JULMUST



Kolla vad jag hittade! JULMUST! Min favvo! Stor slurp, som Maria Montazami skulle ha sagt. När jag öppnade flaskan och kännde lukten av julmust så får ploppade det upp massor med bilder från julen! Längtar faktist efter snö och åka skidor, julmat och julgranslukt! Men det är ju inte så långt kvar till julen ändå, lite mer än tre månader kvar bara.

Nu ska jag försöka bli lite visare och kolla på Utfårgningningen på fyran med de röd-göna. Kollade lite igår på alliansen men vet fortfarande inte riktigt vad jag ska rösta på..

Bye!

Haha

Det här fick mig att skratta idag. Haha!


I can do it!



Har suttit på körskolan i några timmar idag. Gick bra och det känns som jag börjar kunna det här nu. Tror att jag kan klara av att ta körkort nu. Behöver bara öva på några grejer i körningen men det ska nog gå. I can do it! Måste tänka positiva tankar!

Puss

Reklam-musik

Idag har I'm not a robot gått på repeat på min spotify. Ni vet den låten som är i Lindex-reklamen. Så bra! Tyckte om den redan första gången jag hörde den på tv men det är ju så dåligt för man vet aldrig vad låten heter när man hör den på reklam. Tur att google finns, man kan ju hitta allt där!
Här är låten om ni vill lyssna.
Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot

Här är även några fler reklamlåtar. Kan ni gissa vilken reklam de har varit med i är med i?
Asha Ali – The Time Is Now
The Teddybears – Get Mama A House
Oh Laura – Release Me
Detektivbyrån – Om Du Möter Varg
Daft Punk – Technologic
Priddyboy – It's Dancy Times

Puss

Tränar



Nu drar jag och tränar och rensar tankarna.

Bye!

get a room


Solskens-slut



Kollar på Mamma mia, har inte sett den förut men den är ganska bra faktist lite halvtöntig i slutet men det är ju en muskial, det ska vara ett äckligt solskens-slut! j Men jag älskar musikaler! Tänk om det skulle vara så i livet!? Att alla brister ut i sång lite var som helst och det slutar alltid lyckligt. Vad mycket roligare det skulle vara då!

Min favvo när jag var mindre var Grease. Kunde alla låtarna utantill eller jag kunde nog hela filmen utantill, repliker och allt, kan den fortfarande om jag tänker efter. Sen har vi ju en annan favvo som är ganska ny, Sweeney Todd. Den kanske inte slutar så lyckligt i och för sig (skulle inte villja att mitt liv var som den musikalen) men låtarna och skådespeleriet är hur bra som helst! Sen har vi min absoluta favorit, Hair! Så bra! Går inte att beskriva! Den är i och för sig inte så solig i slutet heller men så sevärd!!
Där har vi några av mina favvosar i alla fall!

Puss

Sko

Har varit jobb hela kvällen för min del, men det var lika bra och mer jobb blir det imorn. Tänkte även säga att jag köpte mig ett par skor igår, ett par enkla boots från Din sko. Kanske inte ser mycket ut för världen men de blir riktigt snygga om man matchar dem rätt!



Bye


H&M Home

Här får ni bilderna på mina inköp från H&M home. Är riktigt nöjd!
- Vita volangtyll-gardiner.
- Rund puderrosa kudde.


Gardinerna sitter uppe och kudden ligger på sängen.


Kolla vilken söt! Hur kan man inte tycka om den?


Gardinerna. Gör sig mycket bättre i verkligheten!

Stockholm

Stockholm idag med Elin. Trevligt trevligt! Fick inte med mig så mycker hem dock, inga kläder alls, ville inte ha några. Nu tänker ni väl, Va? Är du riktigt frisk nu? Ja det är jag, hittade inget som föll mig i smaken och jag vet inte, var inte riktigt sugen på kläder idag. Men men, fick med mig en kudde och ett par gardiner. Haha, vem åker till Stockholm och köper gardiner? Men såhär var det att de hade fått H&M Home i en Hm-affär och hade faktist varit inne och spanat på lite prylar på hemsidan så slog till nu när jag fått kolla på sakerna in real life så att säga. Skitsnyggt blev det också nu när jag har satt upp gardinerna och puffat till kudden och lagt den på en bra plats. Bilder på det får ni lite senare. Men ni ska få lite bilder från Stockhilm nu.


Stockholm.


Vi lyckades bemästra tunnelbanan!


Elin hade ett bra sushi-buffé-ställe där vi käkade. Gott vad det och mätta blev vi!

Puss




Politik

Har tänkt ganska mycket på valet som är nu den 19onde. Det blir första valet för min del. Har aldrig varit intresserad av politik förut, det har kanske inte varit så aktuellt för min del heller. Är egentligen inte det nu heller men känner att jag måste engagera mig lite nu för det är ju ändå en chans vi har att påverka och varför inte ta den då? Ska försöka att läsa lite om alla olika partier för jag vill inte vara den som bara röstar på ett parti för att man har hört att en sak är bra och egentligen inte vet så mycket annat om partiet. Kan bli lite irriterad på det. Endel är tvärsäkra på vad de ska rösta på fast de egentligen inte har en aning om just det partiet. Ta reda på lite innan du bestämmer dig tycker jag!
Sen tycker jag också att alla ska få ha sin åsikt, alla står på olika ställen i livet och är olika, tycker olika saker och är olika människor. Det blir himmla mycket onödigt tjaffs som egentligen inte spelar någon roll, alla har rätt till en egen åsikt men jag tycker även att man ska kunna argumentera varför man tycker så också.
Så tänk på vad ni ska rösta på för det ska jag!

Tjohej!


Stockholm imorn

Idag blev det en heldag hos mormor och morfar. Förstår inte var tiden tar vägen. Drog dit vid ett och kom hem halv sju. De bjöd på fisk och sen äpplepaj, mycket gott.
Imorn blir det äntligen stockholm! Ska gå loss i alla affärer och så hoppas vi på att se någon kändis också. Enda nackdelen är att jag måste gå upp såhär dödligt tidigt, klockan sex måste jag nog häva mig upp för att hinna med ordentligt. Fy! Jaja, jag får i alla fall shoppa! Jihoo!

Puss

Oboy

Iförd tjocka strumpor och en lång myströja smyger jag med lätta steg ut i köket. Försöker att inte väcka någon i rummen brevid. Blandar till ett glas oboy och funderar efteråt på om det inte hade varit godare med bara ett glas mjölk.
Jaja, oboy är bra gott ibland.


Bodypump

Idag har jag inte gjort mycket alls. Drog i alla fall iväg och tränade men blev inte bodycombat idag för den var inställt. Tyvärr var instruktören sjuk så det var ett pass bodypump istället. Har aldrig kört det förut men blev övertalad till att prova det. Kände mig helt lost när alla började att plocka fram stepupbrädor och skivstänger tyngder och grejer men fick lite hjälp och själva passet i sig gick ganska bra sen. Bodypump är styrkesträning med olika viktier och grejer. Jobbigast var att köra bänkpress eller vad det heter, mina armar höll på att dö! Efter var jag helt skakis i musklerna, får se hur mycket träningsvärk det blir imorn. Det blir i alla fall ganska lugnt imorn med, ska till mormor och morfar och käka sen kanske jag drar och pluggar på körskolan. Måste ju verkligen lära mig det här nu, för det är uppskrivning om två veckor!

Nu ska jag slappa framför teven!

Puss

Todays

Var iväg en sväng och fikade med mormor och morfar idag. Trevligt. Sen iväg och hämta min kamera och efter det blev det en runda på marieberg.


Todays outfit. Kul att börja få annvända mina skinnbyxor nu igen till hösten.


Conversen kommer också fram varje höst.


Köpte en tröja på gina. Synd att detaljerna syns så dåligt på bild när kläderna är svarta. Det är stora fickor på den och är lite sportig. Den passar väldigt bra till mina skinnbyxor fast dem hade jag tydligen redan kommit ur här.

Tjohej!

My baby is back



GUESS WHAT?! Min kamera är lagat och jag har fått tillbaks den! Jiho! Skitbra! Nu kan jag ta massor med bilder igen. Tog faktist precis två veckor som de sa, tur va. Trodde ju att jag skulle få vänta jättelänge.
Ni ska faktist få lite bilder sen på dagens outfit! ;)

Puss

Sista dagen i hängmattan


Hängmattan i sommras.

Har chillat i sommarstugan idag. Mormor och Morfar är här också. Jag har legat i hängmattan i solen och tagit det lugnt. Blev riktigt varmt där ett tag! Så skönt när solen värmer men det är ju inget emot i sommras då man låg i bikini och svettades. Nu hade jag på mig mjukiskläder men var skönt för det! Det luktar så friskt nu när hösten kommer och lycka är ju att köpa en riktigt snygg höstjacka eller ett par höstskor! Jag tycker faktist om alla årstider, alla har sina fördelar! Som sagt, på hösten så kommer det så mycket snygga kläder och så får man börja tända ljus och kura skymning. Vintern är det jul, skidor och min födelsedag. På våren är det så härligt när alla knoppar börjar ploppa upp och man kan cykla på grusfri asfallt. Sommaren är det bad och sol och sommarstugan som gäller. Ja, alla är bra på sitt sätt, finns ju nackdelar också men jag tycker att vi ska fokusera på fördelarna, då blir det mycket roligare!

Puss

Hög mysfaktor

Är i sommarstugan och myser. Vad som inte var så mysigt var att duscha efter jobbet. Nu kanske ni tänker; men duscha det som är så skönt? Jo, det är det men inte om man får duscha i en kall bod! Det är såhär att vi har våran dusch ute i en bod här i stugan. Jättemysigt på sommaren, för det är vad det är, sommrigt, men då är det även varmt. Nu är det inte varmt längre, det blåser typ rakt igenom väggarna och det är lite hål här och där. Tur att det finns varmvatten i alla fall. Men sen när jag kom in efter duschen så var det massor med värmeljus tända och det var varmt, radion står på och mamma fixar tacos. Hög mysfaktor!


Såhär ser det ut i vardagsrummet. (Blev något fult gult ljus på bilderna men ni får bortse från det.)


Mamma har tänt massor med ljus.


Jag sitter nyduschad i soffan och myser.

Puss

Olagligt!

USCH!! Från 14 till 4 timmars sömn. Kommer antagligen att vara död ikväll. Det borde verkligen vara olagligt att gå upp så här tidigt! Olagligt I tell you! Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag ska iväg på stadskörning idag. Risken är stor att jag somnar vid ratten och kör mot rött och blir mosad av en lastbil eller något.. Låt oss hoppas att jag inte somnar.. Det är vid sånna här tillfällen som man skulle vara kaffedrickare.

Puss

Ana Gina

Asså Ana Gina är värsta sköningen. Haha, kolla det här klippet!


Rumpträningsvärk

Fy har vaknat flera gånger inatt av att jag har sån jäkla träningsvärk i rumpan! Kan nästan inte röra mig. Blev efter träningen igår, det är de där himla rörelserna när man hoppar fram med ett ben och ska grabba tag i "motståndarens" knän, haha. Det hugger till i rumpan varje gång man gör dem. Få hoppas att jag kan köra bil sen i alla fall men det ska nog gå. Det var allt jag hade att säga för tillfället.

Puss


RSS 2.0