Harry Potter

Jaha då har jag också sett Harry Potter och halvblodsprinsen,bättre sent än aldrig skulle jag villja säga. Jag och Elin åkte iväg till Örebro och satt med kanske sex pers till i en biosalong. Skönt när det inte är så många som ska se. Jag brukar vara den som går på sånna filmer på premiären, vanligtvis så går jag inte gå på bio så ofta men när det gäller Harry Potter så har jag läst alla böcker (typ de ända böckerna jag har läst haha) och måste vara först med att se filmerna också, men nu blev det ju inte så av olika skäl men som sagt bättre sent än aldrig!
Så, var den bra eller dålig? När jag har sett en harry potter-film så brukar jag vara irriterad och besviken efteråt för att de har missat så mycket men det var jag inte efter den här filmen, tyckte att dem hade tagit med det viktigaste. Det kan ha varit för att det var ettag sen jag läste den boken och inte kommer ihåg allt just nu eller för at den faktist var bra, visst det var endel saker som jag störde mig lite på, men men den är godkänd i alla fall. Nu ska jag gå och sova.


Mini Potter

xoxoTopnotchy♥


Foton

Elin ville fota oss så vi gjorde oss i ordning och satte igång! Det var väldigt kul och det blev många fina foton! Här är några av dem.

































En sväng till Örebro

Idag drog vi in en sväng till Örebro för att uträtta några ärenden. Skulle kolla upp lite på Scorett också eftersom hade tänkt söka jobb där för jag sett en annons på deras hemsida, sen när jag kommer in så visar det sig att tjänsten redan är tillsatt och att dem bara glömmt att ta bort det från hemsidan. Irriterande, jag som hade passat så bra för jobbet och skrivit cv, pesonligt brev och hela köret! Jaja, kan inte göra något åt det, tur att jag redan har jobb i alla fall! Sen gick vi och fikade på Bara vara, vi brukade ju vara stammisar där men det var ettag sen så nu tyckte jag att vi skulle ta oss en fika där. Har verkligen saknat chai latten som jag brukade köpa med när vi gick till matten på rudbeck. Käkade valnötsbrownie med glass! Glassigt värre!

Snart ska kanske Elin fota Emma, Zandra och mig. Får se hur det går, haha, är inte direkt fotogenisk eller hur man säger. Bara att ta fram sina fotomodell-kunskaper från 11 säsonger av Americas next topmodel, le med ögonen, eller vad säger Tyra? Haha!


Vi tog en fika på Bara vara!

xoxoTopnotchy♥

Cutest bag


Från topshop. Vill haaaa!

Så lite på så lång tid

Jag fattar inte hur fem tjejer kan göra så lite på så lång tid! Idag har jag gjort mycket fast ändå inget. Dagen började med solning på altanen, jätteskönt var det, måste ju passa på att sola dom sista soltimmarna på denna sommaren. Sen duschade jag och cyklade iväg till Emma. Fattar inte hur tiden kan gå så fort när man bara sitter och snackar. Jag åkte iväg en snabbis och kollade på en lägenhet också men det gick snabbt sen åkte jag tillbaks. Sen försvann bara dagen, vi hann äta, snacka och spela tvspel från kl två till elva! Men hade i alla fall väldigt trevligt. Såhär kommer mina dagar se ut nu när jag inte går i skolan, haha, nejdå jag ska ju jobba också!

xoxoTopnotchy♥

Hello

Ja jag vet att jag inte skrivit på länge och det har hänt väldigt ofta nu men har inte orkat eller haft lust. Jaja strunt samma. Fick lust nu i alla fall och då har man inget att skriva om, ideetorka, no inspiration liksom. Mina dagar ser ganska likadana ut just nu. Skulle egentligen börjat skolan nu snart men inte i år, jag har ju gått ut och det känns faktist skönt, visst känns det konstigt att inte komma tillbaka till karro mer men det skulle även kännas konstigt att komma tillbaks också. Jag är klar där och ska fortsätta. Jag har kollat upp på jobbet om jag kan få jobba lite mer nu, ser kanske inte så ljust ut men får väl ta alla jobbtider som går att ta. Ska även söka lite andra jobb också så får väl se hur det blir. Jag jobbar på mitt cv och personliga brev och hela köret för det skulle faktist vara skönt att jobba mer nu annars så kommer jag att bli uttråkad.

Idag ska vi även iväg och kolla på en lägenhet med mamma så får väl se om vi ska flytta snart, kanske, kanske inte. Nu ska jag i alla fall börja packa mina väskor och köra dom till mamma.


Bild från Varberg, hade ingen mer passande. haha

xoxoTopnotchy♥

RSS 2.0